Läs den officiella beskrivningen

Eftersom 1935, Logan University Har blivit grundad i Kiropraktik utbildning, Samtidigt som de ständigt berikar akademiska alternativ med examen i hälsokunskap.

Logan University Akademiker sysslar med en helhetssyn på hälsa och välbefinnande för att möta efterfrågan på mindre invasiva, billigaste behandlingar och omfattande vård och leda den integrerade hälsovårdsindustrin. Genom en innovativ, utfallsbaserad akademisk läroplan som betonar bevisinformerad vård, olika kliniska nedsänkningsmöjligheter, framväxande teknik och beprövad praxis, Logan University studenter är utbildade, självsäker och förberedda för framtiden. Vid Logan, Lär våra studenter principerna för patientcentrerad vård. Våra studenter, fakulteter och kliniker utmanas till Förbättra patienternas hälsa samtidigt som hälsovårdssystemet blir bättre för alla patienter.

När vi antar denna ledarroll kommer patienten att gynna. Som ledare inom integrerad vård, ser vi till att patienter får bevisupplysad helhetsvård. Vi återställer funktionen, lindrar smärta, främjar hälsa och ger patienterna bättre livskvalitet. Det är Logan skillnad.

International Student Antagning

Vi är redo att välkomna dig till Logans community! Logan University är ett högkvalitativt akademiskt resmål som skapar branschledande vårdpersonal från hela världen - allt på en av de vackraste campuserna i USA.

Våra Dedicated International Admissions Coordinators

  • Hjälp med din ansökan och övergång till USA.
  • Utfärda din I-20 och hjälp med att få ditt F-1 Studentvisum
  • Introducera dig till Logan Universitys studentklubbar, organisationer samt den livliga staden Chesterfield och St Louis-området.

Ansökan till Logan University som en internationell student

Om du bor utanför USA eller går på gymnasium utanför Förenta staterna, tar det normalt tre steg på att ansöka till Logan University:

  • Slutföra en onlineapplikation.
  • Skicka transkript av alla dina gymnasier till Logan.
  • Skicka in alla dina officiella standardiserade testresultat.

Samla kulturella skillnader genom kiropraktik

En persons högskolupplevelse definieras ofta av deras akademiska intressen, hur bra de utmärker sig i programmet och hur framgångsrika de följer examen. Men hos Logan är högskolans erfarenhet inte bara definierad av akademiker, men också av stöd och uppmuntran som studenterna får från dem som omger dem, utökar sin världslighet och förbereder dem för framtida framgång på alla delar av livet.

Vid Logan representerar studentbefolkningen mer än 15 länder, bland annat Kanada, Brasilien, Puerto Rico och Venezuela. På grund av en ökande internationell studentpopulation och en längtan från amerikanska studenter att delta i kliniken utomlands, startade Logan International Students Association (ISA), en organisation som främjar kulturell mångfald och medvetenhet i hela Logan-campus och samhälle.

"Vi tillhandahåller en plattform för interaktion mellan internationella studenter och Logans studentkår, uppmuntrande och stödande samarbetsförhållanden bland kulturella skillnader", säger Kemmy Klein Ritter, en trimester 5-student från Brasilien och ISAs president. "Vårt mål är att fördjupa och förena det globala kiropraktikarbetet genom inspiration, integritet och ledarskap." I samband med världskongressen för kiropraktikstudenter (WCCS), ett internationellt samarbete mellan kiropraktikstudenter, presenterar ISA studenterna möjligheter att lära och samarbeta med En mångfaldig grupp av framtida vårdpersonal från hela världen.

Kemmy sa att gruppen ibland leder läkare till att ta itu med verkliga erfarenheter med att utöva kiropraktik i andra delar av världen. "Det är annorlunda utanför USA, och det är viktigt att känna till de olika reglerna och reglerna för kiropraktik i olika länder", sa hon.

Även om Kemmy för närvarande tjänstgör i sin tredje trimester som föreningspresident, har hennes vision för organisationen just börjat. Hon hoppas att involvera fler studenter på global nivå, som syftar till att förena yrket och stödja varandra. "Många människor drömmer om framtiden, och vi är framtiden", sa Kemmy. "Att bli involverad betyder nu att vi har chansen att starta framtiden i nutiden." Med stöd av Logans studentkår och många fakultetsmedlemmar har Kemmy och hennes tjänstemän kopplat studenter från hela världen med tre huvudsakliga gemensamma intressen: Deras passion för sjukvård, kiropraktik och världen runt dem. "Att lära sig livserfarenheter från elever och läkare inom kiropraktik utanför Logan-kliniken är en mycket ödmjuk erfarenhet och en unik möjlighet att växa som en framtida DC."

