University of Stirling

Introduktion

University of Stirling har åtagit sig att hjälpa studenter att göra skillnad i världen. Baserat i hjärtat av Skottland är Stirling en plats där förmåga – inte bakgrund – värderas, och undervisning, anställningsbarhet och faciliteter är alla femstjärniga (QS World University Rankings 2020).

Den University of Stirling wa s rankad topp 30 i Storbritannien i The Guardian University Guide 2021, och studenter gav Stirling topp 20 i Storbritannien för student tillfredsställelse i National Student Survey 2020.

Med mer än 220 grundkombinationer och över 90 forskarutbildningar, inklusive en portfölj av onlinekurser, utrustar vi våra akademiker med den kunskap, expertis och anställbarhet som krävs för att lyckas på arbetsplatsen.

Campus livet

University of Stirling rankas som 1: a i Storbritannien och 5: e i världen för sin campusmiljö (UK ISB Benchmark och Global ISB Benchmark 2018), och det är inte svårt att se varför.

Mindre än en timme från Glasgow och Edinburgh, är vårt vackra 330-acre campus hem till nyrenoverat boende, cateringbutiker, butiker, en biograf och teater och till och med ett 1700-talsslott. Vi har också nyligen investerat mer än 40 miljoner pund för att ytterligare förbättra våra fitness- och högpresterande idrottsanläggningar i världsklass och skapa ett nytt campusnav.

Åtagande till anställbarhet

Rankat 1: a i Skottland och topp 15 i världen för karriärtjänster (UK ISB Benchmark och Global ISB Benchmark 2018), våra kurser erbjuder praktisk erfarenhet, karriärstöd och möjligheter att arbeta med branscher över hela världen.

En global syn

University of Stirling är verkligen global i alla bemärkelser av ordet. Mer än 120 nationaliteter är representerade på vårt mångsidiga och inkluderande campus.

Vi samarbetar med institutioner över hela världen - med undervisning i forskningspartnerskap i mer än 60 länder för att hjälpa våra studenter att bli framåtblickande akademiker med färdigheter som är eftertraktade av arbetsgivare över hela världen.

Idrottsutmärkelse

University of Stirling är Skottlands University for Sporting Excellence och erkändes i Times och Sunday Times som UK Sports University of the Year 2020. Vi är också hem för fem nationella styrande organ och rankade 1:a i Skottland och topp fem i Storbritannien för idrottsanläggningar (UK International Student Barometer Benchmark och Global ISB Benchmark 2018).

Våra elever kan också dra nytta av mer än 50 idrottsföreningar, dussintals vecko träningspass och icke-konkurrenskraftiga sportprogram s.

Forskning med påverkan

Våra världsledande akademiska s är experter inom sina områden, och vår undervisning utforskar denna banbrytande forskning för att göra en inverkan på samhället. Det var därför tre fjärdedelar av Stirlings forskning klassades som antingen världsledande eller internationellt utmärkt i det senaste Research Excellence Framework (REF2014).

Vårt mål är enkelt: från att mata världen till att använda psykologi för att fånga brottslingar, vi vill ta itu med vår tids globala frågor. Våra tvärvetenskapliga forskare utmanar antaganden, innoverar tänkande och hittar lösningar.

Är du redo att bli Stirling?

Hitta din kurs , lär dig mer om finansieringsmöjligheter, stipendier och varför University of Stirling , Skottland är där du hör hemma.

Befordran

Register for Open Day

Rankings

The University of Stirling is ranked top 30 in the UK (The Guardian University Guide 2021), and students rated Stirling top 20 in the UK for student satisfaction in the National Student Survey 2020.

Platser

  • University of Stirling,, FK9 4LA , Stirling

Frågor