Läs den officiella beskrivningen

Cal State LA, en medlem av California State University (CSU) -systemet, erbjuder utmärkta och innovativa utbildningsmöjligheter till en urban studentbefolkning som speglar mångfalden i Los Angeles-bassängen.

Utbildningsmöjligheter inkluderar:

  • Förbereda eleverna att uppskatta, engagera, förbättra och förvandla de sociala, kulturella, civila och arbetsplatsstrukturerna i amerikanska och globala samhällen.
  • Att ge eleverna möjligheter, färdigheter och möjligheter att dra full nytta av livslångt lärande, inklusive doktorander och yrkesstudier, samt möjligheter att delta i forskning, vetenskaplig och kreativ verksamhet.
  • Erbjuder eleverna verktyg för personlig och akademisk prestation, ekonomisk rörlighet och hälsosammare liv.
  • Betjäna som en gateway bland Cal State LA-samhället, större Los Angeles-samhälle och världsgemenskap för delat utbildnings- och kulturliv;
  • Att tillhandahålla högkvalitativa professionella tjänster till alla valkretsar vid universitetet.

College of Business and Economics

Företagsekonomiska högskolan i Cal State LA är en lärande gemenskap med 67 heltidsfakulteter och personal och mer än 3 200 studenter engagerade i strävan efter excellens i grundutbildning och forskarutbildning för en mångkulturell, global miljö.

För att vara en viktig och relevant styrka i det nya millenniet fortsätter vi utvecklingen av marknadsdrivna program som är globalt fokuserade och teknologibaserade. Los Angeles är porten till det tjugoförsta århundradet och vi är stolta över att vara en viktig aktör i regionens framgång. När de framväxande nationerna i Asien och Latinamerika blir dominerande styrkor i världshandeln, kommer Los Angeles att bli centrum för internationell handel och handel i USA. Vår högskola är nationellt rankad, fullt ackrediterad och en viktig partner i Los Angeles affärsband.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

California State University Los Angeles - College of Business and Economics

The Master of Science examen i Health Care Management hjälper människor nu eller tidigare anställda inom hälso- och sjukvården för att utveckla nödvändig ledande ... ... [+]

Master of Science i Health Care Management

The Master of Science examen i Health Care Management hjälper människor nu eller tidigare anställda inom hälso- och sjukvården för att utveckla de nödvändiga ledarskap och medvetenhet om de senaste innovationerna inom hälso- och sjukvårdssystemen i syfte att uppfylla de skyldigheter i ledande befattningar i branschen. Programmets unika tvärvetenskapliga karaktär tillåter studenterna att läsa kurser inom många discipliner, inklusive ledning, omvårdnad, marknadsföring, datorsystem information, ekonomi, finans, hälsovetenskap, och andra.

Antagning till programmet

Utöver kraven för antagning till CSULA för forskarutbildning universitet kräver Health Care Management-programmet en (GPA) medeltalet av minst 2,75 under de senaste 90 kvartal enheter (60 termin enheter) försök. Dessutom kräver programmet ett eller flera års arbetslivserfarenhet inom hälso- och sjukvården, och två rekommendationsbrev. För att ansöka om antagning till utbildningen, skall de sökande skicka följande:... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska