University of Stirling

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

På University of Stirling är skillnaden i vår DNA-tillhandahållande utbildning med syfte och forskning som hjälper till att forma samhället.

Vi är ett internationellt universitet med en banbrytande anda och ett globalt rykte för högkvalitativ undervisning och forskning. Vi är passionerade för att skapa inverkan på allt vi gör.

Stirling är en plats där förmåga - inte bakgrund - är värderad.

Vårt rykte

Göra vår inverkan genom att tänka annorlunda

University of Stirling har sedan starten 1967 drivits av transformativt tänkande och en anda av innovation. Vårt uppdrag är att göra allt vi kan för att ge våra studenter kunskap och expertis för att få sin inverkan i världen.

Allt vi gör gör en positiv skillnad mot människors liv. Vi är en agent för förändring, förbinder människor, innoverar och förvandlar livet för våra studenter, personal och de globala samhällen vi tjänar. Vi har en ständig önskan att uppfinna och förbättra för att göra en skillnad för samhället. Det är hur vi har tjänat vårt globala rykte för högkvalitativ undervisning och internationellt välrenommerad forskning.

Stirlingforskning: förändring av liv

Vårt mål är enkelt. Från att mata världen till att använda psykologi för att fånga brottslingar, vill vi ta itu med de globala frågorna i vår tid. Våra multidisciplinära forskare utmanar antaganden, innoverar tänkande och hittar lösningar.

Våra forskningstema är:

  • Lever bra
  • Kulturer, samhällen och samhället
  • Global säkerhet och motståndskraft

Vår vision

Att erkännas över hela världen som ett universitet som tillgodoser samhällets behov genom innovativ och tvärvetenskaplig forskning. lärande och undervisning av högsta kvalitet; och genom att dela vår kunskap med världen.

Positioneringsutlåtande

På University of Stirling är våra tänkare ljusa, nyfikna och innovativa.

Allt vi gör, som en institution och som individer, har syfte och inverkan. Detta former vår kultur, vår personlighet och vår tankegång. Det uppmuntrar oss att utmana status quo och driva normen. Vi har en ständig önskan att uppfinna och förbättra för att gynna samhället och göra en skillnad för de samhällen vi tjänar.

Vi använder vårt tänkande för att förbättra allt. Genom att koppla, innovera och transformera, tror vi att vårt tänkande kan förändra världen.

Vårt uppdrag

Vårt bidrag och tillvägagångssätt definieras av:

  • Utveckla människor och hjälpa samhället genom att sträva efter och förstå kunskap. Vi skapar förutsättningarna för innovativ, tvärvetenskaplig forskning och kommunicerar det vi har lärt oss till hela världen på ett tydligt och användbart sätt.
  • Att omvandla våra studerandes och personalers liv genom att ge dem möjligheter att nå sin fulla potential intellektuellt och emotionellt; genom att göra dem elastiska och ge dem de färdigheter de behöver för den moderna världen; och genom att inställa i dem en känsla av ansvar för att främja allmänhetens bästa.
  • Skapa globala medborgare, arbeta i partnerskap med regeringar, näringsliv, den offentliga och tredje sektorn och kollegor i andra institutioner för att identifiera och möta samhällets föränderliga behov.

Våra värderingar

Förträfflighet

Ledar vägen globalt inom våra forskningsområden och genom leverans av en enastående lärande.

Öppenhet

Att vara öppen i allt vi gör, kommunicerar arbetet och värdet av universitetet till den bredare världen och engagerar människor i leveransen av vår vision.

Ambition

Växa universitetet på innovativa sätt, integrera hållbarhet och göra den till en förebild för sektorn.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Health BScs » Se Health MSc » Se Health PhD:er » Se Health Magisterexamen » Se Health Kandidatexamen » Se Online PhD » Se Online MSc » Se Postgraduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se 1-åriga MBA:er » Se Doktor i pedagogik » Se DBA » Se Law LLB » Se MSc:er » Se PhD » Se Law LLM » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

BSc

BSc (Hons) i omvårdnad - Mental hälsa

Campusstudier Heltid 36 månader September 2019 Storbritannien Stirling

Som studenthälsovårdare ska du bedriva en tankeväckande och utmanande akademisk kurs tillsammans med erfarenhet av ett brett spektrum av praktisk lärande. Vår kursplan är informerad av den senaste forskningen och uppmuntrar dig att ta ett bevisbaserat tillvägagångssätt för omvårdnad. [+]

Översikt

Psykisk omvårdnad är ett utmanande och givande yrke där du kan göra en verklig skillnad i människors liv.

Som studenthälsovårdare ska du bedriva en tankeväckande och utmanande akademisk kurs tillsammans med erfarenhet av ett brett spektrum av praktisk lärande. Vår kursplan är informerad av den senaste forskningen och uppmuntrar dig att ta ett bevisbaserat tillvägagångssätt för omvårdnad.

Detta framåtriktande tänkande och innovativa kurs hjälper dig att uppnå kravet på registrering i Storbritannien som sjuksköterska inom mentalvårdsområdet. Du lämnar oss som en självsäker och kompetent utövare, som kan utöva utomordentlig, effektiv och person-centrerad vård, samtidigt som du gör värdefulla bidrag till människors liv.... [-]


BSc (Hons) i omvårdnad - Vuxen

Campusstudier Heltid 36 månader September 2019 Storbritannien Stirling

Sjukvård är ett dynamiskt yrke, och vi ger dig den utbildning och det förtroende som krävs för att arbeta i en komplex hälso- och socialvårdsområde. Du har kunskap, färdigheter och attribut som är nödvändiga för att träna säkert, medkänsla, etiskt och effektivt i en rad moderna vårdinställningar. [+]

Översikt

Vuxenomsorg är ett utmanande och givande yrke som erbjuder ett brett utbud av roller som bryr sig om människor och främjar hälsa.

Stirling är en utmärkt plats för dig att lära dig de nutida kompetenserna för omvårdnad som värderas runt om i världen. Vår kurs är godkänd av Nursing and Midwifery Council och har också fått flera anmärkningar. Vi har vunnit Student Nursing Times Awards 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 och 2018.

Förregistrering Nursing i fakulteten för hälsovetenskap och idrott leds av en grupp av världsledande akademiker med starka och etablerade forskningsregister, kompetens inom omvårdnadspraxis och en mängd publikationer i världsklass. Vår akademiker och praktikpersonal är engagerade för att våra studenter ska ha högkvalitativ studentupplevelse.... [-]


BSc i omvårdnad - mental hälsa

Campusstudier Heltid 48 månader September 2019 Storbritannien Stirling

Vår innovativa Mental Health Nursing kurs kommer att förbereda dig för att möta behoven hos ett modernt yrke och ge bästa möjliga patientvård. Du kommer att lämna oss som en självsäker och kompetent utövare, fullt utrustad att registrera dig hos Nursing and Midwifery Council (NMC) och gå med i en hälsovårdsteam vid examen. [+]

Översikt

Mental Health Nursing är ett utmanande men givande yrke där du kan göra en verklig skillnad i människors liv. Vår innovativa Mental Health Nursing kurs kommer att förbereda dig för att möta behoven hos ett modernt yrke och ge bästa möjliga patientvård. Du kommer att lämna oss som en självsäker och kompetent utövare, fullt utrustad att registrera dig hos Nursing and Midwifery Council (NMC) och gå med i en hälsovårdsteam vid examen. Vår kursplan är informerad av den senaste forskningen och uppmuntrar dig att ta ett bevisbaserat tillvägagångssätt för omvårdnad. Vi tror att mentalvård och välfärdstjänster måste respektera människans eget värde och deras individualitet. Denna filosofi hålls fast av alla deltagare i kurslaget. Vi arbetar med vår kurspartner, NHS Forth Valley, för att säkerställa att vår kurs är kliniskt utmärkt och våra studenter får bästa möjliga erfarenhet medan de studerar. BSc (Hons) BSc Honours Nursing studenter följer samma programstruktur som BSc Nursing för de första två och ett halvt år av sitt program. Därefter genomför hedersstuderande en ytterligare placeringsmodul med möjlighet att studera utomlands. I sina sista år kompletterar hedersstudenterna ytterligare moduler inklusive en avhandling och deras NMC-obligatoriska slutliga placering, registrering och deras Hederexamen i slutet av år 4.... [-]


Kandidatexamen

BSC i omvårdnad - Vuxen

Campusstudier Heltid 48 månader September 2019 Storbritannien Stirling

Stirling är en utmärkt plats för dig att lära dig kompetensen i modern omvårdnad - som värderas runt om i världen. Vår kurs är godkänd av Nursing and Midwifery Council och har också fått flera anmärkningar. Vi har vunnit Student Nursing Times Awards 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 och 2018. [+]

Översikt

Vuxenomsorg är ett utmanande och givande yrke som erbjuder ett brett utbud av roller som bryr sig om människor och främjar hälsa.

