FutureLearn

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vid FutureLearnVi vill inspirera lärande för livet. Det är därför vi erbjuder ett brett urval av fria, hög kvalitet online-kurser och innehåll från några av världens ledande universitet och andra betydelsefulla kulturella institutioner.

Vårt mål är att ansluta elever från hela världen med hög kvalitet lärare och med varandra. Vi tror att lärande ska vara en trevlig och social upplevelse, med massor av möjligheter att diskutera och reflektera över vad du har studerat för att göra nya upptäckter och bilda nya idéer.

Kurser levereras ett steg i taget och är tillgängliga på mobilen, surfplattan och skrivbord, så att du kan passa lärande runt ditt liv, snarare än ditt liv runt lärande.

Vi är ett privat företag som helt ägs av Open University, med fördel över 40 år om deras erfarenheter av distansutbildning och online-utbildning. Våra partners omfattar över 80 av de bästa brittiska och internationella universitet, samt institutioner med ett stort arkiv med kulturella och undervisningsmaterial, inklusive British Council, British Library och British Museum.

Varför det fungerar

FutureLearn erbjuder dig ett kraftfullt nytt sätt att lära sig på nätet. Varje kurs har utformats i enlighet med principerna för en effektiv inlärning genom berättande, diskussion, synlig lärande och användning av samhällets stöd för att fira framsteg.

Att lära genom berättande

Varje partneruniversitet har tagit fram en komplett lärande, som lades fram av ledande forskare inom sitt område. Snarare än sänds långa lektioner, är idéer förs in via högkvalitativa videor och artiklar. Du kan sedan diskutera vad du har lärt dig, testa dina nya kunskaper med interaktiva frågesporter som erbjuder hjälp svar och möjlighet att prova igen om ett svar är fel. Varje kurs berättar en historia, steg för steg, med utmaningar och tips på vägen, för att testa och bygga din förståelse.

Diskussion för lärande

Vi lär sig bäst när vi delar och diskutera idéer med andra elever, att förstå deras olika erfarenheter och perspektiv och för att fylla luckorna i vår egen kunskap. Men inte alla gillar att vara social, så istället för att skicka våra elever iväg till separata diskussionsforum, kan du lägga till kommentarer vid sidan av innehållet.

Du kan börja med att läsa vad andra människor har att säga om ämnet, och sedan gå in när du är klar. Om du särskilt vill en kommentar, kan du välja att följa dess författare så att du lätt kan hitta de personer och kommentarer som är av störst intresse för dig.

Vi kommer att bygga vidare på dessa begrepp av "diskussion i sitt sammanhang" och "efter" under de kommande månaderna, så att social inlärning känns mindre som en påtvingad konversation och mer som en chatt med vänner om dina idéer och vad du har lärt dig.

synligt lärande

Ett sätt att förbättra lärandet är att göra processen synlig, så att du vet vad som kommer härnäst, där du befinner dig i kursen och hur långt du har kommit. Att göra-lista ger dig en överblick av kursen, som visar aktiviteter för varje vecka, och föra register över vad du har gjort.

Profilsidan innehåller en sammanfattning av din egen aktivitet, inklusive dina kurser och eventuella kommentarer som du har gjort. Vi skall utvidga dessa med ytterligare vägvisare för kursen och indikationer på dina framsteg.

Gemenskapen stött lärande

En intensiv handledning modellen kan inte arbeta för massiv skala gratis kurser, så vi måste erbjuda online support utan ett stort nätverk av handledare. Lösningen är att utnyttja kraften i samhället, där eleverna kan göra omedelbar användning av sina nyvunna kunskaper genom att dela sin kunskap med sina kamrater.

Efter andra elever är en del av ett kraftfullt system vi bygger som gör att du kan bekräfta bra bidrag och främja människor som erbjuder goda råd, och att utveckla ditt eget rykte. På detta sätt kommer framgång inte bara från att passera ett uppdrag och slutföra en kurs, utan också från att göra ett bidrag till FutureLearn gemenskap.

Massiv skala social inlärning

Alla dessa metoder måste arbeta med ett stort antal elever, så att kommentarerna inte bara gör flash förbi, och rykte kan byggas över tiden. Det är därför vi bestämde oss för att skapa en ny massiv skala social lärplattform, som bygger på expertis från Open University, BBC, sociala medier designers, liksom vår FutureLearn partners. Det är ett nytt sätt att lära.

Anmärkningar

Synlig lärande är inspirerad av arbetet av John Hattie, att ta reda på mer, besök visible-learning.org.

Våra principer

Tio principer som styr hur vi designar och bygger FutureLearn.

Öppen

Där det är möjligt, vi uppmuntra våra partner att göra kursinnehåll öppen och synlig, att länka ut till de bästa av webben och delta i online-diskussionen. Vi strävar efter att göra kursinnehåll tillgängligt på så många enheter som möjligt och till alla besökare. Vi delar vår utvecklingsprocess och resonemanget bakom våra affärsbeslut via kanaler som vår blogg.

Lyssna på våra elever

Återkopplingen från våra elever är i centrum för vår utvecklingsprocess: både vad gäller kursinnehåll och funktioner i plattformen. Vi upprepa ständigt och förbättras baseras på feedback och observera hur människor lär. Vi släpper funktioner så snabbt som möjligt och lära av hur verkliga människor använder dem. Och sedan göra vi dem bättre.

Berätta historier

Berättelsen är viktigt. Vi vill inspirera våra elever att åka på en resa och vet var de är och vart man vänder nästa. Berättelsen innehåller gånger för att titta på, lyssna och läsa, utrymme för samtal, stunder av lugn eftertanke och höjdpunkter för bedömning. Vi använder berättande att kommunicera idéer i roliga och engagerande sätt. Och vi låter alltid elever ikapp.

provocera konversation

Konversation händer i sitt sammanhang och är en integrerad del av lärandet. Social interaktion är öppna som standard för att uppmuntra ställföreträdande lärande och tillåta alla att dra nytta av diskussionen. Vi uppmuntrar alla att vara sällskaplig eftersom ett av de bästa sätten att lära sig är genom att prata med andra.

omfamna massiv

Vi utnyttja de möjligheter som ett stort antal människor lär sig tillsammans vilket lämnas: de specialistkunskaper som finns i gruppen; antalet människor på nätet tillsammans på en gång; hur idéerna flöda kring ett nätverk; och hur publiken kan hjälpa yta det bästa innehållet. Och vi lär oss från att titta på hur en stor grupp elever beter sig.

skapa anslutningar

Vi uppmuntrar eleverna att knyta kontakter för att ge ömsesidigt stöd, utmana sina idéer och ta bort ensamhet distansundervisning. Vi skapar utrymmen för små grupper att samlas och nå ömsesidig förståelse.

Håll det enkelt

Vi försöker att undvika komplexiteten i möjligaste mån. Vi använder ner till jorden språk och göra upplevelsen så vänliga och välkomnande som vi kan, och uppmuntra våra partners till densamma. Vi designar för de gemensamma användningsfall. Om en funktion är användbar men endast till ett fåtal, kommer vi motstå frestelsen att ta med det, för att hålla plattformen lätt att använda av alla.

Lär av andra

Vi lånar från de bästa sändnings, spel och sociala medier för att skapa en engagerande och roligt lärande. Vi drar på den stora kunskap och erfarenhet som finns i The Open University och bland våra konsortium av partner, som också kommer att dela sina erfarenheter som lärare med varandra, för att skapa bästa möjliga slutprodukten.

fira framsteg

Vi motiverar våra elever genom att bryta resan i små steg. Varje steg är lagom stora för att göra lärandet synligt, hjälpa eleverna se framsteg snabbt och regelbundet reflektera över vad de har lärt sig. Vi firar varje steg framåt, både små och stora. Det finns inget sådant som dropout: vi uppmuntrar eleverna att ta från de erfarenheter så lite eller så mycket som de önskar.

omfamna FutureLearners

Vi vill skapa en gemenskap av livslångt lärande, och ge språngbräda från en resa till nästa. Våra besökare är FutureLearners, inte eleverna av en viss universitet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Health Kurser » Se Online Kurser » Se Law Kurs »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Course in Exploring Cancer Medicines

Online Deltid 2 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

[+]

Denna kurs kommer att introducera dig till ämnet cancercancerbehandling, och hur utvecklingen av effektiva mediciner för behandling av cancer fortfarande är en stor utmaning för forskare.

Du kommer att undersöka användningen och utvecklingen av cancermedicin, med fokus på kemoterapi.

[-]

Course in Improving Your Image: Dental Photography in Practice

Online Deltid 4 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

[+]

Tid som brittiska tandläkare på den här kursen kommer att räknas som icke-kontrollerbara CPD.

[-]

Förhindra kurs i Zika virus: att förstå och kontrollera Aedes mygga

Online Deltid 3 veckor Öppen antagning Storbritannien UK Online

Engelsk text, spanska och portugisiska kommer att finnas tillgänglig för varje video. Dessa kan hittas genom att klicka på ikonen längst ned till höger i spelarfönstret. [+]

Kom och lär dig med oss! | Venha lära conosco!

Engelsk text, spanska och portugisiska kommer att finnas tillgänglig för varje video. Dessa kan hittas genom att klicka på ikonen längst ned till höger i spelarfönstret. PDF transkriptioner och översättningar av sidor diabilder kommer också att finnas i "Downloads / Downloads avsnittet. Diskussioner och kurs meddelanden, som skickas i början av veckan, kommer att vara endast engelska.

Versões com legendas em inglês e estarão português em todos os disponíveis videos. För att ändra, klicka icone ingen låt visas inte direito da tyg. PDF, diabilder och Outros Materiais traduzidos estarão também na seção disponíveis att hämta relevant skede. Discussões, varningar och skickade Informaçoes inte i början av varje vecka Serao just skrivit på engelska.... [-]


Kurs: Att ta hand om äldre människor: en partnerskapsmodell

Online Deltid 2 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

När våra livslängder ökar står fler och fler av oss inför frågan: hur kan vi bättre ta hand om äldre människor? [+]

Varför gå med i kursen?

Deakin University har utvecklat en partnerskapsmodell av vård som syftar till att skapa starkare och mer fördelaktiga relationer mellan äldre och de som bryr sig om dem. Syftet med partnerskapsmodellen är att se till att vården svarar bättre mot äldre människors behov och preferenser inom olika vårdinställningar.

I kursen presenterar vi dig för partnerskapsmodellen och ger dig några praktiska verktyg och strategier för att skapa din egen vårdplan.

Upptäck hur en partnerskapsmodell av vård gagnar äldre människor

Vi börjar med att introducera dig till partnerskapsmodellen genom att undersöka syftet, betydelsen av och motiveringen för fler samarbetsmetoder för att ta hand om äldre människor. Vi ska titta på hur modellen fungerar och vad dess fördelar är för äldre, deras familj och vårdgrupper.... [-]


Kurs: det muskuloskeletala systemet: vetenskapen om att vara aktiv i ålderdom

Online Heltid Deltid November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

Demystify åldrandeprocessen och lär dig hur våra dagliga beteenden sannolikt kommer att påverka vår långsiktiga muskuloskeletala hälsa. [+]

Denna gratis online kurs har utvecklats av MRC-Arthritis Research UK Center för integrerad forskning i muskuloskeletalt åldrande, ett samarbete mellan universiteten i Liverpool, Sheffield och Newcastle. På kursen lär du dig varför våra ben, leder och muskler fungerar mindre väl som vi åldras, och upptäck hur vi ska leva bra när vi blir äldre.

