Clinical Research Fastrack

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Klinisk forskning Fastrack

Klinisk forskning Fastrack erbjuder utbildning, praktikprogram och stöd med arbetshjälp för att starta karriären för personer som är intresserade av att arbeta inom klinisk forskning. Den kliniska forskningsindustrin är över 100 miljarder dollar stark och Clinical Research Fastrack hjälper till att ge kvalificerad personal på inträdesnivå för att fylla den höga efterfrågan på dessa positioner. Klinisk forskning Fastracks unika, intensiva, korta utbildningslärarutbildningskurser förbereder våra studenter för att lyckas i den livliga forskningsområdet där de har betydande möjligheter för personlig och professionell tillväxt.

Vad är klinisk forskning?

Klinisk forskning är studien av ett ingrepp på mänskliga ämnen, inklusive FDA-läkemedelsförsök, medicintekniska försök och andra typer av forskning på människor. Det är processen att bestämma om en ny terapi, läkemedel, medicinsk utrustning eller intervention kommer att vara säker och effektiv hos människor. Innan en behandling kan ordineras av en läkare, måste den testas och godkännas av FDA för säkerhet och effekt. Klinisk forskningskoordinator är den person som hjälper till att organisera och sätta upp rättegången på ett sjukhus, läkarmottagning eller fristående "klinisk forskningsplats". Den kliniska forskarkoordinatorn utför försöket enligt riktlinjer och föreskrifter och följer de vetenskapliga protokollen. Kliniska prövningar på patienter är avgörande för att vi ska kunna hitta nya livräddande botemedel och nya behandlingar som förbättrar människors hälsa.

Industrin

Klinisk forskning är ett område där vetenskaplig upptäckt möter vården.

Den kliniska forskningsindustrin är ett blomstrande område som tillhandahåller tjänster till läkemedelsforskning, akademisk och statlig forskning, medicinteknisk forskning, bioteknik och andra områden som testar nya terapier hos människor. Nya framsteg inom området har lett till brist på kvalificerade personer för att fylla de många öppna positionerna över hela landet.

Positioner och medellöner i klinisk forskning

Klinisk forskning Fastrack förbereder våra elever att arbeta i karriär som:

 • Kliniska forskningskoordinatörer driver kliniska prövningar i läkarkontor, sjukhus, akademiska institutioner och forskningscentra. Betalningsintervallet är mellan 45 000 - 80 000 USD per år beroende på plats och erfarenhet)
 • Clinical Research Associates kontroll kliniska prövningar för att säkerställa att protokollet uppfylls och goda kliniska metoder följs. Denna position gällde resor, samarbete med kontraktsforskningsorganisationer (CRO) och ledarskap. (Genomsnittlig lön på $ 75.000 efter två år eller $ 95.000 - $ 110.000 för Senior CRAs *)
 • Regulatoriska specialister, datahanterare, affärsutvecklingsrelaterade och andra positioner finns också inom klinisk forskning.

Varför klinisk forskning Fastrack?

 • Hastighet: Fastrack programmet för klinisk forskning kan slutföras på bara fyra veckor jämfört med en magisterexamen inom folkhälsan som tar 1-2 år! Du kan vara redo att jobba och tjäna pengar i en givande karriär mycket snabbare. Denna träningslägerutbildning ökar din möjlighet att komma in i detta fält och starta din karriär.
 • Konsekvens: Klinisk forskning är en fullgörande karriär där yrkesverksamma arbetar direkt med patienter som testar behandlingar som potentiellt kan förbättra hälsan och livslängden hos hundratusentals liv.
 • Inkomster: Den kliniska forskningsindustrin växer i en otrolig takt. Många människor flyttar in i detta område på grund av den attraktiva lönen för både kliniska forskningskoordinatorer och kliniska forskningsassociationer. Betalnings- och utvecklingsmöjligheter för kliniska forskningspositioner kommer ofta att överträffa möjligheterna inom många andra områden inom vården.
 • Arbetsplan: I 2016 fick Forbes Magazine Senior Clinical Research Associate Job som det högsta betalande flexibla jobbet # 1. Klockans timmar, krav och arbetslivsbalans i kliniska forskningspositioner gör dem väldigt attraktiva.

Varför klinisk forskning Fastrack

Klinisk forskning Fastracks 4-veckors utbildnings- och praktikprogram förbereder kandidater till industrin och introducerar dem till branschledare med vår:

 • Kort 8-dagars klassstruktur - Masters nivå läroplan undervisad av sakkunniga instruktörer som alla arbetar för närvarande och excel på det kliniska forskningsområdet. Våra instruktörer är CRCs, CRAs, webbplatsövervakare, regleringsspecialister, chefer och ägare till kliniska forskningsorganisationer.
 • Blended Online Learning - integrerad online utbildning kombinerad med klassrumsinstruktion. Bootcamp-träningsmodellen erbjuder 228 timmars träning på bara fyra eller fem veckor, vilket ger en omfattande och intensiv inlärningsupplevelse.
 • Omfattande läroplan - som täcker de kritiska forskningskompetenser som behövs för att kunna beaktas för en ställning i klinisk forskning. Vårt kursplan har utvecklats, granskats och utvärderats av toppforskare inom hela landet och levererar den grundläggande grund som behövs för att starta i denna bransch.
 • Hands-on Clinical Externship - hos lokala forskningsinstitut och kliniska provningswebbplatser. Under två veckor lära, observera och delta i försök för att förbättra ditt klassrumsutbildning.
 • Individualized Career Mentoring, Strategy and Assistance - Alla studenter träffas med 10-14 yrkesverksamma inom branschen, bland annat en ledande rekryterare och ledande forskare inom branschen för att nätverk och nå anställningschefer och viktiga beslutsfattare.

Våra kandidater har en mycket hög sysselsättning i branschen. Efter några korta veckors träning kommer du att vara redo att gå in på klinisk forskning och utnyttja fantastiska karriärmöjligheter inom detta blomstrande område.

Den som söker en spännande karriär inom folkhälsan bör överväga att titta på klinisk forskning. Klinisk forskning är ett givande fält och branschen blomstrar. För mer information besök vår hemsida http://clinicalresearchfastrack.com eller fyll i formuläret på den här sidan.

Platser

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Health Kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Clinical Research as an Alternative to a Master’s in Psychology

Online och Campus-kombinerat Heltid 4 veckor September 2019 Amerikas förenta stater Scottsdale

Klinisk forskning är processen att köra FDA-kliniska prövningar för att bestämma säkerheten och effektiviteten hos ett läkemedel, medicinsk apparat, diagnostisk eller annan terapi. [+]

Vad är klinisk forskning?

[-]

Course in Clinical Research: A Lucrative and Exciting Career Path in Biomedical Sciences

Campusstudier Heltid 4 veckor September 2019 Amerikas förenta stater Scottsdale

[+]

Industrin

Klinisk forskning Fastrack förbereder våra elever att arbeta i karriär som:

[-]

Klinisk forskning som ett alternativ till en bachelor i omvårdnad

Online och Campus-kombinerat Heltid 1 månad November 2018 Amerikas förenta stater Scottsdale

Klinisk forskning Fastrack erbjuder ett 1 månaders program som ger personer som är intresserade av omvårdnad, medicin och hälsovetenskap de nödvändiga verktygen, erfarenheterna och kopplingarna till arbete i den blomstrande kliniska forskningsindustrin. [+]

Klinisk forskning Fastrack erbjuder ett 1 månaders program som ger personer som är intresserade av omvårdnad, medicin och hälsovetenskap de nödvändiga verktygen, erfarenheterna och kopplingarna till arbete i den blomstrande kliniska forskningsindustrin.

Klinisk forskning är ett segment av vården som innefattar att utföra kliniska prövningar av läkemedel, medicinsk utrustning och andra terapier för att bestämma deras säkerhet och effektivitet. Detta fält innebär att många färdigheter som uppnåtts från omvårdnad erfarenhet kan överföras. Många sjuksköterskor, inklusive akademiker från vår kliniska forskning Fastrack Program, fortsätter karriär inom klinisk forskning för att tjäna mer och att arbeta i en givande vårdkarriär utan den höga utbränningsgraden som finns för sjuksköterskor.... [-]


Klinisk forskning som ett alternativ till en magister i hälsovetenskap

Online och Campus-kombinerat Heltid 1 månad November 2018 Amerikas förenta stater Scottsdale

Klinisk forskning Fastrack erbjuder ett intensivt fyra veckors startlägerutbildningsprogram som utbildar yrkesverksamma som är intresserade av hälsovetenskap för att arbeta i den blomstrande kliniska forskningsindustrin. Vårt accelererade program gör det möjligt för proffs att snabbt bryta sig in i fältet utan att spendera 1-2 år på ett magisterprogram. Detta program ger också eleverna introduktioner och nätverksmöjligheter för att bryta sig in i denna exklusiva nisch inom vårdindustrin. Klinisk forskning Fastrack Programmet är utformat för att stödja individer att komma in i denna växande bransch, jobbet redo, så att de kan utnyttja det enorma antalet karriärmöjligheter som finns tillgängliga. Studenter med bakgrund och intresse för hälsovetenskap gör stora kandidater till arbete i klinisk forskning. [+]

Klinisk forskning är ett blomstrande segment av vården där efterfrågan på utbildade individer är hög och brist på kvalificerade kliniska forskningskoordinatorer och intresseföretag ökar lönerna och ökar möjligheterna på detta givande område.

