The University of Warwick, School of Engineering

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Warwick School of Engineering är en av de ledande enhetliga tekniska skolorna i Storbritannien. Vår integrerad strategi för ingenjörsutbildning sammanför de viktigaste grenar inom tekniken och bygger på forskning styrkor i kärntekniska discipliner.

Varför Warwick?

Tekniska Högskolan är genomgående i de tio bästa av alla brittiska ligatabeller, inklusive The Guardian University Guide 2016 och fjärde i The Times och The Sunday Times Good University Guide 2015 under "General Engineering".

STUDIE

Warwick erbjuder en rad spännande ingenjörsutbildningar som kommer att öppna upp en värld av möjligheter för dig. Vår internationellt rykte för kvalitet i undervisning och forskning innebär att din Warwick grad kommer att vara känd och respekterad i hela världen. Våra kurser är ackrediterade av de viktigaste tekniska institutioner i Storbritannien, inklusive IET, InstMC, IMechE, IStructE och ICE.

Forskning

Institutionen för teknik drar nytta av sin tvärvetenskapliga angreppssätt, med forskningen täcker ett brett spektrum av ämnen. Centrala teman energikällor, medicinsk teknik och städer utgör en ram till forskningen, som stöds av fyra disciplin strömmar och fjorton forskargrupper. Skolan sysselsätter några av de ledande ingenjörer inom sitt område, som regelbundet publicerar uppsatser i topplacering tidskrifter. Det finns för närvarande över 150 studenter genomför forskarutbildning grader och 55 forskning efter doktorsexamen personal.

Partnerships

Tekniska Högskolan har en stark historia av att samarbeta med industriella partners genom både forskning och utbildning, och med internationellt erkända akademiker vid universitet både i Storbritannien och internationellt. Vårt strategiska partnerskap med WMG på campus gör att våra kurser som ska levereras på ett enhetligt sätt, som bygger på kompetens och anläggningar för två av universitetets institutioner. De båda avdelningarna samarbetar också på ett antal internationellt betydelsefulla gemensamma forskningsprogram.

Fakta och siffror

Engineering vid Warwick rankades 4: ai de allmänna konstruktionsligatabeller 2012. Av enhetliga konstruktionsavdelningar, var vi den 3: e högst rankade i 2008 Research Assessment Exercise för General Engineering. Skolan har 90 akademisk undervisning och forskning personal, plus 55 supportpersonal. Våra 1100 studenter utgör 8% av universitetets befolkning. 150 doktorander är registrerade för högre grad av forskning - MSc, PhD, EngD. Vår totala intäkter forskning sedan 2007 är ca 40 miljoner £. Av våra studenter i sysselsättning 6 månader efter examen, var 89% i forskarnivå jobb med färdigheter som erhållits under sin utbildning. Den genomsnittliga ingångslön under 2011 för Warwick civilingenjörer var £ 25.800, vilket är betydligt högre än sektorn normen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Health MSc » Se Health Magisterexamen » Se MSc:er » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

MSc Biomedical Engineering

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Coventry

Vår MSc i biomedicinsk teknik levererar state-of-the art kunskap och förståelse för medicinsk teknik på forskarnivå. [+]

Vår MSc i biomedicinsk teknik levererar state-of-the art kunskap och förståelse för medicinsk teknik på forskarnivå. Våra avancerade moduler informeras av den aktiva forskningskompetens av våra lärare, och förbereda studenterna för karriärer inom avancerad teknik. Warwick ger en studiemiljö som främjar stimulering och tillåter eleverna att avancera sina kunskaper och färdigheter.

Detta program i medicinsk teknik gör det möjligt för eleverna att utveckla kompetens inom ett spännande och växande område. Ämnena innefattar bland annat:

Biomedicinska avbildningstekniker (hela kroppen med fokus på hjärnan) Kompartment modellering i fysiologi och medicin Biomekanik, även på cellnivå Egenskaper och utformningen av de material som används i medicinska tillämpningar, såväl som vävnadsteknik Hälso- teknik, deras utformning och applikationer Signalbehandling och dataanalystekniker för fysiologisk uppgifter ... [-]

Magisterexamen

MEng Biomedical Systems Engineering

Campusstudier Heltid 4 - 5 år September 2019 Storbritannien Coventry

[+]

Intervjuer

Vi intervjuar inte vanligtvis sökande. Erbjudanden baseras på din UCAS-blankett som innehåller förutsägda och faktiska betyg, ditt personliga uttalande och skolreferens.

[-]

Kontakt
Besöksadress
School of Engineering
University of Warwick

Coventry, England, CV4 7AL GB