Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

"Grigore T. Popa" Universitetet i medicin och apotek i Iasi är en av de äldsta och mest prestigefyllda institutionerna i landet, som klassificeras på nationell nivå som ett universitet för avancerad forskning och utbildning. Över 9000 studenter i Rumänien och från över 50 länder runt om i världen studerar medicin, tandläkemedel, apotek och medicinsk bioengineering i universitetets fyra fakulteter. Utbildningsprocessens prioritet är utbildningen av exceptionella experter med stark teoretisk och praktisk bakgrund, som klarar av konkurrens på nationell och internationell nivå.

Fakulteten för medicinsk bioteknik anpassar ständigt sina utbildningsprogram till arbetsmarknadens behov. Med tanke på den ökande efterfrågan på välutbildade specialister inom biomedicinsk gräns, erbjuder fakulteten för medicinsk bioteknik ett partnerskap där chansen ligger hos dem som vet hur man använder den. Vi vill att du ska ha modet att ta ditt liv i händerna med en bioengineer, med en fysioterapeuts kompetens, förtroendet i ditt sinne och utbildningen och andan för att ge dig möjligheter att lyfta dig på de högsta toppar av lycka till uppfyllda drömmar.

Som doktorand i fysioterapi kommer du att arbeta inom sjukvårdssektorn direkt kopplad till rehabilitering och optimering av patientfunktioner, barn eller vuxna, för att bidra till integrationen i specifika livsaktiviteter.

Fysiokinetoterapeuter sätter scenerna i individuella terapeutiska planer baserat på statiska och dynamiska träningsprogram, enligt klinisk diagnos och tillämpar fysioterapi tekniker, kinetisk, profylaktisk hjälp och tekniker för rehabilitering.
Gå in i FASCINATIVE UNIVERSE OF PHYSIO-KINETO-THERAPY!

Tveka inte att KONTAKTA OSS:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
anca.galaction@bioinginerie.ro
Mer information: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

Kandidaterna från Bioengineering- specialiseringen arbetar på sjukhus, akademiska institut, läkemedelsföretag, protesföretag och statliga myndigheter.

Bioengineering specialister arbetar med komplex medicinsk utrustning, design, utveckla eller testa medicinsk utrustning, aktivt delta tillsammans med medicinsk personal vid återhämtning av patienter.

Medicinska bioengineers använder kunskaper om biologi, fysik, matematiska mönster och datasimulering för att utveckla nya terapier och medicinsk bioteknik.

Titta på FRAMTIDEN med en BIOENGINEER!

Tveka inte att kontakta oss:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
anca.galaction@bioinginerie.ro
Mer information: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Platser

Iaşi

Address
Strada Universității,nr. 16
700115 Iaşi, Iași län, Rumänien