Brunel Medical School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Från september 2021 är vi glada över att introducera en 5-årig grundexamen i medicin som leder till utmärkelsen Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS). Den nya Brunel Medical School är en del av College of Health and Life Sciences. Vår 5-åriga MBBS i medicin är öppen för studenter utanför Storbritannien och EU. Vid det första tillfället kommer vi att diskutera med Health Education England och Office for Students för att göra det möjligt för oss att erbjuda vår medicinsexamen till studenter från Storbritannien och EU (för att bekräftas) inom en snar framtid.

Varför studera medicin på Brunel?

Kliniska placeringar som spänner över London och sydöstra England

 • Under dina medicinska studier på Brunel kommer du att genomföra ett brett utbud av kliniska placeringar. Här kommer du inte bara att observera att du kommer att ha möjlighet att tillämpa din kliniska kunskap i kliniska verkliga situationer.

stipendier

 • Brunel Medical School tilldelar 10 stipendier specifikt för MBBS-medicin för posten 2021/22. För information, besök webbplatsen för stipendier.

Fokus på samhällsmedicin

 • Ett spännande element i vår MBBS i medicin är hur du tillämpar din kliniska kunskap i våra lokala samhällen. Du tittar på den "större bilden" genom att lära dig att säkerställa god hälsa för alla, inte bara hälsan för en patient. Denna värdefulla erfarenhet lokalt kan användas för att gynna samhällen runt om i världen.

Lär dig medicinens vetenskap och "konst"

 • Här på Brunel undervisar vi inte vetenskap isolerat, du måste veta varför du lär dig. Du lär dig allt om vetenskapen om medicin - hur läkare använder aktuell vetenskaplig forskning för att stödja beslutsfattandet. Du lär dig också läkemedlets "konst" - hur evidensbaserad medicin tillämpas på varje patient du kommer att se.

Förbered dig på 'värld' medicin

 • Vi kommer att tillhandahålla specialrådgivning, support och vägledning för dem som vill ta USMLE eller MCCEE .
 • Du kommer att lära dig om utmaningarna från 2000-talet som vi står inför, dess påverkan på hälsan och hur detta relaterar till praxis att ta hand om patienter. Du kommer att upptäcka betydelsen av förebyggande, folkhälsa, rehabilitering och andra aspekter av klinisk medicin på global nivå. Vi kommer att förbereda dig för att utöva medicin inte bara i Storbritannien och ditt hemland utan också på global nivå.
 • Den utvecklade "digitala" världen - Genom vår innovativa läroplan kommer du att uppleva en rad tekniker, t.ex. artificiell intelligens, robotik, virtual reality och leverera virtuella konsultationer.
 • Utvecklingsvärlden - Du kommer att utbildas till att utöva medicin genom att beakta patientens tecken och symtom utan många aspekter av modern teknik. I vissa fall utan el!

En primär medicinsk kvalifikation

 • En brittisk medicinsk examen är erkänd över hela världen. Du kommer att utexamineras med en primärmedicinsk kvalifikation, som ger dig provisorisk registrering hos GMC och licens för att utöva i stiftelsens år 1 / bosättningsår 1-tjänster.

Var en del av vårt internationella samhälle

 • Världens studenter kallar Brunel hem, något vi är extremt stolta över. Det finns faktiskt 150 av världens länder representerade vid Brunel, vilket ger dig möjlighet att leva och studera som en del av ett mångfaldigt globalt samhälle.

Garanterat studentboende på vårt Västra London campus

 • Vi har över 4500 moderna, bekväma och säkra rum med olika boendealternativ på campus.

130580_Box-image-x700.jpg

"Vi är stolta över vår medicinska skola i världsklass i Brunel som syftar till att förbereda dig för medicin från 21-talet i en rad kliniska och samhälleliga miljöer. I synnerhet kommer vi att bädda in kunskap och förståelse för integrerade vårdsystem där både fysiska och mentala hälsovården levereras alltmer i samhället, med stöd av framsteg inom digital teknik. Vi kommer att producera läkare med kunskap, färdigheter, flexibilitet och patientcentrerat fokus för att utöva medicin runt om i världen. "

Professor Paul Hellewell

Vice-provost och dekan, College of Health and Life Sciences

Platser

Uxbridge

Address
Brunel University London,
Kingston Lane

UB8 3PH Uxbridge, england, Storbritannien