Läs den officiella beskrivningen

Högskolan för medicin och veterinärmedicin består av två skolor. Dessa är Edinburgh Medical School och Royal (Dick) School of Veterinary Studies.

Tillsammans bildar vi en unik gruppering i Storbritannien där vets, medics och biomedicinska forskare arbetar tillsammans och studerar de gemensamma orsakerna till sjukdom som påverkar våra befolkningar. Våra campus, vår struktur och vår graders organisation säkerställer att vi har personer från Royal Dick School of Veterinary Studies och Edinburgh Medical School andas samma luft, utformar projekt tillsammans och undervisar inom sina specialistområden.

Veterinär

Royal (Dick) School of Veterinary Studies

Den högst rankade veterinärskolan i Storbritannien i Research Excellence Framework 2014, The Royal (Dick) School of Veterinary Studies är världsledande inom veterinärutbildning, forskning och praktik. Vi tillhandahåller enastående veterinärutbildning med hjälp av ett prisbelönt läroplan, innovativa undervisningsmetoder och en tvärvetenskaplig miljö. Vi placerades först bland de sju brittiska veterinärskolorna för forskningens kvalitet i 2008 års granskningsövning, vilket bekräftar skolans enastående internationellt rykte. Våra kliniska tjänster - Sjukhus för små djur och stor djurpraxis - är bland de mest inflytelserika centra för klinisk vård i Storbritannien.

Edinburgh Medical School

Edinburgh Medical School är värd tre Deaneries. Dessa är biomedicinska vetenskaper, kliniska vetenskaper och molekylär, genetisk och befolkningshälsovetenskap.

Undervisning för MBChB-programmet och andra biomedicinska grund- och forskarutbildningar sker över de tre dekanerna. Genom att samla de rätta personerna, både kliniska och icke-kliniska, katalyserar vi och skapar möjligheterna att utveckla spännande arbete som gör skillnad i människors liv. Edinburgh Medical School ger en förstklassig utbildning i förstklassiga lokaler av upphetsade människor som står i framkant.

Vi erbjuder en utmärkt upplevelse i en miljö där forskning vårdas och åtalas. Forskning är en viktig del av varje elevs liv som ett sätt att förstå ett sätt att tänka som kommer att utrusta dem för att leverera positiv förändring för mänskligheten.

Edinburgh Medical School: Biomedicinska vetenskaper

Genomförande banbrytande forskning, biomedicinska vetenskaper värd centrum för kognitiva och neurala system, centrum för integrativ fysiologi, centrum för neuroregeneration och division av infektion och vägmedicin.

Vi bidrar också till tvärvetenskaplig forskning med dessa anknutna centra: Edinburgh Infektionssjukdomar, Edinburgh Neurovetenskap, Muir Maxwell Epilepsy Center, Patrick Wild Center och Farmakologi, Toxikologi och Terapeutik.

Forskningsämnen inom dekanen omfattar:

  • Gener och utveckling
  • Membranbiologi
  • Neurala kontrollsystem
  • Kognition, lärande och synaptisk plasticitet
  • Neuropharmacology
  • Grundläggande och klinisk virologi
  • Bakteriell patogenes och kemoterapi

Även inom dekanal är Biomedicinsk undervisningsorganisation (BMTO) som spelar en viktig roll för administration, samordning och genomförande av grundutbildning.

BMTO är ansvarig för BSc Medical Sciences programmet, tillsammans med många hedersprogram i biologiska vetenskaper, medicinska vetenskaper och veterinärvetenskaper, plus fjorton biomedicinska vetenskap kurser för doktorander.

Veterinär

Edinburgh Medical School: kliniska vetenskaper

Med en långvarig internationell forskningsprofil är kliniska vetenskaper värd för Centrum för hjärt- och kärlsvetenskaper, Centrum för klinisk hjärnvetenskap, Centrum för inflammationsforskning, Centrum för regenerativ medicin, Centrum för reproduktiv hälsa, Edinburgh Postgraduate Dental Institute och Division av hälsovetenskap.

I den senaste brittiska forskningsbedömningsövningen rankades klinisk medicin topp av 28 inlagor i hela Storbritannien.

Dekanen är huvudsakligen baserad på Little France.

På Little France har kanslerens byggnad, drottningens medicinska forskningsinstitut och centrum för regenerativ medicin tillgång till toppmoderna undervisnings- och forskningsanläggningar i anslutning till Edinburgh Royal Infirmary och den biomedicinska forskningsparken Edinburgh BioQuarter.

Andra Deanery-platser är Edinburghs sjukhus, Western General Hospital, Royal Edinburgh Hospital och Lauriston Place.

Edinburgh Medical School: Molecular, Genetic and Population Health Sciences

Molecular, Genetic and Population Health Sciences omfattar MRC Institute of Genetics and Molecular Medicine, Usher Institute of Population Health Sciences och Informatics, Edinburgh Clinical Trials Unit och Division of Patology.

MRC-institutet för genetik och molekylärmedicin omfattar MRC Human Genetics Unit, Edinburgh Cancer Research Center och Center for Genomics and Experimental Medicine.

Usher Institute of Population Hälsovetenskap och Informatik omfattar Centrum för befolkningshälsovetenskap, Centrum för medicinsk informatik och Centrum för global hälsovetenskap.

