Läs den officiella beskrivningen

Om oss

En ideell institution med historia och prestige.

RCU Escorial-Mª Cristina grundades av Regentdrottningen María Cristina de Hasburgo och Lorena, 1892, som drivs av den Augustinska religiösa ordningen sedan dess grundande. Det är ett övre utbildningscenter i samband med Complutense-universitetet i Madrid.

Vi undervisar de officiella examensprogrammen för juristkandidat och kandidatexamen i företagsekonomi, civilingenjör och privatekonomi i kiropraktik.

Escorial - María Cristina Royal University Center ligger i en extraordinär miljö och i fantastiska omgivningar. Universitetskampanjen utgör en del av det förbluffande monumentala arkitektoniska komplexet av kungliga klostret El Escorial grundat av kung Phillip II på 1500-talet. Allt detta ger en särskilt fördelaktig atmosfär för studier och inter / personliga relationer.

Byggnaderna är äkta gems av arkitektur, med helt moderniserade faciliteter: Studentresidens, Bibliotek, Idrottsområde, Föreläsningssalar utrustade med projektionsanläggningar, datorer mm

Övergripande utbildning av individer är det primära målet för det utbildningsprogram som Escorial - María Cristina Royal University Center erbjuder genom att utveckla sin kognitiva, fysiska, sociokulturella potential som tar dem till gränserna för deras möjliga kunskaper. Vi stimulerar kreativitet och vetenskaplig forskning genom akademisk utbildning, kunskapsöverföring och kultur.

Centrets ledning övervakar kvalitet och utbildningsexpertis, i en pågående och flytande dialog mellan lärare och studenter, långt ifrån steril byråkratisk formell utbildning.

Föreläsningsstaben, till stor del ritad från Complutense-universitetet i Madrid och näringslivet, är personligen och professionellt involverat i utbildnings- och utbildningsverksamhet inom sina områden.

Du är intressant och målet för vårt fullständiga institutionella akademiska arbete. Därför har varje elev en handledare / lärare som guidar och följer med honom i sin yrkesutbildning.

"Gå med mig om du håller samma sanningar. Undersök med mig om du håller samma tvivel. Var du känner igen ditt misstag, kom med mig. Var du känner igen min, ta med mig "(St. Augustine).

Ur sammanhanget av denna oföränderliga arkitektoniska inställning, en symbol för universalitet och brödraskap, ber vi att våra studenter / förutom att bli skickliga yrkesmän blir män och kvinnor med medborgerliga värderingar, känsliga och engagerade i utvecklingen och respekten för den mänskliga värdigheten.

Vi öppnar våra dörrar för alla, utan att göra någon åtskillnad för race, creed eller position, vilket underlättar en ömsesidig form av utbildning och information med andra universitetscentra.

Programmen undervisas på:
Engelska
Spanish (Spain)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Royal University Center Maria Cristina

Kiropraktik är ett snabbt växande yrke i Europa. I de länder där kiropraktik regleras är det fortfarande ett behov av fler yrkesverksamma. ... [+]

Varför ska jag studera kiropraktik?Kiropraktik är ett snabbt växande yrke i Europa. I de länder där kiropraktik regleras är det fortfarande ett behov av fler yrkesverksamma.Muskuloskeletala smärta är en viktig orsak till funktionshinder med enorma socioekonomiska följder och Kiropraktik är ett ledande yrke för att hantera denna fråga.Det är ett yrke som behandlar patienter och ger medel för konservativ vård.Varför studera vid Madrid College of Chiropractic?Madrid College of Chiropractic ligger inom Real Centro Universitario Escorial Maria Cristina, ett prestigefyllt centrum som grundades 1892Utbildningsmodellen är baserad på små kohorter, vilket ger en personlig utbildningLäroplanen är helt ackrediterad av Europeiska rådet om kiropraktikutbildningDet var den första institutionen som erbjuder utbildning och utbildning i kiropraktik i Spanien och det har ackrediterats sedan den första examenFakulteten består av akademiker från offentliga och privata universitet, med omfattande och varierad akademisk och klinisk bakgrund.Internationella utbytesmöjligheter är tillgängliga med institutioner i Japan, Kanada, Mexiko, Brasilien och USALär dig en bevisbaserad och patientcentrerad läroplanVad behöver jag göra för att bli student?... [-]
Spanien Madrid
September 2019
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Royal University Center Maria Cristina

Master i kiropraktik vid Madrid College of Chiropractic - RCUEMC syftar till att utbilda akademiker i kiropraktik så att de kan fördjupa sin kunskap om kiropraktik och de ... [+]

presentation

Master i kiropraktik vid Madrid College of Chiropractic - RCUEMC syftar till att utbilda akademiker i kiropraktik så att de kan fördjupa sin kunskap om kiropraktik och dess grenar av mer representativa specialiteter och öva yrket i länder som kräver denna nivå av utbildning. Magisterexamen består av 60 högskolepoäng som motsvarar teoretiska ämnen, praktik i externa centra och Final Work.

mål

Huvudsyftet med Master i kiropraktik är att förbereda studenterna som professionella så att de kan träna kiropraktik på ett helt kompetent sätt.

Krediter: Ekvivalent med 60 hpUndervisningsspråk: 70% spanska och 30% engelskaPlatser: 5Ungefärligt pris: 5 864 euroManagement Center: Madrid College of ChiropracticTillgångsprofil... [-]
Spanien Madrid
September 2019
Campusstudier
Läs mer på svenska