Läs den officiella beskrivningen

Vem vi är

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social är en vetenskaplig och kulturell grund som bland sina mål har medicinsk utbildning, patientnöjdhet och utveckling av exponentiell medicin.

Dess forum och aktiviteter bygger opinionsströmmar för att främja modellen för excellens och innovation inom hälsa.

Vi främjar en mental mentalitet som fokuserar på skapandet av hälsosamma vanor och proaktiva ledare.

Medicinsk utbildning

Vi främjar yrkesutbildning och utveckling av opinionsledare

  1. Vi bidrar till utvecklingen av professionell kompetens hos chefer, läkare, apotekare, sjuksköterskor och tandläkare.
  2. Vi utbildar yrkesverksamma och framtida ledare inom kompetens och god praxis så att de kan skapa värde i hälso- och sjukvården.
  3. Vi utvecklar träningsaktiviteter och dynamiska verktyg som ger ett solidt stöd i professionell praxis.

Njut av vårt kunnande

Vi är bakom 20 års kompetens. Sedan 1997 har mer än 18 000 yrkesverksamma deltagit i utbildningsverksamheten inom Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social .

113785_rsz_adobestock_100209996.jpg

Programmen undervisas på:
Spansk

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social

I masterprogrammet för hälsohantering och förvaltning ges studenten nyckeln till den europeiska campus som tekniskt stöd, vilket gör det möjligt för honom att få tillgång ... [+]

innehållKvalitetshantering i hälsoorganisationerSjukvård och hälsoplaneringSjukvårdsförvaltningsteknikKlinisk vårdhantering på sjukhusFörvaltning av mänskliga resurser inom omvårdnadPraktisk tillämpning av direktiv och kommunikationsförmåga i omvårdnadKvalitet i sjukvårdstjänsterExcellens i kvaliteten på vårdenGrundläggande tekniker och procedurer inom omvårdnadSjukvård i taxonomierna i NANDAUtbildningsmetod tillämpad på omvårdnadFöroreningar, hälso- och sjukvårdVårdomsorg i hälsoproblem av fysiska, kemiska och biologiska medelKlinisk forskning för omvårdnadMetodik inom omvårdnadsforskningSjukvårdsforskningsteknikÅtgärdsformer i vårdintervjuSjukvårdsledningmålUnderlätta verktyg och hanteringsteknik för de olika åtgärderna i riktning mot hälsovårdstjänster.Formulera strategier och beskriv de operativa åtgärder som leder till att resultaten uppnås genom vilka RD / 2015-kriterierna fastställs, vilket fastställs för genomförandet av de kliniska ledningsenheterna inom hälsovården.Förkunskapskrav... [-]
Spanien Madrid
September 2019
Heltid
8 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska