Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om DHGE + American Universitys partnerskap

DHGE och American University's School of Professional and Extended Studies (SPExS) samarbetade för att leverera ledande utbildningsprogram för vårdpersonal inom projektledning, administration och informationsteknologi.

138241_American_University_Washington_DC_logo_logotype.png

Om American University

American University är en privat institution som grundades 1893. Skolan för professionella och utökade studier (SPExS) levererar handlingsbara kunskaper och färdigheter i praktiken till eleverna i varje skede av deras utbildnings- och karriärresa. Deras omfattande, erfarenhetsmässiga synsätt ger anpassade möjligheter som främjar studenternas liv och samhällen. Genom att utnyttja de unika attributen i Washington, DC, formar de morgondagens arbetskraft genom innovativ undervisning, strikt tillämpad stipendium, kreativa partnerskap och praktisk arbetslivserfarenhet.

DHGE logo

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) är det ledande utvecklingsföretaget inom hälso- och sjukvård. DHGE är dedikerad till att erbjuda anpassade utbildningsmöjligheter och en studentcentrisk upplevelse och utvecklar online-program och lösningar för arbetskraftsutveckling med industrin för branschen. De når detta mål genom att samarbeta med högst rankade akademiska institutioner och tankeledande proffs.

program

Certifikat i vårdprojektledning

Platser

Washington

Address
4400 Massachusetts Ave NW
20016 Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater