Läs den officiella beskrivningen

Mission Den Frances Payne Bolton School of Nursing vid Case Western Reserve University ger ledarskap inom innovativ forskning, utbildning och praktik för att främja hälsa och minska sjukdomsbördan. Dedikerad till tvärvetenskaplig stipendium, är vi engagerade i strävan efter excellens i service till lokala och globala samhällen.

Vision Vår vision är att skapa och vårda en inlärningsmiljö som bygger på vår tradition av vetenskaplig undersökning och engagemang för de högsta normerna för kvalitet i forskning, utbildning och praktik i världssamfundet, och att fortsätta vår rika historia av innovation och globala insatser.

I ledningen för omvårdnad Innovation och ledarskap Frances Payne Bolton School of Nursing vid Case Western Reserve University har fått ett rykte som en innovatör i omvårdnad utbildning, forskning och ledarskap.

Ta en experimentell metod för utbildning var ett av de viktigaste villkoren för congresswomanen Frances Payne Bolton 1923 gåva på $ 500.000 att förse skolan den största någonsin vid tidpunkten för ett universitet sjuksköterskeskola. Bolton sade att även om det kan finnas någon garanti för att en viss ansträngning skulle lyckas, ska skolan vara "fri vid alla tidpunkter i framtiden att engagera sig i andra experiment, att samarbeta med sjukhus i dessa ansträngningar." Denna anda av innovativt samarbete har varit ett av kännetecknen för Frances Payne Bolton School of Nursing.

Nu, under ledning av Dean Mary E. Kerr, är School of Nursing positionera sig för att förbättra dess inverkan på sjuksköterskeutbildningen, forskning och tvärvetenskaplig stipendium och praktik runt om i världen.

Ändra liv genom ledarskap, forskning och utbildning Frances Payne Bolton School of Nursing (FPB) vid Case Western Reserve University är en globalt erkänd marknadsledare inom sjuksköterskeutbildningen och forskning.

Hem till många prima FPB är hem till landets första:

praxis doktorsexamen i omvårdnad akutvård sjuksköterskapractitioner program avancerade metoder flygning sjuksköterskeprogrammet gerontologisk sjuksköterskeprogrammet BSN perioperativ krav BSN med informatik i alla fyra år

ledande forskning Samverkan mellan lärare, studenter, kliniska myndigheter och samhällen stödjer innovativa, resultatbaserad forskning och kunskapsutveckling. Forskningsområden och utbildning inkluderar Symptom Science, Familj / samhällsomsorg, Åldrande Över Livslängd, självförvaltning av hälsa och sjukdom och neurovetenskap.

Location, location, location Case Western Reserve ligger i University Circle, en 550-tunnland kulturella och vetenskapliga mecka på den östra kanten av Cleveland, Ohio. Våra studenter har tillgång till premier sjukvårdsorganisationer, inklusive:

University Hospitals Case Medical Center: Bland landets ledande akademiska sjukhus, som utgör den största biomedicinska forskningscentret i Ohio och en av de 20 bästa i landet Cleveland Clinic: Den näst största medicinska grupp praxis i världen och det största sjukhuset i Ohio; en av 10 amerikanska sjukhus betecknas "The Best of the Best" av US News & World Report Louis Stokes Cleveland VA Medical Center: Erkänt för fler program av klinisk kompetens än någon annan VA vårdcentral i USA Metrohealth Medical Center: En regional remiss sjukhus som är en av endast 19 Nivå 1 traumacenter med en brännskada enhet och en rehabilitering anläggning som specialiserat sig på ryggmärgsskador

Vast klinisk erfarenhet för BSN studenter Bachelor of Science i omvårdnad (BSN) studenter börjar sina clinicals sin tredje vecka på campus och klockan nästan dubbelt det nationella genomsnittet av kliniska timmar under sin tid vid School of Nursing.

Innovativa akademiska program Oavsett om du är en grund med ett intresse inom hälso- och sjukvården, en erfaren omvårdnad professionell redo för avancemang, eller någon som vill övergå till en ny karriär, har FPB ett akademiskt program som hjälper dig att uppfylla din utbildning och professionella mål.

BSN (Bachelor of Science i omvårdnad) Graduate Entry omvårdnad (Master of Nursing - MN) MSN (Master of Science i omvårdnad) Post-mästarens certifikat DNP (doktor Nursing Practice) PhD (filosofie doktor i omvårdnad) Fortbildning Blandad grupp av forskare

Frances Payne Bolton School of Nursing och Case Western Reserve University tror på en kultur av delaktighet som uppmuntrar relationer och samspel mellan människor med olika bakgrunder, förbättrar mänsklig värdighet, aktivt minskar fördomar och diskriminering, och förbättrar livskvaliteten för alla i vårt samhälle. Studenter med olika bakgrund uppmuntras att ansöka om antagning, och gästforskare och lärare från hela världen är perenna beståndsdelar i vår miljö.

global hälsa Vi är hem till Pan American Health Organization / Världshälsoorganisationen Collaborating Centrum för forskning och klinisk utbildning i Home Care Nursing och erbjuda våra studenter en rad möjligheter att studera eller utföra kliniska eller serviceprojekt utomlands.

tjänsten lärande Våra studenter delta i ett antal nödvändiga samhällsengagemang projekt, inte bara för att utöka sina världsbilder och färdigheter, men också att ge tillgänglig hälso- och sjukvård och kritiska hälsa utbildning till barn och familjer i Cleveland, över hela landet och runt om i världen.

Kvalitet och säkerhet FPB är en ledare och innovatör inom förbereda framtida sjuksköterskor med de kunskaper, färdigheter och attityder som krävs för att kontinuerligt förbättra kvaliteten och säkerheten hos hälso- och sjukvårdssystemen.

Kompetenscentra FPB: s Centers of Excellence erbjuder en mängd tjänster och upplevelser, som betjänar studenter, forskare, sjukvården och samhället i stort.

Pan American Health Organization / Världshälsoorganisationen samarbeta Center Sarah Cole Hirsh Institutet för bästa omvårdnad Practices evidensbaserad University Center on Aging and Health Självförvaltning Advancement genom forskning och översättning (SMART) Center Full integration av personer med funktionsnedsättning i forskning (FIND) Lab QSEN Institute Dorothy Ebersbach Academic Center för Flyg Nursing

  • Finansieras av National Institute of Nursing Research / National Institutes of Health

fakultetsassistenter

Många av våra lärare är stipendiater i American Academy of Nursing. Frances Payne Bolton School of Nursing är också stolta över att ha 15 utrustade professurer (och räkna) -mer än någon annan sjuksköterskeskola i landet.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

Exempel på avancerade certifieringar inkluderar: ACLS för vuxen gerontologi akutvård sjuksköterska utövare PALS för pediatrisk akutvårdspraktiker NRP för neonatal ... [+]

Exempel på avancerade certifieringar inkluderar:

ACLS för vuxen gerontologi akutvård sjuksköterska utövare PALS för pediatrisk akutvårdspraktiker NRP för neonatal sjuksköterska utövare och barnmorskor CCRN för anestesi Denna lista är inte uttömmande, och kraven kan förändras. Kontakta programansvarig för stora för den mest aktuella listan över nödvändiga avancerade certifieringar. [-]
Amerikas förenta stater Cleveland
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

The Graduate Entry sjuksköterskeprogrammet är för studenter som är redo för en karriär inom omvårdnad och få en Master of Nursing examen. ... [+]

En ny karriär i omvårdnad

Graduate Entry sjuksköterskeprogrammet är för studenter som är redo för en karriär inom omvårdnad och få en Master of Nursing examen. Denna examen förbereder eleverna för praktik som en avancerad generalist legitimerad sjuksköterska och leda bransch, evidensbaserade initiativ.

The Master of Nursing examen kan du också föra en MSN, DNP, PhD, eller DNP / doktorsexamen.

Graduate Entry sjuksköterskeprogrammet Höjdpunkter Frances Payne Bolton School of Nursing har erbjudit efter studentexamen, examen inträde sjuksköterskeutbildningen sedan 1979 MN studenter har över 1000 timmar av kliniska erfarenheter Våra studenter tjäna upp till 15 poäng mot de flesta MSN majors Student har möjlighet att volontär i CWRU Student Run Free Clinic att få interinlärningserfarenheter Våra elever rutinmässigt passera över det nationella genomsnittet på NCLEX, RN licensieringen examen strategier för undervisning och lärande är anpassade till de unika behoven hos individer in nursing lärande på forskarnivå Som en del av Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing är både en forskningsintensiv miljö och en ledare inom klinisk utbildning Vi rullande antagning under läsåret (september till maj). Ansökningar granskas när de är kompletta (se nedan). April 1 är tidsfristen för att lämna in den fullständiga ansökan till granskas för inskrivning i följande Höstterminen - dvs April 1, 2016 för inskrivning i Fall 2016 termin. En fullständig ansökan innehåller alla objekt på checklista för tillämpningar; det vill säga ansökningsblanketten och alla nödvändiga verifikationer. Förkunskapskrav ... [-]
Amerikas förenta stater Cleveland
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
20 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

PhD

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Den vetenskapliga projektet är designad av studenten i samarbete med en tre-medlem kommitté som godkänts av Program Director. Den vetenskapliga projekt måste fokusera på ett problem relaterat till att förbättra behandlingsresultaten. Den vetenskapliga projekt kan ta formen av en uppsats eller ett manuskript som lämpar sig för publicering. De förfaranden och skriftlig produkten måste överensstämma med bestämmelserna i det FPB School of Nursing.

Försvaret är öppen för lärare och studenter; stolen avgör om försvaret är öppet för personer utanför universitetet. Utskottet bestämmer lämpligheten det muntliga provet och skriftlig produkt. En student kommer att passera om två eller flera av utskottets ledamöter är överens om att studenten framgångsrikt svarat på frågor under försvar och skriftliga produkten mötte vetenskapliga normer.... [-]

Amerikas förenta stater Cleveland
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 - 5 hitta din juris doktor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Med upp till 8 poäng av överlappande kurser mellan programmen (beroende på MSN större), kan din väg till forskar förkortas som du möter ditt mål av en magisterexamen i en specialitet som du väljer.

PhD Förkunskapskrav

Ansökningskraven är:

Den sökande måste vara en legitimerad sjuksköterska (eller internationella motsvarande) och har en kandidatexamen i omvårdnad (eller motsvarande) eller en magisterexamen i omvårdnad. Tre rekommendationer som beskriver professionell omvårdnad kompetens, framgång i forskarutbildningen, och potentialen för att göra ett betydande bidrag till omvårdnad. Två av dessa rekommendationer bör vara från PhD förberedda individer, företrädesvis i omvårdnad. Två- till tre sidors uppsats av akademiska och karriärmål och hur sökandens forskningsintresse är förenligt med fakultetsforskningsexpertis. Skriftliga svar på frågor i applikationspaketet. Intervju med två fakultetsmedlemmar. Detta kan göras per telefon. Officiell TOEFL-poäng ... [-]
Amerikas förenta stater Cleveland
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Why FPB? Learn more at Frances Payne Bolton School of Nursing