Läs den officiella beskrivningen

Ett världsklass universitet

Swansea University är ett forskningsledat universitet som har gjort skillnad sedan 1920. Universitetsgemenskapen trivs på prospektering och upptäckt, och erbjuder rätt balans mellan utmärkt undervisning och forskning, matchad av en avundsvärd livskvalitet.

Universitetet har haft en period av enorm tillväxt och vi har uppnått vår ambition att vara en topp trettio forskningsuniversitet, som stiger upp ledningsbordet för forskningskompetens från 2014 till 26 i Storbritannien från 52: e 2008.

Dessutom är ett ambitiöst Campus Development Program väl på gång - ett av de största kunskapsekonomiska projekten i Storbritannien och inom de fem största i Europa.

Det innebär skapandet av Bay Campus, en helt ny £ 450 miljoner utveckling på den östra sidan av staden, tillsammans med omvandlingen av vår befintliga Singleton Park Campus.

Swanseas multikulturella campus med dubbla campus ger ett globalt perspektiv och möjligheter att skaffa färdigheter som håller livet kvar.

Sannt mot synen av dess industriella grundare 1920 kommer Swansea University att:

 • Tillhandahålla en miljö av spetsforskning, med forskning som är världsledande, globalt samarbete och internationellt erkända;
 • Leverera en enastående student erfarenhet, med forskning-ledda och praktik driven undervisning av högsta kvalitet som ger globala akademiker utbildade och utrustade för framstående personlig och professionell framgång;
 • Använda sin forskning styrka, samarbete med industrin och global räckvidd, för att driva den ekonomiska tillväxten, främja välstånd, berika samhället och kulturlivet i Wales och bidrar till hälsa, fritid och medborgarnas välbefinnande.

En fyrkant för banbrytande samarbeten

Swansea University uppnådde sin ambition att bli en Storbritanniens topp 30 forskningsinstitution inom ramen för 2014 års forskningskompetens.

Vår REF-ranking av 26: e var det "största språket bland forskningsintensiva institutioner", enligt Times Higher Education. Nu när universitetet närmar sig sitt hundraåriga år 2020 har vi nya mål. De ska:

 • Bli ett brittisk topp 30-rankat universitet sen 2018
 • Fortsätt våra ambitiösa expansionsplaner
 • Utöka vår globala räckvidd och
 • Flytta dig närmare att bli en av världens 200 största universitet.

I REF 2014 sattes kvaliteten på Swanseas forskning på nivå med eller utexponerade sex Russell-gruppuniversiteter. Vi rankades också 22: e för inverkan av den forskningen.

Vi tror på ...

Lika möjligheter

Swansea University syftar till att tillhandahålla en inkluderande och stödjande arbets- och inlärningsmiljö, som är fri från orättvis diskriminering och gör det möjligt för personal och studenter att uppfylla sin personliga potential.

Universitetets jämställdhetsgrupp stöder aktivt personal och studenter för att identifiera och undanröja eventuella hinder och säkerställa att universitetet erbjuder lika möjligheter till all personal och studenter, oavsett ras, kön, ålder, funktionshinder, sexuell läggning, religion och tro, kön omplacering, graviditet och moderskapsstatus eller äktenskaps- och civil partnerskapsstatus.

Löpande projekt för jämställdhet är bland annat Athena SWAN, arbetsplatsens jämställdhetsindex, Race Charter Mark, och Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Ytterligare information finns på Equal Opportunities webbsidor.

Värdighet på jobbet och studie

Dignity at Work och Study Policy främjar värdigheten för alla studenter och personal vid universitetet genom att eliminera alla former av offensivt beteende och skapa en arbets- och inlärningsmiljö som är fri från trakasserier och aggression. Medlemmar av universitetet ska behandlas med värdighet och respekt och skyddas mot trakasserier och hot mot jobbet och studier.

Stödja det walisiska språket

Vi är engagerade i att aktivt stödja, främja och berika walisisk kultur och det walisiska språket.

Som en del av vår vision strävar vi efter att förbättra vår studentupplevelse genom ökade möjligheter att studera genom Welsh och förbättrad utnyttjande av bestämmelsen.

