National University of Health Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om National University of Health Sciences

Grundades 1906, är National University of Health Sciences ledande inom det växande området integrationsmedicin och respekteras över hela världen för att lyckas med att balansera helande konster och vetenskap, och kombinerar omfattande integrationsmedicin med patientcentrerad vård.

National University sätter standarden i utbildning för karriär inom vården och ger en dynamisk atmosfär där studenter, fakulteter och kliniker av olika komplementära och alternativa hälso- och sjukvårdsgrupper arbetar tillsammans i en integrerad miljö. National University erbjuder flera program, inklusive: doktor i kiropraktik (DC) och doktor i naturläkemedicin (ND) grader, och magisterexamen i både akupunktur (MSAc) och orientalisk medicin (MSOM). En associerad examen och certifikat i massage terapi och en kandidatexamen examensprogram i biomedicinska vetenskaper erbjuds också.

National University är en etablerad mästare av forskning, höga antagningsstandarder, ackreditering och akademisk excellens för sina yrken. Det är därför som studenter från hela världen väljer NUHS att driva högre utbildning i hälsovården.

Med campusplatser i både Illinois och Florida , formar NUHS nya vägar inom vården av vården, baserat på förståelse och samarbete med medicinsk personal från alla discipliner.

Varför nationell?

National University of Health Sciences är landets främsta institution för hälsovetenskaplig utbildning. Här hittar du enastående förberedelse inom integrerade vårdprofiler som kiropraktik och naturläkemedicin, akupunktur och orientalisk medicin, massagebehandling, biomedicinsk vetenskap och mycket mer.

VÅR FILOSOFI

På National University börjar en överlägsen vårdutbildning med:

  • Bevisbaserad medicin: Diagnostiska och helande modaliteter baserade på ljudvetenskap och klinisk forskning
  • Övergripande läroplan: Utvärdera hela bilden av patientens hälsa och tillämpa ett brett utbud av läkningsmetoder
  • Patient-centrerad vård: Diagnostisera och behandla patienter baserat på en grundlig utvärdering av deras individuella hälsoprofil och historia
  • Integrativ medicin: Att veta bättre patientresultat är möjligt när yrkesverksamma från olika medicinska specialiteter arbetar tillsammans

Vår akademiska överlägsenhet

National Universitys akademiska program är rigoröst, kompromisslöst och byggt på en solid grund i grundvetenskapen. Vi behåller höga antagningsstandarder för våra studenter; till exempel är NUHS det enda kiropraktikprogrammet för att kräva en kandidatexamen. Studenter inom naturopathic medicinprogrammet är också skyldiga att ha fått en baccalaureatexamen. Till följd av detta har studentkåren vid National University en högre akademisk kaliber och våra elever presterar väl över nationella medeltal på obligatoriska styrelser och licenstest. De blir ofta ledare i sina yrken och kreditar National University som orsaken till deras förtroende och framgång.

Vår karriärberedning

När hälsovårdsverksamheten flyttar mot integrerande medicin växer nya möjligheter till kompletterande och alternativa vårdgivare på sjukhus, militär, vårdhem och integrativa vårdkliniker. Våra kandidater är bättre placerade för dessa karriärmöjligheter. De är nedsänkt i praktisk träning i diagnos och behandlingsmetoder, vet hur man hanterar fall med olika specialister och tjänar som en värderad medlem av ett integrerat medicinsk team.

Vår historia om ledarskap

National University respekteras över hela världen som en ledare inom integrativ medicin. En drivkraft för att flytta naturhälsovården till den vanliga medicinen var vi:

  • Först att erbjuda sjukhusupplevelse till kiropraktik studenter
  • Först att driva för nationell ackreditering av kiropraktikhögskolor
  • Först att publicera medicinskt indexerade och peer reviewed vetenskapliga tidskrifter

När du ser naturhälsovården att få respekt, avancera till en högre standard, National University och dess kandidater finns där.

Så definierar vi framtiden för integrerad vård.

Platser

Lombard

Address
200 E. Roosevelt Road Lombard, IL
60148 Lombard, Illinois, Amerikas förenta stater

Sankt Petersburg

Address
St. Petersburg, FL area
Sankt Petersburg, florida, Amerikas förenta stater