Skolor & universitet i Nicaragua

Bästa skolor & universitet i Nicaragua 2018

På denna sida kan du söka till universitet, högskolor och handelshögskolor i Nicaragua. Du kommer lätt hitta all information om de topprankade universiteten i Nicaragua. Klicka på "Läs mer " för en detaljerad beskrivning av universitetet och en översikt av de erbjudna utbildningarna.

Hitta universitet i Nicaragua och bläddra genom sina program för att hitta de som passar dig bäst. Få all information om de olika studiemöjligheter i Nicaragua och jämför terminsavgifter och längd för studien. Du kan spara tid och universitet kontakt i Nicaragua direkt: fyll i "Begär gratis information " form, vilket kommer att sätta dig i kontakt med antagningen kontoret.

Starta sökningen efter din framtida utbildning direkt!

1 Resultat i Nicaragua

Universidad Central de Nicaragua

PhD M.D. Nicaragua Managua

Central University of Nicaragua inspirerad av värderingar och etik finns för att bilda integrerade yrkesverksamma och företagare, lyckats med att möta de utmaningar som den globaliserade världen, genom processer undervisning innovativt lärande, elevcentrerad som aktiv i sin egen utbildning ämne. Vision Central University of Nicaragua är en institution för högre utbildning känt för att ha en konsoliderad tvärvetenskapligt pedagogiskt projekt, genom att genomföra projekt som g… [+] ör det möjligt för akademiskt konkurrenskraftig och engagerad omfattande institutionell utveckling med utbildning av god kvalitet som omfattar forskning och förlängningsprocesser utbildning. [-]