Logan University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Eftersom 1935, Logan University Har blivit grundad i Kiropraktik utbildning, Samtidigt som de ständigt berikar akademiska alternativ med examen i hälsokunskap.

Logan University Akademiker sysslar med en helhetssyn på hälsa och välbefinnande för att möta efterfrågan på mindre invasiva, billigaste behandlingar och omfattande vård och leda den integrerade hälsovårdsindustrin. Genom en innovativ, utfallsbaserad akademisk läroplan som betonar bevisinformerad vård, olika kliniska nedsänkningsmöjligheter, framväxande teknik och beprövad praxis, Logan University studenter är utbildade, självsäker och förberedda för framtiden. Vid Logan, Lär våra studenter principerna för patientcentrerad vård. Våra studenter, fakulteter och kliniker utmanas till Förbättra patienternas hälsa samtidigt som hälsovårdssystemet blir bättre för alla patienter.

När vi antar denna ledarroll kommer patienten att gynna. Som ledare inom integrerad vård, ser vi till att patienter får bevisupplysad helhetsvård. Vi återställer funktionen, lindrar smärta, främjar hälsa och ger patienterna bättre livskvalitet. Det är Logan skillnad.

International Student Antagning

Vi är redo att välkomna dig till Logans community! Logan University är ett högkvalitativt akademiskt resmål som skapar branschledande vårdpersonal från hela världen - allt på en av de vackraste campuserna i USA.

Våra Dedicated International Admissions Coordinators

  • Hjälp med din ansökan och övergång till USA.
  • Utfärda din I-20 och hjälp med att få ditt F-1 Studentvisum
  • Introducera dig till Logan Universitys studentklubbar, organisationer samt den livliga staden Chesterfield och St Louis-området.

Ansökan till Logan University som en internationell student

Om du bor utanför USA eller går på gymnasium utanför Förenta staterna, tar det normalt tre steg på att ansöka till Logan University:

  • Slutföra en onlineapplikation.
  • Skicka transkript av alla dina gymnasier till Logan.
  • Skicka in alla dina officiella standardiserade testresultat.

Samla kulturella skillnader genom kiropraktik

En persons högskolupplevelse definieras ofta av deras akademiska intressen, hur bra de utmärker sig i programmet och hur framgångsrika de följer examen. Men hos Logan är högskolans erfarenhet inte bara definierad av akademiker, men också av stöd och uppmuntran som studenterna får från dem som omger dem, utökar sin världslighet och förbereder dem för framtida framgång på alla delar av livet.

Vid Logan representerar studentbefolkningen mer än 15 länder, bland annat Kanada, Brasilien, Puerto Rico och Venezuela. På grund av en ökande internationell studentpopulation och en längtan från amerikanska studenter att delta i kliniken utomlands, startade Logan International Students Association (ISA), en organisation som främjar kulturell mångfald och medvetenhet i hela Logan-campus och samhälle.

"Vi tillhandahåller en plattform för interaktion mellan internationella studenter och Logans studentkår, uppmuntrande och stödande samarbetsförhållanden bland kulturella skillnader", säger Kemmy Klein Ritter, en trimester 5-student från Brasilien och ISAs president. "Vårt mål är att fördjupa och förena det globala kiropraktikarbetet genom inspiration, integritet och ledarskap." I samband med världskongressen för kiropraktikstudenter (WCCS), ett internationellt samarbete mellan kiropraktikstudenter, presenterar ISA studenterna möjligheter att lära och samarbeta med En mångfaldig grupp av framtida vårdpersonal från hela världen.

Kemmy sa att gruppen ibland leder läkare till att ta itu med verkliga erfarenheter med att utöva kiropraktik i andra delar av världen. "Det är annorlunda utanför USA, och det är viktigt att känna till de olika reglerna och reglerna för kiropraktik i olika länder", sa hon.

Även om Kemmy för närvarande tjänstgör i sin tredje trimester som föreningspresident, har hennes vision för organisationen just börjat. Hon hoppas att involvera fler studenter på global nivå, som syftar till att förena yrket och stödja varandra. "Många människor drömmer om framtiden, och vi är framtiden", sa Kemmy. "Att bli involverad betyder nu att vi har chansen att starta framtiden i nutiden." Med stöd av Logans studentkår och många fakultetsmedlemmar har Kemmy och hennes tjänstemän kopplat studenter från hela världen med tre huvudsakliga gemensamma intressen: Deras passion för sjukvård, kiropraktik och världen runt dem. "Att lära sig livserfarenheter från elever och läkare inom kiropraktik utanför Logan-kliniken är en mycket ödmjuk erfarenhet och en unik möjlighet att växa som en framtida DC."

Platser

Chesterfield

Address
1851 Schoettler Rd.
MO 63017 Chesterfield, Missouri, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium