Dignity Heath Global Education in collaboration with Pepperdine Graziadio Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om DHGE + Pepperdine Graziadio Business School Partnership

Partnerskapet mellan Dignity Health Global Education och Pepperdine Graziadio Business School kombinerar rigor, rykte och engagemang för att driva meningsfull och positiv förändring i samhällen genom en oöverträffad utbildning.

138625_pepperdinelogo.jpg

Om Pepperdine Graziadio Business School

Under de senaste 50 åren har Pepperdine Graziadio Business School utmanat individer att tänka djärvt och driva meningsfull förändring inom sina branscher och samhällen. Graziadio School, som är dedikerad till att utveckla bästa för världsledarna, erbjuder ett omfattande utbud av MBA-, MS-, Executive- och doktorandprogram baserade på integritet, innovation och entreprenörskap. Graziadio-skolan utvecklar erfarenhetsinlärning genom små klasser med utmärkt fakultet som stimulerar kritiskt tänkande och meningsfullt samband, inspirerar elever och arbetande yrkesverksamma att realisera sin största potential som värdecentrerade ledare.

DHGE logo

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) är det ledande utvecklingsföretaget inom hälso- och sjukvård. DHGE är dedikerad till att erbjuda anpassade utbildningsmöjligheter och en studentcentrisk upplevelse och utvecklar online-program och lösningar för arbetskraftsutveckling med industrin för branschen. De når detta mål genom att samarbeta med högst rankade akademiska institutioner och tankeledande proffs.

program

Platser

Malibu

Address
Malibu, kalifornien, Amerikas förenta stater