Vi kommer också att öka möjligheterna för alla universitetsmedlemmar som kan, för att använda det walisiska språket och så stärka universitetets image i Wales som en tvåspråkig institution.

Berika andras liv

Discovery är en volontärledd, välgörenhetsorganisation som syftar till att berika livet för människor i Swansea. Organisationen förutser en gemenskap där människor behandlas som jämställda och inte diskrimineras eller missgynnas av samhället.

Discovery syftar till att

 • Berika människors liv i Swansea så att de kan uppfylla sin potential som bemyndigade individer och som medlemmar i grupper och samhällen.
 • Erbjuder nya erfarenheter och möjligheter genom ett brett spektrum av studentledda aktiviteter i samhället som leder till ökad ömsesidig förståelse och jämlikhet.
 • Stödja studenter aktivt för att vara medveten om sin personliga utveckling och inverkan på dem själva och andras liv genom deras engagemang i samhällsbaserade aktiviteter.

Ett hälsosamt universitet

Swansea har utsetts till en av Världshälsoorganisationens "sunda städer" och går med i ett elitband av städer som arbetar tillsammans för att förbättra lokalbefolkningernas hälsa. På samma sätt har Swansea University utsetts till ett hälsosamt universitet och har etablerat ett hälsosamt nätverk på campus med ansvar för att förbättra hälsa och välbefinnande i universitetssamhället.

Internationella studenter

Swansea University är erkänt som World Top 200 University for International Students och vi välkomnar ansökningar från internationella studenter från hela världen.

Vi uppmuntrar våra internationella studenter att göra ansökningar via vårt onlineapplikationssystem. För mer information om hur du gör en grundutbildning eller en doktorandansökan till Studerande på Swansea University, besök våra ansökningssidor.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Swansea University

Vår flexibla, breda examen inom hälso- och sjukvård är en idealisk utgångspunkt för en rad givande karriär inom en rad olika sektorer. Du kommer att utforska hälso- och s ... [+]

Vår flexibla, breda examen inom hälso- och sjukvård är en idealisk utgångspunkt för en rad givande karriär inom en rad olika sektorer.

Du kommer att utforska hälso- och socialvård i ett brett spektrum av nationella och internationella sammanhang som omfattar teman inklusive socialpolitik, folkhälsa, epidemiologi, psykologi, mänsklig biologi och fysiologi, lag och etik som gäller hälsa, jämlikhet och social rättvisa.

Du kommer att få en klar förståelse för de strukturer och strategier som ligger till grund för hälso- och socialvård i Storbritannien och utveckla utmärkta kommunikations-, forsknings- och analytiska färdigheter som värderas av arbetsgivare.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Lär dig om vetenskapen bakom droger och läkemedel, deras effekter på levande system och deras roll vid behandling av sjukdom på vår medicinska farmakologi examen. Du komm ... [+]

Lär dig om vetenskapen bakom droger och läkemedel, deras effekter på levande system och deras roll vid behandling av sjukdom på vår medicinska farmakologi examen.

Du kommer att täcka ett brett spektrum av ämnen, inklusive toxikologi, kemi, genetik, reproduktivbiologi, fysiologi, immunologi, farmakogenomik, neurovetenskap och läkemedelsutveckling.

Du kommer att utveckla utmärkta analytiska och projektledningskunskaper, och lära dig att designa experiment och planera arbetsprogram.

Varför medicinsk farmakologi på Swansea?

Läroplanen för medicinsk farmakologi har utvecklats efter vägledning från British Pharmacological Society, varav vår programdirektör, Dr Lisa Wallace är vice VD.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Vårt program för folkhälsovetenskap och folkhälsovetenskap är unik eftersom det samlar ett brett spektrum av ämnen för att ge dig en helhetssyn över de sociala, ekonomisk ... [+]

Intresserad av "nästa stora sak i vården"? Det alltmer utvecklande området för folkhälsa är ett bra karriärval för dem som vill vara i framkant av vårdutvecklingen. Enkelt uttryckt är befolknings hälsa oroat över det brett spektrum av faktorer som kan avgöra hälso- och hälsoutfall av individer, grupper och befolkningar.

