University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vår LTH är den största i Skottland. Vi är också en av de största, bäst utrustade tekniska högskolor i Storbritannien.

Vi är hem för över 5000 studenter från 100 länder. Du kan välja att studera i någon av våra åtta världsledande avdelningar.

Vår imponerande räckvidd på över 40 grund, forskarutbildning och professionell utveckling kurser erbjuder dig en ingenjörsutbildning som passar dina behov.

Vår personal och studenter bedriva forskning som gör en verklig effekt, levererar lösningar på många av de globala utmaningar som samhället står inför i dag.

Om du menar allvar med en karriär inom teknik, är Strathclyde platsen att vara.

Varför välja Strathclyde för ingenjörs

Du kan bli en Chartered Engineer

Alla våra grund Engineering program är fullt ackrediterad av de berörda yrkes Engineering institutioner. Detta gör att våra studenter att bli berättigade till Chartered Engineer status. Många av våra forskarutbildade är också ackrediterade.

Vi har ett brett utbud av ingenjörsutbildningar

Vi erbjuder över 40 grundutbildningen som täcker ett brett spektrum av discipliner. Vår Påbyggnadsutbildning portfölj har också över 40 kurser och är en av de största i Storbritannien. Du kan studera våra undervisade kurser i någon av våra åtta avdelningar:

arkitektur biomedicinsk teknik Chemical & processteknik http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil och miljöteknik & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true Konstruktion, tillverkning och Engineering Management Elektronisk och elektroteknik Mekaniska & Aerospace Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval arkitektur havet och marin teknik & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true

Vi kan hjälpa dig att nå dina anställning ambitioner

Våra starka bransch länkar se till att nästan 90% av våra studenter är i heltidsarbete eller fortsatta studier inom sex månader efter examen.

Vi erbjuder ett stort utbud av stipendier

Vi har en av de största portföljerna av stipendier erbjuds av någon LTH i Storbritannien.

Du kommer att dra nytta av vår forskningskompetens

Vi har en av de största forskningsportföljer i Storbritannien på 85.000.000 £ - och växande.

Tre av våra avdelningar på första plats i Skottland på forskning makt. Sju av våra åtta avdelningar rankas i topp 10 i den brittiska forsknings makt (REF 2014).

Ta en titt på vår forskning.

Vi har starka band med industrin

Våra studenter är ofta ges möjlighet att arbeta med verkliga utmaningar inom branschen. Dessa tar form av projekt som tilldelats av externa företag.

Våra studenter dra nytta av vår unika årliga rekrytering och nätverks middag, "Gala". Nästan 50 examen rekrytera företag att delta i middagen.

Vi är nummer ett skotska universitetet för vår Kunskapsöverföring Partnership prestanda. Vi är bland de tre bästa i Storbritannien.

Strathclyde är sjunde i ligan av entreprenörs universitet i Storbritannien. Vi har genererat mer än 40 spin-out företag hittills. Vi har också fått mer än 160 patent och licensavtal. Dessa har genererat mer än € 56M i royaltyintäkter.

Vi har anläggningar i världsklass

Vi har nyligen avslutat en £ 40.000.000 investeringsprogram i teknikanläggningar och infrastrukturstöd. Som student har du tillgång till state-of-the-art utrustning och arbetsutrymmen.

Ta reda på mer om våra anläggningar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Health MSc » Se Health Magisterexamen » Se MSc:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

MSc Biomedical Engineering

Campusstudier Heltid Deltid 12 - 21 månader September 2019 Storbritannien Glasgow + 1 fler

MSc är en modulär övergångsutbildning som ger en bred utbildning inom medicinsk teknik för att hjälpa dig vidare med en karriär inom forskning, industri eller i NHS. [+]

[-]

MSc i protetik och ortotik

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Glasgow

Detta MSc-program kombinerar kunskap om teknik och medicin med framsteg inom teknik och praktik för att skapa applikationer och lösningar på kliniskt relevanta problem. Det ger en magisterexamen i detta kliniska område och överväger globalt effekterna av funktionshinder på en befolkning och samhällets strategier globalt. [+]

Varför den här kursen?

Detta MSc-program kombinerar kunskap om teknik och medicin med framsteg inom teknik och praktik för att skapa applikationer och lösningar på kliniskt relevanta problem./>

Det ger en magisterexamen i detta kliniska område och överväger globalt effekterna av funktionshinder på en befolkning och samhällets strategier globalt.

Detta är ett av de få programmen globalt som erbjuder en viss grad i proteser och ortodik. National Center for Prosthetics and Orthotics (NCPO) har ett internationellt rykte för kvalitetsutbildning inom detta område. NCPO: s personal är inblandad i forskning och klinisk praxis både nationellt och internationellt.

Huvudsyftet med kursen är att producera forskare som kan utveckla karriär inom allierade vårdpersonal och biomedicinsk teknik (forskning, industri och NHS).... [-]


Magisterexamen

MSc i medicintekniska produkter

Campusstudier Heltid 1 år August 2019 Storbritannien Glasgow

Detta MSc Kursen ger ingenjörer och fysiska forskare med kunskap och förståelse för de medicintekniska produkter som används vid diagnos och behandling av patienter. Kursen levereras av personal EPSRC finansierade Centret för doktorandutbildning i medicintekniska produkter och hälsa Technologies (CDT), med kollegor från teknik, biovetenskap och fysik. Det finns också synpunkter från kliniska rådgivare från NHS och någon annanstans ... [+]

MSc i medicintekniska produkter

Detta MSc Kursen ger ingenjörer och fysiska forskare med kunskap och förståelse för de medicintekniska produkter som används vid diagnos och behandling av patienter.

Kursen levereras av personal EPSRC finansierade Centret för doktorandutbildning i medicintekniska produkter och hälsa Technologies (CDT), med kollegor från teknik, biovetenskap och fysik. Det finns också synpunkter från kliniska rådgivare från NHS och på andra håll.

Utbildningen utrustar dig med de grundläggande kunskaper och terminologi i nuvarande liv naturvetenskapliga ämnen så att du kan utforska ämnen i ditt eget forskningsprojekt med riktning från din handledare.... [-]


Kontakt

Engineering Faculty Office, University of Strathclyde

Adress, rad 1 Engineering Faculty Office, University of Strathclyde, Room 5.25, Royal College Building, 204 George Street
G1 1XW Glasgow, Scotland, Storbritannien
Hemsida http://www.strath.ac.uk/engineering/
Telefonnummer +44 (0)141 548 2749

Adress, rad 1 Aalborg, Danmark
Telefonnummer false

Adress, rad 1 Hamburg, Hamburg, Tyskland
Telefonnummer false