Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till nya KSU

Kennesaw State University är en omfattande universitet känt för sin entreprenörsanda, globalt engagemang och känsla av gemenskap. Som Georgiens tredje största universitet och en av de femtio största offentliga universitet i landet erbjuder Kennesaw State mer än 100 grund-och forskarutbildning grader, inklusive ett ökande antal doktorandprogram. Kennesaw State har åtagit sig att bli en världsledande akademisk institution positionerat för att bredda sin akademiska och forskningsuppdrag och utvidga dess räckvidd på en lokal, nationell och global nivå.

För mer än 50 år, Kennesaw State University har varit känt för sin entreprenörsanda och känsla av gemenskap. Erbjuder campus i Marietta och Kennesaw, är universitetet ligger strax norr om Atlanta och kombinerar en förortsmiljö med tillgång till en av landets mest dynamiska städer. Som Georgiens tredje största universitet, erbjuder Kennesaw State mer än 150 grund-och forskarutbildning grader, inklusive en växande forskarutbildning. Utsetts av Board of Regents vid universitetet System of Georgia som en heltäckande universitet, är Kennesaw State åtagit sig att bli en världsledande akademisk institution positionerat för att bredda sin akademiska och forskningsuppdrag och utvidga dess räckvidd på lokal, regional och nationell nivå.

Två stora institutioner - En universitet i världsklass

Den 6 januari 2015 Board of Regents vid universitetet System of Georgia godkände konsolidering av Kennesaw State och södra Polytechnic State University. Detta representerar USG femte och största konsolidering i sitt fortsatta åtagande att öka effektiviteten och effektivitet för att bättre tjäna studenter och staten.

Den nya Kennesaw State University kombinerar det bästa från två av Georgiens mest respekterade institutioner inom högre utbildning. En omfattande universitet, är Kennesaw State en destination campus erbjuder studenterna ett brett spektrum av kvalitets akademiker, en växande och levande campus livet, prisbelönta matsal, och ett brett utbud av idrottsutbud. Med nationellt rang grader i ekonomi, teknik och första årets program, liksom främsta undervisning, vård, arkitektur, vetenskap och matematik program, är den nya Kennesaw State University redo att bli Georgiens nästa världsklass institution.

Kennesaw State University - med siffrorna

  • Totala inskrivningen: 33.000 (baserat på hösten 2015)
  • Totalt utbildningsprogram: mer än 150 grund- och doktorsexamina
  • På campus bostäder kapacitet: ca 5200 och åtta uppehållkorridorer
  • Antal alumner: mer än 100.000
  • Ekonomiska konsekvenser: $ 1.2 miljarder dollar - Board of Regents vid universitetet System of Georgia rapport 2012
  • Länder som är representerade i elevkåren: 130
  • Studenter som deltar i fortbildning klasser: 17,210
  • Idrotts- lag: 18 NCAA Division I, inklusive fotboll (Fall 2015)

Kennesaw State University är ackrediterat av Southern Association of Högskolor och skolor kommissionen på högskolar att bevilja kandidat-, magister-specialist, och doktorsexamen. Kontakta kommissionen på högskolar på 1866 sydliga Lane, Decatur, Georgia 30.033-4097 eller ring 404-679-4500 för frågor om ackreditering av Kennesaw State University.

KSU målbeskrivning

Kennesaw State University erbjuder högkvalitativa och produktiva grundutbildning, forskarutbildning, fortbildning, och co-ämnesgränserna program. Dessa inkluderar utbildningsmöjligheter inom arkitektur, konst, affärer, datorer, utbildning, teknik och ingenjörsteknik, hälsa och mänskliga tjänster, utmärkelser erfarenheter, humaniora och samhällsvetenskap, tvärvetenskapliga studier, ledarutveckling, natur- och fysik, studera utomlands, och andra discipliner. Universitetets forskning, stipendium, skapande verksamhet, och initiativ public service expandera och tillämpa kunskap, bidra till ekonomisk utveckling och förbättra livskvaliteten i lokalsamhällen, Georgien, nationen och världen.

KSU samhällets värderingar öppen, ärlig och omtänksam intellektuell undersökning, innovativ och kreativ problemlösning, professionalism, kompetens, samarbete, integritet och etisk beteende, engagerad medborgarskap, global förståelse, hållbarhet, ömsesidig respekt och uppskattning av mänskliga och kulturella mångfald. Universitetet samhället strävar ständigt efter att öka elevernas framgång, förbättra institutionella kvalitet och svara på allmänhetens efterfrågan på högre utbildning.

KSU Vision

Kennesaw State University kommer att bli en världsledande omfattande universitet känt för dess kvalitet i utbildning, upptäckt, innovation, teknik och samhällsengagemang på alla nivåer från lokal till global. KSU erfarenhet kommer att ge medlemmarna och utexaminerade från universitetsvärlden att ha vision, förmåga och mod att förändra framtiden.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Certificate

Kennesaw State University

... [+]

Graduate Certificate in Health Information Technology

Alla kurser i hälsoinformatikcertifikatet erbjuds både ansikte mot ansikte och online.

Program Krav

Online Graduate Ansökan - Det finns en återbetalas $ 60 ansökningsavgift. Transkript - Officiella utskrifter från varje högskola och / eller universitet du har deltagit i. Måste vara i ett förseglat kuvert från institutionen eller skickas elektroniskt från institutionen direkt. Återuppta - (Kan laddas upp till online-ansökan) [-]
Amerikas förenta stater Kennesaw
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

MSc

Kennesaw State University

MSN-ledarskapet inom omvårdnadsprogrammet erbjuder två distinkta spår: MSN i ledarskap i omvårdnadsprogram - Nursing Education Leadership i ett digitalt världsspår; MSN i ... [+]

OM PROGRAMMET

MSN-ledarskapet i omvårdnadsprogrammet erbjuder två distinkta spår:

MSN i ledarskap i omvårdnadsprogram - Nursing Education Leadership i ett digitalt världsspår MSN i ledarskap inom omvårdnadsprogram - omvårdnad och omvandlingsledare

Båda är avancerade utbildningsprogram som bygger på bakgrund av erfarna registrerade sjuksköterskor för att förbereda dem för att fungera i olika ledarroller i den framväxande världen av samarbetshälsovård och omvårdnad.

UPPLYSNINGSKRAV Online Graduate Ansökan - Det finns en återbetalas $ 60 ansökningsavgift. Transkript - Officiella transkript från varje högskola och / eller universitet du har deltagit. Mås... [-]
Amerikas förenta stater Kennesaw
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Kennesaw State University

WellStar MSN Primary Care Nurse Practitioner är en professionell examen som förbereder erfarna registrerade sjuksköterskor att sitta för certifiering som en sjuksköterska ... [+]

Översikt

Fördjupa din karriär och omfattning av praktik och intjäningspotential - med en civilingenjörsexamen. Få referensuppgifter som gör det möjligt för dig att träna i alla vårdinrättningar med störst sysselsättningspotential.

WellStar MSN Primary Care Nurse Practitioner är en professionell examen som förbereder erfarna registrerade sjuksköterskor att sitta för certifiering som en sjuksköterska för familjepraktikern. Programmet bygger på bakgrund av professionella sjuksköterskor för att förbereda dem för att fungera som primära vårdgivare i den framväxande samarbetsvärlden för vården.

Inrymt i WellStar College of Health

WellStar MSN Primary Care Nurse Practitioner Programmet är en 40-timmars studieperiod som består av tre komponenter:... [-]

Amerikas förenta stater Kennesaw Marietta
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kennesaw State University

Kandidater kommer att grundas i kunskapsbasen om vårdhantering och informatik, inklusive: Bred kunskap om leverans och övning av vård inom det amerikanska systemet tillsa ... [+]

Kandidater kommer att grundas i kunskapsbasen om vårdhantering och informatik, inklusive:

Bred kunskap om leverans och övning av vård inom det amerikanska systemet tillsammans med utmaningar och möjligheter i det internationella landskapet. Operativ kunskap om de etiska, rättsliga, säkerhets- / integritets- och kvalitetsfrågor som de relaterar till vårdhantering och informatik. HMI 7770 - Capstone i vårdhantering och informatik Valfria kurser (3 Krediter):

Välj en kurs från följande:

IS 8310 - Styrning, Riskhantering och Compliance STAT 8140 - Six Sigma Problemlösning Förkunskapskrav / Kompletterande kurs till alla obligatoriska / valfria kurser i programme... [-]
Amerikas förenta stater Kennesaw
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska