Goodwin College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Goodwin College är ett innovativt lärande gemenskap som ger hårt arbetande studenter att bli eftertraktade medarbetare.

Vi skräddarsyr våra program för att tillgodose behoven hos arbetsgivare och vi forma dem att passa livet för studenter. Klasserna är bekvämt erbjuds året - dagar, kvällar, helger, och på nätet. Grader kan flexibelt lager över certifikat, associera och kandidatprogram i ett flertal efterfrågade områden.

Ännu bättre, omger vi våra studenter med personligt stöd och professionell vägledning de behöver - inte bara för att tjäna grader, men att förändra liv för sig själva, deras familjer och deras samhällen.

Goodwin College är en ideell institution för högre utbildning och är ackrediterad av New England Association of Skolor och högskolor (NEASC) genom sin kommission för institutioner för högre utbildning. Goodwin College grundades 1999, med målet att tjäna en heterogen studentkår befolkning med karriärinriktade utbildningsprogram som leder till starka sysselsättningsresultat.

Mission

Den uppdrag Goodwin College är att utbilda en heterogen studentkår befolkning i en dynamisk miljö som anpassar utbildning, handel och samhälle. Våra innovativa utbildningsprogram förbereda eleverna för yrkeslivet och samtidigt främja livslångt lärande och samhällsansvar. Som en vårdande college gemenskap vi utmanar studenter, lärare, personal och administration till fullo förverkliga sina högsta akademiska, professionella och personliga potential.

Syften:

 • För att skapa en dynamisk utbildningsmiljö som förbereder sig för och förskott studenter i yrkeslivet och samtidigt utveckla en uppskattning för humaniora, konst och vetenskap.
 • Att utbilda studenter i en miljö som hyllar olika kulturer, åldrar, erfarenheter och åsikter.
 • Att förfina metoder som stöder och behålla studerande.
 • Att anpassa våra program till de förändrade behoven i vår elevkåren, arbetskraften och samhället.
 • Att berika våra lokala och globala samhällen genom att bilda och upprätthålla samarbetsrelationer som skapar pedagogiska, ekonomiska och kulturella fördelar.
 • För att hjälpa våra studenter att identifiera och säkra yrkesmöjligheter.
 • Att ge studenterna ramar för att göra etiska beslut och uppföra sig med professionell integritet.

institutionella Outcomes

Vid Goodwin College, tror vi att varje elev som studenter bör ha vissa förmågor oavsett deras akademiska program. Vi kallar dessa kärnkompetens institutionella resultat.

Efter examen, Goodwin Studenter kommer:

 • Visa kunskaper inom det valda ämnesområdet.
 • Besitter effektiv kommunikation och analytisk förmåga.
 • Skaffa önskan och färdigheter som krävs för att delta i ett livslångt lärande.
 • Visa samhällsansvar.

Kärnvärden (som antogs 2012)

Goodwin College Kärnvärden är dess djupt rotade övertygelser som representerar akademins högsta prioriteringar och grundläggande drivkrafter. De definierar vår passion för vad vi gör och hur vi väljer att resonans med och tilltala studenter, anställda och större Goodwin samhället.

Vilka vi är

Vi anser att alla ska ha tillgång till en högkvalitativ utbildning. Vi tror att du ska ha en chans att lyckas, oavsett var du har varit eller var du planerar att gå. Kanske du inte hittar framgång på en annan högskola, eller om du bara inte tror att du hade tid, pengar eller stöd för att se college igenom. Goodwin är här för att vända på det för dig. Starta din framtid idag på Goodwin.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Health Kandidatexamen » Se Certifikater » Se BScs » Se Associate Degrees » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Bachelor of Science i folkhälso grad

Campusstudier Heltid 6 - 9 terminer Öppen antagning Amerikas förenta stater East Hartford

Med dagens blixtsnabba framsteg inom resor och teknik, kan de mest avlägsna hörn av världen verkar så nära som granne. Och tillsammans med dessa spännande möjligheter till ökad kontakt kommer stort ansvar att skydda vår hälsa. [+]

Med dagens blixtsnabba framsteg inom resor och teknik, kan de mest avlägsna hörn av världen verkar så nära som granne. Och tillsammans med dessa spännande möjligheter till ökad kontakt kommer stort ansvar att skydda vår folkhälsan.

Ingen tycker om att tänka på folkhälso nödsituationer som SARS och Zika virus, men de är säker på att hända. När de gör det, måste vi vara så förberedda som möjligt att hantera effekterna. Engagerade, utbildad personal - någon som du - behövs för att intensifiera, svara, och skydda våra samhällen från dessa hot mot vår kollektiva säkerhet.

Goodwin karriär fokuserade folkhälso läroplan undervisas av industrin innehåll experter, kommer att ge dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att sticka ut i detta mycket viktigt område.... [-]


Kandidatexamen i folkhälsan

Campusstudier Heltid 6 - 9 terminer Öppen antagning Amerikas förenta stater East Hartford

Med dagens blixtsnabba framsteg inom resor och teknik kan de mest avlägsna hörnen av världen se ut så nära som intill. Och tillsammans med dessa spännande möjligheter till ökad kontakt kommer det allvarliga ansvaret att skydda vår folkhälsa. [+]

Översikt

Med dagens blixtsnabba framsteg inom resor och teknik kan de mest avlägsna hörnen av världen se ut så nära som intill. Och tillsammans med dessa spännande möjligheter till ökad kontakt kommer det allvarliga ansvaret att skydda vår folkhälsa.

Ingen tycker om att tänka på folkhälsofrågor som SARS och Zika-viruset, men de är säkra på att hända. När de gör det måste vi vara så beredda som möjligt för att hantera deras effekter. Engagerade, utbildade yrkesverksamma - någon som dig - behövs för att öka, reagera och skydda våra samhällen från dessa hot mot vår kollektiva säkerhet.

Goodwins karriärfokuserade folkhälsokursplan, som lärs av experter inom industrin innehåll, kommer att ge dig den kunskap och färdigheter du behöver stå ut på detta kritiskt viktiga område.... [-]


Kandidatexamen i hälsovetenskap

Campusstudier Heltid 6 - 9 terminer Öppen antagning Amerikas förenta stater East Hartford

Vår kandidatexamen i hälsovetenskap är ett tvärvetenskapligt program som syftar till att ge karriärutvecklingsmöjligheter till yrkesutövare på avancerad nivå samt till individer som bara börjar sin karriär inom hälsovården. [+]

Översikt

Vår kandidatexamen i hälsovetenskap är ett tvärvetenskapligt program som syftar till att ge karriärutvecklingsmöjligheter till yrkesutövare på avancerad nivå samt till individer som bara börjar sin karriär inom hälsovården.

Detta program omfattar de med olika bakgrunder och intressen och hjälper dig att uppnå dina utbildningsmål.

Goodwins kandidatexamen i hälsovetenskapsprogrammet erbjuder fyra spår:

Miljöhälsa

Du kommer att få en förståelse för miljöpåverkan på människors hälsa.

Hälsovårdsverket

Du kommer att få kunskap om de affärsutmaningar som är specifika för hälsovårdsleveranssystemet, och du kommer att få en uppskattning av chefsrollen.... [-]


Videoklipp

Goodwin College Welcomes International Students

Kontakt

Goodwin College

Adress, rad 1 One Riverside Drive East Hartford
06118 East Hartford, Connecticut, Amerikas förenta stater
Hemsida http://goodwin.edu/
Telefonnummer +1 860-528-4111