Elevate Health

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Elevate Health erbjuder ett omfattande utbud av online medicinska kurser för forskare och sjukvårdspersonal. Kurser kan studeras uteslutande på nätet, eller som en del av en blandad plan som innehåller ansikte mot ansikte möten förutom distansutbildning. Men du väljer att studera, gör du det på egen hand, var du än är i världen - allt du behöver är en internetuppkoppling.

Elevate erbjuder mer än online-möjligheter till lärande; Det är en interaktiv portal som gör att de globala vårdpersonal för att möta på nätet för att dela kunskap, utforska idéer och analysera ny vetenskap. Detta innebär att när du har avslutat din online hälsokurser, du inte bara få en internationellt ackrediterad examen från Utrecht University - rankad # 1 i Nederländerna och # 46 i världen, men också ett nätverk av kollegor som du kan ringa på när du utvecklar din karriär professionellt.

Vårt mål är att öka kunskapen om och förståelsen för hälsovetenskap bland sjukvårdspersonal och medicinska forskare. På så sätt hoppas vi kunna förbättra den totala välbefinnande och minska skillnaderna i standarder för sjukvård mellan länderna.

Vad står vi för?

√ E-learning expertis

Vårt in-house team av e-learning utvecklare är experter på e-learning. Vi har en stark och solid nätundervisning filosofi och praktik, med ett personligt förhållningssätt till lärande, fokus på interaktion och vi erbjuder kontinuerlig pedagogiskt stöd under kursens gång.

√ Fokus på den medicinska sektorn

Vi fokuserar enbart på medicinska (forskning) sektor. Detta har gjort det möjligt för oss att utveckla relevant kunskap inom området. Det har också gjort det möjligt för oss att bygga upp ett omfattande internationellt akademiskt nätverk. Som sådan, vi är medvetna om den senaste utvecklingen och utmaningarna våra partners står inför.

√ ger bättre tillgång till god vård i hela världen

Höj Hälsa är inte bara en annan leverantör av online-medicinsk utbildning. I själva verket är vi ett socialt företag som syftar till att ge bättre tillgång till utbildning inom hälso- och sjukvården i hela världen - med målet att göra det möjligt för fler människor globalt för att få tillgång till god kvalitet sjukvård.

Hur det fungerar

√ Välja en kurs

Elevate erbjuder couses i ett brett spektrum av ämnen. Bläddra i kurs delen av denna webbplats för mer information om de olika kurserna som vi erbjuder.

√ Validering

Efter att ha fått din ansökan att registrera, kommer att höja kontrollera om du uppfyller kurs behörighet. Du får ett e-postmeddelande som bekräftar din plats.

√ Studera

Du kommer att använda vår online-lärande miljö i dina studier. Denna portal ger dig chansen att interagera med dina kollegor och tillgång till inspirerande föreläsningar och andra material av hög kvalitet.

√ Examination

I slutet av kursen kommer det att finnas ett slutprov, som kan fyllas i hemlandet, vid fastställandet av en av våra utbildningspartner.

√ certifikat

Du kommer att få en internationellt ackrediterad examen från Utrecht University, rankad # 1 i Nederländerna, efter framgångsrikt avslutat en kurs.

10547187_420815584727575_4352506952356059003_o

Platser

Nederländerna online

Address
Elevate
Heidelberglaan 8
Utrecht, The Netherlands

3584 CS Nederländerna online, Nederländerna