Grand Canyon University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

UNIVERSITET SNAPSHOT

Campus

Välkommen till Grand Canyon University (GCU), Arizona främsta privata Christian University. För mer än 65 år, har vår Phoenix campus varit inkörsporten till framgång för otaliga forskare och industriledare. Vårt engagemang för vår kristna världsuppfattning genomförs på ett kärleksfullt sätt som ger större enhet över hela universitetet, och våra grunddokument hjälper till att formulera dessa övertygelser och vem vi är som samhälle. Med tunnland av natursköna grunder och enastående faciliteter, bjuder vi nästa generation av studenter och yrkesverksamma att njuta hela universitetet erfarenhet.

University tillväxt

GCU växer snabbt med planer för fortsatt expansion. Sedan 2009 har vi investerat miljontals till universitetet för att förbättra kvaliteten på akademiska erbjudanden och student upplevelser. Infrastrukturen omfattar nya klassrum, laboratorier, bibliotek, studentstödcentra, uppehållstillstånd hallar och rekreationsanläggningar. På hösten 2016 välkomnade vi ett rekordantal studenter till vår Phoenix campus och vi planerar att expandera vår studentpopulation och campusanläggningar framåt.

Vårt universitet fortsätter också att tillgodose våra växande online och kväll elev samhällen. Vi har tiotusentals online-studerande klass från hela världen. I sin tur, är vi ständigt förfina våra digitala plattformar för att leverera GCU enastående campus erfarenhet virtuella miljöer. Vi bygger också ytterligare campus platser för att hjälpa heltid och kvälls studenter delta i klassen närmare hem.

"Ny" infunderas i hela GCU: s växande campus. På hösten 2016 slutade vi byggandet på en modern byggnadsteknik på 173.447 kvadratmeter, konstruerad för att rymma vårt växande antal studenter som studerar i STEM-majors. Vi öppnade också tre nya lägenhetsbyggnader på campus för upperclassmen. Som ett led i vårt initiativ att lägga till 10 nya idrottsanläggningar till campus under de närmaste två åren presenterade vi den helt nya GCU-stadion på 6000 platser hösten 2016, hem till våra NCAA Division I-fotbollslag.

GCU har också expanderat utanför campus med nya egenskaper. GCU Hotel ligger nära campus och erbjuder prisvärda rumspriser och renoverade boende - det perfekta stället för familjer att bo när de besöker sin student. Canyon 49 Grill, som ligger i hotellet, erbjuder en perfekt lokal hangout, med utsökt mat, familjevänlig atmosfär och massor av Lope anda och gästfrihet. Utforska GCU Hotel genom att besöka gcuhotel.com; Klicka på Matlagning för att bläddra i Canyon 49 Grills menyer. Grand Canyon Beverage Company, som också ligger i hotellet och på campus, erbjuder gourmetdrycker, inklusive kaffe, te och specialdrycker.

Student Experience på GCU

På GCU hittar du allt du behöver för att njuta en hel college erfarenhet, från NCAA Division I friidrott som passar stil uppehållkorridorer, populära matställen, roliga evenemang och klubbar och organisationer. Traditionell, på nätet och kvälls studenter värderas lika medlemmar av vårt samhälle och få tillgång till GCU resurser och evenemang campus.

GCU: s uppdrag och vision

Vision

GCU är ett främsta kristna universitet, som utbildar studenter att leda och tjäna.

Mission

Grand Canyon University förbereder eleverna att bli globala medborgare, kritiska tänkare, effektiva kommunikatörer och ansvariga ledare genom att tillhandahålla en akademiskt utmanande, värderingsbaserad studieplan från det kristna arvet.Christian Worldview: Kandidater från GCU kommer att kunna uttrycka aspekter av den kristna världsuppfattningen, som påverkar mänskligt värde och värdighet, etiskt beslutsfattande, akademiska discipliner och kallelse.

"Ty det finns en Gud, och det finns en medlare mellan Gud och män, mannen Kristus Jesus." (1 Timoteus 2: 5)

Globala medborgare: Globala medborgare lär sig med empati, undviker etnocentris och omfamnar verkligheten att människor är olika. De uppskattar en rad perspektiv på historia, religion, värdesystem och många andra aspekter av livet. Global medborgarskap innebär att vi genom att förstå andra lär oss att förstå oss själva.

"Den samma Herren är allmännens Herre och välsignar alla som kallar på honom." (Romarbrevet 10: 12b)

Effektiva kommunikatörer: Effektiva kommunikatörer utmärker sig i språkkunnighet, förstår hur det skriftliga ordet påverkar andra intellektuellt och emotionellt och utmanas att anställa nya mötesplatser och kommunikationssätt.

"Må min muns ord och meditationen i mitt hjärta vara glädjande för dig, Herre." (Psalm 19:14)

Ansvariga ledare: Ansvariga ledare är grundade i världens verklighet, accepterar konsekvenserna av valet och strävar mot osjälviskt för att hjälpa andra att möta sin högsta potential genom tjänarnas ledning.

"Istället, den som vill bli stor bland er måste vara din tjänare." (Matteus 20:26)

Kritiska tänkare: Kritiska tänkare arbetar för att behärska klarhet och logik i tanken. De ställer frågor och ökar kunskap för att undvika blind acceptans av idéer, söker efter lösningar snarare än att bo på problem.

"Gör ditt bästa för att presentera dig för Gud som en godkänd, en arbetare som inte behöver skämmas och som korrekt hanterar sanningens ord." (2 Timoteus 2:15)

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Health BScs » Se Health MSc » Se Health PhD:er » Se Health Magisterexamen » Se Online BScs » Se Online MSc » Se Online Magisterexamen » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se MBA på deltid » Se Doktor i pedagogik » Se DBA » Se MA:er » Se MSc:er » Se PhD » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

BSc

Bsc i hälsovetenskap: professionell utveckling och avancerad patientvård

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Bachelor of Science i hälsovetenskap inom yrkesutveckling och avancerad patientvård är ett examensprogram i College of Nursing and Health Care Professions, utformat för vårdgivare som arbetar direkt med patientpopulationer. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Förhöj avancerade direktvårdskunskaper Bachelor of Science i hälsovetenskap inom yrkesutveckling och avancerad patientvård är ett examensprogram i College of Nursing and Health Care Professions, utformat för vårdgivare som arbetar direkt med patientpopulationer. Bachelorprogrammet i hälsovetenskapsprogrammet är utformat för EMT: s, andningsterapeuter, radiologitekniker, labtekniker, phlebotomists, diagnostiktekniker, fysioterapiassistenter och andra vårdpersonal som har examen från ett ackrediterat certifikat eller associerat examenprogram. Kirurgiska tekniker, apotekstekniker, dispensering optiker, tandläkare, kärntekniska tekniker, journaler tekniker och homecare assistenter kan också vara berättigade till denna grad.... [-]


Bsc i omvårdnad (rn till bsn)

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Formatet och kurser i College of Nursing and Health Care Professions BSN är skräddarsydda för att tillgodose behoven hos RN-vuxenlärare och för att maximera de styrkor som arbetsnäringen RN har. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Bachelor of Science in Nursing (RN till BSN) Om du är en registrerad sjuksköterska med en associerad examen, examensbevis eller certifiering (endast internationella sjuksköterskor), som vill uppnå ytterligare yrkesutövning och hälsovetenskapsteori, kan Grand Canyon University (GCU) RN till BSN online-program vara det du söker . Formatet och kurser i College of Nursing and Health Care Professions BSN är skräddarsydda för att tillgodose behoven hos RN-vuxenlärare och för att maximera de styrkor som arbetsnäringen RN har.

Kandidatexamen i omvårdnad (BSN) utbildas genom att praktisera sjuksköterskor och experter inom sina respektive områden som delar kunskap och erfarenhet inom klinisk patientvård, hälsovård och professionell omvårdnad och ledarskap. BSN-kursen hjälper dig att få en övergripande bild av patientvårdspraxis för att hjälpa dig att stärka din förmåga att ta hand om patienter, ta upp mer ansvarsområden i sjukhus eller vårdorganisation eller förbereda dig för att gå vidare till en magisterexamen.... [-]


Bsc i vårdadministrationen

Online Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 fler

Bachelor of Science i hälsovårdsekonomi gradprogrammet betonar både de konceptuella och analytiska färdigheter som krävs för att hantera olika verksamheter och utveckla processer inom nutida vårdorganisationer. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Utfall

Tjäna en grad för utmanande hälsa chefer Bachelor of Science i hälsovårdsekonomi gradprogrammet betonar både de konceptuella och analytiska färdigheter som krävs för att hantera olika verksamheter och utveckla processer inom nutida vårdorganisationer. De kandidatexamen inom hälsovårdsutbildningen, som erbjuds av kollegiet för omvårdnad och hälsovård, undersöker strukturen hos olika vårdorganisationer, liksom hur man strategiskt genomför nya processer, arbetar inom en vårdorganisation och samarbetar med andra vårdorganisationer.

