Sherman College of Chiropractic

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Kiropraktik utbildning för världen: Sherman College

Sherman College erbjuder en integrerad kiropraktik utbildningsprogram. Våra studenter är beredda att erbjuda kiropraktisk behandling till sina samhällen som är effektiv, säker, prisvärd, och familjen orienterad. Kiropraktik växer eftersom fler människor vill holistisk vård. En läkare av kiropraktik gör en skillnad i livet för patienter och samhället i stort.

Kiropraktik är att tjäna andra att förbättra sin hälsa från födseln till livets slut. Med en naturlig, förebyggande förhållningssätt till hälso- och sjukvård, inte kiropraktorer inte använder invasiva droger eller kirurgi, men de hjälper patienter att uppnå god hälsa och funktion genom kroppens naturliga läkningsprocesser så att de kan prestera på sin optimala kapacitet.

"Beslutet att delta i kiropraktik college kan vara livsförändrande", säger Sherman College president Edwin Cordero, DC "Dessa dynamiska filmer skapades för blivande studenter så att de själva kan se vad som gör Sherman framstående kiropraktik college i världen."

Visionen av Sherman College

Justera världen för en bättre framtid

Mission

Uppdraget för Sherman College of Chiropractic är att utbilda och förbereda eleverna för att bli läkare av kiropraktik.

Detta uppdrag är baserad på college kärnvärden och uppnås genom åtgärder inom områdena utbildning, forskning och service:

Utbildning:

Eleverna undervisas och lära av den mest aktuella kunskap och förståelse av filosofin av kiropraktik, i de grundläggande och kliniska vetenskaper, forskning och vetenskap vertebral subluxation och i klinisk praxis av kiropraktik så att de kan utföra de yrkesmässiga förpliktelser en primärvården vårdgivare med kompetens, medkänsla och integritet.

Forskning:

Fakultetens medlemmar bedriva forskning och vetenskapliga aktiviteter som bidrar till kroppen av pedagogiska och kliniska kunskaper som avancera kiropraktik utbildning och kiropraktik yrke.

Service:

Högskolan tjänar yrket genom att erbjuda påbyggnadsutbildningar till läkare i kiropraktik och genom att delta i professionella och utbildningsorganisationer. Högskolan tjänar samhället genom att tillhandahålla högkvalitativ kiropraktik och samarbetar med lokala organisationer.

Kärnvärden

Integritet och etiskt beteende är avgörande för alla aspekter av college verksamheten och att upprätthålla professionella relationer med komponenterna, däribland studenter, patienter, medarbetare, yrket och allmänheten. Hälso patienternas behov är högsta och central till läkaren av kiropraktik program och kritisk till etablera förtroende mellan läkare och patient. Klinisk praxis av kiropraktik fokuserar på platsen, analys och korrigering av vertebral subluxation. Högskolan fullgör sina länge haft traditioner som lär respekt för medfödda intelligens kroppen och oskiljaktiga och synergistiska natur filosofi, vetenskap och konst av kiropraktik. College samhället aktivt söker och främjar avancerad inlärning och utforskning av idéer i förhållande till college uppdrag i en miljö med respekt och den akademiska friheten.

institutionella mål

Att utveckla och upprätthålla en ackrediterad yrkesexamen program och den fysiska anläggningen, lärare, personal och administration kan uppfylla uppdraget för institutionen.

Att förbereda eleverna för att kvalificera sig för kiropraktik licensieringen i amerikanska licensiering jurisdiktioner.

Att lära filosofi, vetenskap och konst av kiropraktik efter:

Utvecklas i alla eleverna kunskaper, färdigheter och känsla av ansvar att förbereda dem för att tjäna mänskligheten som primära vårdgivare som är specialiserade på den plats, analys och korrigering av vertebral subluxation. Inrättande av välbefinnande hos patienten som grunden för alla överväganden, politik och beslut. Utbilda studenter i förhållandet mellan filosofi kiropraktik till den samtida praxis kiropraktik. Undervisning och vidareutveckla vetenskap och konsten att lokalisera, analysera och korrigera vertebrala subluxationer. Sysslar vetenskaplig forskning om egenskaperna hos platsen, analys och korrigering av ryggraden subluxationer, och egenskaperna och förbättring av kiropraktik utbildning. Erbjuder en diversifierad utbildning i grundläggande vetenskaper att ge studenterna en förståelse för vetenskapen om kiropraktik och dess relation till människans fysiologi och hälsa. Betona vikten av kommunikation som ett verktyg med vilket för att informera enskilda patienter och grupper om kiropraktik och hälsosamma livsstilsval. Ingjuta hos eleverna en känsla av engagemang och ansvar till en hög etisk standard praxis mot patienter, kollegor och samhället. Praktik ledning och interna rutinerna som gäller för utvecklingen av en framgångsrik praxis. Erbjuder påbyggnadsutbildningar för fält utövare. Acceptera och uppfyller alla ansvar att tjäna student, yrke och allmänheten i enlighet med ackrediteringsstandarder college uppdrag och Genomföra och stödja aktiviteter i service till yrket och samhället.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Health PhD:er »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Doctor of Chiropractic

Campusstudier Heltid 42 månader September 2019 Amerikas förenta stater Boiling Springs

Sherman College erbjuder den första professionella läkare kiropraktik grad (DC). Studenter förbereda sig för kiropraktik licensieringen som fullt kvalificerade primära vårdgivare som är specialiserade inom området ryggraden subluxation genom uppnåendet av college läroplan och program elev studieresultat. [+]

Hitta din väg till en karriär inom kiropraktik på Sherman College Sherman College erbjuder den första professionella läkare kiropraktik grad (DC). Studenter förbereda sig för kiropraktik licensieringen som fullt kvalificerade primära vårdgivare som är specialiserade inom området ryggraden subluxation genom uppnåendet av college läroplan och program elev studieresultat.

Programmet är mycket krävande, inklusive 4,824 klocktimmar i en satt kurs sekvens över 14 kvartal eller tre och en halv kalenderåren Eleverna lär från vår passionerade, expert fakultet i en hands-on, mycket individualiserad inlärningsmiljö som ger utomordentlig framgång bland våra studenter.... [-]