Läs den officiella beskrivningen

Om Tufts School of Engineering

Tufts tekniska program utmanar de traditionella gränserna för akademiska discipliner, forskning och roller för ingenjörer i vårt alltmer sammanlänkade globala samhälle. Varje dag utvecklar Tufts forskare nya verktyg för att förbättra medicinsk diagnos och behandling. nya material för en grönare framtid; smartare, kraftfullare datorer; och innovativa sätt att utbilda morgondagens ingenjörer.
Magister- och doktorandprogram i sex akademiska avdelningar, samt MS i Engineering Management, erbjuds genom Tufts Gordon Institute, ge ingenjörsstudenter den rätta mixen av specialisering och tvärvetenskaplig prospektering.

akademiker

Tufts examen program erbjuder en exceptionell akademisk erfarenhet, utmärkt av nära fakultet interaktioner som kommer att driva dig från examen studie till din karriär. Med en rad program inom konst och vetenskap och teknik kombinerar Tufts resurserna i en forskningsintensiv institution med en stödjande, kollegial atmosfär.
Examensprogrammen omfattar:
  • Doktorandprogram
  • Magisterprogram
  • Certifikatprogram
Graduate studenter och postdoktorander bidrar till att skapa och sprida kunskap som individer, och som viktiga medlemmar av forskargrupper. Här får du möjlighet att undervisa och mentorera några av de ljusaste akademikerna i landet, som tjänar som nyckelundervisning och lärande partners med fakulteten.

Campus livet

Graduate studentliv är fylld med många belöningar och tillfälliga utmaningar. När du förföljer din avancerade examen kommer du att lära dig att balansera de konkurrerande kraven på stipendium och liv bortom klassrummet.
På Tufts erbjuder vi många möjligheter att bli involverade i vårt universitetssamhälle. Vi uppmuntrar dig att utforska de samkurser som finns tillgängliga för dig och att bli kunnig om de faciliteter, tjänster och resurser som finns här för att stödja dig.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Certificate

Tufts University - School of Engineering

I detta certifikatprogram ska eleverna utveckla kunskaper och färdigheter för att möta den ökande efterfrågan på utbildade yrkesverksamma inom området human engineering, ... [+]

Bokskapet / Pixabay

I detta certifikatprogram ska eleverna utveckla kunskaper och färdigheter för att möta den ökande efterfrågan på utbildade yrkesverksamma inom området human engineering, som arbetar med design och utvärdering av hälso- och sjukvårdssystem och teknik.

Genom att erkänna det medicinska felet "epidemi" kräver amerikanska livsmedels- och drogadministrationen (FDA) tillverkarna att klass II och III-enheter ska tillämpa HFE genom enhetsutvecklingsprocessen och verifiera att representativa användare kan använda dem på ett säkert sätt.

Detta 4-kurscertifikat hjälper dig att förbereda dig för att:

Gör medicinsk teknik säker, effektiv, användbar och tillfredsställande för kliniker och patienter.Förbättra kvaliteten på vården.Förhindra skador och dödsfall på grund av medicinska fel.... [-]
Amerikas förenta stater Medford
Öppen antagning
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tufts University - School of Engineering

Certifikatet inom biomedicinsk teknik behandlar detta behov genom en högt tvärvetenskaplig studieutbildning som gör det möjligt för studenter att fokusera på biomedicinsk ... [+]

Den blomstrande biomedicinska industrin kräver kunniga yrkesverksamma vars kompetens kan gå över traditionella gränser för vetenskap och teknik. Företag söker elektrotekniker som förstår medicinska användningsområden för diagnostisk bildbehandling, bioteknikprofessionella med utbildning i vävnadsteknik för att utveckla vävnadsimplantat och mekaniska ingenjörer som är välkända i biomaterial för att designa konstgjorda leder.

Certifikatet inom biomedicinsk teknik adresserar detta behov genom en högt tvärvetenskaplig studieutbildning som gör det möjligt för studenter att fokusera på biomedicinsk instrumentering, biomedicinsk optik, biomaterial / bioteknik, vävnadsteknik eller andra relaterade studieområden. Kurser lärs av fakulteten inom teknik samt erfarna kliniska yrkesverksamma från Tufts världsberömda hälsovetenskapliga skolor.... [-]

Amerikas förenta stater Medford
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Tufts University - School of Engineering

Biomedicinsk avdelning erbjuder program som leder till doktorsexamen, doktorsexamen och doktorsexamen, samt ett certifikatprogram för dem som söker professionell utveckli ... [+]

Om BME

Ledande utbildning och forskning inom biomedicinsk teknik för att förbättra människors hälsa

Biomedicinsk teknik är en disciplin av växande betydelse i samhället och är en viktig och växande del, inte bara för Boston-området utan också för hela USAs territoriums infrastruktur - industri, akademiker och sjukhus. Fältet för biomedicinsk teknik har ökat snabbt de senaste åren. Denna expansion beror på många faktorer, bland annat:

vetenskapliga och tekniska framsteg inom molekylär och cellbiologi, materialvetenskap och teknikdiscipliner;det ökande erkännandet av rollen som tvärvetenskapliga strategier för att lösa komplexa biomedicinska problem;befolkningens åldrande leder till ökade hälsobehov och tillhörande krav och kostnader.... [-]
Amerikas förenta stater Medford
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Tufts School of Engineering Welcomes International Students