Denna BS i Hälsovård Administration grad förbereder dig för att komma in i hälsovårdsförvaltningen fältet genom att betona konceptuella och analytiska färdigheter som krävs för att hantera nutida hälsovård organisationer.... [-]


MSc

Magisterexamen i företagsekonomi och magisterexamen i omvårdnadsledning inom hälso- och sjukvårdssystemen (bro)

Online Deltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Grand Canyon University (GCU) Bridge (Master of Business Administration och Master of Science i Nursing Leadership in Health Care Systems) är utformad för att ge både för erfarna sjuksköterskor som har förtjänat en kandidatexamen utanför omvårdnaden, men önskar att avancera till en masternivå grad inom omvårdnad. Detta MSN-brideprogram överbryggar klyftan för att du ska kunna nå din önskade MSN-grad. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Ta affärsutveckling till patientfokuserad excellens

Hälso- och sjukvårdsledare på dagens konkurrensutsatta marknad behöver företagskunskap förutom vårdkompetens. Grand Canyon University (GCU) Bridge (Master of Business Administration och Master of Science i Nursing Leadership in Health Care Systems) är utformad för att ge både för erfarna sjuksköterskor som har förtjänat en kandidatexamen utanför omvårdnaden, men önskar att avancera till en masternivå grad inom omvårdnad. Detta MSN-brideprogram överbryggar klyftan för att du ska kunna nå din önskade MSN-grad.

Vad du får lära

Under hela detta MSN och MBA broprogram, kommer du att kritiskt undersöka grunden för avancerad omvårdnadspraxis och ledarskap. Det betyder att du deltar i sex kurser på avancerad nivå som bygger din:... [-]


Magister i företagsekonomi och magisterexamen inom omvårdnad: omvårdnad ledarskap i hälso- och sjukvårdssystem

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Master of Business Administration & Master of Science in Nursing: Nursing Leadership in Health Care Systems är utformad för att förbereda erfarna sjuksköterskor som har förtjänat en kandidatexamen i omvårdnad för att utveckla tvärfunktionella företagsledningsfärdigheter och ledarskapskompetenser inom omvårdnad. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Lead Healthcare Nästa Evolution Master of Business Administration & Master of Science in Nursing: Nursing Leadership in Health Care Systems är utformad för att förbereda erfarna sjuksköterskor som har förtjänat en kandidatexamen i omvårdnad för att utveckla tvärfunktionella företagsledningsfärdigheter och ledarskapskompetenser inom omvårdnad. Studenter som är inskrivna i dual MSN MBA dual degree programmet kan ta kurser för att utveckla avancerad hantering färdigheter.

De många ämnen som utforskas i MSN MBA dual degree online-programmet inkluderar ledarskap och ledning, ledarskapsteori och tillämpning, redovisning, ekonomi, operationshantering teoretiska grunder för omvårdnad roller och övning och etik i en vård miljö. En capstone-kurs kulminerar MBA-MSN-programmet, vilket ger dig möjlighet att utveckla ett bevisbaserat praktikprojektförslag som behandlar ett affärsproblem, problem eller problem i yrkesutövning. Du identifierar ett problem som är lämpligt för forskningsbaserad intervention. söklitteratur; föreslå en lösning och utveckla en plan för att genomföra lösningen, utvärdera resultaten och sprida resultaten.... [-]


Msc i omvårdnad med betoning på folkhälsan (bro)

Online Deltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Erbjuds av College of Nursing and Health Care Professions, tillåter Bridge erfarna RN med en icke-vårdande kandidatexamen att gå in på vägen för att tjäna en MSN folkhälsovetenskap. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Förbered dig på att sparka folkhälsovetenskap Erbjuds av College of Nursing and Health Care Professions, tillåter Bridge erfarna RN med en icke-vårdande kandidatexamen att gå in på vägen för att tjäna en MSN folkhälsovetenskap. När du har slutfört grundskolan från Bachelor of Science in Nursing, kommer du sedan in i MSN-programmet som erbjuder en intensiv introduktion till viktiga färdigheter och begrepp inom folkhälsan analys, planering och genomförande.

Vad du får lära

Som MSN broprogramstudent kommer du att uppleva ett sexuderingsstudieprogram inom omvårdnad på övre delnivå. Du lär dig att:... [-]


MSc i omvårdnad med inriktning på hälsoinformatik

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Master of Science in Nursing med inriktning mot hälsoinformatik är utformad för BSN-förberedda sjuksköterskor som vill bättre förstå och tillämpa data som är inblandade i vården för att fatta bättre beslut genom bevisade metoder. [+]

Master of Science in Nursing med inriktning mot hälsoinformatik är utformad för BSN-förberedda sjuksköterskor som vill bättre förstå och tillämpa data som är inblandade i vården för att fatta bättre beslut genom bevisade metoder.

[-]

Msc i omvårdnad med inriktning på omvårdnad

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Online Master of Science i omvårdnad med inriktning mot omvårdnadsexamen förbereder dig att förespråka högsta vård och etiska normer som professionell sjuksköterska. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Utbilda sjuksköterskor och patienter Online Master of Science i omvårdnad med inriktning mot omvårdnadsexamen förbereder dig att förespråka högsta vård och etiska normer som professionell sjuksköterska. I dessa avancerade mastere i omvårdnadsprogrammet studerar du vårdspolitiken som ett ramverk för att analysera hur hälsa definieras och hälsovård utformas och levereras i USA och runt om i världen. Tonvikten läggs på frågor om kostnad, kvalitet, tillgång, skillnader och finansiering.

Grand Canyon University (GCU) College of Nursing and Health Care Professions MSN-utbildningsprogram innehåller både en klinisk praktik och en capstone kurs för att stärka kritiska tänkande färdigheter och placera teori i praktiken i en övervakad klinisk vård miljö. Kapstenen hjälper dig att stärka analytiska och kritiska tänkande färdigheter. Under den kliniska praktiken har du möjlighet att placera pedagogiska teorier i praktiken i en övervakad situation för att integrera sjuksköterskans pedagogs roll i ditt professionella beteende. Befälhavarna i sjukvårdsutbildningen kräver att du utvecklar ett bevisbaserat projektförslag som tar upp en utmaning i yrkesutövning. Du utvecklar lösningar baserade på forskning, föreslår en lösning och utvecklar en plan för att genomföra lösningen, utvärdera resultaten och sprida resultaten.... [-]


Msc i omvårdnad med tonvikt i vårdinformatik (bro)

Campusstudier September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Broen är för erfarna RN-användare som vill förbättra vården genom att använda avancerad teknik och data-driven insikter. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Gå med i ledare på framsidan av vårdteknologi Omforma din vårdkarriär i korsningen mellan två snabbt växande fält: hälso- och sjukvård och informationsteknik. Broen är för erfarna RN-användare som vill förbättra vården genom att använda avancerad teknik och data-driven insikter. Studerande i detta omvårdnadsprogram, erbjuds genom College of Nursing and Health Care Professions, har förtjänat en kandidatexamen utanför omvårdnaden och önskar att få grundkunskap i förberedelser för MSN-graden.

Vad du får lära

Under hela MSN-broprogrammet kommer du att lära dig kritiska grunden för omvårdnad, inklusive:... [-]


Msc i omvårdnad med tonvikt på ledarskap inom hälsovårdssystem

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Master of Science in Nursing (MSN) med inriktning på ledarskap inom hälsovårdssystem förbereder sjuksköterskor för ledarroll roller i dagens snabbt föränderliga system för hälsovård. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Leda vårdindustrin Master of Science in Nursing (MSN) med inriktning på ledarskap inom hälsovårdssystem förbereder sjuksköterskor för ledarroll roller i dagens snabbt föränderliga system för hälsovård. College of Nursing and Health Care Professions erbjuder detta program för BSN-beredda registrerade sjuksköterskor som vill fördjupa sin karriär och gå in i en ledningsroll. Coursework erbjuds bekvämt online och på kvällsundervisning.

Befälhavarna i omvårdnadsledarskapet består av grundkurs i grundskolan. Du får de kunskaper, värderingar och färdigheter som behövs för avancerad generalistisk praxis i ett utvecklande hälsovårdssystem. Programmet fokuserar på den kritiska analysen av omvårdnad och vårdforskning samt etik, ledning, politik och finans inom vården.... [-]


Msc i omvårdnad med tonvikt på omvårdnad (bro)

Online Deltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Erbjuds genom College of Nursing and Health Care Professions, är programmet utformat för blivande sjuksköterskepedagoger som har en kandidatexamen på ett annat fält än omvårdnad. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Utbilda nästa generations sjuksköterskor Erbjuds genom College of Nursing and Health Care Professions, är programmet utformat för blivande sjuksköterskepedagoger som har en kandidatexamen på ett annat fält än omvårdnad. Genom att slutföra MSN-broprogrammets kurser, får du den pedagogiska grunden som behövs för att starta din MSN-kurs och förbereda sig för en karriär som patient eller sjuksköterskautbildare i kliniska eller akademiska miljöer.

