Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till medicin och hälsovetenskap

Vi består av fyra skolor:

  • Hälsokunskap
  • Biovetenskap
  • Medicin
  • Veterinärmedicin och vetenskap

Tillsammans levererar vi världsledande forskning och inspirerande undervisning för morgondagens forskare, läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, sjukgymnaster, sportrehabilitatorer och veterinärer.

Totalt har vi cirka 5300 doktorander och 900 doktorander undervisade elever i fakulteten. Våra kurser är kända för sin prestige, standarden på undervisning, internationell smak och anställbarhet för kandidater.

Vår forskning integrerar grundläggande vetenskap, translationell forskning och tillämpad klinisk aktivitet, med fokus på att göra verkliga effekter på våra patienter och allmänheten. Vi övervakar för närvarande cirka 800 forskarstuderande och vår forskningsfinansiering uppgår till över 170 miljoner pund.

Grundutbildning

Vi erbjuder ett brett utbud av grundutbildningskurser, inklusive biologi, genetik, medicin, barnmorska, omvårdnad, fysioterapi och veterinärvetenskap.

Forskarutbildning

Inom fakulteten erbjuder vi ett omfattande utbud av forskarutbildningskurser samt forskningsmöjligheter och forskarutbildning.

skolor

Faculty of Medicine and Health Sciences består av fyra skolor som omfattar ett brett spektrum av ämnen för studenter att studera.

Vår högkvalitativa och innovativa undervisning i en forskningsintensiv miljö gynnar våra studenter, våra patienter och allmänheten. Våra nyckelvärden är excellens och partnerskap, och vi tillämpar dessa på vår undervisning och lärande, och på vår forskning. Partnerskap är nyckeln till alla våra aktiviteter och till deras leverans.

Vi arbetar nära skolorna i vår fakultet och med andra fakulteter på universitetet, så att vårt arbete verkligen är tvärvetenskapligt. Vi är stolta över hur vi integrerar internationalisering i allt vi gör, men vi jobbar också nära med vår lokala NHS och andra vårdgivare, veterinärmedicinska praktik och industri. Detta ger relevans och verkliga konsekvenser för vår undervisning och forskning.

Faculty of Medicine and Health Sciences är en verkligt spännande plats att lära, att bedriva forskning och arbete. Tillsammans gör vi en verklig skillnad i människors liv.

Professor john atherton

Pro-vice kansler och dekan från Faculty of Medicine and Health Sciences

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

University of Nottingham

En naturlig utveckling från din BSc bygger MSc Advanced Nursing på dina kunskaper och specialkunskap, vilket ger dig en djupare förståelse och leder till bredare karriärm ... [+]

Översikt

En naturlig utveckling från din BSc bygger MSc Advanced Nursing på dina kunskaper och specialkunskap, vilket ger dig en djupare förståelse och leder till bredare karriärmöjligheter.

Högre kvalifikationer visar din ambition och förmåga att lära dig. Många av våra MSc-studenter och akademiker finner att de får kampanjen under eller snart efter kursen. I klinisk praxis förväntas allt fler kandidater för ledande och avancerade omvårdnadsställen ha eller arbeta för masternivåkvalifikationer. En magisterexamen är också behörighet för en karriär inom omvårdnad och forskning.

Att ta en avancerad omvårdnad är en riktig investering i din karriär. Studieprogrammet har utformats noggrant för att förbättra vårdpraxis och i sista hand patientvård. Dina uppdrag kommer att vara grundade i de realiteter du möter på arbetsplatsen, utveckla kunskaper och kunskaper som leder till praktiska fördelar för dig och ditt team.... [-]

Storbritannien Nottingham
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nottingham

MSc Sport och Motion Medicine kan tas heltid över ett år eller deltid över två till fyra år. Som kandidatexamen studerar du en serie kärnmoduler inom idrotts- och träning ... [+]

Översikt

MSc Sport och Motion Medicine kan tas heltid över ett år eller deltid över två till fyra år. Som kandidatexamen studerar du en serie kärnmoduler inom idrotts- och träningsmedicin, som innehåller handledning för forskningsmetoder, förutom det obligatoriska projektet och avhandlingsmodulen. Detta är ett spännande tillfälle att bedriva forskning om ett ämne relaterat till sport- och träningsmedicin eller motionfysiologi under överinseende av en lämplig akademiker. Det finns också ett stort antal valfria moduler för att möta dina specifika intressen.

Denna kurs kan också tas som en doktorsexamen (PGDip) av dem som inte vill slutföra ett forskningsprojekt och avhandling. PGDip kan tas heltid över 9 månader eller deltid över 18 månader.... [-]

Storbritannien Nottingham
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nottingham

Detta är den första MSc Mental Health Research i Storbritannien för att täcka ett brett spektrum av ämnen inom psykisk hälsa, kombinerat med fokus på att utveckla forskni ... [+]

Översikt

Detta är den första MSc Mental Health Research i Storbritannien för att täcka ett brett spektrum av ämnen inom psykisk hälsa, kombinerat med fokus på att utveckla forskningsfärdigheter inom detta område.

