Läs den officiella beskrivningen

Academy Group Nya Zeeland är en av Nya Zeelands mest etablerade privata utbildningsanordnare som erbjuder ett brett utbud av utbildningsprogram på nivåer 1-5 på Nya Zeeland referensramen.

Academy Nya Zeeland erbjuder praktisk praktisk inlärning för att ta dig till nästa steg i din karriär. Vi har tränat studenter sedan 1987 och vår erfarenhet är det som gör oss framgångsrika.

Våra studenter dra nytta av vår starka gemenskap och industri kontakter med skolor, arbetsgivare, Industri och Statliga agenturer. En av våra viktigaste direktiven är att säkerställa kraven på lokala arbetsplatser uppfylls.

Som en del av Akademins program, erbjuder vi utmanande erfarenheter att hjälpa till att bygga det förtroende du behöver för att möta den stora utmaningen: att hitta och behålla ett arbete. Din tid med oss ​​kommer att ge dig att ta initiativet och ta chanser. Vi ser framgång dagligen, och förstå dess makt för att motivera.

För vår Internationella studenter, Erbjuder vi Apotekstekniker Program - Nivå fem som är NZQA godkända kvalifikationer som krävs för att bli en Pharmacy Dispensary Tekniker. Efter avslutad alla lärande, kommer Academy studenter tilldelas lämpliga NZQA enhets standarder och nationella certifikat, vilket ger nationellt erkänd certifiering av den kompetens och normer uppnås.

Här på Academy Nya Zeeland vi har en enad fokus i alla våra program; att hjälpa alla våra elever få värdefulla, kvalitet kvalifikationer och kunskaper över spännande och olika branscher. Våra värderingar är i centrum för allt vi gör och dessa riktlinjer hjälpa Academy Nya Zeeland vara förstahandsvalet när man studerar i våra erbjudna ämnen.

"Akademin Nya Zeeland examen har kunskap, den verkliga världen kompetens och de yrkesmässiga och personliga egenskaper för att göra en skillnad" - Vår Graduate Promise

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Certificate

Academy New Zealand

Nya Zeelands Certificate i farmaci (Apotekstekniker) - Nivå 5 är NZQA godkända kvalifikationer som krävs för att bli ett apotek Dispensary tekniker. Vår kurs lär dig alla ... [+]

Din karriär inom apoteksbranschen börjar här

Nya Zeelands Certificate i farmaci (Apotekstekniker) - Nivå 5 är NZQA godkända kvalifikationer som krävs för att bli ett apotek Dispensary tekniker.

Vår kurs lär dig alla de nödvändiga tekniska färdigheter och farmaceutiska kunskaper för att bli en Apotekstekniker och Academy Nya Zeeland är ett av de enda skolor i Nya Zeeland erbjuder denna efterfrågade kvalifikationer.

Det finns massor av jobb i Nya Zeeland för kvalificerade Apotektekniker och vi är stolta över att ha 93% av våra studenter arbetar i branschen.

Kursinnehåll Bearbetnings recept - Beräkningar - Hantering läkemedel - Lagstiftning - Compounding - kundrådgivning - Läkemedel - Mänskliga biologistudenter kommer att genomföra apotek arbetslivserfarenhet med några av Nya Zeelands ledande apotek och vi är fast beslutna att hjälpa studenter i apoteks karriärer. Karriärmöjligheter Apotekstekniker - Apotek Retail Assistant - Apotek Retail köpare - Läkemedels representant - Tillverkning Apotekstekniker Certifikat NZ Certificate i Apotekstekniker Level 5 - NZ Certificate i Apotekstekniker Nivå 4 - NZ Certificate i farmaci (Introduction to Pharmacy Practice) Nivå 3 Inträdeskriterier ... [-]
Nya Zeeland Auckland
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
54 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska