Läs den officiella beskrivningen

Den Carl Remigius Medical School utbildar specialister och chefer som behövs inom sjukvården. På de platser i Frankfurt am Main, Hamburg, Idstein, Köln och München, har vi ungkarl- och masterkurser heltid och deltid på. Genom och våra studenter säkra och vidareutveckla den höga nivån av hälso- och sjukvård i Tyskland, vi gemensamt ta ett socialt ansvar.

vår filosofi

Tillsammans med våra studenter, antar vi samhällsansvar. Det är för att säkra vårt mål, den höga nivån på sjukvården i Tyskland och utvecklas. För att vi gör i Carl Remigius Medical School målmedvetna och framåtblickande experter och chefer från, som snarast behövs i branschen.

Som en strategisk utbildning partner för hälso- och sjukvårdsföretag i HRM frågor utvecklade Carl Remigius Medical School innovativa koncept och lämplig utbildning för medicinsk, hälsoekonomiska och terapeutisk sektor. Dessa är resultatet av en kontinuerlig dialog med beslutsfattare från ledande branschorgan. Mot bakgrund av de demografiska förändringarna och den tekniska utvecklingen analyserar vi behoven hos den växande arbetsmarknad inom sjukvården. Resultaten ingår i våra utbildningar.

Våra studenter är förberedda för hög praktisk orientering i studien på marknadens utmaningar, de arbetar i nya, relevanta yrkesområden och ta viktiga positioner gränssnitt. Professionals Eleverna skapar Carl Remigius Medical School med lämplig kompetensutveckling, grunden för sin nästa karriär. Du ta ledningsansvar, styra viktiga projekt i spänningsfältet mellan hälsa och ekonomi, eller spela en viktig roll i förändringsarbete.

Kurserna Carl Remigius Medical School har ett tvärvetenskapligt och holistiskt synsätt; så att de uppfyller grundläggande krav som skall uppfyllas av hälso- och sjukvårdspersonal. Våra instruktörer är erfarna utövare, kommer från många olika delar av hälso- och sjukvårdssektorn och därmed öka medvetenheten om olika metoder och synvinklar.

Kurser och platser

Hyllning till födelseplatsen för vår namne Frankfurt är den största i antal kurser plats. Mer är i städerna Hamburg, Köln och München samt i Idstein im Taunus. Således är vi mycket väl positionerade i Tyskland. på 18. Mars 2016 startar Carl Remigius Medical School med sju kurser:

  • Physician Assistance (B.Sc., heltid)
  • Hälso- och sjukvård (B.Sc., dubbel)
  • Health Management Hälso Professions (B.Sc., deltid)
  • Medical Education (BA, deltid)
  • Ledning och styrning inom hälso- och socialtjänster (MA, deltid) Multidisciplinary terapi i pediatrik (M.Sc., deltid)
  • Naturmedicin och komplementär medicin (M.Sc., deltid)
Programmen undervisas på:
  • Tysk

Skolan erbjuder också:

BSc

Carl Remigius Medical School

Kurs Läkare Assistance (B.Sc.) är en i Tyskland nytt, attraktivt alternativ till läkarutbildningen. Kandidatprogrammet kvalificerar dig att utöva delegerade medicinsk ver ... [+]

Kurs Läkare Assistance (B.Sc.) är en i Tyskland nytt, attraktivt alternativ till läkarutbildningen. Kandidatprogrammet kvalificerar dig att utöva delegerade medicinsk verksamhet. Så att du är en viktig länk för de inblandade i patientens sjukvårdspersonal, effektivisera processer på sjukhus och ge ett värdefullt bidrag inom ramen för kvalitetssäkring.

Studierna Varaktighet: 8 terminer Baseline: September Examen: Bachelor of Science

Den generaliserade utbildning med omfattande medicinsk expertis och praktiska färdigheter gör det möjligt för dig att arbeta i olika medicinska discipliner. Tillämpningsområden finns exempelvis på sjukhus och polikliniker, kliniker, vårdcentraler, vårdcentraler och andra öppenvården. Som läkare assistent De fördelas i sjukvården, det yttersta ansvaret för läkaren förblir opåverkad.... [-]

Tyskland Frankfurt Munich Hamburg Idstein Cologne  + 2 Mer
Oktober 2019
Tysk
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska