ATI College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Med över ett decennium av erfarenhet av att lära sig allierade hälsoprogram är ATI College en ledare i allmänhet ultraljud och ekkokardiografiutbildning. Programmets läroplaner är heltäckande utformade för att helt och fullt förbereda dig för en spännande karriär inom hälsovårdsindustrin.


ATI College förbereder eleverna att uppnå sina framtida mål inom det valda området av en professionell karriär i enlighet med följande mål:

Att ge en utmärkt akademisk och professionell förberedelse av studenter för en karriär inom deras valda specialområde.

 • Att hjälpa till med utveckling och underhåll av höga prestationsnivåer för studenter.
 • Att ge nödvändig uppmuntran till kritiskt tänkande som är nödvändigt i den professionella världen.
 • För att hjälpa studenten att uppnå dessa mål har ATI etablerat en professionell miljö som består av:
  • En högskolefakultet
  • En karriärtjänstavdelning som syftar till att hjälpa kandidater att få anställning inom yrkesområdet.
  • En läroplan ägnas åt karriärrelaterade ämnen som kombinerar teoretisk utbildning med praktisk utbildning, vilket gör det möjligt för eleverna att förvärva kunskaper och färdigheter i en rad olika karriärprogram som är i stark efterfrågan av arbetsgivare.
  • Praktisk träning på modern utrustning som genomförs på en professionell arbetsplatsstimulerad miljö.
  • Närvaro, beteendemässig och klädkodspolitik som är utformad för att efterlikna en majoritet av professionell attityd som kommer att förbereda studenterna för professionell framgång på arbetsmarknaden.


ATI College är en privat institution som godkänts av presidiet för privat postekonomisk utbildning (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, Kalifornien, 95833) enligt California Education Code Section 94311.

Trots att institutionen godkändes för att fungera av det tidigare presidiet för privat efter- och yrkesutbildning, har institutionens ansökan om omprövning att fungera inte granskats av presidiet enligt detta kapitel.


Historia

ATI College är ett privat postsecondary yrkesutbildningssystem som fokuserar på teknikorienterade program. Huvudkontoret i Norwalk Kalifornien började sin verksamhet i januari 1998 och öppnade sedan snart ATI-grenskampanjen i Tustin Kalifornien i februari 2004.

I augusti 2008 flyttade ATI-grenskampanjen sin plats till 1125 E. 17th Street Suite N251 i Santa Ana City för att bättre tillgodose den växande studentbefolkningen. Högskolan fortsätter att erbjuda sorter av karriär-fokuserade yrkesprogram för vuxenelever i Los Angeles och Orange Counties.

I juni 2013 konsoliderades ATI-grenskampanjen med huvudskolan vid 12440 Firestone Boulevard Suite 2001 i staden Norwalk.


Uppdrag

ATIs uppdrag är att förbättra människors liv genom att erbjuda professionell yrkesutbildning.

Studenter som försöker lyckas som professionella och instruktörer som vill lära sig sådana studenter, kräver en lärmiljö som åtar sig höga instruktionsstandarder.

ATI College försöker svara på dessa behov och utmaningar genom att undervisa studenter att utveckla hög kunskap inom sitt utvalda karriärområde, utveckla analytiska och kritiska tänkande färdigheter, förstå betydelsen av självdisciplin, förvärva självförtroende, utveckla professionell attityd och förmågan att möta arbetsgivarens förväntningar i professionalismens värld.

ATI är också ackrediterad av ett nationellt erkänt ackrediteringsorgan - Accrediting Commission of Career Schools and Colleges (ACCSC) sedan augusti 2002.


Anläggning

ATI huvud campus ligger vid 12440 Firestone Blvd. Svit 2001, Norwalk, Kalifornien. Bekvämt beläget nära I-5, har Norwalk campus enkel tillgång till kollektivtrafik med anläggningen utrustad med laboratorier, allmänna klassrum, studentrum och administrativa kontor som är välbelägna och luftkonditionerade.

Datorlaboratorier är utrustade med Pentium IV-datorer för instruktörer, plats för upp till 20 studenter i en föreläsningstyp med varje studentstation utrustad med Pentium IV-datorer med internetanslutning.

Ungefärligt antal kvadratmeter i Norwalk-anläggningen är 12 000. Imaging laboratorier är utrustade med medicinska förnödenheter för att stödja de studerandes inlärningsupplevelser. Varje laboratorium på både huvud- och gren campus är utrustad med 2-D, 3-D

Skolbiblioteket / resurscentret är utrustat med en aktuell samling handböcker, referensböcker och tidskrifter avsedda att stödja alla kursutbud.

Biblioteket är dessutom utrustat med sex datorstationer för privat utbildning, handledning och forskning.

Biblioteket erbjuder datatjänster till alla studenter, personal och fakulteten på högskolan. Bibliotekstid är måndag till fredag, 8:00 - 10:00 Biblioteket är stängd på helger och helgdagar.


Ackreditering

ACCSC

ATI College är institutionellt ackrediterad av Accrediting Commission of Career Schools och högskolor (2101 Wilson Boulevard, Suite 302, Arlington, Virginia 22201).

BBPE

ATI College godkänns av presidiet för privat postkund och utbildning (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, Kalifornien, 95833) enligt California Education Code Section 94311.

SEVIS

ATI College är auktoriserad enligt federal lag (US Immigration and Customs Enforcement, Student och Exchange Visitor Program: SEVP MS 5600, DHS / ICE - 500 12th Street, SW, Washington, DC 20598-5600) till administratörer som inte är invandrare utomlands sedan 2003 . ATI College är godkänt för att ge I-20-studentvisum till internationella studenter i enlighet med det internationella student- och utbytesbesöksprogrammet.

ED

ATI College är godkänd för att delta i studiefinansieringsprogram som godkänns av avdelning IV i högskoleloven från 1965 av den amerikanska utbildningsdepartementet (400 Maryland Avenue, SW Washington, DC 20202-5140) sedan 2004.

VR

ATI College är kvalificerad att acceptera undervisningsbidrag från Department of Veterans Affairs och California Department of Rehabilitation.

Platser

Norwalk

Address
Norwalk Campus
12440 Firestone Blvd. Suite 2001

90650 Norwalk, kalifornien, Amerikas förenta stater

Los Angeles

Address
3460 Wilshire Blvd., Suite 550
90010 Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium