Skolor & universitet i Ukraina

Bästa skolor & universitet i Ukraina 2018

På denna sida kan du söka till universitet, högskolor och handelshögskolor i Ukraina. Du kommer lätt hitta all information om de topprankade universiteten i Ukraina. Klicka på "Läs mer " för en detaljerad beskrivning av universitetet och en översikt av de erbjudna utbildningarna.

Hitta universitet i Ukraina och bläddra genom sina program för att hitta de som passar dig bäst. Få all information om de olika studiemöjligheter i Ukraina och jämför terminsavgifter och längd för studien. Du kan spara tid och universitet kontakt i Ukraina direkt: fyll i "Begär gratis information " form, vilket kommer att sätta dig i kontakt med antagningen kontoret.

Starta sökningen efter din framtida utbildning direkt!

1 Resultat i Ukraina

National Technical University Of Ukraine

Kandidatexamen Ukraina Kyiv September 2018

Om universitetetEtablerat i 1898 Kyiv Polytechnic Institute (Igor Sikorsky KPI) - är ett av de äldsta tekniska universitetet i Ukraina, Europa och världen.För närvarande är Igor Sikorsky KPI ett nationellt självständigt statligt högre utbildningsinstitut av forskningstyp.Snabb faktaIgor Sikorsky KPI utbildar studenter i olika områden av ekonomi och social sfär, 118 specialiteter i allmänhet.Igor Sikorsky KPI utbildar kandidater (doktorander) och doktorer (D.Sc.) inom priori… [+] terade områden inom energi, teknik, informationsteknik, informationssäkerhet, elektronik, telekommunikation, rymdsystem, kemiteknik och bioteknik.Utbildningen utförs av erfarna lärare och välkända NASU-forskare.Igor Sikorsky KPI bestod av 19 fakulteter, 10 institut, 152 avdelningar.Mer än 21 000 studenter tränar i Igor Sikorsky KPI.260 tusen examen utbildades under 117 års historia. [-]