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Logan University

... [+]

[-]
Amerikas förenta stater Chesterfield
September 2019
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Logan University

Master of Science i idrottsvetenskap och rehabilitering (MSR) examen är ett tvärvetenskapligt omfattande examenprogram som är utformat för att ge en unik förberedelse för ... [+]

Avancerad träning är avgörande för proffs som planerar att arbeta med idrottare. En specialiserad avancerad nivå på masternivå kommer att sätta utövare utom sina kamrater. Detta program kommer också att förbereda kandidater för möjligheter i forskning och undervisning.

Master of Science i idrottsvetenskap och rehabilitering (MSR) examen är ett tvärvetenskapligt omfattande examenprogram som är utformat för att ge en unik förberedelse för sportskada och prestationshantering. Studenterna är förberedda genom didaktiska inlärningsmöjligheter för att utvärdera, behandla och rehabilitera akut och kronisk smärta, såväl som muskuloskeletala patologier. Mottagaren av MSR-graden kommer att ha de färdigheter som är nödvändiga för bedömning, behandling, rehabilitering och hantering av sportskador.... [-]

Amerikas förenta stater Chesterfield
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 5 år
Internet
Läs mer på svenska
Logan University

Med läroplan blandning av forskning och kliniska kliniska tillämpningar kommer kandidater från Master of Science i Nutrition and Human Performance-programmet att lära sig ... [+]

Med läroplan blandning av forskning och kliniska kliniska tillämpningar kommer kandidater från Master of Science i Nutrition and Human Performance-programmet att lära sig att analysera kost- och hälsotillstånd, bedöma näringsbrister och matallergier och erbjuda patienter bevisbaserade närings- och livsstilsrekommendationer.

Logan förstärker elevernas kunskaper genom att integrera grundämnena för näringsmässig biokemi, ämnesomsättning, hälsa och välbefinnande med forskningsmetoder som används i näring. Kandidater hittar karriär inom folkhälsoprogram, utbildning, näring och hälsokommunikation, konsult- och näringsrelaterade företag inom privat och offentlig sektor.... [-]

Amerikas förenta stater Chesterfield
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 5 år
Internet
Läs mer på svenska

PhD

Logan University

Logan University doktorand i kiropraktik grad läroplanen strävar efter att vara bevisinformerad och utfallsbaserad för att skapa praktiska läkare av kiropraktik. Logan-ut ... [+]

Logan University doktorand i kiropraktik grad läroplanen strävar efter att vara bevisinformerad och utfallsbaserad för att skapa praktiska läkare av kiropraktik. Logan-utbildningen bygger på en akademisk läroplan som grundas i Logan-traditionen och infunderas med aktuell forskning, teknik och beprövade metoder för att utbilda morgondagens kiropraktor.

Studenter introduceras tidigt på en rad olika ämnen, vilket möjliggör integration av klassrumsundervisningen med praktisk klinisk praxis. Logan studenter spenderar 40% av sin tid i sitt första år i praktiska kliniska färdigheter kurser. Genom att erbjuda studenter praktisk erfarenhet tidigt i sin utbildning med en bred mångfald av kliniska nedsänkningsmöjligheter är Logans kandidater självförvissade och bättre förberedda.... [-]

Amerikas förenta stater Chesterfield
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Logan University

Logan Universitys doktorandprogram för hälsovårdsutbildning (DHPE) är inriktad på att förbättra vården genom utbildningsprocessen. Det är utformat för att ge hälso- och s ... [+]

Logan Universitys doktorandprogram för hälsovårdsutbildning (DHPE) är inriktad på att förbättra vården genom utbildningsprocessen.

Det är utformat för att ge hälso- och sjukvårdspersonal de verktyg som behövs för att vara framgångsrika utbildare i deras valda hälsovård. Detta onlineprogram ger yrkesarbetare professionell flexibilitet för att slutföra sin doktorsgrad och behålla sin nuvarande anställning.

Kursen är utformad för att ge praktisk kunskap och färdigheter inom områdena läroplanutveckling, design och bedömning, akademiskt ledarskap, utbildningsteknik, statistik och forskning. Kandidater från programmet blir hälsoutbildare, universitetsfakultet eller universitetsadministratörer.... [-]

Amerikas förenta stater Chesterfield
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska