Läs den officiella beskrivningen

Med över ett decennium av erfarenhet av att lära sig allierade hälsoprogram är ATI College en ledare i allmänhet ultraljud och ekkokardiografiutbildning. Programmets läroplaner är heltäckande utformade för att helt och fullt förbereda dig för en spännande karriär inom hälsovårdsindustrin.


ATI College förbereder eleverna att uppnå sina framtida mål inom det valda området av en professionell karriär i enlighet med följande mål:

Att ge en utmärkt akademisk och professionell förberedelse av studenter för en karriär inom deras valda specialområde.

 • Att hjälpa till med utveckling och underhåll av höga prestationsnivåer för studenter.
 • Att ge nödvändig uppmuntran till kritiskt tänkande som är nödvändigt i den professionella världen.
 • För att hjälpa studenten att uppnå dessa mål har ATI etablerat en professionell miljö som består av:
  • En högskolefakultet
  • En karriärtjänstavdelning som syftar till att hjälpa kandidater att få anställning inom yrkesområdet.
  • En läroplan ägnas åt karriärrelaterade ämnen som kombinerar teoretisk utbildning med praktisk utbildning, vilket gör det möjligt för eleverna att förvärva kunskaper och färdigheter i en rad olika karriärprogram som är i stark efterfrågan av arbetsgivare.
  • Praktisk träning på modern utrustning som genomförs på en professionell arbetsplatsstimulerad miljö.
  • Närvaro, beteendemässig och klädkodspolitik som är utformad för att efterlikna en majoritet av professionell attityd som kommer att förbereda studenterna för professionell framgång på arbetsmarknaden.


ATI College är en privat institution som godkänts av presidiet för privat postekonomisk utbildning (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, Kalifornien, 95833) enligt California Education Code Section 94311.

Trots att institutionen godkändes för att fungera av det tidigare presidiet för privat efter- och yrkesutbildning, har institutionens ansökan om omprövning att fungera inte granskats av presidiet enligt detta kapitel.


Historia

ATI College är ett privat postsecondary yrkesutbildningssystem som fokuserar på teknikorienterade program. Huvudkontoret i Norwalk Kalifornien började sin verksamhet i januari 1998 och öppnade sedan snart ATI-grenskampanjen i Tustin Kalifornien i februari 2004.

I augusti 2008 flyttade ATI-grenskampanjen sin plats till 1125 E. 17th Street Suite N251 i Santa Ana City för att bättre tillgodose den växande studentbefolkningen. Högskolan fortsätter att erbjuda sorter av karriär-fokuserade yrkesprogram för vuxenelever i Los Angeles och Orange Counties.

I juni 2013 konsoliderades ATI-grenskampanjen med huvudskolan vid 12440 Firestone Boulevard Suite 2001 i staden Norwalk.


Uppdrag

ATIs uppdrag är att förbättra människors liv genom att erbjuda professionell yrkesutbildning.

Studenter som försöker lyckas som professionella och instruktörer som vill lära sig sådana studenter, kräver en lärmiljö som åtar sig höga instruktionsstandarder.

ATI College försöker svara på dessa behov och utmaningar genom att undervisa studenter att utveckla hög kunskap inom sitt utvalda karriärområde, utveckla analytiska och kritiska tänkande färdigheter, förstå betydelsen av självdisciplin, förvärva självförtroende, utveckla professionell attityd och förmågan att möta arbetsgivarens förväntningar i professionalismens värld.

ATI är också ackrediterad av ett nationellt erkänt ackrediteringsorgan - Accrediting Commission of Career Schools and Colleges (ACCSC) sedan augusti 2002.


Anläggning

ATI huvud campus ligger vid 12440 Firestone Blvd. Svit 2001, Norwalk, Kalifornien. Bekvämt beläget nära I-5, har Norwalk campus enkel tillgång till kollektivtrafik med anläggningen utrustad med laboratorier, allmänna klassrum, studentrum och administrativa kontor som är välbelägna och luftkonditionerade.

Datorlaboratorier är utrustade med Pentium IV-datorer för instruktörer, plats för upp till 20 studenter i en föreläsningstyp med varje studentstation utrustad med Pentium IV-datorer med internetanslutning.

Ungefärligt antal kvadratmeter i Norwalk-anläggningen är 12 000. Imaging laboratorier är utrustade med medicinska förnödenheter för att stödja de studerandes inlärningsupplevelser. Varje laboratorium på både huvud- och gren campus är utrustad med 2-D, 3-D

Skolbiblioteket / resurscentret är utrustat med en aktuell samling handböcker, referensböcker och tidskrifter avsedda att stödja alla kursutbud.

Biblioteket är dessutom utrustat med sex datorstationer för privat utbildning, handledning och forskning.

Biblioteket erbjuder datatjänster till alla studenter, personal och fakulteten på högskolan. Bibliotekstid är måndag till fredag, 8:00 - 10:00 Biblioteket är stängd på helger och helgdagar.


Ackreditering

ACCSC

ATI College är institutionellt ackrediterad av Accrediting Commission of Career Schools och högskolor (2101 Wilson Boulevard, Suite 302, Arlington, Virginia 22201).

