Läs den officiella beskrivningen

Pacific College of Oriental Medicine grundades 1986 för att ge Oriental medicinsk och asiatiska karosseri terapi utbildning till studenter från hela världen.

Sedan starten har skolan gått i spetsen för att utbilda studenter och arbetar tillsammans med lagstiftare och sjukvårdspersonal för att främja standarder för både holistisk medicin yrket och College läroplan.

Pacific College har fått utmärkelser för sin akupunktur och orientalisk medicin läroplan och klinisk utbildning, samt forskningsbidrag från National Institutes of Health och patientcentrerad Outcomes Research Institute, bland andra. Våra alumner har gått vidare till att lyckas inom området och är för närvarande eftertraktade som både lärare och praktiker i USA och utomlands idag.

Vi inbjuder dig att lära dig mer om var och en av Pacific College campus. När du har bestämt vilken campus intresserar dig, kontakta oss för att komma i kontakt med en av våra antagnings representanter.

Varför Pacific College of Oriental Medicine (PCOM)?

  1. Educational Excellence

Som Pacific College of Oriental Medicine studerande får du utbildning i en integrativ medicin tillvägagångssätt, lära det bästa från både öst och väst teorier och metoder medicin. På vår orientalisk medicin skolan, är din utbildning förstärks med praktisk utbildning och i klassen övningar som förbereder dig för en karriär efter examen. På Pacific College, är återkopplings studerande välkomnas; många framsteg inom högskolan är resultatet av förslag.

  1. yrkesexamina från Associate att forskarutbildnings

Uppnå dina utbildningsmål och odla dina yrkeskunskaper inom miljö vår skola. Från en Associate examen till en doktorsexamen, du lära dig grunderna i orientalisk medicin och fortsätter att växa dina färdigheter på ett ställe.

  1. Praktiska övningar

Som ett behandlings praktikant får du förstahandskunskap att arbeta i en klinisk miljö. Du har möjlighet att arbeta på både vårt campus klinik liksom våra off-site extern, som ligger på sjukhus, kliniker och utsedda behandlingsplatser. Arbetar tillsammans akupunktörer, läkare, sjukgymnaster, kuratorer och andra studenter, har du möjlighet att behandla olika typer av patienter och sätta klassrummet kunskaper i praktiken.

  1. erfarna lärare

Gynnas genom att lära av vår varierande akademiska världen, vilket inkluderar praktiserande akupunktörer, läkare, massörer, örter, kiropraktorer, homeopater och taoistiska utövare. Dialog med vårt expertteam på allt från grunderna i massage utbildning (inklusive traditionell kinesisk massage) och traditionell orientalisk medicin till de problem som drabbar patienter i dagens moderna kultur.

  1. Samhällsengagemang

Engagera dig i vår gemenskap outreach händelser. Under hela året har du möjlighet att behandla allmänheten under olika hälsa och välbefinnande händelser inklusive kinesiska nyåret, Vietnam Veterans Stand Down, Great American rök ut, och olika mässor. Dessutom, studenter delta i skolans på och utanför campus gratis kliniker och andra evenemang. I det förflutna våra elever har behandlat överlevande från 9/11 och evakuerade i San Diego bränderna 2003 och 2007 bland annat bristkundkrets.

  1. Personlig tillväxtmöjligheter

Vår gratis och donationsbaserad yoga, tai ji, tai ji push hands, meditation, och kampsport klasser förbättra din yrkesmässiga och personliga liv. Varje termin du har möjlighet att prova något nytt som vår klass val ändra termin till termin.

  1. Många schemaläggning alternativ

Delta antingen hel- eller deltid med dag, kväll och helg kurser att hjälpa till att balansera ditt arbete och akademiska schema.

  1. Financial Aid & Stipendier

Ekonomiskt stöd finns tillgänglig för dem som kvalificerar sig. Som student kan du ansöka om olika utanför stipendier baserade både på ekonomiskt behov och akademiska meriter.

  1. karriärutvecklings

Akademiker kan dra nytta av våra alumner karriär tjänster, möjligheter till vidareutbildning, och platsförmedlingsstöd.

