Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

UCM-källor för världsomspännande innovativa inlärningsmetoder, reinterpreterar och erbjuder dem till studenter som syftar till att vara en del av de nya internationella jobbtrenderna.

Vi engagerar internationella affärsmän och pionjärer i de mest innovativa, tvärvetenskapliga utbildningsteknikerna för att säkerställa högsta inlärningsstandarden.

UCM-hävstång på nästan tjugo års akademisk erfarenhet i Schweiz, där en om dess campus är baserad.

UCM är ackrediterad av National Commission for Higher and Further Education med licens nr. 2015-011. *

Vision

UCM, en utbildningsleverantör av utställningar, fokuserar på de senaste trenderna, nischerna och behoven på arbetsmarknaden, vilket gör det möjligt för UCM att snabbt utforma sina utbildningsmetoder och kurser för att vara i linje med dagens tider. UCM är stolt över en flexibel, flexibel akademisk struktur, vilket ger ett mervärde för studenter.

UCM genomför visionen av grundare Prof. Paolo Sotgiu genom att fokusera på varje students övergripande välbefinnande, deras emotionella, intellektuella, akademiska och sociala själv. UCM betonar därför undervisningsmetoder och utbildningsmiljöer som skapar rika lärande samhällen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Italienska
  • Franska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

United Campus of Malta

Förutom att utbilda studenter att öva sjukgymnastik yrke, graden kursen i sjukgymnastik tar också konsten att vård i den högsta bemärkelse: från privat till offentlig, fr ... [+]

Förutom att utbilda studenter att öva sjukgymnastik yrke, graden kursen i sjukgymnastik tar också konsten att vård i den högsta bemärkelse: från privat till offentlig, från sport till klinik, från sociopati till internationellt samarbete.

Teoretiska kunskaper och färdigheter finslipat manualer, empati och organisation, förebyggande och rehabiliterande metoder: en fullständig kurs, noggrann, mycket professionell.

En innovativ examen, kors, rika och mycket relationella lämpliga arbetare. Utexaminerade i osteopati, Idrott, Sport vetenskap och massörer kan registrera sig för kursen och be om erkännande av tidigare material.

Klasser kommer att hållas på vårt campus i Malta och kommer att bestå av 7-10 dagar obligatoriska lektioner per månad under en period av fyra år.... [-]

Malta Saint Julian's
September 2019
Italienska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

United Campus of Malta

Kursen löper i fyra år, på deltid, och leder till en magisterexamen. ... [+]

Översikt

Kursen löper i fyra år, på deltid, och leder till en magisterexamen.

Kursen kombinerar föreläsningar och forskning med obligatoriska kliniska träningsmoduler. Den senare kommer att övervakas av ortodontisk specialist som oftast ackrediterats av Europeiska tandvårdskommittén.

Ämnen kommer att undervisas genom gruppsessioner, seminarier pratical kompetens utbildning och studenter-ledade förbättringssessioner.

Föreläsningar kommer att hållas i 2 veckor var 4: e månad på Malta 40 timmar klinisk träning varje termin för det första året, 50 timmar för det andra året och 60 timmar för det tredje året.

Magisterexamen gör att du kan

behandla dentofaciella deformiteter;behandla patient som presenterar löv-, blandad och permanent uppmärksamhet;diagnostisera och behandla klass I, II och III malocclusions, vertikala och transversala ocklusala förändringar;behandla vuxna patienter även med nedsatt tandvård och / eller periodontala problem;interagera med andra specialister och vara en del av ett tvärvetenskapligt team: behärska de senaste 3D-teknikerna samt de nya förankringsenheterna och osynlig teknik.Modul... [-]
Malta Saint Julian's
September 2019
Engelska
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Why study Criminology? (IT lang)

Address
Business Labs Office Centre, Level 1 Dun Karm Street, Birkirkara, Malta
Saint Julian's, Malta