Läs den officiella beskrivningen

Melaka Manipal Medical College (MMMC) är en känd privat sjukvårdsinstitution med ett kännetecken för akademisk excellens och en avundsvärd banbrytande rekord för att ge kvalitativ medicinsk utbildning. De medicinska och tandläkarprogrammen vid MMMC utförs i samarbete med det respekterade Manipal University, Indien (tidigare kallat Manipal Academy of Higher Education), som inrättades i juli 1993 när dess professionella högskolor fick universitetsstatus, vilket gjorde det till det första institutet i det privata sektor som erkänns som ett ansett universitet i Indien.

MMMC har åtagit sig att tillhandahålla en läroplan som erbjuder olika lärande möjligheter. Studenter utvecklar ett brett spektrum av kunskaper, färdigheter och attityder som är nödvändiga för att utöva medicin. En välplanerad, mycket effektiv läroplan undervisad av dedikerade fakultetsmedlemmar, betonar sambandet mellan grundvetenskaplig och klinisk vetenskaplig utbildning. Vid MMMC är engagemanget för excellens en som inspireras av livet och tempereras av etisk service till nationen och mänskligheten.

MMMC är den föredragna institutionen som studenter förvärvar bäst av båda världar inom medicinsk utbildning och hälsovård genom:

 • Utmärkt teknisk och professionell utbildning
 • Kvalificerad, erfaren och dedikerad fakultet och personal
 • Den tid som spenderas i Indien ger studenten en stark exponering för grundvetenskap och morbiditetsmönster i samband med socioekonomisk status och kulturell praxis i ett annat land
 • Att bo i en tvärvetenskaplig universitetscampus vid Manipal, och ge studenten en unik tvärkulturell upplevelse och bygga självförtroende och självständighet
 • Bli en del av ett uppskattat utbildningssystem med ett internationellt rykte och världsomspännande alumni
 • Den kliniska fasen utförs på statens sjukhus i Malaysia där eleverna arbetar med patienter och medarbetare från olika etniska bakgrunder som är ensamma. Detta möjliggör effektiv kommunikation och rapport och sömlös fusion i Malaysias hälsovårdssystem.
 • MBBS och BDS grad erkänd av Malaysian Medical Council, WHO och IMED
 • Förbereder eleverna för global konkurrens.
 • Kvalitet och prisvärd utbildning
 • Moderna, specialbyggda akademiska lokaler och ett välutrustat resurscenter
 • Formellt byggd tio våningar byggnad för BDS program bostad Tandklinik och andra anläggningar.
 • Bra undervisnings- och inlärningsfaciliteter
 • Ett brett utbud av fritidsfaciliteter
 • Elevcentrerad inlärning
 • Bra vandrarhem boende
 • Dynamisk akademisk erfarenhet

Vi tar bäst från båda världarna!

Detta är enda anledningen till att vi skiljer oss från andra.

Förklinisk utbildning vid Manipal University (vår Manipal Campus) kommer att säkerställa att vår student får den bästa teorin av Medicin (MBBS) och Dental (BDS) utbildning. Denna utmärkta teoretiska kunskap kommer att visa sig mycket användbar när de kommer tillbaka till Melaka Campus för nästa fas av deras träning. Ingen annan plats på jorden kan erbjuda bättre möjligheter att få kunskap om human anatomi, fysiologi, biokemi, farmakologi, patologi, mikrobiologi och rättsmedicin och kliniska färdigheter som Manipal University.

"Det är snabbare att förstå färdighet (praktisk), om du vet varför du gör det (teori)"

Klinisk träning tillbaka på Melaka Campus å andra sidan kommer att utrusta vår elev med aktuell klinisk skicklighet som är nödvändig för att de ska bli den bästa läkaren eller tandläkaren. Studenter kommer att lära sig all disciplin i medicin och tandvård genom rotation. Våra MBBS-studenter skickades till lokalt (malaysiskt) statligt sjukhus för träning medan vår BDS-student kommer att studera i vår egen tandklinik (på campusområdet) för att förbättra deras färdighetsuppsättning.

"Vi är fokuserade på att producera bästa läkare och tandläkare!

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Melaka-Manipal Medical College

Den femåriga kandidaten för Dental Surgery (BDS) utförs på Manipal campus, Indien för fas I och Melaka campus, Malaysia för fas II. Ansträngningen är en sann återspeglin ... [+]

Introduktion till BDS-programmet

Den femåriga kandidaten för Dental Surgery (BDS) utförs på Manipal campus, Indien för fas I och Melaka campus, Malaysia för fas II. Ansträngningen är en sann återspegling av den manipala visionen när det gäller att vårda studenter med tuffa personligheter och att stärka den manipala värderingsbaserade utbildningen.

Förstå vikten av att knyta samman kultur, kunskap, humanitära aktiviteter och professionalism. BDS-programmet är utformat för att studenterna ska kunna dra nytta av båda länderna för att stimulera excellens i akademin och hälsan.

... [-]

Malaysia Malacca
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melaka-Manipal Medical College

Fas I (Manipal Campus, Indien) 2,5 år av prekliniska studier ... [+]

Översikt Fas I

Förteckning över avdelningen vid fas I (Manipal Campus)

Institutionen för anatomi

Institutionen för anatomi är institutionens största avdelning och fokuserar på att ge en bra inlärningsmiljö för doktorander.

Institutionen för biokemi

Institutionen för biokemi har ett stort bidrag till att ge utbildning i biokemi och hjälper till att bedöma riskfaktorerna för utveckling av multifaktoriella sjukdomar som diabetes mellitus eller hjärtinfarkt.

Institutionen för mikrobiologi

Institutionen för mikrobiologi av Melaka Manipal Medical College erbjuder ett studieprogram för andra medicinska studenter för att ge kunskaper och färdigheter i infektionssjukdomar och immunologi som är nödvändiga för medicinutövningen.... [-]

Malaysia Malacca
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska