Dignity Health Global Education in Collaboration with Thunderbird School of Global Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om partnerskapet: DHGE och Thunderbird School of Global Management

Partnerskapet mellan DHGE och ASU: s Thunderbird School of Global Management förenar en av de största icke-vinstdrivna sjukvårdsleverantörerna i USA, världens nr 1 rankade Master's in Management och den mest innovativa skolan i USA att erbjuda. banbrytande program.

138628_asu-tbird-cobranded.png

Om Thunderbird School of Management

Under nästan 75 år har Thunderbird School of Global Management utbildat, stärkt och påverkat tvärvetenskapliga ledare som främjar inkluderande och hållbart välstånd världen över. Nu, mer än någonsin, behöver världen Thunderbird. När teknologisk innovation utvecklas i en takt som aldrig tidigare setts kämpar världen för att ta sig an de dramatiska effekterna detta har på hur vi arbetar och lever. Samhället behöver globala ledare i alla sektorer som kan hjälpa organisationer att utnyttja de enorma möjligheterna och hantera hoten från den fjärde industriella revolutionen. Thunderbird är förgrunden för global ledarskap och ledarutbildning för denna nya era.

DHGE logo

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) är det ledande utvecklingsföretaget inom hälso- och sjukvård. DHGE är dedikerad till att erbjuda anpassade utbildningsmöjligheter och en studentcentrisk upplevelse och utvecklar online-program och lösningar för arbetskraftsutveckling med industrin för branschen. De når detta mål genom att samarbeta med högst rankade akademiska institutioner och tankeledande proffs.

program

Platser

Fågel Fenix

Address
Fågel Fenix, Arizona, Amerikas förenta stater