Det växande trycket på sjukvårdssystemen globalt är väl dokumenterat, med kroniska sjukdomar, åldrande befolkningar och ökade incidenter av mental hälsa. Förbättringar i medicin förbättrar hälsan för fler och fler människor, men ojämlikheter i vården som tas emot av människor baserat på var de är födda, lev och arbete är vanliga. Befolkningshälsa syftar till att hantera dessa ojämlikheter genom att arbeta för att bättre förstå hälsobehoven hos grupper av människor, förbättra vårdmodeller och tillhandahålla innovativa lösningar för att möta människors hälsobehov.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MA

Swansea University

Få en avancerad förståelse för hur barn lär sig och utvecklas genom lek med vår magisterexamen i utvecklings- och terapeutisk lek. ... [+]

Kursöversikt

Få en avancerad förståelse för hur barn lär sig och utvecklas genom lek med vår magisterexamen i utvecklings- och terapeutisk lek.

Du kommer att utforska evidensbaserad praxis i spel över en rad professionella sammanhang, där du kombinerar djup teori med fältarbetserfaring.

Detta inkluderar hur miljön och sociala interaktioner stöder barns växande repertoar av lekfärdigheter, med särskild tonvikt på det inneboende värdet av barns självstyrda lekupplevelser.

Under hela dina studier kommer du att förfina kritisk forskning och analytiska färdigheter värderade av arbetsgivare och utveckla professionella tekniker för reflekterande praxis.

Varför utvecklings- och terapeutiskt spel på Swansea?... [-]
Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Swansea University

Barnhälsovetenskapliga kursen syftar till att utrusta studenter med kunskap om de många faktorer som påverkar spädbarn, barn och familjens hälsa och betydelsen av hälsovå ... [+]

Barnhälsovetenskapliga kursen syftar till att utrusta studenter med kunskap om de många faktorer som påverkar spädbarn, barn och familjens hälsa och betydelsen av hälsovård i tidig barndom för framtida nationell hälsa, välbefinnande och tillväxt.

Nyckelfunktioner

Kurs

Kursen undersöker bevisbasen bakom nuvarande barnhälsa, politik och praxisBetraktar den verkliga världens konsekvenser av forskning för spädbarn, barn och familjer i hälso-, sociala och pedagogiska miljöerUtrustade eleverna med kunskaps- och bevisbasen för att utveckla och förändra övning inom sitt områdeUtvecklad av forskare med ledande internationellt rykte inom barnhälsanLevereras av experter med professionell bakgrund inom sitt område... [-]
Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Studera de många sammanhängande faktorer som påverkar spädbarn, barn och familjehälsa med vår magisterexamen i barns folkhälsa. ... [+]

Kursöversikt

Studera de många sammanhängande faktorer som påverkar spädbarn, barn och familjehälsa med vår magisterexamen i barns folkhälsa.

Du kommer att utforska bevisbasen som ligger till grund för den nuvarande folkhälsopolitiken för barn i åldern 0-11 år i Storbritannien och internationellt och täcker ämnen inklusive perinatal hälsa, näring och immunisering.

Dina studier kommer att ha en integrerad strategi som omfattar den biologiska, psykologiska och sociala påverkan som påverkar barns långsiktiga utbildnings- och emotionella utveckling och folkhälsopolitiken och interventioner som kan stödja dessa.

Under hela dina studier kommer du att förfina kritisk forskning och analytiska färdigheter värderade av arbetsgivare och utveckla professionella tekniker för reflekterande praxis.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Kursen syftar till att ge studenterna teoretisk kunskap i förhållande till folkhälsa och hälsofrämjande, forskning och praktik. slutförd till MSc-nivå gör det också möjli ... [+]

Kursen syftar till att

göra det möjligt för eleverna att få teoretisk kunskap i förhållande till folkhälsa och hälsofrämjande, forskning och praktikslutförd till MSc-nivå gör det också möjligt för studenten att slutföra en primärforskning av relevans för folkhälsa och hälsofrämjande

Kursen är mappad till National Occupational Standards, Public Health Career Framework och bidrar till att uppnå en utövare och / eller specialisthälsovillkor (UKPHR).

