Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till University of Medicine & Health Sciences

En state-of-the-art Karibien läkarutbildningen catering till individuella behoven hos sina elever. UMHS strävar efter högsta kvalitet, med fokus på små klasstorlekar, hög elev lagring och enorma resultat som hjälper eleverna att nå sina drömmar.

UMHS campus

University of Medicine and Health Sciences (UMHS) campus har en pulserande atmosfär, frammana en kollegial miljö. De studenter, lärare och personal är alla avsedda för medicinsk utbildning. En exotisk paradis, St Kitts kännetecknas av hisnande vacker natur. Skryter kristallklart vatten, sandiga mjuka stränder, orörda ekosystem, tropiska regnskogar, och en spektakulär vilande vulkan. St Kitts erbjuder något för alla.

St Kitts Campus

Studenter slutföra sin Basic Science Program vid UMHS campus på den karibiska ön St Kitts. Under de första fyra terminer på St Kitts, eleverna befinner sig i en modell inlärningsmiljö som sätter standarden för modern medicinsk utbildning.

Teknik Baserat Campus

UMHS driver en av de nyaste och mest teknik avancerade campus. Campus har tekniska framsteg på framkant av vård instruktion. Den trådlösa och nätverks campus är en viktig komponent för att säkerställa att eleverna är väl förberedda för att slutföra utbildningen. Utnyttjande och förståelse för pedagogiska programvaror och auto-tutorial lärande betonas genom hela inlärningsprocessen.

Alla klassrum och laboratorier är utrustade med toppmodern audiovisuell utrustning och har trådlös uppkoppling för studenter att få tillgång till fakultets PowerPoint-presentationer och klass anteckningar. För att maximera lärande, studerande krävs för att laptop / pekdatorer till klassen.

Ackrediteringar och GODKÄNNANDEN

UMHS studenter är berättigade att sitta för USA Medical Licensing Undersökningar som en följd av IMED och WHO Avicenna listor.

Förutom att ha St Kitts ackreditering, University of Medicine and Health Sciences (UMHS) har också hela sex års ackreditering från Accreditation kommissionen på Högskolor of Medicine (ACCM). En internationellt erkänd ackrediteringsorgan, ACCM (accredmed.org) följer Liaison Committee of Medical Education (LCME) Standarder för ackreditering. Den LCME befogenhet av US Department of Education som accreditor av amerikanska och kanadensiska medicinska skolor.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

M.D.

University of Medicine and Health Sciences

Examen med en medicine doktor examen (MD), måste studenterna framgångsrikt slutföra de grundläggande och kliniska vetenskapsprogram och passera USA Medical Licensing Unde ... [+]

Vår vision är att ha en butik medicinsk skola för elever som förtjänar och kräver en utbildning av hög kvalitet i en liten skolmiljön. Vår fakultet är mycket credentialed och rekryterade främst från USA. De älskar att undervisa och ägna nästan 100% av sin tid till eleverna.

Basic Science Program, termin 1-4, ligger på vår state-of-the-art campus på den vackra karibiska ön St Kitts. Vår traditionella medicinska läroplanen kan jämföras med de flesta amerikanska medicinska skolor. Eleverna testas i blocket format hela terminen. Shelf undersökningar, som simulerar mini USMLE stil undersökningar, är också integrerade i den akademiska programmet. Pre-kliniska exponeringen börjar under det första halvåret och fortsätter under hela grund Science Program.... [-]

Saint Christopher och Nevis Basseterre Amerikas förenta stater New York
September 2019
Engelska
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska