Southwest University at El Paso

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Uppdraget för Southwest University i El Paso är att ge exceptionell karriär- och teknisk utbildning, främja intellektuell tillväxt, kritisk granskning och informerad förståelse genom allmän utbildning och ett engagemang för utbildningsexpertis förstärkt av kvalitetsinstruktion, en positiv inlärningsmiljö och integration av nya teknologier för att möjliggöra för elever att uppnå sin potential, delta i nya sysselsättningsmöjligheter och fortsätta att vara livslånga elever.

Många aspekter av din Southwest University El Paso erfarenhet kommer att vara mycket lik vad du kan förvänta dig på något college.

Du kommer att delta i klasser, studera, slutföra uppdrag och ta prov. När du blir University of Southwest University, fokuserar fakulteten och personalen omedelbart på att hjälpa dig. Innan du ens börjar, kommer du att delta i en orientering för att få dig involverad i allt vad vår institution har att erbjuda.

Nu vet du vad du kan förvänta oss från oss ... kvalitetsundervisning och ett starkt supportsystem som hjälper dig att hålla och hålla dig på rätt spår. Men vi kan inte göra det ensam.

Det är därför vi ber om ditt engagemang i gengäld. Ett engagemang för att arbeta hårt, vara fokuserad och be om hjälp när du behöver det. Visst är det inte lätt att gå i skolan. Men med ditt engagemang gör Southwest University El Paso det möjligt.

59062_SouthwestPicture1.jpg

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Health BScs » Se Health Certificates »

Program

Skolan erbjuder också:

BSc

Kandidatexamen i Radiologistyrning

Online Heltid 14 månader September 2019 Amerikas förenta stater El Paso

Radiologistyrningsprogrammet är utformat för att hjälpa Imaging Professional att förbereda sig för de många typerna ledarpositioner som finns i Radiologiska vetenskaper. [+]

Radiologistyrningsprogrammet är utformat för att hjälpa Imaging Professional att förbereda sig för de många typerna ledarpositioner som finns i Radiologiska vetenskaper.

Utbildningen kommer att ge väsentlig information i förhållande till de senaste trenderna och effektiva hanteringsmetoder inom radiologi.

Programmets kärninnehåll fokuserar på Association of Medical Imaging Management (AHRA) yrkesutvecklingsresurser tillsammans med nuvarande medicinska förfaranden. Dessa förfaranden inkluderar kurser som tillämpar den elektroniska medicinska rekordomvandlingen med PACS-system och gemensamma kommissionsförfaranden.

Förkunskapskrav:

1. En högskoleexamen eller dess likvärdighet är nödvändig för tillträde till programmet.... [-]


Kandidatexamen i sjuksköterska

Online Heltid 14 månader September 2019 Amerikas förenta stater El Paso

Detta program är utformat för att förbereda registrerade sjuksköterskor med en associerad grad i omvårdnad för att avancera i sin omvårdnadskarriär och vara skicklig att delta på olika nivåer av ledarskap inom sin omvårdnadspraxis och som en del av hälsovårdsgruppen. [+]

(RN till BSN Bridge)

Detta program är utformat för att förbereda registrerade sjuksköterskor med en associerad grad i omvårdnad för att avancera i sin omvårdnad karriär och vara skicklig att delta på olika nivåer av ledarskap inom sin omvårdnadspraxis och som en del av hälsovårdsgruppen.

Detta är känt som en omvårdnad (RN till BSN Bridge) grad.

Programmets vikt lägger fram evidensbaserad omvårdnad, kritisk tänkande, ledarskap och ledning, gerontologi och folkhälsa / förebyggande omvårdnad.

Programmet förbereder sjuksköterskan att ge patienten en högkvalitativ omsorg, men ger också en högkvalitativ kundservice.

Antagning krav:

... [-]

Certificate

Certifikat i datortomografi (online)

Online Heltid 9 månader September 2019 Amerikas förenta stater El Paso

Detta program är utformat för att förbereda registrerad radiologi tekniker (RT) inom ett radiologi fält för att avancera i sin karriär och vara skicklig att delta i en annan modalitet inom sitt yrke. Detta certifikat kommer att fungera som specialutveckling inom radiologi från som Associate Degree in Radiology till en certifiering i beräknad tomografi. Programmets betoning omfattar kursmaterial som är specialiserat på Computed Tomography-modalitet, såsom: CT-sektionsanatomi, CT-procedurer, CT-fysik och CT-instrumentationer. [+]

Detta program är utformat för att förbereda registrerad radiologi tekniker (RT) inom ett radiologi fält för att avancera i sin karriär och vara skicklig att delta i en annan modalitet inom sitt yrke. Detta certifikat kommer att fungera som specialutveckling inom radiologi från som Associate Degree in Radiology till en certifiering i beräknad tomografi.

Antagning krav:

Ett högskoleexamen eller dess likvärdighet krävs för att få delta i programmet.

[-]