University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Högskolan av läkare och tandläkare vetenskap vid universitetet i Birmingham är ett stort internationellt centrum för forskning och utbildning inom medicin, medicin, tandvård, omvårdnad och rehabilitering. Att sammanföra vården relaterad forskning och utbildning, högskolan består av följande fem skolor: Cancer Sciences, klinisk och experimentell medicin, odontologi, hälso- och befolkningsvetenskap, and Immunity och infektion.

Den huvudsakliga bas kollegiet ligger direkt mellan huvudcampus universitetet och den nya Queen Elizabeth Hospital, universitetsjukhus Birmingham NHS Foundation Trust. Andra viktiga NHS Trust byggnader är också på samma campus inklusive Birmingham Kvinnosjukhuset och berberis (psykiatriska) sjukhus. Vi är den största av de fem högskolor med över 1400 anställda.

utbildning Kollegiet ger en imponerande portfölj av grund- och forskarutbildning undervisade och forskningsprogram. Program på alla nivåer levereras av några av Storbritanniens mest respekterade kliniker och vårdpersonal, ger dig bästa möjliga lärande. Ett brett utbud av fortbildning (CPD) utbildning är också tillgänglig från bara några timmar till några veckor för att fylla på dina färdigheter och kunskaper och hålla sig framme. De flesta kurser erbjuds från våra på plats konferensfaciliteter, Centrum för professionell utveckling, som har en räckvidd på mötet, utbildning och grupprum, toppmodern AV-utrustning och affärsfaciliteter för delegaterna.

Kollegiet har en nära relation med National Health Service, välgörenhetsorganisationer, idrottsorganisationer och den privata sektorn hälsovård. Detta underlättar översättning av forskning om verkliga förbättringar i patientvården. Kollegiet har ett nära samarbete med många av undervisningssjukhus, primärvården truster och utbildnings praxis i den engelska West Midlands. Eleverna uppmuntras att bredda sina kunskaper och erfarenheter genom att arbeta inom ett brett spektrum av organisationer och uppleva de olika kulturer och demografi West Midlands.

Platser

birmingham

University of Birmingham, College of Medical and Dental Sciences

Address
College of Medical and Dental Sciences
University of Birmingham
Edgbaston


B15 2TT birmingham, england, Storbritannien
Telefon
+44 121 414 3858

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium