Queen Mary University of London, Barts and The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Rankad i 3: e i Storbritannien för medicin (Guardian University Guide 2018)

Queen Mary University of London (QMUL), en Russell Group University i Storbritannien har öppnat en medicinsk campus i Malta, Europa. Vi accepterar ansökningar till september 2018 och vår ansökningsdag är 30 juni 2018 . Vi erbjuder:

  • En femårig medicin MBBS Malta (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) grundutbildningsprogram.

Stipendier kommer att finnas tillgängliga 2018 för 2018/19 inresa.

Programmet lärs av Barts och London School of Medicine and Dentistry, en ledande UK Medical School som är en fakultet för QMUL. Barts och London bildades av det äldsta sjukhuset i Europa, St Bartholomews (kallat "Barts"), som grundades 1123, och Englands första läkarskola, The London, som öppnade 1785.

Detta medicinprogram följer samma kärnplan som QMUL-programmet undervisas i London och du kommer att undervisas på Malta av personal från QMUL samt lokala kliniker som utbildats av skolan.

Om Malta

Programmet kommer att baseras på Gozo, en av de tre öarna som utgör Republiken Malta. Malta har en bländande historia som spänner över 7000 år: öarna har tre UNESCO-världsarvsliv (inklusive hela maltesiska huvudstaden Valletta). Mer nyligen har du kanske sett Malta på TV: öarna ger några av de fantastiska platserna för Game of Thrones.

Undervisningsavgifter

35 000 euro per år

Ansökningsprocess

Kandidater ansöker direkt på universitetet , inte genom Storbritanniens standardapplikationssystem, UCAS.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Health Kandidatexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Kandidatexamen i medicin, MBC (Bachelor of Surgery)

Campusstudier Heltid 5 år September 2019 Malta Victoria

Programmet har utformats för att ge eleverna den medicinska kunskapen, kliniska färdigheter och professionella attityder som krävs för att bli behörig Foundation Year (FY1) Doctor. [+]

Queen Mary University of London (QMUL) erbjuder en femårig Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS) program som lärs ut på Maltas medelhavs öar. MBBS lärs av Barts och London School of Medicine and Dentistry, en fakultet för QMUL, en medlem av Russell-gruppen av ledande forskarledda brittiska universitet.

Programmet har utformats för att ge eleverna den medicinska kunskapen, kliniska färdigheter och professionella attityder som krävs för att bli behörig Foundation Year (FY1) Doctor. Vår spiralplan läses i en serie moduler som bygger på kroppssystem som i sin tur omfattar olika vetenskapliga och medicinska teman. Programmet är detsamma som MBBS London-programmet när det gäller kärnplanen, en metod för leverans och urvalskriterier.... [-]


Videoklipp

Study undergraduate medicine in Malta with a top UK medical school

Kontakt

Adress, rad 1 Sir M.A. Refalo Sixth Form Fortunato Mizzi Street, Victoria, Gozo
Victoria, Malta

Adress, rad 1 Garrod Building, Turner Street, Whitechapel
E1 2AD London, England, Storbritannien
Telefonnummer undefined