Läs den officiella beskrivningen

innovatörer Innovativt högklassigt Linköpings universitet i sydöstra Sverige erbjuder ett brett utbud av engelska-lärda masterprogram. Linköpings universitetsexaminerade är särskilt populära hos arbetsgivare, med en självständig studie som visar att de är bland de första i landet för att få anställning. Linköpings universitet, med över 28 000 studenter på kandidatexamen, magister- och doktorandnivå, den tysta artisten från de svenska hjärtlanden.

High-ranking uni Linköpings universitet - eller LiU, som det ofta kallas - rankade 26 i QS-rankningen 2014 av världens bästa universitet mindre än 50 år gammal. Som ett relativt ungt universitet är den fri från de traditioner som hindrar innovation och kreativitet. Till exempel var LiU det första svenska universitetet för att omfamna tvärvetenskaplig undervisning och forskning - blandande teknik, vetenskap och humaniora. LiU förespråkar delning och samarbete, snarare än isolation och "håller mina saker till mig själv".

Studenter från utlandet uppskattar Linköpings universitets platta hierarkier och praktiska tillvägagångssätt. Du adresserar dina föreläsare och professorer med deras förnamn. Labs på LiU har tillräcklig kapacitet för att du ofta kan göra ett visst labbarbete själv.

Affärsframgångar Sveriges befolkning är knappt tio miljoner - inte mycket enligt världens normer. Men landet slår definitivt över sin vikt i näringslivet. Framgångsrika företag födda i Sverige inkluderar IKEA, H & M, Volvo, Scania, SAAB, Ericsson, TetraPak, AtlasCopco, Skype, Spotify och Mojang - utvecklarna av Minecraft.

Livet i Sverige Så hur är livet i Sverige? Jo vintrarna är egentligen en glädje - förutsatt att du ryggar upp ordentligt. Boendet är bekvämt; Med centralvärme och isolering av industriell hållfasthet kommer du att hålla dig varm medan det är snöigt ute. Priserna är mycket lika med Storbritannien och hyrorna är rimliga. Människor kan vara lite reserverade, men är hjälpsamma och vänliga när du pratar dem.

Cyklar och vandringar Internationella masterstudenter på Linköpings universitet älskar den enkla livsstilen som erbjuds i tvillingstäderna Linköping och Norrköping. En cykel är det bästa sättet att komma runt, vanligtvis på separata cykelbanor - som till och med är plöjda på vintern. Den omgivande regionen är vacker, med enkel tillgång till sjöar, vandringsområden och vildmark, och Stockholms huvudstad ligger bara 90 minuter bort med tåg. Eftersom de flesta svenska mastersprogram på LiU är två år lång har du gott om tid för ett liv utanför dina studier. Så du lämnar inte bara med en examen. Du lär dig, men du bor också.

Snabbfakta - Linköpings universitet

  • Fyra fakulteter: Teknik, Konst och Vetenskap, Hälsovetenskap och Pedagogik - Fyra campus: Linköping, Norrköping, Linköpings universitetssjukhus, Carl Malmsten Möbelstudier - Regionföretag inkluderar Saab, Ericsson, Siemens, Holmen Paper, BT Industries, Electrolux - International Samarbetet omfattar: Fudan University, Ludwig-Maximilians-Universität, Nanyang Technological University, Stanford University, University of Edinburgh Läs mer om mästare på Linköpings universitet på www.liu.se/master

Besök Linköpings universitetets Facebook-sida för masterstudier: www.facebook.com/mastersatliu

Se Linköpings universitets Youtube-kanal för internationella tittare: www.youtube.com/playlist?list=PLFDE54D7410A8848C

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Linköping University

Detta program kombinerar grundläggande begrepp och kunskap inom teknik, biologi och medicin för att utveckla innovativ teknik, material, processer och system, i syfte att ... [+]

Detta program kombinerar grundläggande begrepp och kunskap inom teknik, biologi och medicin för att utveckla innovativ teknik, material, processer och system, i syfte att förbättra sjukvården och bidra till translationell forskning.

Du kommer att utöka dina kunskaper och färdigheter inom teknik, matematik, fysik, flerdimensionell signalgenerering och analys, och du kommer att kombinera medicinsk informatik med biomedicinsk modellering tillämpas på människans anatomi. Det första året är i huvudsak en bred obligatorisk segment, med kurser i anatomi och fysiologi, medicinska informationssystem och signalteori. Det andra året består fördjupad specialisering inom ett av fyra spår.... [-]

Sverige Linköping
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linköping University

Laboratorieklasserna använder kraftfulla modellsystem för att illustrera moderna begrepp inom medicinsk biologi, medan PBL främjar livslångt lärande. ... [+]

Laboratorieklasserna använder kraftfulla modellsystem för att illustrera moderna begrepp inom medicinsk biologi, medan PBL främjar livslångt lärande.

[-]
Sverige Linköping
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Linköping University - where students converge and develop

Life on Campus

Life in Linköping

Master’s studies at Linköping University, Sweden – a lecture