Klinisk forskning Fastrack erbjuder ett intensivt fyra veckors startlägerutbildningsprogram som utbildar yrkesverksamma som är intresserade av hälsovetenskap för att arbeta i den blomstrande kliniska forskningsindustrin. Vårt accelererade program gör det möjligt för proffs att snabbt bryta sig in i fältet utan att spendera 1-2 år på ett magisterprogram. Detta program ger också eleverna introduktioner och nätverksmöjligheter för att bryta sig in i denna exklusiva nisch inom vårdindustrin. Klinisk forskning Fastrack Programmet är utformat för att stödja individer att komma in i denna växande bransch, jobbet redo, så att de kan utnyttja det enorma antalet karriärmöjligheter som finns tillgängliga. Studenter med bakgrund och intresse för hälsovetenskap gör stora kandidater till arbete i klinisk forskning.... [-]


Klinisk forskning som ett alternativ till en mästare i folkhälsan

Online och Campus-kombinerat Heltid 1 månad November 2018 Amerikas förenta stater Scottsdale

Klinisk forskning Fastrack erbjuder ett Boot Camp Training Program som utbildar yrkesverksamma med intresse för folkhälsa, medicin och hälsovetenskap för att arbeta i den blomstrande kliniska forskningsindustrin. [+]

Klinisk forskning Fastrack erbjuder ett Boot Camp Training Program som utbildar yrkesverksamma med intresse för folkhälsa, medicin och hälsovetenskap för att arbeta i den blomstrande kliniska forskningsindustrin.

Vad är klinisk forskning och hur jämför den med folkhälsan?

Medan folkhälsan fokuserar på förebyggande av sjukdoms- och hälsosystem, är klinisk forskning ett fält på framkant av vetenskap och teknik som testar nya terapier, enheter och droger för att behandla förhållanden och förbättra patienternas livskvalitet. Folkhälsa använder ofta kliniska forskningsstudier för att informera sin praxis och använder sig av klinisk forskningsteknik i sin undersökningsforskning och observationsforskning för att svara på frågor. Klinisk forskning är processen att köra FDA-kliniska prövningar för att bestämma säkerheten och effektiviteten hos ett läkemedel, medicinsk apparat, diagnostisk eller annan terapi.... [-]


Klinisk forskning som ett lukrativt och spännande alternativ till en mästare i vårdadministrationen

Online och Campus-kombinerat Heltid 4 veckor September 2019 Amerikas förenta stater Scottsdale

Clinical Research Fastrack erbjuder ett 4-veckors utbildningsprogram som utbildar yrkesverksamma som är intresserade av hälso- och sjukvård, framsteg inom medicin och hälsovetenskap för att arbeta i den lukrativa, växande kliniska forskningsindustrin. [+]

Clinical Research Fastrack erbjuder ett 4-veckors utbildningsprogram som utbildar yrkesverksamma som är intresserade av hälso- och sjukvård, framsteg inom medicin och hälsovetenskap för att arbeta i den lukrativa, växande kliniska forskningsindustrin.

Varför gå in i klinisk forskning, och på vilket sätt liknar det hälsovården?

Kliniska forskare samordnar och övervakar kliniska prövningar som deltar på läkarkontor och sjukhus. Många sjukvårdspersonal flyttar in i klinisk forskning på grund av de möjligheter till karriär som finns och potentialen för snabb utveckling på detta växande område. Klinisk forskning är ett fält på framkant av vetenskap och teknik som testar nya terapier, enheter och droger för att behandla tillstånd och förbättra patienternas hälsa. Klinisk forskning är att utföra FDA-kliniska prövningar för att testa säkerheten och effektiviteten hos ett läkemedel, medicinsk utrustning, diagnostisk eller annan terapi. Försöken administreras av yrkesverksamma som är bekanta med regler, föreskrifter och protokoll för forskning, och de som är intresserade av hälsovården ger mycket starka kandidater att arbeta i klinisk forskning.... [-]