Kursen kan genomföras på heltid över ett år eller deltid under två år.

Kursen består av 120 högskolepoäng av undervisade moduler och ytterligare 60 högskolepoäng ägnas åt ett forskningsprojekt.

Studenter kan välja att slutföra examensbeviset (120 hp av undervisade moduler) eller certifikat (60 hp av lärda moduler) i stället för MSc.

Klinisk och forskningskarriärutveckling

Kursen har utformats för att passa studenter som bedriver två huvudkarriärvägar inom mental hälsa:... [-]

Storbritannien Nottingham
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nottingham

Detta är den enda MSc-kursen som helt och hållet bygger på tumörimmunologi och är för dem som är intresserade av både bioteknik och akademi. ... [+]

Översikt

Det största moderna genombrottet för cancerbehandling har varit antikroppsterapi. Ett ökande antal bioteknikföretag har antikropps- eller vaccinbaserade cancerterapier i utveckling. Kursen syftar till att locka till studenter som är intresserade av tumörimmunologi, som vill bedriva en karriär, antingen inom branschen (bioteknik) eller i akademin.

Syfte och målSkaffa en specialkunskap i tumörimmunologi med särskild hänvisning till monoklonala antikroppar och cancervaccinerUtveckla kritisk och analytisk kraft för att utvärdera vetenskaplig litteraturUtför ett vetenskapligt forskningsprojektFörvärva förmågan att kommunicera vetenskapliga resultat muntligt och skriftligtLär dig om företagets utnyttjande av cancerbehandlingInnovativa funktioner i denna kursDen enda MSc-kursen baserad helt på tumörimmunologi.Eleverna genomför ett omfattande forskningsprojekt, under vilken tid de förvärvar en betydande mängd laboratoriebaserade färdigheter.En modul baserad helt på vetenskapligt skrivande och utveckling av en affärsplan.Individuella från industriföreläsning på kursen.Den är lämplig för kandidater i biovetenskap, biomedicinska vetenskaper och allierade ämnen, och även för personer som redan är lämpliga anställda som vill förbättra och uppdatera sin kunskap och erfarenhet.Kursen lockar studenter från Storbritannien och hela världen.Kursinnehåll... [-]
Storbritannien Nottingham
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nottingham

Denna MSc-fysioterapikurs är öppen för alla terapeuter och närstående vårdpersonal som vill förbättra sina kliniska färdigheter, professionell kunskap och kritiska bedömn ... [+]

Översikt

Denna MSc-fysioterapikurs är öppen för alla terapeuter och närstående vårdpersonal som vill förbättra sina kliniska färdigheter, professionell kunskap och kritiska bedömningsförmåga som en del av deras pågående karriärutveckling. Det är idealiskt för dem som vill genomföra en praktisk klinisk fokuserad forskning utan åtagande att genomföra en forskningsenlig examen.

Inom ett stimulerande klimat av bevisbaserad praxis och internationalisering ger skolan dig tillgång till faciliteter i världsklass och ett unikt tillfälle att lära sig av experter. många av dem är internationellt publicerade och högt respekterade inom sitt område.

Kursen är grundad i kritisk analys och reflekterande övning, och utrustade med kompetensen för att utvärdera samtida yrkesutövning. Eleverna kan genomföra generiska tilldelning av MSc sjukgymnastik, eller välj från en av två Pathways . Dessa är:... [-]

Storbritannien Nottingham
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nottingham

Kursen syftar till att göra det möjligt för eleverna att utveckla, leverera och leda högkvalitativa barnmorskor inom ramen för nationell och internationell drivkraft för ... [+]

Översikt

Kursen syftar till att göra det möjligt för eleverna att utveckla, leverera och leda högkvalitativa barnmorskor inom ramen för nationell och internationell drivkraft för att förbättra barns och hälsofrågor för den födda kvinnan och hennes familj.

Du kommer att studera djupgående kunskaper och vetenskap om barnmorska, bevisinformerad barnmorskpraxis, forskningsfärdigheter och metodik samt etisk, politiskt, juridiskt, ekonomiskt, mångprofessionellt och globalt sammanhang där moderna barnmorskor praktiseras.

Kursen syftar till att utrusta barnmorskor och modersjuksköterskor med de kunskaper och färdigheter som krävs för att leda träningsförändringar, följa en karriär inom forskning och / eller högre utbildning, eller arbeta på senior och strategiska nivåer i dagens barnmorska och vård. För att uppnå detta erbjuder divisionen av midwifery en inlärningsmiljö som underlättar utvecklingen av reflekterande, analytiskt och evidensbaserat kritiskt tänkande för att utmana befintlig barnmorskpraxis, utmana mammaledighet och leda och hantera förändringar.... [-]

Storbritannien Nottingham
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nottingham

Denna kurs är särskilt lämplig för kandidater i biovetenskap, biomedicinska vetenskaper och allierade ämnen. Det är också lämpligt för personer som redan är anställda ino ... [+]

Översikt

Denna kurs är särskilt lämplig för kandidater i biovetenskap, biomedicinska vetenskaper och allierade ämnen. Det är också lämpligt för personer som redan är anställda inom relaterade områden som vill få värdefull forskningserfarenhet, samt uppdatera sin kunskap inom immunologi och nya immunterapeutiska tekniker.

Som forskarutbildare i Life Sciences skolan kommer du att arbeta i en miljö med en sund undervisnings- och forskningsbas som är utrustad med att ge avancerad utbildning på detta område.

Programmet fortsätter att växa i storhet och rykte, eftersom det upprepas känns igen för sin excellens, relevans och innovation inom studien av immunologi.... [-]

Storbritannien Nottingham
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nottingham

Denna kurs är lämplig för kandidater i biovetenskap, biomedicinska vetenskaper och allierade ämnen, liksom de som redan är anställda inom vetenskap, laboratorium eller me ... [+]

Översikt

Denna kurs är lämplig för kandidater i biovetenskap, biomedicinska vetenskaper och allierade ämnen, liksom de som redan är anställda inom vetenskap, laboratorium eller medicinska fält. Vi välkomnar UK, EU och internationella sökande.

Vår kurs är unik. Du kommer att utforska den molekylärgenetiska basen för sjukdom ur både ett mänskligt och infektionssjukdomperspektiv.

Viktiga ämnen som du kommer att täcka omfattar:

den molekylära grunden för mänskliga genetiska sjukdomarden molekylära grunden för infektionssjukdomarmolekylär diagnostisk teknik inom vårdenbioinformatik och statistikforskningsfärdigheterForskning i skolan

Studerande studenter bidrar direkt till effekten av vår forskning och är viktiga för det arbete vi gör. Du kommer att arbeta med en aktiv forskargrupp under hela ditt projekt - bli involverad i forskning i framkant av universitetets forskningsstrategi.... [-]

Storbritannien Nottingham
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nottingham

Denna banbrytande kurs kombinerar undervisade moduler med en hög nivå av praktisk labbaserad forskning. ... [+]

Översikt

Denna banbrytande kurs syftar till att maximera studenternas anställbarhet. Vår rekord visar 90% av de akademiker som är säkra på stamcellsrelaterade tjänster, inklusive doktorander, positioner inom industrin och statligt finansierade organ (t.ex. stamcellsbanker).

Kursinnehållet har utformats i samråd med stamcellsexperter och potentiella arbetsgivare inom bioteknik, akademi, industri och organ som reglerar stamceller, för att ge den kompetens som krävs för att kunna konkurrera i en ständigt föränderlig värld.

Nyckelfakta

Detta är den ursprungliga och längsta spridningen av MSc-stamcellsteknik i Storbritannien. Sedan 2007 har det blivit en unik blandning av tvärvetenskaplig kompetens till studenter.Kursen är 12 månaders heltidsstudie från oktober till september, varav 40% är laboratoriebaserad.Undervisade moduler omfattar cell- och molekylärbiologi, embryonala och inducerade pluripotenta stamceller, vuxna stamceller, kliniskt relevant regenerativ medicin, etik av stamcellsteknik och ny för 2013, translationsteknik för stamceller.Nottingham är i topp 1% av världens universiteterUniversitetet ligger i en vacker campus och dess miljövänliga referenser betyder att den rankas först i världen (UI Greenmetric World University 2011.) En säker och attraktiv miljö med mycket låg brottsstatistik jämfört med stora stadscentrum.Strukturera... [-]
Storbritannien Nottingham
October 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

University of Nottingham

Undervisad av globalt kända folkhälsoexperter och specialister kommer du att vara väl rustad med den teoretiska kunskapen om folkhälsan i kombination med praktiska tilläm ... [+]

Översikt

Med 25 års erfarenhet av folkhälsoundervisning förstår vi hur man levererar den viktiga balansen mellan akademisk excellens och den praktiska tillämpningen av folkhälsoproblem i praktiken.

Du kommer att ingå i en studentcentrerad kurs som lärs av multidisciplinär expert epidemiologer, metodologer och folkhälsoutövare.

Du kommer att engagera dig med personal som är engagerade i högkvalitativ forskning och utbildning för att undersöka förekomst, orsaker och förebyggande av sjukdomar i populationer.

Är kursen rätt för dig?

Denna kurs är idealisk för personer som:

arbeta eller planera att arbeta inom folkhälsan och relaterade områden, både i Storbritannien och i globala miljöerha nödvändiga grundläggande akademiska färdigheter (en god nivå av matematisk förmåga behövs för att genomföra detta program)är angelägna om att studera folkhälsan med studenter med olika bakgrund och erfarenhetermoduler... [-]
Storbritannien Nottingham
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
University of Nottingham Medical School Queen's Medical Centre
NG7 2RD Nottingham, England, Storbritannien