Nyckelfunktioner

Undervisning och anställbarhet:

Studenterna kommer att kunna kritiskt utvärdera teoretiska och filosofiska perspektiv som bygger på folkhälsa och hälsofrämjandeutveckla elevernas forskningskunskaper och färdigheter i forskningsmetoder, utnyttja bevis och sprida forskningsresultat för att informera folkhälsan och hälsofrämjande praxisEn unik fördel med programmet är dess tillämpning på övning och införande av övningsobservationBeskrivning... [-]
Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Få kunskap och insikt som krävs för att uppnå förändring och påverka hälsopolitiken på alla nivåer med vår magisterexamen i folkhälsa och hälsofrämjande. ... [+]

Kursöversikt

Få kunskap och insikt som krävs för att uppnå förändring och påverka hälsopolitiken på alla nivåer med vår magisterexamen i folkhälsa och hälsofrämjande.

Du studerar den historiska bakgrunden, den aktuella utvecklingen och potentiella framtida riktningar för folkhälsa och hälsofrämjande, tillsammans med viktiga teoretiska och filosofiska perspektiv.

Dina forsknings- och analytiska färdigheter kommer att fästas när du utvärderar bevisbasen för folkhälsointerventioner, medan en observationsplacering ger dig värdefull erfarenhet av verklig tillämpning av hälsofrämjande teori.

Varför folkhälsa och hälsofrämjande åtgärder vid Swansea?... [-]
Storbritannien Swansea
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Denna 12-månaders kurs (börjar i oktober) är lämplig för akademiker med erfarenhet inom biologi, biovetenskap eller teknik som vill utveckla sin förståelse för tillämpnin ... [+]

De senaste åren har man bevittnat en oöverträffad tillväxt inom forskningen inom nanovetenskap. Det finns ökande optimism att nanoteknik som tillämpas på medicin kommer att ge betydande framsteg i diagnosbehandling och förebyggande av sjukdom. Ökad efterfrågan och medvetenhet om tillämpningar av nanoteknik i medicin har resulterat i uppkomsten av en ny disciplin, nämligen nanomedicin.

Denna 12-månaders kurs (börjar i oktober) är lämplig för akademiker med erfarenhet inom biologi, biovetenskap eller teknik som vill utveckla sin förståelse för tillämpningen av nanoteknik inom vården och genomgå utbildning i experimentell design och experimentell praxis i en nya forskningsämne.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

Magisterexamen i vårdhanteringshantering utvecklar vårdhanterare och ökar deras kompetens inom en forskningsbaserad miljö. ... [+]

Magisterexamen i vårdhanteringshantering utvecklar vårdhanterare och ökar deras kompetens inom en forskningsbaserad miljö.

Nyckelfunktioner

Prestanda:

MSc fokuserar på att utveckla en uppskattning bland eleverna för att undersöka bevisen på god förvaltning så att den kan genomföras i ett sammanhang där vården blir alltmer integrerad med social omsorgKännetecknande för utveckling av färdigheter har gynnat många människor inom hälsovården för att säkra befordranGer det stora innehållet för personer som söker sitt första jobb inom vårdhantering och administrationUndervisas av forskning aktiv personal från en rad discipliner

Undervisning och anställbarhet:... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Swansea University

Vårt program för kandidatexamen är unik i Wales och en av bara en handfull liknande program för medicinsk studie i Storbritannien som är öppen för kandidater i någon disc ... [+]

Vårt program för kandidatexamen är unik i Wales och en av bara en handfull liknande program för medicinsk studie i Storbritannien som är öppen för kandidater i någon disciplin.

Denna accelererande fyraåriga medicinska examen följer en innovativ, integrerad spiralplan som är utformad för att spegla hur klinikerna närmar sig patienter och hur patienter presenterar läkare.

Du kommer att studera grundläggande biomedicinska vetenskaper inom ramen för klinisk medicin, folkhälsa, patologi, terapi, etik och psykosociala frågor i patienthantering.

Tillsammans med ett starkt fokus på klinisk och kommunikationsförmåga kommer du att utveckla de akademiska, praktiska och personliga egenskaperna för att utöva medicin kompetent och med tillförsikt.... [-]

Storbritannien Swansea
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, wales, Storbritannien