Stirling är en utmärkt plats för dig att lära dig kompetensen i modern omvårdnad - som värderas runt om i världen. Vår kurs är godkänd av Nursing and Midwifery Council, och har också fått flera anmärkningar. Vi har vunnit Student Nursing Times Awards 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 och 2018.

Omvårdnad är ett dynamiskt yrke, och vi ger dig den utbildning och det förtroende som krävs för att uppfylla din roll i morgondagens hälsovårdsteam. När du studerar lär du dig att arbeta med en rad multidisciplinära proffs, grupper och individer för att ge vård och främja hälsa. Vår kurs bygger på en filosofi som som sjuksköterska kommer du att tillhandahålla tjänster baserade på excellens, medkänsla, säkerhet och respekt.... [-]


MSc

Civilingenjör i idrottsnäring

Campusstudier Heltid Deltid 6 - 12 månader Öppen antagning Storbritannien Stirling + 1 fler

University of Stirling är ett av endast sex universiteter över hela världen som godkänts för att tillhandahålla denna masters omvandlingskurs i sportnäring - en allt viktigare del av konkurrenskraftig sport på alla nivåer. [+]

Översikt

University of Stirling är ett av endast sex universiteter över hela världen som godkänts för att tillhandahålla denna masters omvandlingskurs i sportnäring - en allt viktigare del av konkurrenskraftig sport på alla nivåer.

Denna magisterexamen fokuserar på vetenskapen bakom sportnäring och är utformad speciellt för studenter som redan har ett internationellt olympisk utskott (IOC) Diplom i sportnäring och vill vidareutveckla sin kunskap.

För att slutföra kursen kommer du att bli ombedd att planera, genomföra och skriva ett forskningsprojekt i Sports Nutrition, och du får högkvalitativ utbildning och support från vår expertpersonal när du studerar. När du är examen kommer du att ha en ännu större kunskap om sportnäring och en klar förståelse för hur du ska utföra din forskning.... [-]


Civilingenjör i vattenlevnadsvetenskapliga studier

Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Storbritannien Stirling

Mat från vattenlevande system är avgörande för en stor del av världens befolkning. Men med vilda fångster av skaldjur som sjunker på många ställen, spelar vattenbruket en allt större roll som en alternativ källa till högkvalitativ, näringsrik mat - och som arbetsgivare. Kontroll av sjukdom är viktig för den fortsatta framgången för denna bransch. [+]

Översikt

Mat från vattenlevande system är avgörande för en stor del av världens befolkning. Men med vilda fångster av skaldjur som sjunker på många ställen, spelar vattenbruket en allt större roll som en alternativ källa till högkvalitativ, näringsrik mat - och som arbetsgivare. Kontroll av sjukdom är viktig för den fortsatta framgången för denna bransch.

Dessa mästare i akvatiska veterinärstudier ger dig utbildning i det brett spektrum av discipliner och färdigheter du behöver för utredning, förebyggande och kontroll av vattenlevande sjukdomar. Du kommer att utveckla en förståelse för biologi, uppfödning och miljö av odlade vattenlevande arter samt specialistkunskap inom vattenlevande sjukdomar.... [-]


Civilingenjör i vattenproduktion

Campusstudier Heltid 12 - 30 månader September 2019 Storbritannien Stirling

Kursen ger studenterna en unik möjlighet att dra nytta av både Stirling och City University i Hongkongs vattenbrukskompetens. Båda institutionerna har samlats för att ge denna kurs i vattenlevande livsmedelssäkerhet som innefattar djurbiologi och hälsa, näring, livsmedelssäkerhet, produktionssystem och sjukdom. [+]

Introduktion

Kursen ger studenterna en unik möjlighet att dra nytta av både Stirling och City University i Hongkongs vattenbrukskompetens. Båda institutionerna har samlats för att ge denna kurs i vattenlevande livsmedelssäkerhet som innefattar djurbiologi och hälsa, näring, livsmedelssäkerhet, produktionssystem och sjukdom. Kursen levereras av College of Veterinary Medicine, City University Hong Kong med möjlighet för studenter att genomföra sitt forskningsprojekt i Stirling på det internationellt erkända institutet för vattenbruk.

Det här banbrytande samarbetet kommer att förbereda våra studenter för en ljus framtid och ge dem det bästa av båda världarna: Stirlings internationellt kända vattenbrukskunskap och City Universitys nya toppmoderna anläggningar nära alla delar av Sydostasien marknadsföra. Efterfrågan på vattenlevande livsmedel över hela världen ökar avsevärt, samtidigt som det finns ett tryck för effektivare produktion och säker mat, samtidigt som miljöfrågor och hållbarhetsfrågor beaktas genom hela värdekedjan för vattenlevande livsmedel. Detta program svarar mot den stora globala förekomsten av vattenprodukter och den stigande efterfrågan inom vattenindustrin i Kina och Hongkong.... [-]


MSc globala problem i gerontologi och åldrande

Online Deltid 36 månader September 2019 Storbritannien Stirling

Våra mästare i globala frågor i gerontologi och åldrande kan studeras helt online och på deltid, vilket ger dig möjlighet att dra nytta av vår expertis inom ämnet från var som helst i världen, ibland som passar ditt schema. Du kommer också ha möjligheter att samarbeta och studera med andra studenter från hela världen. [+]

Översikt

Globalt växer antalet äldre personer snabbare än antalet personer i någon annan åldersgrupp, vilket sätter press på alla samhällssektorer.

Kursen klarar av två viktiga vetenskapliga områden.

Vi utmanar dig att överväga hur åldringsprocessen sker över en persons livskurs, inte bara senare år.Vi lär oss ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt för gerontologi som beaktar åldrarnas sociala inverkan.

Du kommer att utforska en rad hälsovård, socialvård och politiska sammanhang från hela världen som du kan ansöka om i ett lokalt sammanhang.

Kärnmoduler har utvecklats för studenter som vill specialisera sig inom denna snabbväxande sektor med fokus på den äldsta, som är den snabbast växande gruppen och mest sannolikt att uppleva svaghet, människor som lever med demens i en rad inställningar , och effekten av multidroiditet på en åldrande befolkning.... [-]


MSc i demensstudier

Online Deltid 33 månader September 2019 Storbritannien Stirling

Kursen drivs av ett team av akademiska experter vars forskning har hjälpt till att forma demensvårdspolitiken över hela världen. Du kommer att lära dig om de senaste teorierna, innovationerna och bästa praxis i demensvården - samt få en översikt över politiska drivrutiner och initiativ och en grundning i akademiska och forskningsfärdigheter. Vår kurs drar också nytta av en rådgivande grupp av demens som stöder kursutveckling. [+]

Översikt

Med antalet personer som lever med demens över hela världen förväntas bli dubbelt under de närmaste 20 åren har denna innovativa online-kurs utvecklats för att ge dig en djupgående forskningsbaserad kunskap om demens och tillvägagångssätt för demensvård. Den är utformad för yrkesverksamma som redan arbetar inom fältet och kan studeras från var som helst i världen.

Kursen drivs av ett team av akademiska experter vars forskning har hjälpt till att forma demensvårdspolitiken över hela världen. Du kommer att lära dig om de senaste teorierna, innovationerna och bästa praxis i demensvården - samt få en översikt över politiska drivrutiner och initiativ och en grundning i akademiska och forskningsfärdigheter. Vår kurs drar också nytta av en rådgivande grupp av demens som stöder kursutveckling.... [-]


MSc i Early Years Practice Hälsobesök

Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 12 - 24 månader January 2019 Storbritannien Stirling + 1 fler

Denna heltids- eller tvååriga deltidskurs på ett år ger dig som registrerad sjuksköterska eller barnmorska på del 1 eller del 2 i registret för vård och vårdmorska (NMC), med möjlighet att påverka hälsan och sociala vård av barn och familjer. [+]

Översikt

Denna heltids- eller tvååriga deltidskurs på ett år ger dig som registrerad sjuksköterska eller barnmorska på del 1 eller del 2 i registret för vård och vårdmorska (NMC), med möjlighet att påverka hälsan och sociala vård av barn och familjer. Kursen kommer att utrusta dig med kunskap och färdigheter på högre nivå för att leverera säker och bästa praxis i hälsobesökarens roll enligt NMC: s standarder för kompetens för specialiserade folkhälsovårdare (NMC, 2004).

