Westchester Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Westchester Community College är mer än bara länets största utbildningsinstitution. Det är en levande, andande del av Westchester som går utöver inflytandet från en typisk högskola och påverkar livet för alla som kommer in i dess dörrar.

Historia

Westchester Community College grundades 1946 som New York State Institute of Applied Arts and Sciences i White Plains. 1957 köpte länet Westchester den 360 tunnland stora John Hartford-gården i Valhalla och utsåg 218 tunnland till community college.128601_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Uppdrag

Westchester Community College tillhandahåller tillgänglig, högkvalitativ och prisvärd utbildning för att tillgodose behoven i vårt olika samhälle. Vi är engagerade i studenternas framgång, akademisk kompetens, arbetskraftsutveckling, ekonomisk utveckling och livslångt lärande.

Syn

Westchester Community College ägnar sig åt att ge varje student möjlighet att skapa en personlig framgångshistoria, en som stöder en livstid av lärande, tillväxt och möjligheter att bidra på meningsfulla sätt till våra samhällen och vår ständigt föränderliga värld.

värden

För att förbättra oss själva och våra relationer är vi engagerade i att:

 • Personal Excellence - Främja livslångt lärande, akademisk tillväxt och intellektuell utveckling.
 • Respekt - Stödja en miljö med öppen, ärlig och kollegial kommunikation.
 • Integritet - Förvänta sig personligt ansvar genom etiskt beteende.

För att förbättra vårt samhälle och kollektiva ansträngningar är vi engagerade i att:

 • Samarbete - Arbeta tillsammans för att uppnå ett gemensamt mål.
 • Civic Engagement - Aktivera aktivt engagemang i samhällets liv.
 • Innovation - Aktivera aktivt engagemang i samhällets liv.

För att förbättra vårt samhälle och vår värld är vi engagerade i att:

 • Mångfald - Främja ett inkluderande samhälle genom acceptans och förståelse.
 • Miljöbarhet - Skydda, bevara och spara resurser för framtiden.
 • Empati - Svara på varandras åsikter och åsikter utan bedömning.128602_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Inskrivning

Det finns cirka 13 000 studenter på heltids- och deltidsstudier. Studenter på fortbildningsnivå ger det totala antalet som kollegiet betjänar varje termin till mer än 24 000.

Fakultet

Westchester Community College : s fakultet och professionell personal har fått fler SUNY kanslerutmärkelser för excellens än någon annan community college i systemet. Mer än 98% har magister- eller doktorsexamen inom sina områden. Student / fakultetsförhållandet är 16,1: 1.

Degrees

Högskolan erbjuder mer än 60 associerade program och certifikatprogram. Vi har tre typer av associerade examen inom 36 ämnesområden: Associate in Arts för studenter som överförs till fyraåriga institutioner i liberal arts; Associate in Science för dem som överförs till fyraåriga institutioner för företag, matematik, vetenskap eller hälsovård; och Associate in Applied Science för dem som förbereder sig för att söka omedelbar anställning, byta karriär eller överföra. Dessutom erbjuds certifikatprogram som vanligtvis kräver mellan 15 till 33 hp inom ungefär 20 karriärområden.

Internationella studenter

Uppdrag för Office of International Student Services

Office of International Student Services (OISS) är engagerad i studenternas framgång. OISS tillhandahåller nödvändiga tjänster för att tillgodose de särskilda behoven hos internationella F1-studenter. Uppdraget stöds av två huvudmål:

 • Att utbilda och informera den internationella F-1-befolkningen om reglerna för registrering av internationella studenter;
 • Att tillhandahålla program och tjänster som underlättar den internationella studentens akademiska övergång till och från Westchester Community College .

Internationella studentinträden

En sökande som inte är medborgare, en dokumenterad fast bosatt i USA eller en icke-dokumenterad bosatt i USA och som vill studera vid högskolan på heltid kan ansöka om ett F-1 (student) visum. En sådan student anses vara en internationell student under hela sin akademiska vistelse. Studenter på F-1-visum måste tas in på högskolan på heltid. (Observera: Internationella studenter som behöver intensiv engelska förberedelse innan de börjar college kan också kvalificera sig för F-1 immigrationsstatus.)

Applikationspaket

Följande dokument kan laddas ner i PDF-format

Platser

Valhalla

Address
Grasslands Road,75
10595 Valhalla, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium