Universal Caribbean University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen

UCU lovar att använda nya innovationer och högteknologiska inlärningsverktyg för att utbilda och utbilda framtida unga läkare, forskare och forskare på ett bättre sätt under 2000-talet.

130651_130482_CoverUCUImage-2.jpg

© Universal Caribbean University

Varför välja UCU?

 • Prisvärd utbildning utformad helt enkelt för dig.
 • Högkvalificerade professorer med doktorsexamen / doktorsexamen med erfarenhet av att lära läkarstudenter inom respektive områden
 • 1:10 Lärare till studentkvot. En på en mentorskap för studenter för framgångsrik godkännande av USMLE steg 1 och steg 2 tentor.
 • Forskningsmöjligheter under kliniska år på anslutna sjukhus och andra forskningsanläggningar.
 • UCU kommer att ge hjälp vid ansökan och säkra uppehållstillstånd i USA för berättigade studenter.

Fakulteten och studenterna kommer att samarbeta för att bygga en stark grund som inkluderar:

 1. Aktivt lärande och kritiskt tänkande.
 2. Effektiva kommunikationsförmågor.
 3. Undervisning inriktad på studenter som avslutar sin medicinska utbildning och utmärker sig i de obligatoriska licensundersökningarna i USA, Kanada, Indien
 4. Studenterna kommer att förberedas tillräckligt både i grundläggande vetenskap och klinisk utbildning.
 5. Åtagande för att främja hälsan och välbefinnandet i samhället de tjänar i.

Hur Universal Caribbean University strävar efter att uppnå dessa mål:

 1. Universitetet kommer att sträva efter nationell och internationell framträdande genom professionalism, mångfald, aktualitet, strategisk tillväxt
 2. Förutom regelbunden klassrumsundervisning och labb av lärda professorer inom sina respektive medicinområden, kommer Institutionen för lärande att ansvara för:
  1. Didaktiska föreläsningar, specifikt inriktade på problemlösningsfärdigheter
  2. Gruppdiskussioner och handledning
  3. Färdighetsstationer och aktiva inlärningsprogram
  4. Datoriserat och virtuellt praktiskt lärande

Photo captured during office hours of a company in Brazil.Lucas Vasques / Unsplash

Varför St. Kitts?

 • Nära till det kontinentala USA.
 • paradis ön
 • Mycket säkert
 • Vänliga människor
 • 1 US-dollar = 2,70 EG-dollar (östra Karibiska dollar)

Vi såg behovet av en bättre medicinskola som faktiskt bryr sig om elevernas framtid.

Som en ny medicinskola kommer UCU att förvärva all nödvändig ackreditering för att göra vårt universitet till en framgång, så våra studenter kan vara stolta över att säga "Vi tog examen från Universal Caribbean University ". UCU: s program kommer att använda nya innovationer och högteknologiska inlärningsverktyg för att utbilda och utbilda framtida unga läkare, forskare och forskare på ett bättre sätt för 2000-talet.

När vi växer kommer vårt universitet att göra.

Vår anläggning är välutrustad med toppmodern klassrum för sina lärare och studenter som kan hysa upp till 30 elever åt gången. Våra klassrum är utrustade med 60 "TV: er så att du inte bara lyssnar på föreläsningar utan även studenter tittar på interaktiva inlärningsvideor. Vi anser att utbildning borde vara rolig.

Vi stressar förebyggande medicinutbildning liksom andra specialprogram utformade för att utbilda studenter som så småningom kommer att bli världsklass, kompetenta läkare för patienter i alla miljöer, oavsett om det är ett landsbygdssjukhus, fjärrsamhället, privat praktik eller ett stort medicinskt centrum.

Vi erbjuder flera program på vår medicinska skola St. Kitts, med vårt huvudkontor i Florida för kliniska kontor. Våra program inkluderar fyraåriga MD-program

Om du letar efter medicinsk utbildning i hög kvalitet utomlands med känslan av att vara hemma, är Universal Caribbean University rätt plats för dig.

Uppdrag

Vårt mål vid UCU School of Medicine är att förbereda våra studenter på att vara nästa generation medicinska yrkesutövare genom utbildning som främjar ledarskap, spetskompetens och livslångt lärande.

Fakulteten och studenterna kommer att samarbeta för att bygga en stark grund genom aktivt lärande och kritiskt tänkande, effektiv kommunikationsförmåga, engagemang för att främja hälsan och välbefinnandet i samhället de tjänar.

Visste du

USA kommer att ha en brist på upp till 120 000 läkare år 2030. Bristen kommer att vara i fyra breda kategorier: primärvård, medicinska specialiteter, kirurgiska specialiteter och andra specialiteter. En brist på mellan 14 800 och 49 300 läkare inom primärvården och specialiteter som inte är primärvård på mellan 34 000 och 70 000 läkare.

130652_130484_CoverUCUImage.jpg

© Universal Caribbean University

Platser

Basseterre

Address
C.A Paul Southwell Industrial Park,
Caraibes Plaza unit # B2,
Bird rock

KN0101 Basseterre, Saint George Basseterre Parish, Saint Christopher och Nevis