Vilka ämnen kommer du täcka? [-]

Kurs: Digital hälsa för cancerhantering: Smart Health Technologies i komplexa sjukdomar

Online Deltid 4 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Lär dig hur ny digital hälso-teknik förvandlar cancerhantering med denna kurs för vårdpersonal. [+]

Förstå potentialen för ny teknik för att hantera cancer

Nya framsteg inom cancerbehandling och hantering har lett till att människor med cancer lever längre än någonsin tidigare. nu måste hälso- och sjukvården börja överväga hur man hjälper människor med cancer att leva hälsosamt.

På denna kurs kommer du att undersöka och diskutera hur ny digital hälsa teknik, som wearables, sociala medier och hem sensorer, börjar omvandla hantering av cancer. Det finns hundratals appar för personer som lever med cancer, är de till hjälp? Kan bärbara enheter främja en hälsosammare livsstil hos patienter med cancer? Det är dags att ta reda på det.

Vilka ämnen kommer du att täcka?Digital hälsoteknikPatientens förtalMind-Body ConnectionsGamification för hälsofrämjande hos patienter med cancerSlitstark teknik... [-]

Kurs: Falling Down: Problematisk substans användning i senare liv

Online Heltid Deltid 5 veckor November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

Läs mer om de problem som äldre människor står inför i samband med problematisk användning av substanser. [+]

Äldre människor står inför specifika problem angående problematisk substansanvändning. Demografi och en växande åldrande befolkning gör förståelsen av dessa allt viktigare. Men äldre människors problem tenderar att vara mer osynliga, både i vården och i substanstjänster.

Denna online kurs samlar dessa frågor från hälso-, socialvård, informell vårdgivare och folkhälsosynpunkt. Den bygger på internationella perspektiv från experter i Storbritannien, Nya Zeeland, Australien och USA för att jämföra och dela med sig av kunskaper, färdigheter och bästa praxis med samhället.

Vilka ämnen kommer du att täcka?Introduktion till frågorna om problematisk substansanvändning för äldre, sammanhang, orsaker, erkännande.Jämförelse och delning av kunskap, kompetens och kompetens inom olika discipliner såväl som internationellt.Identifiera insatser och bästa praxis för att ta itu med problemen och främja hälsa och välbefinnande i åldrande befolkningar.Utveckla en community of practice och nätverk på problemen.Vad kommer du att uppnå?... [-]

Kurs: Förberedelser för en internationell hälsovaluta: Utforskning i global hälsa, etik och säkerhet

Online Deltid 3 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Förbered dig för en International Health Elective, i denna kurs utvecklad i samarbete med King's College London [+]

Internationella hälsoväljare (IHE) är mycket varierande, studentorganiserade placeringar som erbjuder viktiga möjligheter till studentinriktad inlärning om hälsa och vård i okända sammanhang. De gör det möjligt för hälso- och sjukvårdselever att ta ansvar för sitt eget lärande och att utforska intresseområden som är relevanta för framtida karriärer.

Det finns emellertid bevis som tyder på att internationella hälsoväljare inte alltid levererar de lärandesultat som förväntas och att förhandsvalet lärande kan bidra till att säkerställa en värdefull och produktiv upplevelse. Den här gratis online-kursen, utvecklad som ett samarbete mellan King's College London och St George's, University of London, syftar till att studera som för närvarande studerar inom medicinska eller hälsovårdsområden och överväger att ta en IHE. På kursen kommer du att lära dig hur du kan undvika negativa erfarenheter och se till att göra en IHE skulle vara både värdefull och produktiv, om du bestämmer dig för att själv välja själv.... [-]


Kurs: förberedelser för ett internationellt hälsovalktivt: utforska global hälsa, etik och säkerhet

Online Heltid Deltid November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

Förbered dig för en International Health Elective, i denna kurs utvecklad i samarbete med King's College London [+]

Internationella hälsoväljare (IHE) är mycket varierande, studentorganiserade placeringar som erbjuder viktiga möjligheter till studentinriktad inlärning om hälsa och vård i okända sammanhang. De gör det möjligt för hälso- och sjukvårdselever att ta ansvar för sitt eget lärande och att utforska intresseområden som är relevanta för framtida karriärer.

Det finns emellertid bevis som tyder på att internationella hälsoväljare inte alltid levererar de lärandesultat som förväntas och att förhandsval kan bidra till att säkerställa en värdefull och produktiv upplevelse. Den här gratis online-kursen, utvecklad som ett samarbete mellan King's College London och St George's, University of London, syftar till att studenter som studerar i medicinska eller hälsovårdsområden och överväger att ta en IHE. På kursen kommer du att lära dig hur du kan undvika negativa erfarenheter och se till att göra en IHE skulle vara både värdefull och produktiv, om du bestämmer dig för att själv välja själv.... [-]


Kurs: förbättra vården genom klinisk forskning

Online Heltid Deltid 4 veckor November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

På denna gratis online-kurs, ta reda på hur medicinska behandlingar upptäcks, testas och utvärderas för att förbättra vården för alla. [+]

Allt vi gör inom vården måste upptäckas och grundligt testas innan det kan genomföras. I den här kursen kommer du att utforska klinisk forskning - dess utmaningar och dess stora fördelar för modern vård. Du kommer att arbeta genom fallstudier och undersöka hur forskning bidrar till behandlingen av större sjukdomar, som cancer och demens, undersöker processen för forskning och de etiska frågorna som uppkommer. Du kommer att lära dig hur medlemmar i ett forskargrupp, akademiker och deltagare i klinisk forskning alla bidrar till denna upptäcktsprocess.

Vilka ämnen kommer du täcka? De grundläggande principerna för den vetenskapliga processen, och deras betydelse för att säkerställa att klinisk forskning ger korrekt information och svar. Ursprung kliniska prövningar, och hur en förståelse av hur man bedriver klinisk forskning har utvecklats över tid. Hur moderna kliniska prövningar genomförs, vikten av att minimera bias och rollen av tekniker som randomisering och kontroll samt placebo och bländande. Effekten av den digitala revolutionen och stora data om hur kliniska prövningar genomförs och vilka möjligheter och utmaningar dessa presenterar. Viktigheten av att säkerställa att klinisk forskning är etisk och de centrala principerna som är nödvändiga för att säkerställa att kliniska prövningar upprättas och genomförs på ett etiskt korrekt sätt. Den roll som respekt måste spela i klinisk forskning och hur vi kan se till att forskningen utförs på ett sätt som respekterar deltagarna. Hur klinisk forskning regleras i Storbritannien och internationellt. Betydelsen av informerat samtycke, de nyckelbegrepp som är förknippade med att få giltigt samtycke från forskningsdeltagare och processen... [-]

Kurs: Förståelse av depression och lågt humör hos unga människor

Online Heltid Deltid January 2019 Storbritannien UK Online + 1 fler

Förstå hur man känner igen depression och lågt humör hos tonåringar och lär sig hur man hjälper. [+]

Lär dig att känna igen och hjälpa till med depression och lågt humör hos unga människor

Depression hos tonåringar kan vara långvarig och ha omfattande effekter. Att identifiera sådana svårigheter tidigt och erbjuda lämpligt stöd är nyckeln till att skapa positiva förändringar för ungdomar. Föräldrar och yrkesverksamma är dock inte alltid medvetna om centrala tecken och symptom på depression eller vad man ska göra när tonåringar utsätts för sådana svårigheter.

Denna kurs kommer att hjälpa dig att känna igen lågt humör och depression i tonåren, förstå CBT - en bevisbaserad behandling, upptäck praktisk metoder för att hjälpa unga människor och få tillgång till källor till ytterligare råd.... [-]


Kurs: Klinisk övervakning: Bedömning och ge feedback

Online Deltid 3 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Utforska arbetsplatsbaserade bedömningsmetoder och hur man använder dem effektivt i praktiken med denna kurs för kliniska handledare. [+]

Utforska nya modeller för att ge feedback till och stödja dina elever och praktikanter

Denna online kurs kommer att fokusera på principerna för arbetsplatsbaserad bedömning och vanliga arbetsplatsbaserade bedömningsverktyg. Det kommer visa dig hur man ansöker dessa som en del av din kliniska övervakning.

Du lär dig vikten av att bedöma kompetens och progression bland dina elever och praktikanter.

Du kommer också att titta på modeller för att observera prestanda och ge effektiv feedback och utforska strategier för att identifiera och stödja elever som befinner sig i svårigheter.

Vilka ämnen kommer du att täcka?Arbetsplatsbaserade bedömningarWPBA: övervakare och praktikperspektivKompetensGe feedbackStuderande i svårigheterVad kommer du att uppnå?... [-]

Kurs: Kräftan i det 21: a århundradet: Den genomiska revolutionen

Online Deltid 6 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Upptäck hur genetiken revolutionerar upptäckt och behandling av cancer, med denna gratis online-kurs. [+]

Cancer Research UK uppskattar att 1 till 2 personer i Storbritannien kommer att diagnostiseras med cancer under sin livstid. Det är en sjukdom som på något stadium påverkar de flesta människors liv. Så förståelse av cancer och utveckling av nya behandlingar är av väsentligt intresse för oss alla.

Denna gratis online-kurs är öppen för alla, även om den är utformad för personer med tidigare intresse för biologi, inklusive nuvarande grundutbildningsstuderande, och sjuksköterskor eller medics som vill vidareutveckla sin kunskap inom detta område.

Under sex veckor kommer vi att undersöka tre centrala frågor om cancerdiagnos och behandling:

Var kommer vi ifrån?Vart är vi nu?Och vart ska vi?... [-]

Kurs: Lancet Maternal Health Series: Global Forskning och Bevis

Online Deltid 3 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Hör de senaste experten från The Lancet Maternal Health Series och lär dig vad du kan göra för att förbättra matsjukvården. [+]

Förbättra kvaliteten på och tillgången till moderhälsovårdstjänster.

Tänk dig en kvinna i en avlägsen by, kanske i Afrika eller Sydasien. Hon föds hemma med en släkting. Utan tillgång till droger eller transporter kunde hon dö. Medan dödsdöd i mödrarna nästan halverats under de senaste 25 åren över hela världen, har utvecklingen inte varit universell tack vare ökad användning av moderskapstjänster.

Denna onlinekurs utforskar tillståndet för moderns hälsa globalt baserat på The Lancet Maternal Health Series. Du kommer att se över de senaste bevisen från experter, och lära dig vad som behövs för att säkerställa god kvalitet, kvinna-centrerad mammalsjukvård för alla.... [-]


Kurs: näring och välbefinnande

Online Heltid Deltid 4 veckor November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

Demystify de komplexa och motstridiga meddelanden vi hör om nutrition, hälsa och livsstil idag, med denna gratis online kurs. [+]

Få färdigheter för att utvärdera näringsinformation och applicera på din egen diet

Kursen hjälper dig att förstå den vetenskapliga grunden för mänsklig näring och nuvarande näringskoncept och kontroverser.

Varje vecka tittar vi på ett annat tema:

En "hälsosam kost": Vilka delar av din kost kan främja välbefinnande och minska risken för sjukdomar? Varför äter vi vad vi äter? Vad är "förare" som påverkar våra matval? Mat och sjukdom: Kan du verkligen äta din väg till hälsan? Nutrition fads, myter och den enkla sanningen: Är våra gener blamed för våra nuvarande näringsvanor? Vilka ämnen kommer du täcka?

Efter avslutad kurs ska eleverna kunna:

Identifiera de grundläggande beståndsdelarna i mat, tillsammans med livsmedel och dietmönster som uppfyller de nuvarande brittiska baserade dietary rekommendationerna och är associerade med minskad risk för vanliga kroniska sjukdomar. Förstå och utvärdera näringsinformation, reklam och nyheter i media. Applicera näringskunskap till personliga matval och dietmönster Vad kommer du att uppnå? ... [-]

Kurs: Orsaker till mänsklig sjukdom: Undersökning av cancer och genetisk sjukdom

Online Heltid Deltid 2 veckor November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

Utforska hur upplösningen av den genetiska koden har lett till en djupare förståelse av genetiska sjukdomar och cancer. [+]

Förstå generens roll i cancer och genetisk sjukdom

Det är allmänt känt att vissa sjukdomar går i familjer. Upptäckten av DNA-strukturen och upplösningen av den genetiska koden har lett till en djupare förståelse för sådana sjukdomar. Vi vet nu mer om den genetiska grunden för cancer och hur cancerceller bildas och reproduceras. På denna kurs utforskar du DNA-strukturen, dess processer och lär dig hur genetisk sjukdom är resultatet av DNA-förändringar. Du kommer att titta noga på arten av dessa förändringar, orsaker och riskfaktorer - detta är viktigt vid cancer, eftersom förebyggande har visat sig vara ett effektivt sätt att hantera denna sjukdom.

Vilka ämnen kommer du att täcka?Den kemiska strukturen hos DNA, gener och kromosomer.Betydelsen av DNA i förståelse av orsakerna till genetiska sjukdomar.DNA-replikation och cellreproduktion.Genernas och proteins roll för att kontrollera cellens aktivitet och cellcykeln.Hur gener och kromosomer kan förändras permanent när fel uppstår under DNA-replikering.Det stora utbudet av olika medel som kan orsaka cancer.Skillnaderna mellan normala celler och cancerceller.Orsaker till genetisk sjukdom.Olika typer av genetiska sjukdomar och hur de kan uppstå.Vad kommer du att uppnå?... [-]

Kurs: Pratar om cancer: Minskar risk, tidig upptäckt och mythbusting

Online Deltid 3 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

1 av 2 personer kommer att utveckla cancer i sin livstid. Vid Cancer Research UK vill vi få folk att prata om cancer och hälsa. [+]

Få tips, verktyg och förtroende för att ha konversationer som kan rädda liv

Att prata om cancer kan vara hård. Du kan vara orolig att du säger fel eller att du helt enkelt inte vet tillräckligt om ämnet.

Kursen bygger på kunskapen om Cancer Research UK-experter. Lärande sker genom frågesporter, artiklar, diskussioner och videoklipp som visar konversationsdos och inte.

Under 3 veckor hittar du hur man uppmuntrar människor att göra hälsosamma livsstilsförändringar, få tillgång till lokala tjänster eller besöka läkaren omedelbart om de märker förändringar i kroppen.

Vilka ämnen kommer du att täcka?Viktiga fakta och hälsopåståenden om förebyggande av cancer, screening och tidig diagnos och hur man förklarar dem.Förtroende för att ha konversationer om cancer som hjälper andra att ta positiva åtgärder.Identifiering av hinder för att förändra livsstil eller se en läkare.Kommunikationsmetoder som övervinner hinder och undviker att bygga defensivitet och rädsla.Frågor som hjälper människor att fatta beslut för sig själva.Identifiera hur våra egna känslor kan påverka konversationer.Rikta människor till rätt ställe för råd och stöd.Skapa en handlingsplan för att prata om cancer.Vad kommer du att uppnå?... [-]

Kurs: skapa glädje ögonblick för människor med Alzheimers

Online Heltid Deltid 2 veckor November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

Lär dig hur man hjälper så mycket som möjligt med Alzheimers sjukdom med praktiska tips och råd. [+]

När någon har kortvarig minnesförlust består deras liv av stunder. Det betyder att vi inte alltid kan skapa en underbar dag, men vi kan skapa ett underbart ögonblick.

I denna kurs hittar du hur man uppmuntrar och njuter av sådana underbara ögonblick. Du får praktiska tips för att underlätta Alzheimers dagliga kamp för dem som lever med det, och de som hjälper dem. I slutändan lär du dig att se bortom sjukdomsutmaningarna och fokusera på att skapa bästa möjliga liv för dem som lever med Alzheimers.

Vilka ämnen kommer du täcka? Förstå personen Vilken ålder är de i deras sinne? Lev deras sanning jag vill gå hem Sluta korrigera dem Ditt humör påverkar deras humör Ta hand om vaktmästaren Vad kommer du att uppnå? ... [-]

Kurs: Strategier för framgångsrik åldrande

Online Heltid Deltid January 2019 Storbritannien UK Online + 1 fler

Ta reda på hur du är lycklig, hälsosam, socialt kopplad och aktiv kan hjälpa dig att åldras framgångsrikt, med denna gratis online-kurs. [+]

Hur känner du dig om åldrande? Vilka val gör du för att hålla dig lycklig, hälsosam, socialt kopplad och aktiv när du ålder?

Under denna femveckors kurs presenterar utmärkta akademiker och läkare vid Trinity College Dublin världsledande forskning om framgångsrik åldrande, vilket kan utmana många av de antaganden som du har om att bli gammal.

Lär dig strategier och tips för hälsosam, aktiv åldrande

Som en grupp av elever kommer vi att diskutera vad du gör för att upprätthålla din hälsa, öka ditt välbefinnande, upprätthålla vänskap och navigera livets utmaningar.

Tillsammans kommer vi att upptäcka de många möjligheterna till personlig tillväxt och samhällsbyggande genom att utforska kunskaper, talanger och drömmar hos äldre vuxna.... [-]


Kurs för att bli ett apotek preceptor

Online Deltid 4 veckor November 2018 Storbritannien UK Online

Bra praktik program är avgörande för att utbilda vårdgivare väl - det är därför effektiva apotek preceptors, lärarna som vägleder eleverna genom sin apotek utbildning, är så viktiga. [+]

Varför gå kursen?

Bra praktik program är avgörande för att utbilda vårdgivare väl - det är därför effektiva apotek preceptors, lärarna som vägleder eleverna genom sin apotek utbildning, är så viktiga.

Denna kurs kommer att ge dem som vill vara praktik preceptors, i samband med apoteks utbildning, med grundläggande kunskaper om apoteks precepting.

Förstå den grundläggande principen för precepting

På den här kursen får du en introduktion till apotek precepting, notera typiska ansvar och plikter en handledare måste ta på.

Lär dig att skapa ett välorganiserat lärande

Tillsammans med klinisk skicklighet, bör en bra handledare vet hur man designar välstrukturerade lärande erfarenheter och hur man ska bedöma praktikanter. Du ser på båda dessa områden och utveckla din skicklighet i varje.... [-]


Kurs för att upptäcka tandvård

Online Deltid 6 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Hur viktigt är ett leende? Någonsin undrat vad alla dessa bokstäver och siffror tandläkare ropar under din check-up detta? Hur trasiga tänder fast eller hur proteser görs? Gå Dr Christopher Stokes från School of Clinical Dentistry vid University of Sheffield på en lärande resa för att utforska tandläkaryrket och slag tandvård har på våra liv. [+]

Hur viktigt är ett leende? Någonsin undrat vad alla dessa bokstäver och siffror tandläkare ropar under din check-up detta? Hur trasiga tänder fast eller hur proteser görs? Gå Dr Christopher Stokes från School of Clinical Dentistry vid University of Sheffield på en lärande resa för att utforska tandläkaryrket och slag tandvård har på våra liv.

Under kursen du kommer att höra från, och interagera med experter från alla hörn av tand yrken att upptäcka tandvård.

Från och med allmänhetens uppfattning om tandvård, till ibland ohyggliga historia av yrket, kommer vi att undersöka samband med tandvård idag. Genom interaktiva övningar kommer vi att avmystifiera de olika roller och aktiviteter inom en tandläkarpraktik, och utforska i detalj hur vanliga tandsjukdomar och problem behandlas genom att prata med experter och titta på dem att fungera. Vi kommer att undersöka hur falska tänder och tandkronor görs och ta en glimt in i framtiden genom att titta på den senaste tekniken för 3D tryckta tänder.... [-]


Kurs i akut och brådskande vård för barn: en överlevnadsguide

Online Deltid 3 veckor Öppen antagning Storbritannien UK Online

Detta fria, tre veckor online-kurs visar dig hur man känner igen och behandla några av de vanligaste medicinska tillstånd som drabbar barn. [+]

Detta fria, tre veckor online-kurs visar dig hur man känner igen och behandla några av de vanligaste medicinska tillstånd som drabbar barn.

Vi kommer att använda en kombination av korta föreläsningar, videosimuleringar och guidade gruppdiskussioner, att introducera dig till en rad villkor inklusive:

Feber andningssvårigheter Huvudskada Buksmärtor Beslag Utslag Uttorkning Sjukdom Liten skada

För varje tillstånd kommer vi att titta på hur barn presenterar, vad som är viktigt att hantera dem utanför sjukhusmiljö, och vilka andra saker kan orsaka liknande symptom.

Lär dig med erfarna konsulter och ambulanspersonal

Laget presenterar kursen ingår konsulter inom barn Emergency Medicine och Senior Advanced para från University of Birmingham och en rad medicinska inrättningar, inklusive Birmingham Barnsjukhus, Bristol Barnsjukhus, West Midlands Ambulance Service, och Leicester University och sjukhus.... [-]


Kurs i anatomi: känna din mage

Online Deltid January 2019 Storbritannien UK Online

Denna kurs kommer att hjälpa dig att identifiera positionerna av organ inom buken och kommer att introducera dig till gemensam anatomisk terminologi. [+]

Denna kurs kommer att hjälpa dig att identifiera positionerna av organ inom buken och kommer att introducera dig till gemensam anatomisk terminologi.

Du kommer att titta på den främre (front) bukväggen, utforska hur "abs" betraktas i förhållande till hälsa och skönhet. Du kommer sedan gå vidare för att titta på sammansättningen av mag-tarmkanalen. Med fokus på vanliga problem som kan uppstå i detta tarmkanalen, kommer du att höra från en buken kirurg om det arbete han gör för att behandla och bota sådana problem.

Vilka ämnen kommer du täcka? Positionerna för organ i buken Gemensamma anatomisk terminologi för organ och deras position i förhållande till varandra Den främre bukväggen: hur "abs" betraktas i förhållande till hälsa och skönhet Strukturen hos mag-tarmkanalen Vanliga gastrointestinala problem och det arbete som utförs för att behandla eller bota dem Vad kommer du att uppnå? Identifiera var organ i buken är belägna. Identifiera nyckel anatomisk terminologi genom att hänvisa till ordlistan. Utforska de grundläggande funktionerna och musklerna i främre bukväggen. Diskutera många olika funktioner som utförs av den främre bukväggen muskulatur. Forskning och diskutera hur buken refereras till i media. Diskutera din inlärning avseende grundpositionen och funktion av mag-tarmkanalen, från matstrupen till ändtarmen. Kännedom om förhållandena för mag-tarmkanalen och relatera det till angränsande organ. Utforska vanliga gastrointestinala problem och hur de behandlas. Forskning och diskutera fakta om mag-tarmkanalen. Vem är kursen för? ... [-]

Kurs i antimikrobiell förvaltning: att hantera antibiotikaresistens

Online Deltid 6 veckor February 2019 Storbritannien UK Online

Antimicrobial förvaltarskap är ett snabbt växande område som syftar till att ta itu med denna fråga genom att hantera vår användning av antibiotika för att bromsa eller minska förekomsten av antibiotikaresistens. [+]

Förstå antimikrobiell förvaltarskap

Antimicrobial förvaltarskap är ett snabbt växande område som syftar till att ta itu med denna fråga genom att hantera vår användning av antibiotika för att bromsa eller minska förekomsten av antibiotikaresistens.

Designad för sjukvårdspersonal, detta sex-veckors kurs kommer att informera dig om - och ge dig att ge - säker, högkvalitativ antibiotikaanvändning.

Du kommer att interagera med kollegor globalt, att förstå vad antibiotikaresistens innebär - och varför World Economic Forum har placerat den vid sidan av terrorism och klimatförändringar på sin globala riskregister.

Vilka ämnen kommer du täcka? Antibiotikaresistens och dess globala effekter Förhållandet mellan antibiotikaresistens och förskrivning Vad antimikrobiell förvaltarskap är och hur det kan implementeras i en sjukhusmiljö Varför mätningen är viktig i förvaltning: hur den kan förbättra förskrivningen av antibiotika Hur roman diagnostik kan hjälpa till i kliniskt beslutsfattande för antibiotikaförskrivning En förståelse för värdet av Behavior Change Science att förbättra antibiotikaförskrivning Exempel på framgångsrika antibiotika förvaltarskap från hela världen Vad kommer du att uppnå? Förstå och bedöma värdet av Behavior Change Science antimikrobiell förvaltarskap genomförande i elever egen plats Bedöm hotet om antibiotikaresistens i elevens läge och sin praktik Utvärdera effektiviteten av att använda vissa strategier / verktyg / interventioner antimikrobiell förvaltning att driva förbättring av elevens läge och praktik Förstå värdet av mätning i antimikrobiell förvaltning: hur man beräknar DDD och använda Point Prevelance Undersökningar har börjat avgöra hur man använder dessa i deras placering och träna för att driva förbättringar i antibiotikaförskrivning Bedöma värdet av nya diagnostik till kliniskt beslutsfattande för... [-]

Kurs i att förbättra hälsan hos kvinnor, barn och ungdomar: från bevis till handling

Online Deltid 6 veckor November 2018 Storbritannien UK Online

I en tid av global oro över nya infektionssjukdomar och kroniska sjukdomar, är det viktigt att komma ihåg att miljontals kvinnor och barn ännu dör varje år av sjukdomar som lätt kan förebyggas och behandlas. [+]

I en tid av global oro över nya infektionssjukdomar och kroniska sjukdomar, är det viktigt att komma ihåg att miljontals kvinnor och barn ännu dör varje år av sjukdomar som lätt kan förebyggas och behandlas.

Detta gratis online kurs presenterar de senaste uppgifterna, prioriteringar och diskussioner om hälsa ungdomar, mödrar, nyfödda och barn på ett lättillgängligt sätt, så att alla har möjlighet att engagera sig med dessa frågor.

Utforska livscykeln från födelsen till vuxen ålder

Kursen kommer att pågå under sex veckor, utforska livscykeln från födseln till vuxen ålder, för att titta på ungdomar, reproduktiva, maternal, nyfödda och barns hälsa.... [-]


Kurs i att förbättra hälsan hos kvinnor, barn och ungdomar: från bevis till handling

Online Heltid Deltid 6 veckor November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

Detta gratis online kurs presenterar de senaste uppgifterna, prioriteringar och diskussioner om hälsa ungdomar, mödrar, nyfödda och barn på ett lättillgängligt sätt, så att alla har möjlighet att engagera sig med dessa frågor. [+]

Varför gå kursen?

I en tid av global oro över nya infektionssjukdomar och kroniska sjukdomar, är det viktigt att komma ihåg att miljontals kvinnor och barn ännu dör varje år av sjukdomar som lätt kan förebyggas och behandlas.

Detta gratis online kurs presenterar de senaste uppgifterna, prioriteringar och diskussioner om hälsa ungdomar, mödrar, nyfödda och barn på ett lättillgängligt sätt, så att alla har möjlighet att engagera sig med dessa frågor.

Utforska livscykeln från födelsen till vuxen ålder

Kursen kommer att pågå under sex veckor, utforska livscykeln från födseln till vuxen ålder, för att titta på ungdomar, reproduktiva, maternal, nyfödda och barns hälsa.... [-]


Kurs i att göra barn på 21-talet

Online Deltid 6 veckor Öppen antagning Storbritannien UK Online

Denna kurs tittar på sex olika områden av assisterad befruktning och undersöker både vetenskapen och den inverkan de har. Kursen är uppbyggd som en resa, tar sin utgångspunkt i en person eller par som kan göra användning av teknik för att bli gravid. [+]

Denna kurs tittar på sex olika områden av assisterad befruktning och undersöker både vetenskapen och den inverkan de har. Kursen är uppbyggd som en resa, tar sin utgångspunkt i en person eller par som kan göra användning av teknik för att bli gravid. Kursen tar också upp de kraftfulla nya genetiska tekniker som skapar nya möjligheter I området reproduktion.

Förstå de val som omger assisterad befruktning

En person eller ett par kan gå igenom assisterad befruktning med hjälp av sin egen sperma och ägg, och i så fall resan skulle vara ganska okomplicerat. Kursen behandlar de fall där valen kan vara svårare, och där det krävs mer eftertanke. Dessa alternativ inkluderar om:... [-]


Kurs i att upptäcka vetenskap: Globala utmaningar

Online Heltid Deltid 2 veckor November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

Kan kemin hjälpa till att mata en växande befolkning, eller övervinna ökande bakteriell resistens? [+]

Ta reda på hur Penicillin-klassen av antibiotika har varit ett genombrott vid behandling av patienter. Men med bakterier som utvecklar effektiva sätt att motstå antibiotikabehandling, upptäcka hur forskare behandlar patienter med infektioner som härrör från resistenta bakterier.

Världens befolkning närmar sig åtta miljarder människor, vilket ger ökad belastning på vår förmåga att mata alla. Utforska de strategier som för närvarande utvecklas och den roll som kemi spelar för att hitta lösningar på livsmedelssäkerhet.

Vilka ämnen kommer du att täcka?Penicillins ursprung och forskningen bakom antibiotikabehandling.Hur penicilliner dödar bakterier.Introduktion till penicillins molekylstruktur och hur deras struktur underbygger deras antibakteriella egenskaper.Hur vissa bakterietyper kan bli resistenta mot antibiotika.Den kliniska undersökningen av en konsult inom infektions- och resmedicin.Utmaningarna bakom att utbilda människor i rätt användning av antibiotika.Hur kemister bidrar till att övervinna problemet med bakteriell resistens.De etiska frågorna i samband med kraftfulla läkemedel och lämpliga användningar av dem.Uppdrag: Utarbeta intervjufrågor för att visa en förståelse för de etiska frågorna bakom ett vetenskapligt ämne.Användningen av kemi i att ta itu med utmaningarna med att mata en växande befolkning.Kemisk växtskyddsmedel och utveckling av agrokemikalier.Det sätt på vilket agrokemiska produkter upptäcks och designas.Upptäckten av världens mest använda fungicidmedel, Azoxystrobin.Den multidisciplinära karaktären hos upptäckten av nya biologiskt aktiva molekyler.Användningen av naturliga grödor och deras genetiskt modifierade alternativ.Hållbara alternativ för att mata en snabbt växande befolkning.Alternativa metoder för jordbruk som kompletterar användningen av kemiska växtskyddsmedel.Uppgift: en peer-reviewed uppgift att skriva ett blogginlägg på ett vetenskapligt ämne.Vad kommer du att uppnå?... [-]

Kurs i Avmystifiera diabetes

Online Deltid 2 veckor Öppen antagning Storbritannien UK Online

Diabetes är erkänd som världens snabbast växande kroniskt tillstånd, med uppskattningsvis 422 miljoner människor som lever med det över hela världen. [+]

Diabetes är erkänd som världens snabbast växande kroniskt tillstånd, med uppskattningsvis 422 miljoner människor som lever med det över hela världen.

Denna online-kurs bygger på up-to-date forskning och verkliga upplevelser av kliniker och personer med diabetes, för att ta itu med frågan: ”Vad är diabetes” Du kommer att utforska historia, typer, orsaker och behandling av diabetes och få en gratis smak av Deakin University forskarexamen inom diabetesutbildning, vilket kan göras helt på FutureLearn.

Vilka ämnen kommer du täcka?

Denna kurs som elever med en förståelse för:

epidemiologi av diabetes diagnostisera och klassificera diabetes olika typerna av diabetes och deras behandlingsmetoder rollen av insulin i normal metabolism Vad kommer du att uppnå? Identifiera förekomsten och global distribution av diabetes Utveckla en förståelse för skillnaderna mellan de olika formerna av diabetes Identifiera symptomen och effekterna av diabetes Utveckla en förståelse för sambandet mellan motion, kost och blodsocker Förklara insulinfunktion och insulinresistens Vem är kursen för? ... [-]

Kurs i demensvård: hålla kontakten och leva väl

Online Deltid 3 veckor November 2018 Storbritannien UK Online

När det gäller att förstå och stödja en person som bor med demens, familjevårdare är ofta den mest kompetenta och kunniga. Men vet du att vårdgivare kan möta ett antal riktigt stressiga situationer som kan vara svåra att hantera. [+]

Om du är en vårdare för en person som lever med demens då det är en kurs för dig.

När det gäller att förstå och stödja en person som bor med demens, familjevårdare är ofta den mest kompetenta och kunniga. Men vet du att vårdgivare kan möta ett antal riktigt stressiga situationer som kan vara svåra att hantera.

Få tips om hur du ansluter med och ta hand om en person med demens

Kursen ger dig kunskap och råd som kan hjälpa dig att ansluta med och ta hand om någon som bor med demens. Vi kommer att fokusera på vardagliga erfarenheter som ses som särskilt utmanande och stressande, såsom att kombinera anställning med att ta hand om någon som bor med demens.... [-]


Kurs i demystifying riktade cancerbehandlingar

Online Deltid 5 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Upptäck vetenskapen bakom riktade cancerbehandlingar som förändrar patientvårds landskapet på denna gratis online-kurs [+]

Tack vare den banbrytande forskningen under de senaste 20 åren har nya, målinriktade behandlingar utvecklats som förändrar hur vi behandlar cancer och ger nya hopp för patienter. Gå med och upptäck vetenskapen bakom dessa behandlingar och lär dig genom frågesport, intervjuer, artiklar och patientstudier. Varje vecka får du möjlighet att delta i diskussioner med andra lärare om viktiga frågor. Du lär dig av experter på fältet och får en djupare förståelse för hur riktade cancerbehandlingar fungerar för att stödja dina patienter.

Vilka ämnen kommer du täcka? Vad är riktade behandlingar och hur används de idag Biologiska begrepp bakom riktade cancerbehandlingar Cellkommunikation och cancer Behandlingar för fasta tumörer som blockerar cellkommunikationsvägar (monoklonala antikroppar och kinashämmare) Kommunicera till patienter om riktade cancerbehandlingar Biverkningar av behandlingar och hur de påverkar patienternas livskvalitet De unika egenskaperna hos blodcancer och de riktade terapierna som används för att behandla dem Förhållandet mellan cancer och immunsystemet Olika strategier för immunterapi, inklusive kontrollpunktshämmare, adoptivcellöverföring och vacciner mot cancerbehandling Hur immunterapi rapporteras i nyheten och hanterar patientens förväntningar på behandling Utmaningarna av drogmotstånd och genomförandet av biomarkörstester Framtiden för riktade cancerbehandlingar Vad kommer du att uppnå? ... [-]

Kurs i djurvirus: deras överföring och de sjukdomar de producerar

Online Deltid 6 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Lär dig hur viktigt djurvirus överförs mellan djur och människor och förstå de sjukdomar som de producerar. [+]

Förstå vad som händer med djur när de påverkas av virus

I denna gratis online kurs lär du dig information om djurvirus som påverkar husdjur, fåglar, får, nötkreatur, svin och hästar och producerar viktiga sjukdomar. Dessa djursjukdomar kan orsaka stora ekonomiska förluster för jordbrukare och allvarlig känslomässig nöd till djurägare. De kan till och med överföras till människor och ställer viktiga frågor om deras spridning och kontroll. Kursen har utvecklats av ett team på Complutense University of Madrid, som alla har erfarenhet av att undervisa virologi och infektionssjukdomar vid veterinärskolor i Madrid och Alfort.

Vilka ämnen kommer du att täcka?Introduktion till djurvirus, deras form och struktur (eller morfologi) och egenskaper. Grundläggande information som hjälper till att förstå virussjukdomar hos djur och människor.Fekal-oral överföring: Användning av parvovirus och hundparvoviros som ett exempel.Öppna sår: Med fokus på rabies och andra zoonotiska virus, som producerar sjukdomar hos både människor och djur.Arthropod transmission: virus som bärs av insekter och fästingar, och införs direkt i blodet.Luftburet överföring: som influensa, som kan överföras från fåglar och grisar till människor.Andra infektioner svåra att kontrollera eftersom de är beständiga: produceras av virus som förblir i deras värd, inklusive herpesvirus och retrovirus.Vad kommer du att uppnå?... [-]

Kurs i EKG Bedömning: En introduktion till vårdgivare

Online Deltid 2 veckor November 2018 Storbritannien UK Online

Detta gratis online-kurs kommer att förse dig med en inledande förståelse för EKG bedömning och tolkning, som kommer att stödja ytterligare praktisk utbildning som behövs för att kompetent utföra EKG-test i klinisk praxis. [+]

EKG-apparaten (även känd som elektrokardiogram) eller EKG är en icke-invasiv diagnostisk procedur, som vanligen används för att bedöma personer med känd eller misstänkt hjärtsjukdom, i en mängd olika vårdmiljöer.

Kompetent inspelning, läsning och tolkning är avgörande för en säker och effektiv vård, men EKG vanligen utförs av okvalificerad och junior personal, som har fått lite utbildning.

Få en introduktion till EKG-kontroll och tolkning

Detta gratis online-kurs kommer att förse dig med en inledande förståelse för EKG bedömning och tolkning, som kommer att stödja ytterligare praktisk utbildning som behövs för att kompetent utföra EKG-test i klinisk praxis.... [-]


Kurs i EKG Bedömning: En introduktion till vårdgivare

Online Heltid Deltid 2 veckor November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

Detta gratis online-kurs kommer att förse dig med en inledande förståelse för EKG bedömning och tolkning, som kommer att stödja ytterligare praktisk utbildning som behövs för att kompetent utföra EKG-test i klinisk praxis. [+]

Kurs i EKG-bedömning: En introduktion till vårdgivare

EKG-apparaten (även känd som elektrokardiogram) eller EKG är en icke-invasiv diagnostisk procedur, som vanligen används för att bedöma personer med känd eller misstänkt hjärtsjukdom, i en mängd olika vårdmiljöer.

Kompetent inspelning, läsning och tolkning är avgörande för en säker och effektiv vård, men EKG vanligen utförs av okvalificerad och junior personal, som har fått lite utbildning.

Få en introduktion till EKG-kontroll och tolkning

Detta gratis online-kurs kommer att förse dig med en inledande förståelse för EKG bedömning och tolkning, som kommer att stödja ytterligare praktisk utbildning som behövs för att kompetent utföra EKG-test i klinisk praxis.... [-]


Kurs i första hjälpen för barn och barn

Online Deltid 2 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Lär dig livsbesparande färdigheter för att behandla kvävning, brännskador, sår eller hjärtstopp hos barn genom denna gratis onlinehjälpkurs. [+]

Varje år dör cirka 830 000 barn till följd av olycksfall - oavsett om trafikolyckor kraschar, drunknar, brännskador, faller eller förgiftar.

När en sjukvårdspersonal inte är tillgänglig, måste familjemedlemmar, vårdgivare och lärare vara de första som ska reagera på olyckor. Det är deras aktuella och effektiva åtgärder som räddar liv.

Lär dig första hjälpen tekniker som kommer att rädda barnens liv

På denna gratis online kurs lär du dig att söka första hjälpen, inklusive HLR, effektivt i de fem vanligaste orsakerna till skador hos barn:

kvävningBlödningBurnsSår och nackdelarHjärtstopp.

På bara fyra timmar kommer du att lära dig viktiga livreddande färdigheter, för att öka barnens överlevnadsnivå och minska svårighetsgraden av skador. Vi kommer att täcka viktiga begrepp, som grundläggande vård och bedömning, och hur man utför ett effektivt och effektivt hjälpmedel på spädbarn, spädbarn och barn.... [-]


Kurs i Förståelse Autism

Online Deltid 4 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Förstå mer om autism, inklusive diagnos, autistiskt spektrum och liv med autism, med denna online-kurs. [+]

Först identifierades över 70 år sedan är autism en livslång utvecklingshinder som påverkar hur en person kommunicerar med och relaterar till andra, och hur de känner till världen. Det är ett spektrum villkor; alla personer på spektrum delar vissa svårigheter, men deras tillstånd påverkar dem på olika sätt.

Cirka 700 000 personer i Storbritannien är på spektrumet, 1 av 100 personer. Det finns inga blodprov eller hjärnskanningar som kommer att upptäcka autism - så vad pratar vi om? Finns det faktiskt autism?

Vilka ämnen kommer du att täcka?Vad är autism ... och existerar det?Sociala kommunikationsförmågaSensoriska känsligheter och repetitiva beteendenSamverkande förhållandenStyrkor och svårigheter hos personer på autismspektrumLevde upplevelser av människor på autismspektrumetVad kommer du att uppnå?... [-]

Kurs i förstå ångest, depression och KBT

Online Heltid Deltid 5 veckor Öppen antagning Storbritannien UK Online + 1 fler

Detta fem veckors kurs kommer att förbättra din förståelse och kunskap kring depression och ångest, skingra några vanliga myter om dessa störningar, och introducera dig till en ledande, effektiv behandling för båda sjukdomarna, kallad kognitiv beteendeterapi (eller "CBT" för kort). [+]

Varför gå kursen?

Nedstämdhet eller ångest någon gång under ditt liv är mycket vanligt och kan ofta lösas med hjälp av vänner eller familj. Men ibland kan dessa känslor utvecklas till mer långvariga psykiska problem, inklusive ångest och depression. Omkring en fjärdedel av befolkningen är direkt berörda varje år av psykiska problem där det behövs mer specialiserad hjälp och stöd. Kursen ger en inblick i två av de vanligaste diagnostiserade svårigheter psykisk hälsa: ångest och depression.

Detta fem veckors kurs kommer att förbättra din förståelse och kunskap kring depression och ångest, skingra några vanliga myter om dessa störningar, och introducera dig till en ledande, effektiv behandling för båda sjukdomarna, kallad kognitiv beteendeterapi (eller "CBT" för kort).... [-]


Kurs i Genomics tidsåldern: framtiden för genetik i medicin

Online Heltid Deltid 5 veckor January 2019 Storbritannien UK Online + 1 fler

Denna gratis online kurs ger vårdpersonal med en grundkunskaper i genomisk medicin. Det kommer att introducera dig till den nya genomiska teknik som håller på att revolutionera medicin och kommer i tid, ger grunden för patientens diagnos, behandling och förebyggande av sjukdomar. [+]

Varför gå kursen?

Denna gratis online kurs ger vårdpersonal med en grundkunskaper i genomisk medicin. Det kommer att introducera dig till nya iska teknik, som håller på att revolutionera medicin och kommer i tid, ger grunden för patientens diagnos, behandling och förebyggande av sjukdomar.

Upptäcka potentialen i genetik inom sjukvården

Kursen ger dig en medvetenhet om iska teknik och uppgifter som de genererar. Med god tillgång till genetiska data utlovats av transformerande NHS initiativ såsom 100.000 Genomes projektet kommer genetiska data att vara en integrerad del av alla sektorer av medicin.

I slutet av kursen kommer du att förstå kraften och de utmaningar som är förknippade med den nya tekniken och data, så att du kan göra lämpliga remisser och evidensbaserade förvaltningsbeslut, och använda iska resultat för patientnytta, utan att äventyra patientsäkerheten.... [-]


Kurs i global blindhet: planering och hantering av tjänster ögonvård

Online Deltid 6 veckor November 2018 Storbritannien UK Online

Runt om i världen, 285 miljoner människor är blinda eller synskadade. 75% av detta kan undvikas och 90% i låg- och medelinkomstländer. I den här onlinekursen markerar vi Fakta om blindhet och globala initiativ för att ta itu med det. [+]

Runt om i världen, 285 miljoner människor är blinda eller synskadade. 75% av detta kan undvikas och 90% i låg- och medelinkomstländer. I den här onlinekursen markerar vi Fakta om blindhet och globala initiativ för att ta itu med det.

Vilka ämnen kommer du täcka? Epidemiologiska uppgifter om orsaker och förekomsten av blindhet och synnedsättning Vision 2020: Rätten till Sight Den globala handlingsplanen 2014-2019 Viktiga folkhälsostrategier för grå starr och brytningsfel Hälso- och sjukvårdssystemen förstärkning Det viktigaste i planeringsprocessen för ögon vårdprogram Principerna för övervakning och utvärdering Vad kommer du att uppnå? Beskriv omfattningen och orsakerna till blindhet och synnedsättning, både globalt och lokalt. Utvärdera de viktigaste folkhälsokontrollstrategier för att stärka tillhandahållandet av tjänster för grå starr och brytningsfel i din lokala miljö. Applicera det väsentliga i planeringsprocessen för implementering i inställningen. Bedöma relevansen av Vision 2020: rätten till synen initiativ och tillämpligheten av global handlingsplan 2014-2019 till din lokala miljö. Tolka betydelsen av övervakning och utvärdering för en effektiv hantering av en optiker tjänst. Vem är kursen för? ... [-]

Kurs i histologi: Använd mikroskopi för att studera anatomi och identifiera sjukdom

Online Deltid 4 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Undersök vävnader och identifiera sjukdomar med histologi och histopatologi Histologi är en viktig del av modern medicin - det hjälper oss att studera celler och vävnader på mikroskopisk nivå och korrekt diagnostisera sjukdomar som cancer. [+]

Undersök vävnader och identifiera sjukdomar med histologi och histopatologi Histologi är en viktig del av modern medicin - det hjälper oss att studera celler och vävnader på mikroskopisk nivå och korrekt diagnostisera sjukdomar som cancer.

Denna online kurs introducerar fältet. Det börjar med de grundläggande principerna för ljusmikroskopi, innan man fokuserar på strukturen och funktionen hos mänskliga vävnader och förhållandet mellan dem.

Du använder ett virtuellt mikroskop för att jämföra normala vävnader med patologiska (eller sjuka) sådana och använda histopatologi för att identifiera och diagnostisera varje sjukdom.

Kursen producerades med det typiska stödet från Dangoor Education.... [-]


Kurs i hjärtats hälsa: en nybörjarguide till hjärt-kärlsjukdom

Online Heltid Deltid 4 veckor November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

Denna fyra-veckorskurs syftar till att förbättra dina kunskaper om hur hjärtat fungerar, att effekterna av hjärtsjukdom och vad du kan göra undvika det. Vi kommer att utforska anatomi av hjärtat, förklarar hur cirkulationssystemet fungerar och vad den gör. [+]

Varför gå kursen?

Ditt hjärta slår runt 100.000 gånger om dagen, pumpar blod runt i kroppen för att leverera syre och näringsämnen, samtidigt som man tar bort slaggprodukter.

När ditt hjärta är ohälsosamt, kan det inte utföra detta viktiga arbete så effektivt. Detta kan orsaka problem betydande hälso - hjärtsjukdom är en av de främsta dödsorsakerna i Storbritannien och uppskattningsvis 17 miljoner människor dör av hjärt-kärlsjukdom varje år över hela världen.

Hjärtsjukdom är något som berör många liv, men kan vara svårt att förstå.

En introduktion till hjärthälsa

Denna fyra-veckorskurs syftar till att förbättra dina kunskaper om hur hjärtat fungerar, att effekterna av hjärtsjukdom och vad du kan göra undvika det. Vi kommer att utforska anatomi av hjärtat, förklarar hur cirkulationssystemet fungerar och vad den gör.... [-]


Kurs i hälsa i utvecklingsländerna

Online Deltid 6 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Denna gratis online kurs ger en introduktion till arbetshälsa - en del av folkhälsan som är eftersatt i många utvecklingsländer, där industriell verksamhet ökar, men hälsa och säkerhet är knappast diskuteras. [+]

Denna gratis online kurs ger en introduktion till arbetshälsa - en del av folkhälsan som är eftersatt i många utvecklingsländer, där industriell verksamhet ökar, men hälsa och säkerhet är knappast diskuteras.

Kursen kommer att lära dig grundläggande kunskaper om hälsa och hur man kan förhindra utvecklingen av sjukdomar och skador som orsakas av arbetsförhållandena i utvecklingsländerna.

Efter kursen kommer du att förstå:

de grundläggande begreppen hälsa; uppgifter och struktur av företagshälsovården; de viktigaste riskfaktorerna för sjukdom och skador på arbetsplatser globalt; de stora arbetssjukdomar; de olika stegen i riskbedömningen på arbetsplatsen; sambandet mellan arbetsplats exponering och hälsoeffekter; och de viktigaste stegen i att förhindra exponering för hälsorisker i arbetsmiljön. Förstå betydelsen av olika aktörer inom hälsa ... [-]

Kurs i hälsodata och analys

Online Deltid 4 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Utforska nyckelbegrepp i dataanalys, systemteori och informationsstyrning och tillämpa dem på beslutsfattande inom hälsovården. [+]

Denna online kurs utforskar korsningen av dataanalys och hälsovård. I slutet av kursen kommer du att veta hur man tillämpar gemensamma ramar och nyckelbegrepp inom dataanalys, systemteori och informationsstyrning.

Kursen börjar med att undersöka hur hälsovårdsdata samlas in och lagras. Det fortsätter sedan med att undersöka hur informationshanteringsmetoder, maskininlärning och datavisualisering används i dataanalys.

Du kommer att lära dig att utnyttja dataanalysverktyg och tekniker för att informera bättre beslutsfattande inom vården.

Vad kommer du att uppnå?

I slutet av kursen kommer du att kunna ...

Utforska hälsovårdsdata och förstå nyckeltermer och begrepp.Identifiera viktiga datautmaningar som idag står inför vården.Identifiera nuvarande trender och metoder när det gäller att hantera utmaningar och begränsningar i samband med vårddata.Undersök hur kontinuerliga anpassningar av datasentriska hälsosystem kan integreras inom sådana system för att förbättra vård och hälsoanalys.Bedöm spänningen mellan intressenters intressen och intressen i samband med analysen av vårddata.Identifiera förändringar i medicin under de senaste 20 åren.Bedömma målen för personlig medicin och hur dataaggregeringen påverkar utvecklingen.Diskutera förhållandet mellan digital hälsa och konsumentisering av vårddata.Utveckla ett projektförslag som identifierar ett problem och adressera de viktigaste målen och målen för att lösa problemet. [-]

Kurs i influensa: hur influensa sprider sig och utvecklas

Online Deltid 2 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Influensa är en sjukdom som drabbar i två former. Säsongsinfluensa tillbaka varje vinter och dödade upp till en halv miljon människor i dåliga år och orsakar mycket lidande. Pandemisk influensa, däremot, är sällsynt - med inträffade endast en handfull gånger under det senaste århundradet - och långt värre än säsongsinfluensa, ofta dödar många miljoner över hela världen. Det värsta pandemi av allt, ”spanska sjukan” 1918 dödade mer än dubbelt så många som det första världskriget - vissa uppskattningar är ännu högre. [+]

Influensa är en sjukdom som drabbar i två former. Säsongsinfluensa tillbaka varje vinter och dödade upp till en halv miljon människor i dåliga år och orsakar mycket lidande. Pandemisk influensa, däremot, är sällsynt - med inträffade endast en handfull gånger under det senaste århundradet - och långt värre än säsongsinfluensa, ofta dödar många miljoner över hela världen. Det värsta pandemi av allt, ”spanska sjukan” 1918 dödade mer än dubbelt så många som det första världskriget - vissa uppskattningar är ännu högre.

Sedan 1918 har vår förståelse av influensavirus kommit långt. Vi kan nu spåra hur pandemier under de senaste hundra åren har sitt ursprung i fågelinfluensa och svininfluensa, och vi kan modellera utvecklingen av viruset från år till år, medhjälp vaccin design. Vi har också några antivirala läkemedel som kan användas i nödsituationer, och vi förstår mer om hur influensa överförs och möjliga sätt att förhindra dess spridning.... [-]


Kurs i internet saker för aktivt åldrande

Online Deltid 4 veckor Öppen antagning Storbritannien UK Online

Sakernas Internet (IoT) innehåller många nya digitala hälsovårdsteknik, från Apps till bärbara enheter till hemmet sensorer - enheter som förväntas revolutionera vården inom en snar framtid. Men när kommer de att bli riktigt bra och användbar för dem som har flest på spel: äldre vuxna med flera medicinska problem? Detta är bara en av de frågor som vi kommer att ta itu med på den här kursen. [+]

Sakernas Internet (IoT) innehåller många nya digitala hälsovårdsteknik, från Apps till bärbara enheter till hemmet sensorer - enheter som förväntas revolutionera vården inom en snar framtid. Men när kommer de att bli riktigt bra och användbar för dem som har flest på spel: äldre vuxna med flera medicinska problem? Detta är bara en av de frågor som vi kommer att ta itu med på den här kursen.

Få en introduktion till äldreomsorg

Bättre teknik kan ofta komma från större förståelse. På den här kursen lär du dig hur äldre vuxna och kliniker hantera hälsoproblem och hälsosmärtpunkter och hur man kontrollerar up-front för de verkliga problemen seniorer behöver teknisk hjälp med att lösa.... [-]


Kurs i klinisk handledning med tillförsikt

Online Deltid 2 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Är du en ny klinisk eller pedagogisk handledare? Upptäcker ni några områden av klinisk handledning utmanande? Behöver du uppdatera din övervaknings färdigheter? Om så är fallet, är detta gratis online kurs för dig. Det kommer att hjälpa dig att förbättra dina kunskaper och färdigheter, för att bli en mer effektiv handledare. [+]

Övervaka läkarstuderande och praktikanter effektivt med detta gratis online-kurs, perfekt för kliniska och utbildnings handledare.

Är du en ny klinisk eller pedagogisk handledare? Upptäcker ni några områden av klinisk handledning utmanande? Behöver du uppdatera din övervaknings färdigheter? Om så är fallet, är detta gratis online kurs för dig. Det kommer att hjälpa dig att förbättra dina kunskaper och färdigheter, för att bli en mer effektiv handledare.

Idealisk för upptagen vårdpersonal

Levereras på nätet över två veckor, är denna kurs perfekt om du är en upptagen allmänläkare, konsult eller annan medicinsk eller annan sjukvårdspersonal, som har dag-till-dag ansvar för läkarstudenter, läkare under utbildning eller forskarutbildning medicinska praktikanter tillsyns på sjukhus eller samhälls inställningar.... [-]


Kurs i kvalitetsförbättring i Healthcare: Fallet för förändring

Online Heltid Deltid 6 veckor November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

Detta gratis online-kurs tyder på att den främsta orsaken är komplexitet. Vård- och omsorgssystemen är till sin natur komplexa, med många sammankopplade aktiviteter och processer, och därmed svårt att mäta, analysera, förändra och förbättra. [+]

Varför gå kursen?

Varför är kvalitetsförbättring inom hälso- och omsorgssystemen så svårt? Varför är det så utmanande att föra in nya och bättre sätt att organisera hälso- och omsorg?

Många skäl har lagts fram: brist på pengar; brist på lämplig eller fullständig kunskap; överdrivna och kanske onödiga regler; och befäst professionella åsikter och intressen.

Detta gratis online-kurs tyder på att den främsta orsaken är komplexitet. Vård- och omsorgssystemen är till sin natur komplexa, med många sammankopplade aktiviteter och processer, och därmed svårt att mäta, analysera, förändra och förbättra.

Förstå hur man kan lösa komplexa och leda kvalitetsförbättring inom hälso- och sjukvården ... [-]

Kurs i leversjukdom: Ser efter din lever

Online Deltid 3 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Lär dig om hur din lever fungerar, sätt att ta hand om det och hur levern skadas, studeras och behandlas runt om i världen. [+]

Vi upplever för närvarande en internationell explosion av leversjukdom som fortsätter att ha en enorm inverkan på hälsovårdssystemen och global hälsa. I Storbritannien har vi sett en 20% ökning av dödsfall i samband med leversjukdom sedan 2000, och detta mönster återspeglar den globala situationen.

I motsats till förväntningarna är denna dramatiska ökning av leversjukdom inte begränsad till patienter som dricker alkohol och levercancer är den tredje vanligaste orsaken till cancerrelaterad död. Många ärftliga tillstånd och förvärvade infektioner kan också orsaka leversjukdom och leversjukdom som en följd av fetma och kost blir särskilt signifikant.

Denna kurs kommer att lära dig om de fantastiska roller levern uppfyller för att hålla dig frisk och ska visa dig hur dessa funktioner äventyras när levern skadas. Vi kommer att markera orsakerna till att leversjukdomen ökar och visa dig några av de fantastiska nya behandlingsalternativen som finns tillgängliga för att hantera den globala utmaningen av leversjukdom. Slutligen kommer vi också att visa några enkla steg du kan ta för att ta hand om din lever för att förhindra leversjukdom.... [-]


Kurs i mat som medicin

Online Deltid 3 veckor November 2018 Storbritannien UK Online

Kursen introducerar begreppet mat som medicin. Du kommer att undersöka hur mat kan vara viktigt både i förebyggande hälsovård och som ett hjälpmedel vid behandling av vissa kroniska sjukdomar i dag, i det förflutna och i framtiden. Du får också lära om vad som finns i livsmedel som ger det möjlighet att förbättra vår hälsa och hur man känner igen vilka typer av livsmedel är avgörande för hälsa och välbefinnande, och hur mat kan spela en viktig roll vid behandling av / förebygga sjukdomar. [+]

Kursen introducerar begreppet mat som medicin. Du kommer att undersöka hur mat kan vara viktigt både i förebyggande hälsovård och som ett hjälpmedel vid behandling av vissa kroniska sjukdomar i dag, i det förflutna och i framtiden. Du får också lära om vad som finns i livsmedel som ger det möjlighet att förbättra vår hälsa och hur man känner igen vilka typer av livsmedel är avgörande för hälsa och välbefinnande, och hur mat kan spela en viktig roll vid behandling av / förebygga sjukdomar.

Vilka ämnen kommer du täcka? Historia av mat som medicin Mat och dess roll i förebyggande och behandling Makro, mikronäringsämnen, fytokemikalier och antioxidanter Nutrition komplexitet och kontroverser, och vikten av bevis Mat och tarmen Mat och hjärnan Livsmedel, fertilitet och graviditet Mat och vikt Mat och vår arvsmassa Folkhälsonutrition riktlinjer Vad kommer du att uppnå? Beskriv vad som menas med begreppet "mat som medicin" och lista ett antal exempel på hur livsmedel har använts som medicin i det förflutna. Identifiera hur och vilka typer av livsmedel är avgörande för hälsa och välbefinnande, och spelar en viktig roll när det gäller att behandla / förebygga sjukdomar. Identifiera nuvarande framgår baserade, nutritionsrelaterade riktlinjer för folkhälsan och tillämpa dessa för att förbättra personliga matvanor och näringsintag. Identifiera livsmedel / komponenter av livsmedel som har en effekt på olika kroppssystem, vikt och aptit, fertilitet och graviditet, och genomet. Vem är kursen för? ... [-]

Kurs i mat som medicin: fertilitet och graviditet

Online Heltid Deltid November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

Hjälp dina patienter att använda mat och näring för att hjälpa till med att ta fram och uppnå bra graviditetsresultat. [+]

Förstå rollen som mat och näring i fertilitet och graviditet

På denna kurs för sjukvårdspersonal kommer du att undersöka de senaste bevisen om nutritionens roll i fertilitet och graviditetsutfall. Du kommer att fokusera på två huvudämnen: mat och fruktbarhet, och mat och graviditet.

Livsmedel och fertilitet kommer att fokusera på att optimera näring för fertilitet och förebyggande, inklusive ämnen som effekten av mat på reproduktiv hälsa och kosttillskott för att förbättra fertiliteten. Mat och graviditet kommer att undersöka ämnen inklusive krav under graviditeten och optimera gestationsvikt.

Vilka ämnen kommer du täcka? Kopplingen mellan mat och fertilitet Effekten av preconception mat och kost Vikt och fertilitet Kosttillskott för att förbättra ägglossningen och fertiliteten Fysiologin av graviditet och näringsämnesomsättning Viktminskning under graviditeten Näringsbehov under graviditeten Livsmedelsrekommendationer under graviditeten Vad kommer du att uppnå? ... [-]

Kurs i mindfulness för välbefinnande och topp prestanda

Online Heltid Deltid 6 veckor November 2018 Storbritannien UK Online + 1 fler

Denna praktiska sex veckors kurs utforskar vetenskap, praktik och filosofi mindfulness. Du får lära dig att införliva mindfulness praxis i ditt liv för att minska stress, förbättra den psykiska hälsan, och förbättra din personliga och professionella liv. [+]

Läs mindfulness tekniker för att minska stress och förbättra prestanda

Stressade av takten i det moderna livet? Mindfulness kan vara svaret. Forskning visar att när du inte medvetet uppmärksamma något, går din hjärna i standardläget orsakar ökad ångest och dålig kommunikation. Mindfulness kan hjälpa avsluta denna improduktiva beteende. I den här onlinekursen får du lära dig hur man kan införliva mindfulness praxis i ditt liv, för att minska stress och förbättra din personliga och professionella liv.

Vilka ämnen kommer du täcka? Problemet med unmindfulness Forskning om mindfulness minskning medveten stress och hantera känslor Förbättring av arbete och studieprestation Mindfulness i minne och inlärning Att odla själv medkänsla och emotionella hälsa uppmärksam kommunikation Relationer och empati Mindfulness som ett sätt att leva Vad kommer du att uppnå? Identifiera orsakerna till stress i ditt liv Experiment med en rad mindfulness tekniker Utveckla en rad mindfulness tekniker som är effektiva i ditt liv Utvärdera effekterna av en mängd olika mindfulness tekniker Reflektera över dina erfarenheter i en personlig mindfulness journal Modellera en mer medveten inställning till arbete, studier och liv Vem är kursen för? ... [-]

Kurs i motion recept för förebyggande och behandling av sjukdomar

Online Deltid 2 veckor Öppen antagning Storbritannien UK Online

Under de senaste decennierna motion har blivit väl etablerad som ett verktyg för att förebygga och behandla sjukdomen. Uppfattningar inom hälso- och sjukvårdssektorn av motion och dess recept som en behandling har förändrats dramatiskt under de senaste åren. [+]

Under de senaste decennierna motion har blivit väl etablerad som ett verktyg för att förebygga och behandla sjukdomen. Uppfattningar inom hälso- och sjukvårdssektorn av motion och dess recept som en behandling har förändrats dramatiskt under de senaste åren.

Förstå utvecklingen av motion recept och dess användning idag

I detta gratis online-kurs bevis för rollen av motion för behandling av en rad olika kliniska populationer, inklusive personer med hjärt-kärlsjukdom, psykiska problem, kommer barn villkor och cancer studeras.

Över två veckor upptäcker fördelarna med övning i både förebygga och behandla sjukdomar och förbättra ditt självförtroende i övning recept som en behandling.... [-]


Kurs i myter och verklighet personlig medicin: den genetiska revolutionen

Online Deltid 5 veckor Öppen antagning Storbritannien UK Online

Personlig medicin. Precision medicin. Individualiserad medicin. Anpassad medicin. Riktade medicin. Alla slagord under de senaste åren som exciterar, förvirra och infuriate allmänheten, forskare och sjukvårdspersonal. I stort sett dessa termer alla hänvisar till idén om att skräddarsy behandling för enskilda patienter baserat på deras genetiska koden. [+]

Personlig medicin. Precision medicin. Individualiserad medicin. Anpassad medicin. Riktade medicin. Alla slagord under de senaste åren som exciterar, förvirra och infuriate allmänheten, forskare och sjukvårdspersonal. I stort sett dessa termer alla hänvisar till idén om att skräddarsy behandling för enskilda patienter baserat på deras genetiska koden.

Vad betyder allt detta, och varför ska du bry dig?

Denna gratis online kurs kommer att diskutera både hype och hoppas kring genetiska revolutionen och personlig medicin. Effekten av personlig medicin på klinisk praxis kommer sannolikt att ge betydande fördelar för patienterna, men det väcker en rad allvarliga etiska och juridiska frågor för vårdpersonal, patienter och samhället.... [-]


Kurs i många ansikten demens?

Online Heltid Deltid 4 veckor January 2019 Storbritannien UK Online + 1 fler

I detta gratis online-kurs kommer du att upptäcka några av de viktigaste frågorna i demensvården och forskning genom att undersöka fyra mindre vanliga former av demens genom ögonen på människor som drabbats av tillståndet, och en världsledande experter på UCL. Vi ska visa hur forskning om tecken, scener, symptom och orsaker till mindre vanliga former kan föra oss närmare målet att besegra demens. [+]

Utforska viktiga frågor inom demensvård och forskning, genom fyra mindre vanliga former

Demens är en av de främsta prioriteringarna i global hälsa och beräknas påverka över 44 miljoner människor världen över. Detta har en enorm inverkan på individer och samhället, så förbättringar i förståelse, omsorg och behandlingar desperat behov. I den här onlinekursen, kommer du att upptäcka viktiga frågor inom demensvården och forskning. Du kommer att utforska fyra mindre vanliga former av demens, genom ögonen på människor som drabbats av dem. Världsledande experter på UCL kommer att visa hur forskning om tecken, scener, symptom och orsaker till dessa former kan föra oss närmare besegra demens.... [-]


Kurs inuti cancer: Hur gener påverkar cancerutveckling

Online Deltid 4 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Förstå hur genetiken påverkar utvecklingen och spridningen av cancer, med denna gratis, inledande online-kurs. [+]

Vad är den enda sak som alla cancerformer har gemensamt? De börjar som mutanta eller rebellceller! I denna kurs kommer vi att undersöka hur förändringar i cancergenetik och epigenetik gör att dessa celler kan växa okontrollerbart genom att utnyttja våra blodkärl och immunsystem tillsammans med andra systemiska förändringar.