Dekanalen är också värd för Edinburgh Clinical Trials Unit (ECTU), som nyligen var fullständig registrerad hos UK Clinical Research Consortium och tilldelades MRC-kliniska prövningsmetodiknavstatus och Division of Pathology.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programmet syftar till att sprida kunskap, färdigheter och förståelse för medicinsk bildanalys, vilket möjliggör effektiv och effektiv medicinsk bildanalys som kan använd ... [+]

Programbeskrivning

Programmet syftar till att sprida kunskap, färdigheter och förståelse för medicinsk bildanalys, vilket möjliggör effektiv och effektiv medicinsk bildanalys som kan användas både kliniskt och kommersiellt.

Omfattar bildteknikens fysik och relaterade tekniker är det också fokus på specialiserat innehåll som omfattar bildbehandling och analys.

Studenterna kommer också att kunna använda sig av MATLABs databehandlingsmiljö och programmeringsspråk.

Detta program utnyttjar vår expertis inom bildbehandling och analys, vilket gör att eleverna kan träna på detta område via en online-lärmiljö.

Online lärande

Få tillgång till världsklass undervisning vid University of Edinburgh samtidigt som du behåller dina lokala professionella och personliga åtaganden där du bor.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Förbättra din bildkompetens och få en högt kvalificerad mästare kvalifikation genom online genom distansundervisning, medan du är kvar på jobbet inom ditt område och på d ... [+]

Programbeskrivning

Att sprida kunskapsbildande kunskaper, färdigheter

Mål för vårt flexibla, intermittenta, deltidsprogram, online-lärande (OL):

för att ge förståelse för bildtekniksteori, tekniker, analysatt utveckla forskningsplaneringför att möjliggöra tolkningatt relatera bildbehandling till kliniska tillämpningarOnline lärande

Få tillgång till världsklass undervisning vid University of Edinburgh, samtidigt som du behåller din lokala professionella

Våra online-studenter har inte bara tillgång till Edinburghs utmärkta resurser utan också blir en del av ett stödjande online-samhälle, som sammanför studenter och lärare från hela världen.

Programstruktur... [-]
Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Kombinerade Positron Emission Tomography (PET) och magnetisk resonans (MR) är en bildteknik som möjliggör information om metabolisk funktion, fysiologi och anatomi att sa ... [+]

Programbeskrivning

Kombinerade Positron Emission Tomography (PET) och magnetisk resonans (MR) är en bildteknik som möjliggör information om metabolisk funktion, fysiologi och anatomi att samlas in i en enda skanningssession för diagnostiska och forskningsändamål (t.ex. undersökning av demens

PET-MR-skannrar installeras alltmer i kliniska och forskningsinställningar, men för närvarande är utbildning i hur man kör och utnyttjar sådana anläggningar begränsad, vilket ofta kräver långa vistelser, borta från jobbet och personliga åtaganden hemma.

University of Edinburgh är bland de få brittiska centra med en PET-MR-scanner och personal med kunskapen om hur man kör och använder den. Detta program utnyttjar vår kompetens inom bildteknik, vilket gör att eleverna kan träna på detta område via en online-lärmiljö.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programmet sprider kunskap, färdigheter och förståelse för bildbehandling för att möjliggöra effektiv och effektiv användning av bildbehandling, kliniskt, inom forskning ... [+]

Programbeskrivning

Att sprida neuroimaging kunskap, färdigheter och förståelse för att möjliggöra effektiv och effektiv användning av neuroimaging i forskning.

Mål för vårt flexibla, intermittenta, deltidsprogram, online-lärande (OL):

att ge en förståelse för forskning, som använder neuroimaging teknikeratt utveckla forskningsplaneringför att möjliggöra tolkningatt relatera neuroimaging forskning till kliniska tillämpningarOnline lärande

Få tillgång till världsklass undervisning vid University of Edinburgh, samtidigt som du behåller din lokala professionella

Våra online-studenter har inte bara tillgång till Edinburghs utmärkta resurser utan också blir en del av ett stödjande online-samhälle, som sammanför studenter och lärare från hela världen.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denna tvååriga deltid masterprogram erbjuds gemensamt av Royal College of Surgeons i Edinburgh och University of Edinburgh och undervisas helt online. Båda institutionern ... [+]

Programbeskrivning

Denna tvååriga deltid masterprogram erbjuds gemensamt av Royal College of Surgeons i Edinburgh och University of Edinburgh och undervisas helt online. Båda institutionerna har tidigare kombinerat gott för att leverera ett prisbelönt mästers program för att stödja tidig kirurgisk träning och fortsätta att fungera som ett kraftfullt varumärke inom operationen.

Du lärs av erfarna handledare - alla ledande kliniker inom deras område - och du får tillgång till väldefinierade och förvaltade läromedel och pedagogiskt material, inklusive en oöverträffad online-biblioteksfacilitet.

Illustrativa fall kommer att omfatta tekniska färdigheter och rutiner samt kärnkännedom och kliniska färdigheter.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Detta examensbevis och examensbevis är en unik möjlighet för studenter som vill utforska aspekter av mänsklig anatomi genom flexibiliteten i ett online distansutbildnings ... [+]

Programbeskrivning

Detta examensbevis och examensbevis är en unik möjlighet för studenter som vill utforska aspekter av mänsklig anatomi genom flexibiliteten i ett online distansutbildningsprogram.