Vad du får lära

MSN-broprogrammet innehåller sex kurser som utvecklats för att överbrygga klyftan från kandidatexamen till masternivåstudien. Ämnesområdena inkluderar:... [-]


Msc i omvårdnad med tonvikt på omvårdnadsledning i hälso- och sjukvårdssystem (bro)

Online Campusstudier September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

The Bridge, som erbjuds av Grand Canyon University College of Nursing and Health Care Professions, hjälper erfarna RN med en kandidatexamen utanför omvårdnaden göra övergången till magisterexamen studier. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Leverera ledarskap för patientvårdsprecision Gå med ledare och förändringsskapare i framkant av vårdutvecklingen. The Bridge, som erbjuds av Grand Canyon University College of Nursing and Health Care Professions, hjälper erfarna RN med en kandidatexamen utanför omvårdnaden göra övergången till magisterexamen studier.

När du har genomfört de sex kurser i sjukvårdsbron, kommer du att komma in i MSN med tonvikt på omvårdnadsledning. I detta MSN-broprogram utvecklar du dina färdigheter i kritiskt tänkande, effektiv kommunikation, ledarskap och administration av resurser för att förbereda en ledande roll i dagens komplexa vårdmiljöer.... [-]


Msc i vårdadministrationen

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

College of Nursing och vårdyrken erbjuder Master of Science i Health Care Administration till blivande vårdchefer eller för professionella vårdgivare att lära kompetens i samband med verksamhet i vården. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Tjäna dina mästare i vårdadministrationen Online College of Nursing and Health Care Professions erbjuder magisterexamen i sjukvårdsverket till ambitiösa vårdpersonal eller professionella vårdgivare att lära sig kompetenser relaterade till sjukvårdsverksamheten.

Dessa mästare i sjukvårdsadministrationsprogrammet betonar de konceptuella, analytiska och tillämpningsförmåga som krävs för att hantera samtida vårdorganisationer. Som sjukvårdsadministrationsstudent deltar du i en MHA online som ger en övergripande bild av dagens vårdinstitutioner, inklusive modeller av operation från flera perspektiv. Dessa befälhavare inom vårdadministrationen slutar med ett omfattande capstone forskningsprojekt som kräver att du väljer en utmaning inom vården och tillhandahåller bevisbaserade lösningar. Detta ger dig en möjlighet att utveckla en omfattande forskningsprojekt, plan eller förslag som tar upp ett problem, fråga eller oro.... [-]


MS i klinisk psykisk hälsorådgivning

Campusstudier September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 1 fler

Master of Science i klinisk psykisk hälsa Counseling examen vid College Humaniora och samhällsvetenskap är utformad för studenter intresserade av att bli professionella rådgivare. [+]

Master of Science i klinisk psykisk hälsa Counseling examen vid College Humaniora och samhällsvetenskap är utformad för studenter intresserade av att bli professionella rådgivare.

Denna MS i psykisk hälsa rådgivning program ger den kunskap och färdigheter som behövs för att hjälpa en mängd kunder som påverkas av många psykologiska, sociala, beteendemässiga och känslomässiga problem. Kandidater från programmet kommer att kunna utnyttja den teoretiska grunden för professionell rådgivning, syntetisera etiska normer i rådgivare-klientförhållandet, skapa sociala och kulturella dimensioner, göra professionella rådgivningsforskningsresultat och formulera karriärvägsalternativ inom området för professionell rådgivning.... [-]


MS i klinisk psykisk hälsorådgivning med inriktning på barndom och ungdomssjukdomar

Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 fler

Grand Canyon University : s kandidatexamen i klinisk psykisk hälsa Counseling med inriktning på barndom och ungdomsstörningar gradprogram förbereder rådgivare professionella att gå in på nästa nivå av sin vård karriär genom att utveckla en specialitet för att behandla barn med ett brett spektrum av problem. [+]

Grand Canyon University : s kandidatexamen i klinisk psykisk hälsa Counseling med inriktning på barndom och ungdomsstörningar gradprogram förbereder rådgivare professionella att gå in på nästa nivå av sin vård karriär genom att utveckla en specialitet för att behandla barn med ett brett spektrum av problem.