  1. Alumni Nätverk

Efter examen, du ansluter till vårt alumninätverk och forum. Genom att interagera med andra alumner, har du möjlighet att dela behandlingsprotokoll, affärsrådgivning, fallstudier och arbetstillfällen samtidigt bygga en sann gemenskap av healers.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Associate of Applied Science

Pacific College of Oriental Medicine

Pacific College Associate of Applied Science program är av största vikt bland San Diego massage skolor som erbjuder enastående möjligheter att avancera din karriär i asia ... [+]

Pacific College Associate of Applied Science program är av största vikt bland San Diego massage skolor som erbjuder enastående möjligheter att avancera din karriär i asiatiska holistisk massage med en blandning av klassrummet och online-lärande. Ledda av våra expert fakultet, online-aktiviteter och i klassen sessioner har nu samman för att ge studenterna flexibilitet utöver de framstående praktisk undervisning som Pacific College är känd.

Syftet med AAS utbildningsprogrammet är att utveckla den studerande till ett sakkunnigt utbildad kropp terapeut. Fokus ligger på orientaliska medicinsk teori med omfattande praktisk och holistisk massage utbildning, däribland tui na, kinesisk massage, shiatsu, thailändsk massage och en rad andra asiatiska påbyggnads terapier. Ett brett utbud av valfria tillåter eleven att studera specifika intresseområden, såsom pediatrik, idrottsmedicin, eller zonterapi.... [-]

Amerikas förenta stater San Diego Chicago New York
September 2019
Heltid
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Associate of Science

Pacific College of Oriental Medicine

PCOM s Associate of Science program erbjuder enastående möjligheter att avancera din karriär i asiatisk holistisk medicin med en blandning av klassrummet och online-läran ... [+]

PCOM s Associate of Science program erbjuder enastående möjligheter att avancera din karriär i asiatisk holistisk medicin med en blandning av klassrummet och online-lärande på en av de bästa massage terapi skolor i Kalifornien. Ledda av våra expert fakultet, online-aktiviteter och i klassen sessioner har nu samman för att ge studenterna flexibilitet utöver de framstående praktisk undervisning som Pacific College är känd.

Den Associate of Science (Massageterapi / Asian Bodywork) Utbildningsprogrammet visar betydande utbildning massage kunder och potentiella arbetsgivare. Utexaminerade av Associate of Science kommer att vara beredda att ange en karriär inom massage antingen i privat praktik, eller i tjänst hos en annan kvalificerad läkarbesök såsom en akupunktör, ett spa ägare, eller en kiropraktor kontor. Dessutom erbjuder programmet generella utbildningar att ligga till grund för ett livslångt lärande. Dessa klasser kommer att hjälpa till att förbereda studenten för högre utbildning och yrken som kräver förmåga att tänka självständigt, kritiskt värdera och tillämpa skriftliga och numerisk information som finns övertygande skriftlig och muntlig kommunikation, och tänka kritiskt om påverkan av konst och filosofi.... [-]

Amerikas förenta stater San Diego Chicago New York
September 2019
Deltid
30 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Certificate

Pacific College of Oriental Medicine

Massageterapeut / asiatisk Påbyggnads certifikat visar betydande utbildning till kunder och potentiella arbetsgivare. Detta program på Pacific College betonar Oriental me ... [+]

The Pacific College of Oriental Medicine Massageterapeut / Asian Bodywork certifikat program har utformats speciellt för att slå samman vår utbildning av god kvalitet med bekvämlighet. En blandning av sakkunnigt instruerade klassrummet och online-kurser i Asien Kaross och Massageterapi ger möjlighet att träna praktisk utbildning på campus med vår framstående lärare, några av de bästa undervisning vid massage skolor i Kalifornien, samtidigt som gör vissa av dina kurser på egen tid och i ditt eget utrymme.

Den Massageterapeut / asiatisk Påbyggnads certifikat visar betydande utbildning till kunder och potentiella arbetsgivare. Detta program på Pacific College betonar Oriental medicinsk teori, tui na, och utvecklingen av studentens förmåga att förstå orsakerna och symtom på sjukdomen. Denna förmåga gör det möjligt Pacific massage utövare att anpassa sin massage till sina kunders individuella behov. Detta är avgörande för att uppnå den optimala terapeutiska effekten. Asian Bodywork terapi har vuxit till en erkänd specialitet som stöds av den amerikanska organisationen av karosseri terapier i Asien och certifierats av den nationella kommissionen för certifiering av akupunktur och orientalisk medicin. Studenter i detta program får en introduktion till de värdefulla teorier om kinesisk medicin och är specialiserade på en mängd asiatiska påbyggnads terapier, inklusive tui na, shiatsu, thailändsk massage och andra.... [-]

Amerikas förenta stater San Diego Chicago New York
September 2019
Heltid
18 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

MSc

Pacific College of Oriental Medicine

Påverkar andra till det bättre har alltid varit viktigt för dig. Det handlar inte om att lämna ett märke, det handlar om att förbättra välbefinnandet. Ta reda på vad som ... [+]

Påverkar andra till det bättre har alltid varit viktigt för dig. Det handlar inte om att lämna ett märke, det handlar om att förbättra välbefinnandet. Ta reda på vad som är en utövare av kinesisk medicin betyder för dig. Hos oss kan du lära av experter och finslipa din båt i något gammalt och även i framkanten av dagens sjukvård. Du har alltid varit en healer i hjärtat - låt oss visa dig vägen till att bli en i praktiken.

Syftet med magisterexamen i traditionell kinesisk medicin är att utbilda utövare av orientalisk medicin och göra det möjligt för dem att fungera som primära, oberoende vårdgivare, och viktigast av allt, att bli en integrerad del av den moderna sjukvården. Efter visionen om en "öst möter väst" miljö, eleverna lär sig och tillämpa det bästa av asiatisk medicin med en fast grund i västerländsk medicin. Programmet består av tre akademiska faser som betonar praktiska i både teori och klinisk praktik. ... [-]

Amerikas förenta stater San Diego Chicago New York
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

PhD

Pacific College of Oriental Medicine

Du vet varje patient behöver något annat. Stärka din kompetens-set och förbättra din traditionell kinesisk medicin utbildning i vårt program kommer att hjälpa dig att lev ... [+]

Du vet varje patient behöver något annat. Stärka din kompetens-set och förbättra din traditionell kinesisk medicin utbildning i vårt program kommer att hjälpa dig att leverera rätt behandling till varje person som går genom din dörr. Du har alltid varit en healer - fortsätta resan som ett med oss. Om du har letat efter en eftergymnasial forskarutbildningen i San Diego, särskilt en eftergymnasial akupunktur program, då din sökning slutar här på Pacific College of Oriental Medicine.

Syftet med doktor orientalisk medicin och akupunktur utbildningen är att främja självstudier och kritiskt tänkande inom ramen för traditionell kinesisk medicin för att den punkt där de blir definierar egenskaperna hos kandidat professionalism, strävar efter att bredda och fördjupa utövarens kunskaper och färdigheter i patientvården. Eftersom forskardoktorsgrad i akupunktur inte krävs för licensieringen, ger detta program avancerad utbildning, odla eleverna i ledare i yrket. Utexaminerade använder forskar doktorsexamen för att förbättra sina karriärer som experter på området eftersom de bidrar till utvecklingen av läkemedlet.... [-]

Amerikas förenta stater San Diego Chicago New York
September 2019
Heltid
Deltid
48 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Pacific College of Oriental Medicine

Pacific College har utformat ett online-väg för PCOM MSAC och MSTOM alumner att uppgradera till nybörjar doktor akupunktur (DAC) eller doktor akupunktur och orientalisk m ... [+]

Pacific College har utformat ett online-väg för PCOM MSAC och MSTOM alumner att uppgradera till nybörjar Doktor akupunktur (DAC) eller doktor akupunktur och orientalisk medicin (DAOM). PCOM master alumner, till stor del redan uppfyller kraven för en doktorsexamen, men behöver lite extra utbildning inom dessa områden för att fastställa likvärdighet för nybörjar doktorsexamen. Dessa är de kompletterande kurser:

Bevis informerade praxis Systembaserad medicin collaborative omsorg Avancerad integrativ diagnostik Praktikbaserad inlärning

Vem kan söka? Jag är för närvarande i MSAC / MSTOM program. Om jag tar de ytterligare 15 poäng av DAC / DAOM (EL) program nu kommer jag har avslutat DAC / DAOM (EL)? ... [-]
Amerikas förenta stater San Diego Chicago New York
September 2019
Deltid
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

An Inside Look at the Pacific College of Oriental Medicine Clinic