University of Mount Olive Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Grundades 1951, är University of Mount Olive en privat institution har sina rötter i humaniora med att definiera kristna värderingar. Universitetet är regionalt ackrediterade av Southern Association of Högskolor och skolor kommissionen på högskolar (SACSCOC).

Som ett regionalt ackrediterade, tro-baserade, privat institution, University of Mount Olive skapar en miljö för människor att uppnå maximal framgång, placera prioriteringar studenter framför allt annat. Engagerade lärare, engagerade studenter och små klasserna är komponenter i deras helhets inlärning för att främja personlig och professionell utveckling.

Accreditation

University of Mount Olive är ackrediterat av Southern Association of Högskolor och skolor kommissionen på högskolar att tilldela intresse, studentexamen och masterexamen. Kontakta kommissionen på högskolar på 1866 sydliga Lane, Decatur, Georgia 30.033-4097 eller ring 404-679-4500 för frågor om ackreditering av universitetet i Mount Olive.

Icke-diskriminering Regler: The University of Mount Olive inte diskriminera på grund av ras, kön, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, ålder eller handikapp i förvaltningen av sin personal och utbildningspolitik. Det medger alla kvalificerade studenter av alla ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung till alla de rättigheter, privilegier, program och aktiviteter i allmänhet beviljas eller görs tillgängliga för studenter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Health Kandidatexamen » Se Online MBA » Se Online BScs » Se Associate of Science »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Rn till BSN nätet

Online Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Mount Olive

Utformad som ett bekvämt och prisvärt alternativ för aktiva och obesvärade licensierade sjuksköterskor, kan du tjäna en kandidatexamen of Science i omvårdnad i en miljö som värdesätter erfarenhet av ett RN och rymmer den hektiska schema av en hektisk vuxen. [+]

Utformad som ett bekvämt och prisvärt alternativ för aktiva och obesvärade licensierade sjuksköterskor, kan du tjäna en kandidatexamen of Science i omvårdnad i en miljö som värdesätter erfarenhet av ett RN och rymmer den hektiska schema av en hektisk vuxen.

En RN till BSN grad är för licensierade och praktiserande sjuksköterskor: Hantera personliga, professionella och andra skyldigheter, som är intresserade av att uppnå sina BSN på nätet för en hanterbar balans mellan arbete / liv. Att försöka förbättra patientresultaten och förbättra patientvården. Vem vill flytta till en ledning eller ledande roll, eller söka nya möjligheter i dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad. Vad lär du dig: Principer för ledarskap i omvårdnad Healthcare Law & Ethics Hälsopolitik och frågor i omvårdnad Familj, gemenskapen, populationsbaserad vård omvårdnadsteori Tillämpad statistik för omvårdnad Omvårdnad forskningsmetodik Forskning och vetenskap av evidensbaserad praktik Online-program fakta: Inga specifika klass eller inloggnings gånger - Komplett kurser när det passar Heltid eller deltid - Flexibla alternativ ger en sundare balans mellan arbete / liv Accelerated - De flesta kurser är bara fem veckor lång Förkunskapskrav ... [-]