Genom att slutföra detta examen kan du stärka din kompetens för att förändra ungdomarnas liv genom förståelse av rådgivningsteorier, kulturell mångfald, psykofarmakologi, psykopatologi och unga individer på alla utvecklingsnivåer. Detta program, inom College Humanities and Social Sciences, fokuserar på att identifiera, bedöma och hantera utvecklingsstörningar, problematiska föräldraförhållanden, skollivsproblem och DSM-specificerade störningar. Curriculum är utformad för att följa de akademiska kraven som fastställts av Arizona Board of Behavioral Health Examiner, Certified Clinical Mental Health Counselor credential (CCMHC) och National Board of Certified Counselors för National Certified Counselor credential (NCC).... [-]


MS i klinisk psykisk hälsorådgivning med inriktning på kristen rådgivning

Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 fler

Grand Canyon University : s kandidatexamen i klinisk psykisk hälsa Counseling med inriktning i Christian Counseling examensprogrammet är ett tillfälle för rådgivande proffs att fokusera på en Kristus-centrerad strategi för att hjälpa patienter med psykologiska, sociala, beteendemässiga och känslomässiga problem. [+]

Grand Canyon University : s kandidatexamen i klinisk psykisk hälsa Counseling med inriktning i Christian Counseling examensprogrammet är ett tillfälle för rådgivande proffs att fokusera på en Kristus-centrerad strategi för att hjälpa patienter med psykologiska, sociala, beteendemässiga och känslomässiga problem.

Du kommer att lära dig att hantera missbruk, missbruk, äktenskapliga och familjefrågor, samt svara på kriser och trauma med värderingsbaserade psykiatriska tjänster. Dessa mästare i kristna rådgivningsprogram, inom College Humanities and Social Sciences, betonar integrering av kristna principer och skrifter med rådgivning bästa praxis. Genom att få redskap för att bedöma, diagnostisera och behandla mental / emotionell hälsa utifrån en bibelsk grund, kan du följa din passion för att hjälpa andra från ett andligt perspektiv. Utvalda kurser uppfyller de akademiska kraven som fastställts av styrelsen för certifierade rådgivare för National Certified Counselor credential (NCC), Certified Clinical Mental Health Counselor credential (CCMHC) och av Arizona Board of Behavioral Health Examiners. Personer som är intresserade av att bli licensierad rådgivare måste ha en magisterexamen i rådgivning.... [-]


MS i klinisk psykisk hälsorådgivning med inriktning på trauma

Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 fler

Grand Canyon University : s kandidatexamen i klinisk psykisk hälsa Rådgivning med inriktning på traumerutbildning vid högskolan Humaniora och samhällsvetenskap är utformad för studenter som vill rådgöra traumaoffer. [+]

Grand Canyon University : s kandidatexamen i klinisk psykisk hälsa Rådgivning med inriktning på traumerutbildning vid högskolan Humaniora och samhällsvetenskap är utformad för studenter som vill rådgöra traumaoffer. Trauma rådgivning gradprogram förbereder dig att förstå, bedöma och behandla trauma-relaterade sjukdomar i utvecklings-, barndoms- och vuxenåren.

[-]

MS i klinisk psykisk hälsorådgivning med inriktning på äktenskap och familjeterapi

Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 fler

Grand Canyon University : s kandidatexamen i klinisk psykisk hälsa Counseling med inriktning mot äktenskap och familjeterapi gradprogram vid College Humanities och samhällsvetenskap är för studenter intresserade av att driva en karriär inom äktenskap och familje rådgivning. [+]

Grand Canyon University : s kandidatexamen i klinisk psykisk hälsa Counseling med inriktning mot äktenskap och familjeterapi gradprogram vid College Humanities och samhällsvetenskap är för studenter intresserade av att driva en karriär inom äktenskap och familje rådgivning. Programmet ger dig de kunskaper och färdigheter som är nödvändiga för att identifiera, bedöma och hantera äktenskapsrelaterade och familjerelaterade problem, inklusive kommunikationsproblem, föräldra-barns relationer, olika familjedynamik och parproblem.

