University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science

Division of Surgery & Interventional Science

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Avdelningen för kirurgi och interventionell vetenskap är en samverkande och tvärvetenskaplig miljö där kliniker, ingenjörer, allierade vårdpersonal och forskare ständigt strävar efter innovativa behandlingsmetoder. Utveckla mycket effektiva metoder som går utöver gränserna för konventionell visdom och behandla varje patient som individ.

Som världsledande inom medicinsk och biomedicinsk forskning kan vi se första hand de anvisningar i vilka medicin och vetenskap rör sig och där patient- och industrins behov växer. Denna kunskap säkerställer att vi producerar och undervisar några av de mest innovativa mästarnas kurser för kliniker och forskare över hela världen. Dessutom säkerställer vår avancerade forskningsexpertis att de senaste teknikerna lärs ut med den mest avancerade utrustningen. Slutligen erbjuder vi innovativa mästers kurser ledda av världsledande experter, vilket ger en verkligt forskningsbaserad inlärningserfarenhet som levereras av några av de största sinnena inom vetenskap och medicin idag.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Health MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjör i idrottsmedicin, övning

Online Heltid Deltid 1 - 5 år September 2019 Storbritannien London + 1 fler

Denna MSc är utformad för att ge kliniker och utövare en djupare förståelse för idrottsmedicin, sportskador och träningsmedicin. [+]

Översikt

Denna distansutbildning MSc är utformad för att ge kliniker och utövare en djupare förståelse för idrottsmedicin, sportskador och träningsmedicin. Programmet omfattar den bevisbaserade hanteringen av idrottsmedicin och muskuloskeletala skador och betonar den vitala rollen som fysisk aktivitet vid förebyggande och behandling av kronisk sjukdom.

Ingångskrav

Vi välkomnar ansökningar från potentiella studenter som har en grundvetenskaplig eller allierad hälsovetenskapsexamen, t.ex. medicin, fysioterapi, idrottsvetenskap. Sökande ska ha minst ett år klinisk erfarenhet av doktorsexamen avseende sin primära examen.

Engelska språkkrav

Om din utbildning inte har genomförts på engelska, kommer du att förväntas visa bevis på en tillräcklig nivå av engelska färdigheter.... [-]


MSc i muskuloskelettvetenskap

Online Campusstudier Heltid Deltid 1 - 5 år September 2019 Storbritannien London + 2 fler

Musculoskeletal Science MSc täcker ett brett spektrum av muskuloskeletala ämnen, inklusive grundläggande vetenskap och kliniska aspekter. Det syftar till att ge eleverna i en tvärvetenskaplig inriktning en holistisk syn på muskel-skelettvetenskap, ortopedisk bioengineering och medicin och ger en fördjupad kunskap om specifika områden som är lämpliga för varje elevs individuella intressen. [+]

Översikt

Musculoskeletal Science MSc täcker ett brett spektrum av muskuloskeletala ämnen, inklusive grundläggande vetenskap och kliniska aspekter. Det syftar till att ge eleverna i en tvärvetenskaplig inriktning en holistisk syn på muskel-skelettvetenskap, ortopedisk bioengineering och medicin och ger en fördjupad kunskap om specifika områden som är lämpliga för varje elevs individuella intressen.

Ingångskrav

Minst en andra klassens medicinska examen eller brittisk kandidatexamen i en relevant disciplin eller en utländsk kvalifikation av en motsvarande standard.

Engelska språkkrav

Om din utbildning inte har genomförts på engelska, kommer du att förväntas visa bevis på en tillräcklig nivå av engelska färdigheter.... [-]


MSc i perioperativ medicin

Online Heltid Deltid 1 - 5 år September 2019 Storbritannien London + 1 fler

Perioperativ medicin är ett snabbt utvecklande och spännande område för att ge utmärkt patientvård. [+]

Översikt

Perioperativ medicin är ett snabbt utvecklande och spännande område för att ge utmärkt patientvård. Detta nya masterprogram, levererat via e-learning, kommer att ta itu med de utmaningar som den högriskoperativa patienten ställer och är utformad för att utrusta de som är involverade i hanteringen av kirurgisk vård med omfattande kunskaper, grundad av bästa bevis och uppmuntra en djup förståelse för specialitet.

Ingångskrav

Minst en andra klassens brittiska kandidatexamen i biomedicinsk vetenskap eller omvårdnad eller en medicinsk examen eller en utländsk kvalifikation av en motsvarande standard.

Engelska språkkrav

Om din utbildning inte har genomförts på engelska, kommer du att förväntas visa bevis på en tillräcklig nivå av engelska färdigheter.... [-]


MSc i smärtlindring

Online Deltid 2 år September 2019 Storbritannien London

Denna högre grad riktar sig till kliniska proffs från alla bakgrunder som är involverade i leverans av akut, kronisk och integrerad smärtbehandling i primär- eller sekundärvård. [+]

Översikt

Denna högre grad riktar sig till kliniska proffs från alla bakgrunder som är involverade i leverans av akut, kronisk och integrerad smärtbehandling i primär- eller sekundärvård. Kombinationen av avancerad forskning med ett internationellt rykte för klinisk excellens är UCL Pain Management MSc idealisk för alla som vill förbättra livet för människor som lever med smärta samtidigt som de accelererar sin egen karriär.

Ingångskrav

Minst en andra klassens brittiska kandidatexamen eller en utländsk kvalifikation av en motsvarande standard. Sökande bör också vara registrerade / licensierade vårdpersonal med ett påvisbart intresse för smärthantering.

Engelska språkkrav... [-]

Kontakt

Adress, rad 1 Gower Street, London
WC1E 6BT London, England, Storbritannien