Alla kurser som ingår i programmet använder innovativa undervisningsmetoder för att ge studenterna viktiga överförbara färdigheter utöver en solid grund för anatomisk kunskap.

Vårt program inom anatomiska vetenskaper levereras helt online och bygger därför på användningen av IT, till exempel genom användning av e-post, audiovisuellt material, diskussionsforum och olika andra interaktiva resurser.

Detta är en doktorandkvalifikation för medicinska, biomedicinska, allierade vårdpersonal och dem i holistisk praxis med intresse för mänsklig anatomi. Programmet bygger på den högt uppskattade undervisnings- och forskningspersonalen inom universitetet.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
12 - 48 månader
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Vårt program ger utexaminerade den vetenskapliga kunskapen och praktiska färdigheter för att genomföra forskning inom det framväxande området djurvetenskap och "One Healt ... [+]

Programbeskrivning

Vårt program ger utexaminerade den vetenskapliga kunskapen och praktiska färdigheter för att genomföra forskning inom det framväxande området djurvetenskap och "One Health", genom att ge grundläggande kunskap om djurkroppens funktion. Vi undersöker tillämpningar av grundläggande djurvetenskaper inom veterinärmedicin och humanmedicin, djurhållningsindustrin och livsmedelssäkerhet.

Programmet hålls i det världsberömda Roslin-institutet, som är inrymt i en toppmodern forskningsbyggnad på Påsk Bush campus, intill Royal School of Veterinary Studies. Som anställd vid institutet kommer du att dra nytta av vårt världsomspännande rykte för forskning i ett livfullt, framgångsrikt akademiskt samhälle.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denna mästare är utformad för att ge eleverna den kompetens och kunskap som krävs för att vara mycket effektiva utövare och för att de ska kunna fungera som ledare och me ... [+]

Programbeskrivning

Veterinärmedicin är en snabbt utvecklande disciplin, som omfattar ett brett spektrum av specialområden. Forskning inom veterinärmedicinen är direkt relevant för förbättringen av djurhälsa och välfärd hos husdjur och skydd av folkhälsan.

R (D) SVS har ett internationellt rykte, och dess kliniska tjänster - sjukhus för små djur (hund och katt och exotics, djurpark och djurliv) och stort djurhospital (häst och boskap) - är bland de mest inflytelserika centra för klinisk vård i Storbritannien och Europa. Det är bäst att utveckla branschens kompetens på grund av kompetensen inom medicinsk och kirurgisk primär, sekundär och tertiärvård samt omfattande forskningsverksamhet inom alla aspekter av veterinärmedicin.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Conservation Medicine är en framväxande disciplin som studerar de komplexa relationerna och interaktionerna mellan djurhälsa, människors hälsa och ekosystemhälsa. Detta p ... [+]

Programbeskrivning

Conservation Medicine är ett etablerat fält som fortsätter att utvecklas när vi utvecklar vår förmåga att studera de komplexa relationerna och interaktionerna mellan djurhälsa, människors hälsa och ekosystemhälsa. Det framkom under 1990-talet som ett svar på behovet av en mer holistisk och tvärvetenskaplig strategi för bevarande av biologisk mångfald. Särskilt erkändes betydelsen av hälsa i många bevarandefrågor. Med grunden i principerna om bevarandebiologi ingår konserveringsmedicin bidrag från hälsovetenskap, ekologi och samhällsvetenskap. Det kan betraktas som tillämpningen av en hälsa på bevarandet av biologisk mångfald.

Detta program ger veterinärer med kompetens, kunskap och globala nätverk som krävs för att bli effektiva utövare av Conservation Medicine. Det är ett online-program och det flexibla och deltidsformatet gör det möjligt för deltagarna att uppnå en världsledande utmärkelse samtidigt som de upplever upptagna professionella och personliga åtaganden.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Detta ettåriga heltidsprogram ger en utmärkt grund för doktorsexamen eller andra akademiska studier inom biomedicinska vetenskaper. Du kommer att lära dig värdefulla fors ... [+]

Forskningsprofil

Detta ettåriga heltidsprogram ger en utmärkt grund för doktorsexamen eller andra akademiska studier inom biomedicinska vetenskaper. Du kommer att lära dig värdefulla forskningsfärdigheter, biomedicinska laboratorietekniker och ett brett utbud av andra överförbara färdigheter som ger dig en fördel för resten av din karriär. Du kan också välja två teman som bäst passar dina intressen och karriärmål.

Programmet innehåller seminarier, lärda moduler och två forskningsprojekt i våra världsberömda forskningslaboratorier. Vi kommer också att täcka en rad värdefulla överförbara färdigheter, bland annat kritisk analys av forskningshandlingar, lärande hur man skriver en ansökan om projektbidrag och litteraturöversikt samt datapresentation och statistisk analys.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Civilingenjörsforskningen i Integrativ Neurovetenskap är ett års heltidsforskningsprogram som omfattar alla nivåer av modern neurovetenskap, vilket gör det till ett ideal ... [+]

Forskningsprofil

Civilingenjörsforskningen i Integrativ Neurovetenskap är ett års heltidsforskningsprogram som omfattar alla nivåer av modern neurovetenskap, vilket gör det till ett idealiskt program för att förbereda dig för doktorsexamen.

