Läs den officiella beskrivningen

Farmaceutiska fakulteten

Farmaceutiska fakulteten är allmänt erkänd inom läkemedelsvetenskap på grund av deras utmärkta undervisning, forskning och ekonomisk aktivitet, både i Ungern och utomlands. I institut farmaceutiska fakulteten stora forsknings sikt. De elever som slutför sina studier här är eftertraktade och högt kvalificerade experter.

Idag Semmelweis University gäller för de två främmande språkkurser tyska och engelska som unik i världen. Diplomet förvärv den ungerska, engelska och tyska program har möjligheten att de kan utöva sitt yrke i EU-länderna och under vissa förhållanden utanför Europa.

Programmet används för träning apotek har vetenskapliga och medicinska kunskaper på en hög nivå av mycket skickliga yrkesmän. Man erhåller grundläggande kunskap om läkemedelsläkemedelstillverkning, narkotikakontroll, läkemedelslogistik, medicin centralen (försäljning och rådgivning), och deltagande i biologisk och kemisk forskning, narkotikahandel och i branschen för hälsomyndigheterna. Utbildningen förbereder dem för de nya uppgifterna i en avlägsen framtid apotek.

På grund av den högt kvalificerade lärare, Semmelweis University och farmaceutiska fakulteten gynnats. Detta har lett till den högsta andelen lärare vid farmaceutiska fakulteten.

Vid Farmaceutiska fakulteten betydande vetenskaplig forskning bedrivs på hela området farmaci. Dessa uppgifter förvaltas av sex institut fakulteten i enlighet med deras egen specialitet. Detta stöds av ett nära samarbete med den ungerska läkemedelsföretagen, akademiska forskargrupper och andra forskargrupper av inhemska eller utländska universitet. Forskningsportföljen av fakulteten behandlar design, syntes och isolering av potentiella läkemedelsmolekyler liksom deras struktur identifiering och strukturanalys utforskas. Den farmakologiska in vitro och in vivo-metoder är lika viktiga. Det finns också andra faktorer, såsom:

  • Farmakokinetik och metabolism,
  • Drug säkerhetsutredningen,
  • Doseringsformer planering och formulering
  • Forskning som syftar till att utveckla nya terapeutiska anställning
  • och metodologiska studier, vars syfte är att mäta effektiviteten av läkemedelsterapier och förbättra.

Fakulteten har gjort betydande erfarenhet inom området sök och utveckling av ekologiska och syntetiska resulterande effekten innebär, liksom deras interaktion med biomolekyler. Utvecklingen av sådana läkemedel leder till den personliga läkningsprocessen stöds. Detta resultat erhålls från det humana genomet och utfört med icke-invasiva metoder. (Detta kallas personlig medicin) På grund av den internationella opinionen för anställda vid fakulteten forskning är ett attraktivt fastighets erbjuds här i utmärkt inhemska och utländska konsortiet organisationer. Forskningen förvärra också konkurrenskraften och främja samarbetskontakter.

Farmaceutisk utbildning vid Semmelweis-universitetet i Budapest ser tillbaka på en historia av flera århundraden.

Programmen undervisas på:
Tysk

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Semmelweis University Faculty of Pharmacy

kurser i främmande språk erbjuds på farmaceutiska fakulteten vid Semmelweis University of Budapest sedan 1989. Från september 2011 var tyskspråkiga utbildningen infördes. ... [+]

Tysktalande apotek examen vid Semmelweis University of Budapest

vid Farmaceutiska fakulteten vid Semmelweis University of Budapest kurser i främmande språk erbjuds sedan 1989:e Från september 2011 var tyskspråkiga utbildningen infördes. lärs ut i enlighet med internationella normer och diplom erkänns i hela Europa. En tysk konsult tillfälle är tillgänglig för tyska studenter vid alla tidpunkter. Studien utgår den allmänna universitetet.

Studien har sammanställts av den giltiga vid Semmelweis University läroplan, men tar också hänsyn till kraven i de tyska reglerna licensiering för apotekare (Aappo) i stort sett.

Strukturen i kurs tillåter eleverna att flytta till Tyskland efter den fjärde terminen. De första fyra terminers studier motsvarar den första delen av apoteks utbildning enligt Aappo.... [-]

Ungern Budapest
Öppen antagning
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Welcome to Semmelweis University!