[-]

MS i mental hälsa och välbefinnande med inriktning på sorg och bedrägeri

Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 fler

Förbättra din förmåga att stödja uttjänta tjänster med Grand Canyon University magisterexamen i mental hälsa och välbefinnande med inriktning på sorg och bedrägeri. [+]

Förbättra din förmåga att stödja uttjänta tjänster med Grand Canyon University magisterexamen i mental hälsa och välbefinnande med inriktning på sorg och bedrägeri.

Denna grad är inte en väg till licenseure, utan i stället tillhandahåller ett tvärvetenskapligt studieprogram som förenar sorgsforskning och teori med vetenskapen om mental hälsa. Eftersom kulturell vilja att ta itu med dödsprocessen har ökat, så har karriärmöjligheter för dem som specialiserar sig i denna fas av livet. Den här masternivåfördjupningsutbildningen leder inte till licens, men slutförandet av programmet positionerar dig för ledarskap inom en rad olika individuella, familje- och samhällstjänstinställningar.... [-]


MS i psykisk hälsa och välbefinnande

Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 fler

På Grand Canyon University mastergradsprogrammet för mental hälsa och välbefinnande studenterna möjlighet att utveckla kompetens inom biologiska, sociala, kulturella och andliga faktorer som påverkar mental välbefinnande. [+]

På Grand Canyon University mastergradsprogrammet för mental hälsa och välbefinnande studenterna möjlighet att utveckla kompetens inom biologiska, sociala, kulturella och andliga faktorer som påverkar mental välbefinnande.

Denna examensväg leder inte till licens, men placerar eleverna på rätt spår för att integrera mentala hälsokonsekvenser i deras valda område. Använd denna starka grund för att leverera etiskt och kulturellt kompetent stöd till individer, organisationer och samhällen.

[-]

MS i psykisk hälsa och välbefinnande med inriktning mot förebyggande

Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 fler

Grand Canyon University magisterexamen i psykisk hälsa och välbefinnande med inriktning mot förebyggande ger dig en nyskapande karriär inom förebyggande psykosocial vård. [+]

Grand Canyon University magisterexamen i psykisk hälsa och välbefinnande med inriktning mot förebyggande ger dig en nyskapande karriär inom förebyggande psykosocial vård.

Denna examensväg leder inte till licens. Studenter utnyttjar denna förebyggande vetenskapsgrad för att proaktivt ta itu med de erfarenhets- och biologiska faktorer som kan leda till psykisk sjukdom, som en del av förändringsarbete inom områden som mänskliga tjänster, samhällshälsa och mer.

[-]

MS i psykisk hälsa och välbefinnande med inriktning på familjedynamik

Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 fler

Grand Canyon University s mastergradsprogram i mental hälsa och välbefinnande med inriktning på familjedynamikprogrammet är utformat för studenter som har en passion för att arbeta med familjer och i olika samhällsinställningar för att främja mental hälsa och välbefinnande. [+]

Grand Canyon University s mastergradsprogram i mental hälsa och välbefinnande med inriktning på familjedynamikprogrammet är utformat för studenter som har en passion för att arbeta med familjer och i olika samhällsinställningar för att främja mental hälsa och välbefinnande.

Du kommer att utforska områden av mänsklig natur - inklusive beteendemässig, mental, andlig, kognitiv, interpersonell, elasticitet, sociala motivationer och familjedynamik. Studien av mänsklig natur hjälper dig att utveckla grunden för att hjälpa familjer att avgöra och lösa problem, samt uppnå och bibehålla hälsa och välbefinnande. Detta program för familjedynamik ger också en djupgående inblick i mentalvård och wellnessforskning och bästa praxis i förhållande till familjedynamik och system. Denna grad leder inte till licens.... [-]


MS i psykisk hälsa och välbefinnande med inriktning på gemenskapens mentala hälsa administration

Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 fler

Grand Canyon University s mastergradsprogram i mental hälsa och välbefinnande med inriktning på gemenskapens mentala hälsa administration grad programmet är utformat för studenter som vill driva en ledarskap och administrativ roll i kyrkor, sjukhus, samhällsbaserade organisationer och inställningar som ger socialt tjänster. [+]

Grand Canyon University s mastergradsprogram i mental hälsa och välbefinnande med inriktning på gemenskapens mentala hälsa administration grad programmet är utformat för studenter som vill driva en ledarskap och administrativ roll i kyrkor, sjukhus, samhällsbaserade organisationer och inställningar som ger socialt tjänster.

Du kommer att utveckla kompetensen och kunskapen för programplanering och utveckling, inklusive policyer, förfaranden och arbete med budgetar. Du kommer också att utforska begrepp om effektiv kommunikation, motivation, övervakningsförmåga, kultur, förespråkande, etik och personlig och professionell utveckling. Denna grad leder inte till licens.