Vi inkluderar molekylära, cellulära, system, regenerativa, kognitiva, kliniska och beräkningsmässiga neurovetenskap. Vi tillåter dig också att välja din specialitet redan från början, så att du kan forma ditt lärande kring dina intressen och karriärmål.

Programstruktur

Du börjar med en undervisad komponent under de första 12 veckorna, och delta i "temanveckor" som löper parallellt med valfri från vilken du väljer dina valfria kurser. Valfria valfria kurser är:... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programmet syftar till att utöka din kunskap om stamceller, regenerativ medicin och vävnadsreparationskoncept, med stor tonvikt på tvärvetenskaplig och translationell for ... [+]

Programbeskrivning

Vad du kommer att få från MSC genom forskning i regenerativ medicin och vävnad reparera programmet

Vårt program är ett års, heltid, på campus-MSc genom forskningsprogrammet (180 hp), strukturerat kring två laboratoriebaserade forskningsprojekt. Programmet är utformat för studenter efter avslutad grundutbildning och / eller yrkesverksamma som vill bedriva en karriär inom forskning, antingen i akademin eller i en professionell roll inom bioteknikindustrin. Programmet syftar till att utöka din kunskap om stamceller, regenerativ medicin och vävnadsreparationskoncept, med stor tonvikt på tvärvetenskaplig och translationell forskning som ligger till grund för detta område av biomedicin.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

University of Edinburgh tillhandahåller högkvalitativ medicinsk utbildning på grundnivå genom ett online distansutbildningsformat. Studenterna kommer från en mängd olika ... [+]

Programbeskrivning

Generaldirektören för Världshälsoorganisationen (WHO) kallar familjeläkare "vår framtidens stigande stjärnor". Detta speglar WHO: s förnyade engagemang för att bygga familjemedicin som specialitet i alla regioner. Förstärkning av familjemedicin har erkänts som en nyckelkomponent för att uppnå universell hälsomäckning som en del av de hållbara utvecklingsmålen som alla länder engagerade sig i vid FN: s generalförsamling. Denna grad syftar till att bygga på denna moment för att stärka primärvården genom att utveckla kompetenta familje läkare som har befogenhet att bli ledare och förespråkare för yrkesframtidens framtid.

University of Edinburgh ger högkvalitativ medicinsk utbildning på grundnivå genom ett online distansutbildningsformat. Studenterna kommer från en mängd olika länder över hela världen, som alla ger sina unika upplevelser för att skapa ett levande globalt lärande samhälle. Programmet kommer att ge läkare den väsentliga medicinska kunskapen och förvaltningskunskapen för de gemensamma hälsoproblemen och utforska ledningen inom ramen för principerna, processerna och metoderna för familjemedicin. Programmet kommer att utrusta eleverna med färdigheterna att bli expertfamiljläkare vars tillvägagångssätt kommer att ge kontinuerlig, samordnad, omfattande och kostnadseffektiv vård bygga upp en förståelse för patienten i familje och samhälls sammanhang.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Detta är det ideala programmet om du är professionell eller ny på ämnet och du vill ta itu med dagens problem i folkhälsan. ... [+]

Programbeskrivning

Folkhälsan handlar om att förebygga sjukdom, förlänga livet och främja hälsan genom samhällets ansträngningar.

Detta är det ideala programmet om du är professionell eller ny på ämnet och du vill ta itu med dagens problem i folkhälsan.

Detta program lärs på campus, men vi erbjuder också en deltid MPH genom online distansutbildning som passar dem som vill fortsätta jobba medan de studerar eller som inte kan komma till Edinburgh.

Du kommer att förstå hur olika vetenskapliga discipliner kan användas för att undersöka och sedan utveckla den bästa yrkesutövningen inom epidemiologi, folkhälsa och samhällsvetenskap, etik och hälsa.

... [-]
Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Vårt MPH-program ger studenterna en förståelse för hur olika vetenskapliga discipliner kan användas för att undersöka och sedan utveckla den bästa yrkesutövningen inom ep ... [+]

Programbeskrivning

Online-programmet Master of Public Health (MPH) bygger på en lång tradition av akademisk undervisning och forskning inom folkhälsan vid University of Edinburgh.

Folkhälsan handlar om att förebygga sjukdom, förlänga livet och främja hälsan genom samhällets ansträngningar. Oavsett om du redan är en yrkesmässig yrkesverksamma inom detta område eller är ny på ämnet, är den här mästaren för folkhälsa (MPH) det perfekta programmet för dem som vill ta itu med dagens problem i folkhälsan.

Vårt MPH-program ger studenterna en förståelse för hur olika vetenskapliga discipliner kan användas för att undersöka och sedan utveckla den bästa yrkesutövningen inom epidemiologi, folkhälsa och samhällsvetenskaplig hälsa.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 3 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Postgraduate Certificate in Global Health Utmaningar är en deltid, online-program som tar ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt för att förstå dessa förändrade problem ... [+]

Programbeskrivning

Programmet är utformat för att utrusta de som arbetar med global hälsa och utveckling, eller de som planerar att arbeta med internationella och nationella hälsoorgan, med hjälp av verktyg, kunskaper och färdigheter för att engagera sig i komplexa problem med rättvist och rättvist hälsa och välbefinnande.

Det kommer också att vara av stort värde för dem som är intresserade av global utveckling och bistånd, och för dem som är intresserade av karriär inom hälsapublikation, eller arbetar i internationell verksamhet inom hälso- och socialvårdsområdena och företagens sociala ansvar och hållbarhet.

Programmet kommer att utnyttja den särskilda kompetens som Edinburghs universitet och dess globala partner erbjuder inom global hälsa, inklusive medicinsk, omvårdnad och biomedicinsk excellens.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

En mästare som är utformad för att bilda framtida hållbara utvecklingsledare. Adressera global utveckling, miljö ... [+]

Programbeskrivning

Utmaningen om hur sju miljarder kan leva bra på en planet kan bara förstås och hanteras effektivt genom att ta flera perspektiv och dra på en rad olika discipliner.

Våra MSc Globala Utmaningar är ett multi-level online-program som erbjuder tydliga kvalifikationer efter framgångsrik avslutning av var och en av de tre stegen.

Varje etapp, ett doktorsexamen i sig, tar ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till globala utmaningar ur sitt eget distinkta perspektiv.

Genom att studera alla tre etapper får du en omfattande inblick i de globala utmaningarna och utvecklar och breddar dina färdigheter och kunskaper för att hantera dem effektivt. När du går igenom programmet integrerar du din inlärning från varje certifikat du studerar och lägger djup och rikedom i din upplevelse.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programmet bygger på de paralleller som finns mellan dessa sjukdomar, lär sig av de utmaningar som finns och syftar till att koppla individer för att lägga grunden för et ... [+]

Programbeskrivning

Under de senaste decennierna har det uppstått nästan en ny sjukdom varje år och mer än 75 procent av dessa sjukdomar härrör från zoonotiskt ursprung. Det finns nu mer efterfrågan på investeringar och forskning som hjälper oss att hantera dessa sjukdomar bättre.

Programmet syftar till att ta itu med de utmaningar som smittsamma sjukdomar utgör i det 21: a århundradet genom att erbjuda dig kurser i övervakning, förebyggande och kontroll av infektionssjukdomar, samt att utvärdera hur de påverkar folkhälsan.

Detta är en professionell forskarutbildning för biomedicinsk, medicinsk, folkhälso- och veterinärmedicin med intresse för global hälsa och infektionssjukdomar.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Vårt program syftar till att förbättra din teoretiska och praktiska kunskap om mänsklig anatomi genom en intensiv dissektion på campus samt utveckling och inlärning av te ... [+]

Programbeskrivning

I det här programmet kommer du att:

Lär anatomi genom dissektionFå kunskap och erfarenhet av anatomisk undervisningTa ytterligare moduler om neuroanatomi, embryologi, anatomi lag och etik och medicinsk bildbehandling.Bidra till världsledande anatomisk och / eller biomedicinsk forskning

Vårt program syftar till att förbättra din teoretiska och praktiska kunskap om mänsklig anatomi genom en intensiv dissektion på campus samt utveckling och inlärning av teoretiska och praktiska aspekter av undervisning av anatomi på grundnivå och forskarutbildning.

Detta program har två huvudsträngar. En är en fördjupad studie av människokroppens anatomi. Anatomisk kunskap kommer att läras till en nivå för att undervisa forskarstuderande och forskarstuderande och yrken som är anknutna till medicin. Denna sträng kommer att innebära dissektion av en kropp i grupper om tre till fem studenter över två terminer. Denna del av kursen är i stor utsträckning självstyrd, med regelbundna "operationer" när lärare är närvarande för att svara på frågor och hjälpa eleverna med dissektionerna.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Med hjälp av en solid grund av biologiska, immunologiska, patologiska och epidemiologiska principer kommer denna online-MSc att utrusta dig med de färdigheter som behövs ... [+]

Programbeskrivning

Boskap är avgörande för livet för miljontals människor, men endemiska och epidemiska sjukdomar som påverkar djurens begränsningsproduktivitet och förvärrar fattigdom.

De sjukdomar som kan överföras mellan djur och människor hotar också djurhållarnas hälsa, deras familjer och deras samhällen. I många utvecklingsområden är jordbrukare och djurhälsopersonal ofta svåra utrustade för att hantera denna risk.

Detta program samlar expertis från hela universitetet för att leverera förstklassig undervisning och forskning för att ta itu med dessa problem.

Med hjälp av en solid grund av biologiska, immunologiska, patologiska och epidemiologiska principer kommer denna online-MSc att utrusta dig med de färdigheter som behövs för att identifiera, kontrollera och hantera djursjukdomar och kompetensen för att hantera de internationella djursjukdomsutmaningarna under 2000-talet.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Detta onlineprogram ger dig en övergripande förståelse för processer, utredningsförfaranden och behandlingsalternativ för vanliga sjukdomar som du upplever i allmänläkaru ... [+]

Programbeskrivning

Detta onlineprogram ger dig en övergripande förståelse för processer, utredningsförfaranden och behandlingsalternativ för vanliga sjukdomar som du upplever i allmänläkarutbildning.

Programmet är främst för tidiga doktorandläkare. Det kompletterar den lärande du behöver för att uppnå medlemskap i Royal College of Physicians och det kan också vara lämpligt för läkare i andra specialiteter, eller sjuksköterskekonsulter och andra paramedicinska specialister med omfattande klinisk erfarenhet.