BBPE

ATI College godkänns av presidiet för privat postkund och utbildning (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, Kalifornien, 95833) enligt California Education Code Section 94311.

SEVIS

ATI College är auktoriserad enligt federal lag (US Immigration and Customs Enforcement, Student och Exchange Visitor Program: SEVP MS 5600, DHS / ICE - 500 12th Street, SW, Washington, DC 20598-5600) till administratörer som inte är invandrare utomlands sedan 2003 . ATI College är godkänt för att ge I-20-studentvisum till internationella studenter i enlighet med det internationella student- och utbytesbesöksprogrammet.

ED

ATI College är godkänd för att delta i studiefinansieringsprogram som godkänns av avdelning IV i högskoleloven från 1965 av den amerikanska utbildningsdepartementet (400 Maryland Avenue, SW Washington, DC 20202-5140) sedan 2004.

VR

ATI College är kvalificerad att acceptera undervisningsbidrag från Department of Veterans Affairs och California Department of Rehabilitation.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

ATI College

Ekkokardiografi tekniker är en specialiserad koncentration inom området för diagnostisk medicinsk ultraljud. Echo Technologist lär sig att bli skicklig för att erhålla oc ... [+]

Ekkokardiografi tekniker är en specialiserad koncentration inom området för diagnostisk medicinsk ultraljud. Echo Technologist lär sig att bli skicklig för att erhålla och tolka diagnostiska kvalitetsbilder av hjärtat och omgivande strukturer, utvärdera hjärtanatomi, kammarstorlek, övergripande hjärtfunktion. Programmet koordinerar akademisk studie med klinisk laboratorieupplevelse på ett sjukhus eller klinik.

Vad gör en ekotekniker?

Echo techs kallas ibland echocardiographers eller cardiac sonographers. Ditt primära ansvar som ekoteknik är att samla data som kan användas av en läkare för att diagnostisera hjärtsjukdom. Läs vidare för att lära dig mer om jobbansvaret för en ekoteknik och träningen du behöver bli en. En ekoteknik är en kardiovaskulär tekniker som specialiserar sig på att använda icke-invasiv bildteknik för att analysera patientens hjärta, speciellt funktionen hos venerna, artärerna, kamrarna och ventilerna. Som en ekoteknik skulle ditt huvudansvar vara att kalibrera och använda medicinska diagnostiska bilder för att ta bilder av patientens hjärta. Du kan behöva placera en patient för avbildning medan de ligger eller övervakar sitt hjärta när de går på en löpband. Eftersom du arbetar med många olika typer av patienter, måste du ha utmärkta kommunikationsförmåga. Andra arbetsuppgifter som du kan behöva utföra är att tala med patienter om förfarandet, ta flera bilder av hjärtan och administrera mediciner till patienter för att studera hjärtats reaktion på farmakologisk stress. Ställningar tillgängliga för kandidater från detta program inkluderar mellanliggande nivå invasiv kardiologi tekniker, ekkokardiograf, vaskulär sonographer och / eller intermediär nivå assistent till ultraljud / sonograf laboratorie tekniker.... [-]

Amerikas förenta stater Norwalk Los Angeles
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 27 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
ATI College

Massage Therapy Program förbereder eleverna för post-nivå massage terapeut positioner för att ge lättnad och förbättrad hälsa och välbefinnande till kunder genom tillämpn ... [+]

Massage Therapy Program förbereder eleverna för post-nivå massage terapeut positioner för att ge lättnad och förbättrad hälsa och välbefinnande till kunder genom tillämpning av manuell teknik för att manipulera hud, muskler och bindväv. Programmet innehåller anatomi anvisningar

Massage Therapy program består av följande:

AnatomiAnatomiPatologiMyologyHygien, Första hjälpen, HLR, Etisk övningGrundläggande av WesternTerapeutisk thailändskDeep Tissue MassageSport Massageextern~~POS=TRUNC

Efter framgångsrikt slutförande av detta program, utexamineras utbildningsbevis.

Kalifornien Massage Therapy Council (CAMTC) skapades för att genomföra ett statewide certifieringsprogram med tydliga standarder för förberedelse och utbildning, vilket gör det möjligt för massagepersonal att få en av två certifieringsnivåer:... [-]

Amerikas förenta stater Norwalk Los Angeles
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
ATI College

Målen för ultraljudsteknikerprogrammet är att träna studenter för att bli professionell sonograf inom medicinsk fält, för att nå utveckla interpersonell skicklighet i sam ... [+]

Målen för ultraljudsteknikerprogrammet är att träna studenter för att bli professionell sonograf inom medicinsk fält, för att nå utveckla interpersonell skicklighet i samverkan med patient- och medicinsk administrativ, att träna med hjälp av ljudvågor för att producera bild av människokroppen under undersökningsförfarandet, för att hjälpa för att förbättra möjligheten att utöva en adekvat patientvård, för att säkerställa att eleverna har förmåga att hantera högkvalitativ bild med optimal information till diagnosprocessen och att ge förståelse, medicinsk förmåga, problemlösningsförmåga att arbeta inom sonografibesättning.

Vad gör en ultraljudstekniker?... [-]

Amerikas förenta stater Norwalk Los Angeles
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 27 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska