Lorain County Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om LCCC

Lorain County Community College grundades 1963 och har hjälpt lokalbefolkningen att få den utbildning som de behöver för att leva sitt bästa liv i mer än 50 år.

Oavsett om ditt mål är en associerad examen, ytterligare arbetskraftsutbildning eller en avancerad examen, har vi ett program för att tillgodose dina behov.

LCCC är stolt över att fungera som en hörnsten i Lorain County. Högskolan ger studenter möjlighet att slutföra:

  • Kandidatexamen
  • Associera grader
  • Kortvariga certifikat
  • Arbetskraftsutbildning

Genom LCCC: s universitetspartnerskap kan du få en kandidatexamen eller magisterexamen från 14 universitet och högskolor i Ohio. Vi är också den första community college i Ohio som erbjuder sin egen kandidatexamen.

LCCC håller undervisningen låg - för närvarande den näst lägsta undervisningen i Ohio - så att du kan ta examen med de färdigheter du behöver för anställning - och inte mycket skuld.

Som ett resultat av vårt pågående engagemang för våra studenter utsågs LCCC till den bästa samhällskollegin i landet för att vara framgångsrik i studentframgång av American Association of Community Colleges (AACC).120187_120139_InternationalStudents.jpg

High-Earning Graduate

När du tar examen sätter din LCCC-utbildning dig i position för några av de högsta inkomsterna från samhällsutbildade akademiker i delstaten Ohio och i topp 50 i landet. 2016 rankade högskolan tvåa i Ohio och 41: e nationellt för högst betalda samhällskandidater, enligt Payscale Human Capital. Payscale är ett informationsföretag för lön, förmåner och ersättningar som sammanställer data om livstidsinkomster för hundratals grader och stora. LCCC fick också högst bland alla Ohio-community colleges i inkomst för akademiker i en mervärdesrapport 2015 från Metropolitan Policy Program i Brookings.

Lorain County Community College är en del av University University of Ohio, ett av de största omfattande offentliga systemen för högre utbildning i nationen. Ohio: s offentliga högskolor, universitet och vuxenutbildningsprogram tjänar nästan 600 000 studenter och erbjuder alla alternativ från en GED till en doktorsexamen, vilket säkerställer att alla Ohioaner har enkel tillgång till en högkvalitativ, högklassig högre utbildning. Besök University System of Ohio för mer information.

Platser

Elyria

Address
1005 North Abbe Road
44035 Elyria, Ohio, Amerikas förenta stater