Vi täcker grundläggande fysiologi, patofysiologi, terapi och klinisk ledning, samt kliniska färdigheter, generiska färdigheter (inklusive skriftliga och forskningsmetoder) lag, etik och förskrivningsförmåga.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 3 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Detta onlineprogram erbjuds gemensamt av University of Edinburgh och Royal College of Surgeons of Edinburgh. Det täcker UK Intercollegiate Surgery Curriculum. ... [+]

Programbeskrivning

Detta onlineprogram erbjuds gemensamt av University of Edinburgh och Royal College of Surgeons of Edinburgh . Det täcker UK Intercollegiate Surgery Curriculum.

Detta program ger dig förstklassig förberedelse för medlemskapet i Royal College of Surgeons (MRCS) undersökning, med ytterligare tonvikt på förvärvad kunskap och dess tillämpning.

Det tredje årets MSc-forskningsprojektet tjänar också som ett tillfälle att utveckla en akademisk karriär inom operationen.

Online lärande

Vår online inlärningsteknik är helt interaktiv, prisbelönad och gör att du kan kommunicera med vår högkvalificerade lärare från ditt eget hem eller arbetsplats.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Detta onlineprogram kommer att ge kunskap och förståelse för de centrala elementen och principerna för klinisk prövning, leverans och analys. Förutom kunskap och förståel ... [+]

Programbeskrivning

Onlineprogrammet kommer att ge kunskap och förståelse för de centrala elementen och principerna för klinisk prövning, leverans och analys. Förutom kunskap och förståelse av principerna för GCP och deras praktiska genomförande i kliniska prövningar.

Detta program är lämpligt för akademiker i medicin, omvårdnad, apotek, biovetenskap och andra allierade discipliner som är inblandade i kliniska prövningar.

Detta program kommer att stödja efterfrågan på lämpligt kvalificerade utredare att leda kliniska prövningar av alla faser. Varje kurs är uppdelad i en uppsättning temaavsnitt där material presenteras i en blandning av korta onlineföreläsningar, praktiska fallstudier, riktad avläsning, podcaster och arkiverade webinarier. Diskussionsutskottets uppgifter och levande expertgästföreläsningar ger möjlighet att samarbeta kritiskt diskutera och debattera aktuella frågor under ledning av expertundervisningspersonal.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 3 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Detta deltidsprogram, helt online, lockar en internationell och multi-professionell studentkohort och erbjuder en unik möjlighet att ha direkt kontakt med andra som arbet ... [+]

Programbeskrivning

Universitetet i Edinburgh är erkänt globalt för forskning, utveckling och innovation, och har gett studenterna utbildning i världsklass i mer än 425 år. Sviten av smärtlindringsprogram som erbjuds av avdelningen för anestesi, kritisk vård och smärtmedicin fortsätter denna tradition genom att integrera nuvarande klinisk forskning med hög akademisk och professionell inriktning.

Som ett flerdimensionellt fenomen är det viktigt att smärta hanteras genom planerade tvärvetenskapliga initiativ och insatser som syftar till att lindra patientlidande och förbättra livskvaliteten. Genom en solid, teoretisk förståelse av de biologiska, psykologiska och sociala begreppen som driver, utvecklar och upprätthåller smärta, kommer studenterna att utforska den mångfacetterade naturen av smärta och dess effekter. Studenterna kommer att få en avancerad förståelse för specialistområdet för smärtlindring och utveckla de grundläggande färdigheter och kunskaper som krävs av en avancerad smärtstillare.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

ChM är utformat för att stödja avancerade oftalmologiska praktikanter i Storbritannien och internationellt genom en läroplan som erkänner deras subspecialist oftalmiska i ... [+]

Programbeskrivning

Denna nya tvååriga deltid Masterprogrammet lärde sig helt online, gemensamt erbjuds av University of Edinburgh och Royal College of Surgeons i Edinburgh, och leder till graden av Master of Surgery (ChM). Det har utvecklats med stöd av NHS Education for Scotland (NES).

ChM är utformat för att stödja avancerade oftalmologiska praktikanter i Storbritannien och internationellt genom en läroplan som erkänner deras subspecialist oftalmiska intressen för att förbereda utträdesprov och sjukhusbaserad praxis.

Våra program är anpassade till läroplanerna för både FRCSEd och FRCOphth-undersökningarna i Storbritannien och Irland, vilket gör dessa grader väldigt attraktiva för inhemska och internationella studenter.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 - 4 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

MSc Critical Care-programmet riktar sig till vårdpersonal som möter kritiskt sjuka vuxna i deras dagliga övningar (sjuksköterskor, läkare i träning, sjukgymnaster, senior ... [+]

Universitetet i Edinburgh är erkänt globalt för forskning, utveckling och innovation, och har fått studenter i världsklass under mer än 425 år.

Med utgångspunkt i den traditionen har MSc i Critical Care utvecklats i samarbete med Royal College of Physicians of Edinburgh och är baserad på universitetets deanery of clinical Sciences och College of Medicine and Veterinary Medicine. MSc är ett spännande nytt onlineprogram som blandar en bevisbaserad utforskning av klinisk specialitet för kritisk vård med klinisk forskning och akademisk praxis.

Oavsett din kliniska bakgrund lär du dig direkt av en entusiastisk och erfaren pedagogik som valts ut för sin kompetens inom det kliniska eller akademiska ämnesområdet som lärs ut.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Detta program levereras av universitetet i samarbete med Royal College of Surgeons i Edinburgh och leder till utmärkelsen av Master of Surgery (ChM). Det går parallellt m ... [+]

Programbeskrivning

Detta program levereras av universitetet i samarbete med Royal College of Surgeons i Edinburgh och leder till utmärkelsen av Master of Surgery (ChM). Det går parallellt med klinisk träning och kompletterar träning på arbetsplatsen.

Baserat på UK Intercollegiate Surgery Curriculum, erbjuder det praktikanter i vaskulär och endovaskulär kirurgi möjligheten att studera ämnen som är relevanta för specialitet och stödjer förberedelser för slutliga professionella utträdesexaminer som FRCS och FEBVS. Din studie ger dig möjlighet att förbättra din evidensbaserad kunskap och förbättra din kliniska praxis.

Efter avslutat program kommer studenterna att kunna:... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 - 4 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Detta program riktar sig till högkalibrerade akademiker i medicin som deltar i hanteringen av kliniska akutfall hos barn. Det är idealiskt för praktikanter inom pediatris ... [+]

Programbeskrivning

Detta program riktar sig till högkalibrerade akademiker i medicin som deltar i hanteringen av kliniska akutfall hos barn.

Det är idealiskt för praktikanter inom pediatrisk och akutmedicin och också mycket relevant för anestesiologer som vill utveckla kompetens inom barnsbedövning eller barnomsorg.

Det kommer också att hjälpa primärvårdspraktiker som arbetar i avlägsna och landsbygdsområden utan barnbidrag.

I examensåret har eleverna också möjlighet att välja kurser inom barnkritisk vårdmedicin som är utformad för att överbrygga klyftan mellan återupplivning i akutavdelningen och tillträde till den pediatriska vårdcentralen (inklusive högt beroende och intensivvård).... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 3 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Detta treår deltid Masterprogrammet lärs helt och hållet online, erbjuds gemensamt av University of Edinburgh och Royal College of Surgeons of Edinburgh. Inriktad främst ... [+]

Programbeskrivning

Denna nya treårig deltid Masterprogrammet lärs helt online, erbjuds gemensamt av University of Edinburgh och Royal College of Surgeons i Edinburgh och leder till civilingenjörsexamen. Det har utvecklats i samarbete med NHS Education for Scotland (NES).

Inriktad främst på optometrists som söker formell forskarutbildning i samhällsbaserad klinisk vård, är detta program också mycket relevant för medicinska och kirurgiska praktikanter som går in i specialutbildning i oftalmologi.

Denna examen är anpassad till läroplanerna för både FRCSEd och FRCOphth-undersökningarna i Storbritannien och Irland, vilket gör det väldigt attraktivt för inhemska och internationella studenter.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denna deltid, online modulär program ger masternivå utbildning för allmänna tandläkare, med särskild tonvikt på restaurerande tandvård. Gradets struktur är utformad för a ... [+]

Programbeskrivning

Observera att detta program tidigare annonserades som primär tandvård

Denna deltid, online modulär program ger masternivå utbildning för allmänna tandläkare, med särskild tonvikt på restaurerande tandvård.

Gradets struktur är utformad för att tillgodose behoven hos tandläkare från hela världen.

Programmet utvecklar din förmåga att ta ett bevisbaserat tillvägagångssätt till klinisk praxis och att bedöma och tillhandahålla kvalitet i primär tandvård.

* (Ändrad 20 februari för att reflektera programnamnbyte)

Online lärande

Vår online inlärningsteknik är helt interaktiv, prisbelönad och gör att du kan kommunicera med vår högkvalificerade lärare från ditt eget hem eller arbetsplats.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 3 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Detta program erbjuder avancerad translationell neurovetenskap fokuserad på stamceller, neurodegenerativa sjukdomar, regenerering och modeller (både djur och cell). Dessu ... [+]

Programbeskrivning

Demens (inklusive en rad neurodegenerativa sjukdomar som Alzheimers sjukdom) har nyligen blivit den ledande orsaken till dödsfall i Storbritannien. Stamceller är en ny och relativt ung gren av vetenskaplig forskning som håller potentialen för inte bara terapier utan för att kunna exakt modellera dessa tydliga mänskliga sjukdomar.

Detta unika program kommer att erbjuda eleverna i realtidsperspektiv från patienter, vårdgivare, forskare och en rad hälsovårdspersonal inklusive världsledande experter på effekterna av neurologiska sjukdomar.

Detta program erbjuder avancerad translationell neurovetenskap fokuserad på stamceller, neurodegenerativa sjukdomar, regenerering och modeller (både djur och cell). Dessutom är införandet av patienter och viktigare deras vårdare och de verkliga effekterna av dessa sjukdomar på individer en gemensam tråd som löper genom hela detta program vilket gör det verkligen unik och exceptionellt roman.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Detta program har populär internationell överklagande och stöds av många internationella organisationer för sin aktuella förståelse och tillämpning av de senaste djurskyd ... [+]

Programbeskrivning

Detta program har populär internationell överklagande och stöds av många internationella organisationer för sin aktuella förståelse och tillämpning av de senaste djurskyddsmetoderna och metoderna.

