Läs den officiella beskrivningen

Bli Implantologist med praktiska implantat kurser.

Lär dig i intensiva träningsläger, den expertkunskap av de mest moderna implantatbehandling. Ta chansen terapeutiska koncept för implantatbehandling av dina patienter framgångsrikt planera och genomföra.

praktiken Pur

Deltagandet i våra läger är att lära av praktiken. Fokus ligger på praktisk utbildning är live på patienter. De implanterade självständigt samtidigt som styrs av en erfaren kirurg och stödjas.

Kompetens

Vänta inte längre! Sätt dina teoretiska kunskaper direkt till handling. Genom praktisk kompetens och förtroende för att hantera patienter, kan du börja direkt efter kursen.

Up To Date

Oavsett vilken nivå av erfarenhet du får i! Lär de senaste kirurgiska metoder snabbare än någonsin tidigare och du kommer på nolltid implantatspecialister.

konsultation

De arbetar självständigt i små grupper och är alltid åtföljs av en erfaren kirurg. För att få förtroende och lära sig allt - från grunderna att bemästra tekniken.

Programs taught in:
Tysk

Skolan erbjuder också:

Kurser

Cézanne Dental

Den politiska uttalande av konsensuskonferens implantat, Association of vetenskapliga sällskap i Tyskland, understryker vikten av oral implantologi i modern tandvård. ... [+]

7 moduler för din praktik framgång! bokas individuellt eller i ett paket!

Den politiska uttalande av konsensuskonferens implantat, Association of vetenskapliga sällskap i Tyskland, understryker vikten av oral implantologi i modern tandvård. Här är trenden tydlig: antalet tandimplantatbehandling ökar för varje år i Tyskland med 10-15%, ensam i 2012 var 1.000.000 insatta implantat i Tyskland; fler och fler patienter informera dig om den här metoden och kräver lämplig behandling för funktionella och estetiska skäl. Den ökande medvetenheten av befolkningen följer denna trend och stärkte honom.

uppstå för dig från denna stora framtida möjligheter för sin egen praxis och långsiktiga öka försäljningen utvecklingspotential - förutsatt att du sitta ner med ljudfältet isär. Med läroplanen implantat erbjuder vi i Cézanne Training Center en omfattande och systematisk serie kurser i hjärtat av Berlin där kommer att presenteras av erfarna talare från praktiken.... [-]

Tyskland Berlin
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Kurfürstendamm 119
10711 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefon
undefined