University of Southern California School of Pharmacy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

120405_SoP_InnovationExcellence.jpg

Djärvt först!

I mer än 100 år har USC School of Pharmacy fungerat som en ledstjärna för innovation och spetskompetens inom läkemedelsutbildning, forskning och praktik och har länge rankats av US News

USC är hem till den enda apotekskolan som sträcker sig över hela spektrumet av läkemedelsutveckling och klinisk service - från läkemedelsupptäckt till regleringsmetoder för säkert att flytta läkemedel och medicintekniska produkter till marknaden, från vårdleverans i olika miljöer till utvärdering av effekterna om vård på patientens resultat samt kostnader för hälsovård. Våra kliniska fakultetsmedlemmar smider nya vägar och identifierar bästa praxis i en mängd olika vårdmiljöer.

Skolan har fått stora bidrag från National Institute of Health för utveckling av betydande upptäckter i cancer, Alzheimers sjukdom och diabetes, och från Center for Medicare och Medicaid Innovation för att säkerställa en säker och optimal användning av mediciner och för att utveckla innovationer för förbättra patientens resultat samtidigt som kostnaderna minskas. Skolan erbjuder tempo-inställning masterprogram som förser arbetande yrkesmän med nya färdigheter för att utmärka sig på den föränderliga marknaden. Och vårt partnerskap i USC Leonard D. Schaeffer Center for Health Policy and Economics ger evidensbaserad forskning som bekräftar det bestående värdet av farmaceuters bidrag till samarbetspraxis.

USC School of Pharmacy är den enda privata apotekskolan på ett större campus för hälsovetenskaper, vilket sätter våra studenter i närheten av fyra stora sjukhus.

Dessutom gynnas USC School of Pharmacy- studenter av ett omfattande nätverk av medlemsförbund på cirka 300 platser och mer än 400 frivilliga fakulteter och forskare, av vilka många är USC School of Pharmacy-studenter. Skolan äger och driver också fyra apotek i gemenskapen och ett specialapotek.

120409_USC_Doheny-e1504207258947.png

Examensalternativ: Grundutbildning, doktorsexamen och doktor i farmaci (PharmD)

Skolan tillhandahåller ett brett utbud av examens- och certifikatprogram, från skolans största - PharmDoktorn (PharmD) och dess många gemensamma och dubbla examensmöjligheter - till högt uppskattade magister- och doktorandprogram. Boendemöjligheter och stipendiemöjligheter som erbjuds genom skolan är också omfattande.

Examensprogram

Kandidater från USC School of Pharmacy: s tvärvetenskapliga Ph.D. och masterprogram är mycket eftertraktade av ledande institutioner inom akademi, industri och regering. Dessa program omfattar en unik vetenskaplig ram från läkemedelsupptäckt, leverans och utveckling till tillämpning av genetik och genomik till experimentell och klinisk translationell forskning.

Farmaceutisk

 • Ph.D. Program
 • MS i molekylär farmakologi
 • MS i farmaceutiska vetenskaper
 • Klinisk

Hälsoekonomi

 • Ph.D. inom hälsoekonomi
 • MS i läkemedelsekonomi och politik
 • Progressiv MS i hälsoekonomi

Beslut om analys av hälsovård

 • MS i beslut om analys av hälsovård
 • MS i biofarmaceutisk marknadsföring

Regulatory Science

 • Doktorsexamen i regleringsvetenskap
 • MS i Regulatory Science
 • MS i Management of Drug Development
 • MS i medicinsk produktkvalitet

120408_Daryl-Davies.jpg

Doctor of Pharmacy (PharmD)

USC School of Pharmacy etablerade landets första PharmD-program 1950 och är fortfarande en pionjär inom innovativ utbildning och förberedelse av morgondagens praktiserande farmaceuter.

Det största utbildningsprogrammet inom School of Pharmacy, det fyraåriga PharmD-programmet på heltid, ger studenterna:

 • Ett unikt program för apotekspraxis som börjar det första studieåret som ger studenterna omedelbar och gradvis utmanande klinisk erfarenhet.
 • Ett omfattande erbjudande av program med dubbla examen, gemensam examen och certifikat.
 • Det största alumninätverket för farmaceuter i regionen, som kan ge värdefullt karriärstöd till akademiker som går in i läkemedelsyrket.

Kandidater från USC: s PharmD-program är mycket eftertraktade av arbetsgivare i hela USA för ett brett utbud av karriärmöjligheter.

Pre-Pharmacy grundexamen

USC School of Pharmacy: s grundutbildningsprogram uppmuntrar begåvade studenter att bedriva karriärer inom apotekområdet och erbjuda en huvudämne i farmakologi och läkemedelsutveckling, och en mindreårig i vetenskap och hantering av biomedicinsk terapeutik. Grundutbildningen och mindre är utformad för att bättre förbereda grundexamen som är inriktad på pre-apotek, pre-medicin och andra hälsorelaterade yrken.

120407_Keck.jpeg

Karriärer

USC School of Pharmacy kandidater är anställda i ledande läkemedelsföretag, forskningsinstitut och tillsynsmyndigheter världen över. Våra senaste kandidater arbetar i organisationer som Allergan, Eli Lilly, Biogen, Johns Hopkins School of Medicine, US Food and Drug Administration, Stanford University, Novartis Institute for Biomedical Research, Amgen, Medtronic, Shimadzu Scientific, Harvard University, Merck, Genentech och Facebook.

Många av våra MS-grader är STEM-erkända för OPT.

Platser

Los Angeles

Address
University of Southern California
1985 Zonal Avenue

Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater