Läs den officiella beskrivningen

grundandet filosofi

South Baylo University är den äldsta och större akupunktur skola i landet, och det var grundat på tre huvudmål: Värde, fred och professionalism.

David J. Park, Ph.D., grundare, South Baylo universitet

Dr David J. Park, grundare av South Baylo universitet, har under årens lopp utmärkte både inom företag och ekonomi. Hans akademiska förberedelser inkluderar en kandidatexamen i Business och offentlig förvaltning från Claremont McKenna College, och avancerad och doktorsexamina i ekonomi från University of Southern California.

För mer än tre decennier, fram till slutet av 90-talet, Dr Park var en professor i nationalekonomi vid La Verne University, University of Maryland, och California State Polytechnic University. Under våren 1977 grundade han South Baylo universitet som bildades som en ideell allmännyttigt bolag 1980.

Som grundare av de största AOM läroanstalt i USA, Dr. Park ledade grundandet filosofi South Baylo University beskriver tre huvudmål: Värde, Fred, och professionalism.

Värde

Universitetet uppmuntrar kritisk granskning av sina egna bedömningar värde och upptäckten av de verkliga värden som kunskapsinhämtning baseras. Fostrande värderingar South Baylo University vila på vägleda eleven att upptäcka dessa värderingar och att använda dem i kunskapsinhämtning.

Fred

Universitetet har antagit en policy för att göra sig en mötesplats för olika kulturer och värderingar. På detta sätt ömsesidiga överenskommelser och samarbete kan förekomma. Av denna anledning uppmuntrar University inskrivning av internationella studenter som strävar efter att lära sig om olika kulturer och förstå övertygelser andra. Universitetets utbildningar erbjuder en miljö där kulturer smälter samman för att skapa en internationellt erkänd pedagogisk erfarenhet.

Professionalism

Universitetet strävar efter att hjälpa sina elever att uppnå professionell kompetens genom att erbjuda högt specialiserade kurser i angränsande områden vård. Universitetet erbjuder en möjlighet för professionell utveckling, är chansen att uppnå professionell kompetens, och grunden för att upprätta en tillfredsställande yrkesliv engagemang och bidrag till samhället.

SBU Historia

South Baylo University grundades 1977 i staden Los Angeles som en eftergymnasial utbildning institution. Universitetet omfattade två skolor: Skolan för akupunktur och orientalisk medicin, och School of Business Administration. Universitetet flyttade till Garden Grove, Kalifornien under våren 1982 som en ideell, offentlig nytta bolag och på hösten 1994 flyttade åter till sin nuvarande plats i Anaheim, Kalifornien. Sedan år 1997, skolorna separerade och varje blev en fristående skola. Som en fristående, ackrediterad School of akupunktur och orientalisk medicin, SBU fortsatte att växa och har blivit en av de största och mest prestigefyllda AOM skolor i USA.

Som ledare i asiatisk medicin, ger SBU elev centrerad utbildning baserad på kärnvärdet harmoni. Harmoni kroppsfunktioner, harmoni av kropp och själ, och harmoni i livet och naturen är själva grunden för akupunktur och orientalisk medicin.

Mission, värde och syfte

South Baylo universitet är en institution tillägnad föra akupunktur och orientalisk medicin (AOM) genom att främja utbildning av hög kvalitet, upptäckten av ny kunskap och kompetens i den kliniska tillämpningen av AOM utbildning till förmån för olika samhällen, inklusive våra studenter AOM yrke, patienter och allmänheten. Vi strävar efter att erkänna studenter av exceptionell karaktär och akademisk prestation för utbildning för att bli kompetenta och omsorgs primärvården utövare av AOM, forskare och lärare.

South Baylo University Mission Statement

The Mission of South Baylo universitet är att expandera professionell, klinisk och vetenskaplig kunskap om orientalisk medicin och holistisk sjukvård bland studenter, lärare, personal och allmänheten genom effektiv undervisning, vetenskaplig verksamhet och förbättrar kvaliteten i vården.

Söder Baylo University Värde

Värdet på South Baylo universitet är att se Harmony som dess framstående värde, exemplifierar Harmony kroppsfunktioner, harmoni av kropp och själ, och harmoni i livet och naturen. De anses vara grunden för akupunktur och orientalisk medicin (AOM)

Söder Baylo University Syfte

Syftet med South Baylo universitet är att främja god hälsa och välbefinnande genom utbildning, forskning och AOM praktik.

Utbildnings Mål:

För att fullgöra sitt uppdrag, är South Baylo University åtagit sig att följande mål:

Att förbereda eleverna med de kunskaper och färdigheter för att lyckas i dagens vårdmiljö och bidra till samhället med sitt ledarskap, affärsinsikter och yrkesskicklighet. Att främja kvalitet i vetenskaplig undervisning, effektiv studenternas lärande, enastående orientalisk medicin och holistiska vårdprogram. Att ge effektiv vård genom orientalisk medicin och andra holistiska metoder. För att stimulera och främja forskning, vetenskapliga aktiviteter och professionell utveckling. Att skapa möjligheter och en miljö för studenter att få erfarenhet i akademiska och kliniska färdigheter. Att tillhandahålla och främja snabba och relevanta utbildningsmöjligheter för att stärka kompetensen hos dem som går in i karriärer i akupunktur och orientalisk medicin, och dess närstående sjukvårdsområden. Att förbereda eleverna för att bli kompetenta och framgångsrika yrkesverksamma sjukvårds.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

South Baylo University

South Baylo University (SBU) erbjuder kurser i akupunktur och orientalisk medicin (AOM) som leder till en examen i Master of Science i akupunktur och orientalisk medicin ... [+]

South Baylo University (SBU) erbjuder kurser i akupunktur och orientalisk medicin (AOM) som leder till en examen i Master of Science i akupunktur och orientalisk medicin (MSAOM). Den MSAOM utbildningsprogrammet förbereder studenterna för yrkeslivet som en licensierad och primär vårdgivare i AOM. SBU uppmuntrar elever och lärare att utmärka akademiskt i en vårdande och stödjande miljö.

Program Resultat

South Baylo universitet har etablerat programresultat för Master of Science i akupunktur och orientalisk medicin (MSAOM) utbildningsprogrammet. Dessa resultat representerar de kunskaper, attityder, värderingar och färdigheter varje kandidat måste besitta och visa. Varje elev kommer att uppnå dessa programresultat på ett framgångsrikt slutförande av obligatoriska kurser, laboratorium, kliniska erfarenheter och tidens omfattande Kompetens Undersökningar (CCE) I & II.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles
Kontakt Skolan
Engelska,Kinesisk,Korean
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

PhD

South Baylo University

South Baylo University (SBU) erbjuder kurser och clerkship utbildning för doktorsexamen program. SBU uppmuntrar elever och lärare att utmärka akademiskt i en vårdande och ... [+]

South Baylo University (SBU) erbjuder kurser och clerkship utbildning för doktorsexamen program. SBU uppmuntrar elever och lärare att utmärka akademiskt i en vårdande och stödjande miljö.

Doktorandprogram Mål och kompetenser

I linje med South Baylo University (SBU) uppdragsbeskrivning har följande mål som syftar till att uppnå mål och kompetens program. Utexaminerade av DAOM programmet vid SBU kommer att kunna:

Visa fördjupad kunskap om patientens bedömning och diagnos

Efter utbildningen kommer doktoranderna kunna visa fördjupas och breddas kunskap om:

Tolkning av klassiska texter av AOM av patientens bedömning och diagnos; Integration av både biomedicinsk diagnos; Patient utvärdering och diagnostiska färdigheter olika medicinska tillstånd som ofta ses i AOM klinisk praxis. ... [-]
Amerikas förenta stater Los Angeles
Kontakt Skolan
Engelska,Kinesisk,Korean
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

South Baylo University on The Best of Southern California

South Baylo University