Utveckling och leverans av kursen stöds av ett tvärvetenskapligt samarbete med våra NHS Health Board och lokala myndighetspartners. Detta återspeglar de växande prioriteringar som har identifierats för att ge en förbättrad och mer ansvarsfull omsorg för att stödja, skydda och förbättra barn och unga människors hälsa och välbefinnande.... [-]


MSc i förskolningspraxis

Campusstudier Online och Campus-kombinerat Deltid 24 - 48 månader September 2019 Storbritannien Stirling + 1 fler

Utöka din hälso- och socialvårdsexpertis, skaffa nya färdigheter och göra en skillnad i din övning med vår MSc Advance Practice. Arbeta i samarbete med kliniska experter, patienter, vårdgivare och vårdgivare är vår kurs utformad för alla vårdpersonal som arbetar inom klinisk, utbildnings-, lednings- eller forskningsroll. [+]

Översikt

Utöka din hälso- och socialvårdsexpertis, skaffa nya färdigheter och göra en skillnad i din övning med vår MSc Advance Practice. Arbeta i samarbete med kliniska experter, patienter, vårdgivare och vårdgivare är vår kurs utformad för alla vårdpersonal som arbetar inom klinisk, utbildnings-, lednings- eller forskningsroll.

Detta innehåll i denna masterkurs i förskolningspraxis har starkt påverkats av att befolkningens hälsa och sociala behov förändras globalt. Vi har en åldrande befolkning med förändrade mönster för ohälsa och användning av hälso- och socialvårdstjänster. Vi förstår de olika behoven hos varje individ.

Pathways

Du kan välja mellan två olika grad Pathways :... [-]


MSc i hälsopsykologi

Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader September 2019 Storbritannien Stirling + 1 fler

Hälsopsykologer främjar hälsosammare livsstil. De försöker hitta sätt att uppmuntra människor att förbättra sin hälsa och också förbättra hälso- och sjukvården som helhet. Till exempel hjälper människor att gå ner i vikt eller sluta röka eller rådgöra med läkare på bättre sätt att kommunicera med sina patienter [+]

Översikt

Hälsopsykologer främjar hälsosammare livsstil. De försöker hitta sätt att uppmuntra människor att förbättra sin hälsa och också förbättra hälso- och sjukvården som helhet. Till exempel hjälper människor att gå ner i vikt eller sluta röka eller rådgöra med läkare på bättre sätt att kommunicera med sina patienter.

Du lär dig att använda din kunskap om psykologi för att främja allmänhetens välbefinnande och förstå fysisk sjukdom. Vi kommer att lära dig de färdigheter som behövs för att hjälpa människor att hantera de psykologiska och känslomässiga aspekterna av hälsa och sjukdom och att stödja människor som är kroniskt sjuka.

Vår MSc Health Psychology har ett starkt erfarenhetsfokus och betonar tillämpningen av hälsopsykologi till verkliga miljöer. Kursen innehåller bidrag från sjukvårdspersonal. Du kommer att genomföra en kort placering i en vårdinrättning, som kan omfatta NHS, tredje sektorn (välgörenhetsorganisationer) eller branschen, och du ordnar vanligtvis den här placeringen själv med stöd från kursgruppen. Du uppmuntras att utföra forskning i hälsovårdsförhållanden där det är möjligt.... [-]


MSc i psykologisk terapi i primärvården

Online Heltid 12 månader January 2019 Storbritannien Stirling

Vår MSc psykologisk terapi i primärvården ger expertutbildning i att leverera bevisbaserad kognitiv beteendeterapi (CBT) till vuxna i primärvården. Levereras gemensamt av University of Stirling och University of Dundee. Det är utformat av NHS-proffs och kliniska akademiker för att ge dig de kliniska och professionella färdigheter som du behöver jobba som en klinisk associerad med tillämpad psykologi inom NHS. [+]

Översikt

Vår MSc psykologisk terapi i primärvården ger expertutbildning i att leverera bevisbaserad kognitiv beteendeterapi (CBT) till vuxna i primärvården. Levereras gemensamt av University of Stirling och University of Dundee. Det är utformat av NHS-proffs och kliniska akademiker för att ge dig de kliniska och professionella färdigheter som du behöver jobba som en klinisk associerad med tillämpad psykologi inom NHS.

Mental Health Services över hela Storbritannien står inför en ökande efterfrågan på terapeutiska tjänster för att behandla vanliga psykiska sjukdomar. NHS-åtagandet att leverera bevisbaserade behandlingar innebär att kursens teoretiska inriktning är CBT. Kursen har gemensamt utformats av NHS-kliniker och kliniska akademiker vid University of Dundee Medical School och University of Stirling 's Division of Psychology. Du kommer att genomgå utbildning och klinisk tillsyn inom NHS.... [-]


Magisterexamen

Magister i folkhälsan

Online Deltid 36 månader May 2019 Storbritannien Stirling

Oavsett om du redan är inblandad i folkhälsoforskning, -policy och -praxis eller planerar en karriär inom dessa områden, är den här masterkursen utformad för att stödja dina framtida ambitioner. [+]

Översikt

Oavsett om du redan är inblandad i folkhälsoforskning, -policy och -praxis eller planerar en karriär inom dessa områden, är den här masterkursen utformad för att stödja dina framtida ambitioner.

Utformad av några av de ledande tänkarna inom hälsovetenskap, kommer kursen att ge dig unika insikter i modern folkhälsningsteori och -metoder och lär dig hur man ansöker dem på ditt arbete. Du kommer att interagera med experter på området eftersom du utvecklar en kritisk förståelse för folkhälsan och lär dig hur du får en positiv inverkan på individers och samhällenas välbefinnande.

Du kan studera kursen helt på nätet, vilket gör det till ett idealiskt alternativ om du vill ha en masterkvalifikation när du arbetar. Modulvalen är också extremt flexibla, så att du kan skapa ett skräddarsytt program som passar dina egna inlärningsbehov, intressen och mål inom folkhälsan.... [-]


MRes i hälsovetenskap (Online)

Online Heltid Deltid 12 - 48 månader September 2019 Storbritannien Stirling + 1 fler

Hälso- och omsorgssektorerna förändras ständigt för att ge bättre behandling och tillgång till vård. Förbättring av hälso- och sjukvårdstjänster skulle inte vara möjligt utan välutbildade forskares arbete. [+]

Översikt

Hälso- och omsorgssektorerna förändras ständigt för att ge bättre behandling och tillgång till vård. Förbättring av hälso- och sjukvårdstjänster skulle inte vara möjligt utan välutbildade forskares arbete.

Vår Health Research Masters grad ger dig möjlighet att bedriva högkvalitativ och rigorös forskning. Du kommer att dra nytta av vår starka tonvikt på både teoretiska och praktiska färdigheter och du får stöd av ett tvärvetenskapligt team av erfarna forskare.

Kursen är lämplig för ett brett spektrum av människor, och våra studenter omfattar kvalificerade sjuksköterskor, apotekare och ergoterapeuter - liksom andra med bakgrund i naturvetenskap, samhällsvetenskap eller den tredje sektorn. Hela kursen kan också studeras online, vilket ger dig friheten att arbeta mot en mästare kring dina personliga och professionella åtaganden.... [-]


PhD

Kliniska doktorsavhandlingar

Campusstudier Heltid Deltid 36 - 96 månader September 2019 Storbritannien Stirling + 1 fler

Vår kliniska doktorand är den enda i sitt slag i Skottland, skräddarsydd för behoven hos sjuksköterskor, barnmorskor och allierade vårdpersonal. Kursen är övningsfokuserad och har utformats för att förbereda dig för ledarroll i hälso- och sjukvården. [+]

Översikt

Vår kliniska doktorand är den enda i sitt slag i Skottland, skräddarsydd för behoven hos sjuksköterskor, barnmorskor och allierade vårdpersonal. Kursen är övningsfokuserad och har utformats för att förbereda dig för ledarroll i hälso- och sjukvården.

Om du är passionerad för att förbättra patientvården, samtidigt som du behåller ett kliniskt fokus, är kursen utformad för dig. Du kommer att ansluta dig till yrkesverksamma inom en rad discipliner för kampanjer och online-studier, som inte bara gynnar den omfattande kunskapen om klinisk doktorslag, utan också från varandras erfarenheter. Som kvalificerad doktor i omvårdnad, barnmorska eller professionella hälsorelaterade studier har du den högsta akademiska kvalifikationen som finns tillgänglig inom din specialitet - som placerar dig i framkant av ditt yrke som en erkänd, mycket anställbar expert.... [-]


Kontakt
Besöksadress
University of Stirling,
Stirling, Scotland, FK9 4LA GB