Slutligen kommer vi att diskutera hur vår förståelse av genetiken har hjälpt både att förfina konventionella behandlingar som strålning och kemoterapi och informera utformningen av nya behandlingar som kan rikta specifika proteiner inom cancerceller.

Vilka ämnen kommer du att täcka?

Vad är cancer och varför får vi det?

Hur svåra celler uppför sig: onkogener, tumörsuppressorgener och apoptos vid cancerutveckling... [-]


Kurs i nutritionens vetenskap

Online Deltid 4 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Få en introduktion till näringsvetenskap. Utforska biologin, kemi och fysik i mat och hur våra kroppar smälter upp det. [+]

Har du någonsin tittat på en matteikett och undrat vad kilokalorier verkligen betyder? Vill du veta mer om fett, protein eller kolhydrater, och hur våra kroppar behandlar dem?

Denna online näringskurs ger svaren. Du kommer att utforska biologi, ta reda på hur vårt matsmältningssystem och blodprocessen behandlar och transporterar mat. Du använder fysiken för att ta reda på hur mycket energi mat innehåller. Och genom kemi kommer du att upptäcka den roll som syra och enzymer spelar i matsmältningen.

Slutligen ska du överväga vetenskapen bakom kostråd och varför vi står inför en överviktspidemi över hela världen.

Vilka ämnen kommer du täcka? Grundläggande kemi av protein, fett och kolhydratkomponenter av mat Grundläggande biologi i matsmältningssystemet, hur enzymer fungerar och hur matsmältningsprodukter används Mätningar av näringsämnen i beredd mat och tolkning av livsmedelsetiketter Mätning av den energi som finns tillgänglig från mat Beståndsdelar till en hälsosam kost och analys av kostråd Överviktepidemin och aspekter av olika dieter över hela världen Vad kommer du att uppnå? ... [-]

Kurs i omvårdnad: Bygga relationer verkligen räddar liv

Online Deltid 3 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Lär dig hur kvalitativa relationer mellan mödrar, barnmorskor och andra vårdpersonal omvandlar barnomsorg och räddar liv. [+]

Bygg relationer i barnomsorg och rädda liv

Forskning visar otvivelaktigt att en kvinna med samma barnmorska före, under och efter födseln resulterar i mindre förtidig födsel, fosterdöd och andra komplikationer.

Kursen förklarar varför vi behöver relationbaserad vård i mammatjänster. Du kommer att upptäcka hur man skapar framgångsrika relationer, och hur det ger bättre resultat för mamma, bebis och barnmorska.

Du lär dig om organisatoriska vårdmodeller och vad du och ditt lokala samhälle kan göra för att bidra till omvandling av omvårdnad globalt.

Vilka ämnen kommer du att täcka?Det nuvarande tillståndet för moderskapsvård och dess effekt på kvinnor, barn och familjer, liksom barnmorskor, andra vårdpersonal och hälsovårdenReceptet för reformer - varför att flytta till en relationbaserad moderskapsvårdsmodell förbättrar resultatet betydligt inom alla områdenBeviset bakom effekten av relationsbaserad omvårdnad - det sparar verkligen livVilken relationsbaserad vård innebär - de övergripande principerna och vad det betyder i samband med barnomsorgEn översikt över förhållningsramen (organisationsmodell) som bäst möjliggör en kvalitetsrelaterad vårdDemonstrationer av förhållningsbaserad moderskapsvård i praktikenPåverka förändring från gräsrotsnivå - individens och gruppernas maktHur du kan hjälpa till - Praktiska sätt att hjälpa till att skapa relationell vård i ditt områdeVad kommer du att uppnå?... [-]

Kurs i orsaker till mänsklig sjukdom: Näring och miljö

Online Deltid 2 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Utforska hur näring och miljöfaktorer, inklusive livsstil, påverkar din chans att utveckla mänsklig sjukdom. [+]

På kursen ser du viktigheten av näring i människors hälsa och utforskar vad som händer med kroppen när det inte får rätt näringsämnen. Du kommer att fokusera på undernäring och fetma och hur dessa bidrar till utvecklingen av sjukdomar, som diabetes. Du lär dig hur mat kan leda till ohälsa genom att bära patogener som orsakar matförgiftning. Med hjälp av forskning från University of Leeds undersöker du hur toxiner är kopplade till sjukdomar som cancer. Du ska sedan undersöka miljöfaktorer, inklusive luftförorening, och dess bidrag till mänskliga sjukdomar.

Vilka ämnen kommer du att täcka?Betydelsen av vitaminer och mineraler för människors hälsa.Protein och energi Undernäring (PEM): orsakerna, och fysiska och fysiologiska symptom.Övervikt: dess presentation, orsaker och konsekvenser.Livsmedelstoxiner och hälsorisken.Bidrag från miljögiftiga ämnen och föreningen med mänsklig sjukdom.Vattenburna toxiner och påverkan på hälsan.Luftförorening och dess bidrag till hjärt-och kärlsjukdomar. [-]

Kurs i perioperativ medicin i aktion

Online Deltid January 2019 Storbritannien UK Online

Utforska perioperativ medicin och hur du kan förbättra vården för den högrisk kirurgiska patienten. Gå med i den här RCoA-godkända kursen. [+]

För många patienter dör eller drabbas av långvariga komplikationer efter operation.

Perioperativ medicin är ett framväxande, tvärvetenskapligt tillvägagångssätt som tacklar denna fråga genom att optimera vården av högriskoperatörer. Det omfattar discipliner inklusive bedövning, kirurgi, omvårdnad, vård av äldre, fysioterapi och vårdhantering.

Denna RCoA-godkänd kurs - utvecklad av narkosläkare vid University College London (UCL) sjukhus - omfattar alla saker perioperativ medicin. Du lär dig de viktigaste koncepten du behöver för att förbättra patientsäkerheten och minska sjukvårdskostnaderna.

Vilka ämnen kommer du täcka?

Vecka 1: Den kirurgiska epidemin... [-]


Kurs i utmaningar i antibiotikaresistens: Gram negativa bakterier

Online Deltid 3 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Gram-negativa bakterier (GNB) är en grupp bakterier som kan orsaka infektion och toxisk reaktion hos patienter, men är svår att differentiera och behandla med antibiotika på grund av deras struktur. [+]

Gram-negativa bakterier (GNB) är en grupp bakterier som kan orsaka infektion och toxisk reaktion hos patienter, men är svår att differentiera och behandla med antibiotika på grund av deras struktur.

Denna online kurs - ledd av experter från British Society for Antimicrobial Chemotherapy (BSAC) - ser på denna utmaning. Du kommer att undersöka mikrobiologin av gramnegativa bakterier och ta reda på hur man identifierar, klassificerar, diagnostiserar och behandlar GNB-infektioner.

Du kommer också att titta på förekomsten av GNB och antibiotikaresistens över hela världen och förstå de effekter de har på hälso- och ekonomiska resultat.

Vilka ämnen kommer du att täcka?Mikrobiologin av Gram Negative Bacteria för att möjliggöra diagnos av infektionerIdentifiering och klassificering av kliniska infektioner i samband med vanliga Gram-negativa bakterierFörekomsten av resistens - epidemiologi och grundläggande resistensmekanismer, lokalt och globaltDe viktigaste målen och principerna för behandling, inklusive negativa konsekvenserLämpligheten av behandlingsmedelByråns belastning och påverkan på hälso- och ekonomiska effekterVad kommer du att uppnå?Demonstrera en grundläggande förståelse för mikrobiologin av Gram Negative BacteriaBedöm förekomsten av resistens - epidemiologi och grundläggande resistensmekanismer lokalt och globaltIdentifiera och klassificera kliniska infektioner i samband med vanliga Gram-negativa bakterierUtvärdera belastningen och effekten av gramnegativa bakterieinfektioner på hälso- och ekonomiska resultatJämför de viktigaste målen och principerna för de tillgängliga behandlingsalternativen inklusive de negativa konsekvensernaUtforska de grundläggande mikrobiologiska kraven för att diagnostisera GNB-infektionerUtvärdera lämpligheten av behandlingsmedel - stewardship för GNB infektionerSammanfatta de aktuella behandlingsalternativen som finns tillgängligaVem är kursen för?... [-]

Kurs i vetenskapen om läkemedel

Online Deltid 6 veckor November 2018 Storbritannien UK Online

Världens växande befolkning står inför stora hälsofrågor och läkemedel är en primär pelare för att åstadkomma bättre hälsa. Lär dig mer om vetenskapen om viktiga läkemedel som används för att hantera hjärtsjukdomar, depression, diabetes, smärtkontroll och rökavvänjning. [+]

Världens växande befolkning står inför stora hälsofrågor och läkemedel är en primär pelare för att åstadkomma bättre hälsa. Lär dig mer om vetenskapen om viktiga läkemedel som används för att hantera hjärtsjukdomar, depression, diabetes, smärtkontroll och rökavvänjning.

Se varje hälsotillstånd genom ögonen hos patienten

Vecka efter vecka kommer du att studera en ny medicin och hälsa område, med start genom att titta genom ögonen på en drabbad patient. Du kommer att lära mekaniken i en sjukdom och hur det påverkar världens befolkning. Du kommer då att gräva i vetenskapen om medicin för att utforska läkemedlets kemi, hur det fungerar i kroppen och varför det är formulerat på ett visst sätt för att bli medicinen du ser på apoteket hyllan.... [-]


Kursutmaningar i antibiotikaresistens: peka förekomstundersökningar

Online Deltid 2 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Lär dig hur du använder pekprekvalitetsundersökningar (PPS) för att mäta antibiotikakonsumtion och bekämpa antimikrobiell resistens. [+]

Pekprekvalensundersökningar (PPS) är ett viktigt verktyg för sjukvårdspersonal att använda för att bedöma och förbättra antibiotikabeskrivningen lokalt, nationellt och globalt.

Denna online kurs - ledd av experter från British Society for Antimicrobial Chemotherapy (BSAC) - ser på deras användning. Du kommer att upptäcka vikten av att mäta antibiotikakonsumtion och hur PPS kan hjälpa.

Du kommer att titta på de steg som krävs för att utföra en PPS, inklusive vilka data som ska samlas in och varför, hur man analyserar, presenterar och lär sig av det. Du kommer också att utvärdera begränsningarna för PPS.

Vilka ämnen kommer du täcka? Betydelsen av mätning i antimikrobiella stewardship-program. Fördelarna med att utföra en PPS. De typer av data som samlats in. Betydelsen av återkoppling av resultat för att driva förbättringar i antibiotikabeskrivning. Viktiga budskap från framgångshistorier över hela världen. Vad kommer du att uppnå? ... [-]

Kontakt
Sociala medier