Hasan Kalyoncu University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

HKU Historia

Hasan Kalyoncu University i olika religioner, språk, raser, kulturer och civilisationer blandas i Gaziantep, en stor korsning av den historiska Silk Road, startade ett nytt liv som en högskoleinriktad när det gäller "utbildning, forskning och innovation".

Det första utbildningsåret Teknik och Arkitektur Fakulteten och Ekonomi, administrativ och samhällsvetenskap i fakulteten för tre avsnitt startade vid vårt universitet. Undervisningsåret 2011-2012, två nya fakultetsavdelningar tillkom till dessa fakulteter och började ta emot studenter vid Juridiska fakulteten.

Det syftar till att ge sina studenter godkännande av skillnader som rikedom, undersökning, ifrågasättande, på grund av lag och demokratiska värderingar i världen som äger rum på den konkurrensutsatta marknaden. syftar till att ge akademiker. Uppoffrar alla möjliga möjligheter att producera vetenskaplig kunskap som ska delas med allmänheten, diskuteras och hitta en lösning för hans problem.

Syn

En världsklassuniversitet med en vision för framtiden

Hasan Kalyoncu University förutser tillförsiktiga, forskningsinriktade och entreprenörskapsstudenter som, fast beslutna att upprätthålla civilisternas moraliska värderingar och dygder, är välutbildade för utmaningarna i respektive bransch.

Hasan Kalyoncu University tror på universell vetenskap och syftar till att vara en höglärande institution med stor respekt och renown. Universitetet är redo och berett att träna sina framtida akademiker för en starkt konkurrenskraftig värld, där gränserna inte längre finns.107091_107066_manzara.jpg

Vår kvalitetspolicy

Vi strävar efter att utbilda kommande generationer av excellens som kommer att bidra till den socioekonomiska utvecklingen i både regionen och landet.

Varför ska jag välja HKU?

Öppna till världen

Globaliseringen har skapat nödvändigheten för universitetsstudenter att veta om olika länder, kulturer och universitet. På Hasan Kalyoncu University ger vi några utmärkta Hasan Kalyoncu University möjligheter för våra studenter, till exempel:

  • Att hjälpa studenter att studera en del av det engelska förberedande programmet utomlands.
  • Delta i Erasmus utbytesprogram för att slutföra en del av sin utbildning i universiteten i Europeiska unionens länder.
  • Att dela samma campus med föreläsare och studenter från olika kulturer.
  • Arrangera ömsesidiga besök med universitet från hela världen.

Tillsammans är vi starkare!

I enlighet med EU: s strategi för bildandet av kunskapsbaserade samhällen fortsätter vi att bygga nära, aktiva och varaktiga relationer med näringslivet. För detta ändamål utformar vi våra avdelningar för att möta kraven i dagens dynamiska och komplexa ekonomier.

Vi har kurser som samlar föreläsare, chefer och experter i näringslivet och som främjar relationerna mellan vårt universitet och världens näringsliv. Faktum är att "Vi är tillsammans starkare!"

Stödjer dig alltid

HKÜ CASE (Centrum för akademiskt stöd och anställbarhet)

Hasan Kalyoncu University etablerat "Center for Academic Support and Employability" för att ge dig effektiva karriärplaneringsstrategier och sysselsättningsmöjligheter.

Alltid högre

Som en del av våra doktorandprogram i institutionerna för samhälls- och naturvetenskap har vi erbjudit både mästare och doktorander. program.

Multidirectional Development

Hasan Kalyoncu University möjligt för eleverna att ha dubbla grader. När du studerar ekonomi kan en student också ta kurser i företagsledning, eventuellt examen med examen i både ekonomi och företagsledning. Mindre Programmet å andra sidan tillåter studenter att anmäla sig till kurser från olika avdelningar och därigenom öka sin kunskap inom sina önskade områden.

För ett hälsosamt liv

Personal och studenter kan dra nytta av en rad idrottsmöjligheter på plats, både i fritiden och genom organiserade aktiviteter. Deltagande uppmuntras som ett värdefullt bidrag till vår fysiska hälsa och mentalvård.

Vårt campus har för närvarande en syntetisk fotbollsplan, basket, volleyboll och tennisbanor och bordtennis. Ytterligare planerade utvecklingar inkluderar en idrottshall, utomhus och inomhuspooler och en golfbana. Efter avslutad föreslagna gym kommer funktionen; steg och aerobics klasser, gymnastik, squash, en artificiell klättervägg, personliga gym, cafeteria, affärer och massage och bastu rum.

Det är också tänkt att kurser inom idrottsutveckling på alla ovanstående anläggningar kommer att hållas för eleverna och personalen.

Platser

Gaziantep

Address
Hasan Kalyoncu University
27100 Gaziantep, Gaziantep, Turkiet