Vi ger eleverna en förståelse för djurens välbefinnande som kan tillämpas inom djurforskning, förvaltning, vård, produktion, inspektion, bedömning och förberedelse av lagstiftning.

Förutom kärnundervisningsteamet har vi många gästföreläsare reser till Edinburgh varje år för att undervisa om programmet, så att du kan dra nytta av erfarenheten och kunskapen hos yrkesverksamma som arbetar i hela djurbeteendet och välfärdssamhället.

Varför studera tillämpat djurbeteende och djurskydd?Programstruktur... [-]
Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Detta tvååriga deltidsprogram, som lärs ut helt och hållet online, erbjuds av Royal College of Surgeons of Edinburgh och University of Edinburgh, och leder till graden av ... [+]

Programbeskrivning

Detta tvååriga deltidsprogram, som lärs ut helt och hållet online, erbjuds av Royal College of Surgeons of Edinburgh och University of Edinburgh , och leder till graden av Master of Surgery (ChM).

Baserat på UK Intercollegiate Surgery Curriculum, erbjuder chM i trauma och ortopedi möjlighet för praktikanter att välja de avancerade modulerna som är relevanta för deras deklarerade specialitet och stödja inlärning för stipendiet för KUN (Royal College of Surgeons (FRCS)).

Programmet är utformat för att löpa vid sidan av klinisk träning och komplement på arbetsplatsbedömningen.

Online lärande

Vår online inlärningsteknik är helt interaktiv, prisbelönad och gör att du kan kommunicera med vår högkvalificerade lärare från ditt eget hem eller arbetsplats.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denna tvååriga deltid masterprogram, som lärs helt online, erbjuds av Royal College of Surgeons i Edinburgh och University of Edinburgh, och leder till graden av Master o ... [+]

Programbeskrivning

Detta program levereras av universitetet i samarbete med Royal College of Surgeons i Edinburgh och leder till utmärkelsen av Master of Surgery (ChM). Det går parallellt med klinisk träning och kompletterar träning på arbetsplatsen.

Baserat på UK Intercollegiate Surgery Curriculum, erbjuder det praktikanter i vaskulär och endovaskulär kirurgi möjlighet att studera ämnen som är relevanta för specialitet och stödjer förberedelser för slutliga professionella utträden prov som FRCS och FEBU. Din studie ger dig möjlighet att förbättra din evidensbaserad kunskap och förbättra din kliniska praxis.

Efter avslutat program kommer praktikanter att kunna:... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

I veterinärhanteringen av djur har anestesi (som gör djur omedvetna för att tillåta förfaranden) och analgesi (minskande smärta som ett djur lider) av stor vikt för att f ... [+]

Programbeskrivning

I veterinärhanteringen av djur har anestesi (som gör djur omedvetna för att tillåta förfaranden) och analgesi (minskande smärta som ett djur lider) av stor vikt för att förbättra djurs välbefinnande samt möjliggöra den pågående utvecklingen av medicinska och kirurgiska framsteg.

Kunskap och framsteg inom anestesi under de senaste 20 åren har varit avsevärda. Vi kan använda tekniker för att blockera känslan lokalt eller över en region i kroppen, inte bara total medvetslöshet. Vi har en mängd droger och metoder för läkemedelsadministration som är tillgängliga för oss i vår kamp mot smärta. Narkos har alltid haft risker och vi har en ökad tillgång till övervakningsutrustning för att hjälpa oss att övervaka kroppens fysiologiska funktion under anestesi för att minska sjukligheten och mortaliteten i våra djur.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Veterinär epidemiologi är en nyckelkomponent i ett antal av de globala stora utmaningarna för sjukdomsbekämpning, livsmedelssäkerhet och klimatförändringar. Följaktligen ... [+]

Programbeskrivning

Veterinärepidemiologi är en nyckelkomponent i ett antal globala stora utmaningar i samband med sjukdomsbekämpning, livsmedelssäkerhet och klimatförändringar. Följaktligen finns det behov av att förbättra vår förmåga att förstå, förutse och svara på mönster och dynamik av sjukdom och att kontrollera utbrott.

R (D) SVS och SRUC-partnerskapet skapar den största koncentrationen av forskningskraft i veterinär- och jordbruksvetenskap i Storbritannien. MSc bygger på denna rikedom av erfarenhet och forskningsverksamhet för att ge vetenskaplig kunskap om de grundläggande biologiska processerna (t.ex. beteende, fysiologi, immunologi, ekologi) och miljö- och jordbrukshanteringsmetoder (t.ex. djurhållning, näring, boskapshandel) som driver sjukdomsöverföring, uthållighet , förekomst och spridning i animalieproduktionssystem. Detta möjliggör en djupgående förståelse av komplexa miljömönster av sjukdom, vilket underlättar förutsägelsen av sjukdomsrisk och kontroll. Denna tvärvetenskapliga systeminriktning ger dig färdigheter att göra betydande bidrag till att hantera livsmedelssäkerhet, klimatförändringar och sjukdomsbekämpning i din roll som djurhälsovårdspersonal.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Location address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

Edinburgh, Scotland, EH3 9HA GB
Social Media