[-]

Magisterexamen

Magister i offentlig förvaltning med inriktning på vårdhantering

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Om du vill arbeta i en ledarroll i en offentlig hälsovård organisation, erbjuder Grand Canyon University (GCU) Civilingenjörsexamen med en inriktning inom vårdhanteringsexamen ett sätt att få kritisk inblick i detta dynamiska område. [+]

Erbjuds av: College of Humanities and Social Sciences

Översikt

Förbereda sig på bly i folkhälsovården Om du vill arbeta i en ledarroll i en offentlig hälsovård organisation, erbjuder Grand Canyon University (GCU) Civilingenjörsexamen med en inriktning inom vårdhanteringsexamen ett sätt att få kritisk inblick i detta dynamiska område. College of Humanities and Social Sciences utformade detta program för att du ska kunna utforska principerna och modellerna för erkännande, analys och lösning av etiska dilemman i hälsovård. Juridiskt ansvar, arbetsplatssäkerhet och hälsovårdens skyldighet att skaffa skydd mot skador för patienter, deras familjer och personal är ämnen som undersöks. Dessutom undersöker du praktiska ekonomiska analysegenskaper som har omedelbar tillämpning inom vårdindustrin.... [-]


PhD

Läkare i vårdpraxis

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Grand Canyon University's Doctor of Nursing Practice Program (DNP) vägleder avancerade praktiska registrerade sjuksköterskor, sjuksköterskainformatörer och sjuksköterskans ledare för att tillämpa aktuell forskning för att träna eller systemutmaningar för att uppnå en positiv inverkan. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Bli sjuksköterska Grand Canyon University's Doctor of Nursing Practice Program (DNP) vägleder avancerade praktiska registrerade sjuksköterskor, sjuksköterskainformatörer och sjuksköterskans ledare för att tillämpa aktuell forskning för att träna eller systemutmaningar för att uppnå en positiv inverkan. Doktorandprogrammet för sjuksköterskor skiljer sig från doktorandprogrammet, där sjuksköterskor utför originalforskning för att lägga till akademisk teori och omvårdnadskunskap. Om du är en praktiserad ledare, då är en DNP för dig.

Erbjuds genom College of Nursing and Health Care Professions består vår doktorsexamen i vårdutbildningsprogrammet av läroplanen anpassad till AACN Essentials för DNP-omvårdnad. Du behöver inte lämna din övning eller organisation för att delta i ett eller flera bostäder i doktorgradsprogrammet. Snarare, genom peer-diskussion och akademisk, djupgående applikationsbaserade aktiviteter integrerar och syntetiserar du didaktiskt lärande i din nuvarande eller önskade framtida praktikmiljö. Dessa övningsaktiviteter är utformade för att hjälpa dig att uppfylla dina personliga och professionella mål samtidigt som du uppnår den kunskap och färdigheter som är lämpliga för den högsta nivån på omvårdnadspraxis.... [-]


Sjuksköterska med inriktning på pedagogiskt ledarskap

Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

DNP i omvårdnadsprogrammet uppmuntrar studenter att engagera sig med populationer från det värderingsbaserade perspektivet av en kristen världsuppfattning och förstå effekterna av olika världsutsikter på kulturer, patientvård och helande inom nuvarande hälsovårdssystem. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Fortsätt en DNP i vårdutbildning för att förbättra patientens resultat Doktorand i omvårdnadspraxis med inriktning på utbildningsledarskap inom sjuksköterskekollegiet förbereder sjuksköterskans ledare att utforma och genomföra bevisbaserade strategier för övning som förbättrar vårdutbildning, patientutfall och utbildningsprogram. Tonvikten läggs på att använda metoder för läroplanering och utveckling, tillämpa undervisningsstrategier och utforma bedömningar för att utvärdera undervisnings- och lärandemål. DNP i omvårdnadsprogrammet uppmuntrar studenter att engagera sig med populationer från det värderingsbaserade perspektivet av en kristen världsuppfattning och förstå effekterna av olika världsutsikter på kulturer, patientvård och helande inom nuvarande hälsovårdssystem.... [-]


Videoklipp

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Kontakt
Besöksadress
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Sociala medier
Besöksadress
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Sociala medier
Besöksadress
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Sociala medier
Besöksadress
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Sociala medier
Besöksadress
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Sociala medier