Läs den officiella beskrivningen

Geomatika Högskolan erbjuder Kuala Lumpur campus en stor studiemiljön eftersom det är strategiskt beläget i huvudstaden i Malaysia. Student kommer att njuta av förmåner av kosmopolitiska levande eftersom den har en enkel tillgång till alla moderna bekvämligheter i staden, såsom bussar, taxibilar, spårvägar (LRT), restaurang, gallerior, banker, köpcentrum, turistattraktion och underhållning fläckar .

Geomatika högskola, har Kuala Lumpur 10 fakulteter med intressanta kurser som ges på engelska. Studien avgift och levnadskostnaderna här är låg jämfört med länder som Australien, Storbritannien, USA, Frankrike, Kanada, etc. som den malaysiska valutakonvertering är rimligt. Studera i huvudstaden Malaysia, en av Asiens viktigaste affärs nav, kommer att utrusta student med en bättre förståelse för Asiens växande betydelse i dagens globaliserade värld.

VISION

Att vara smart och ledande universitet för att producera professionella och skickliga entreprenörer att tillgodose behovet av branschen, nationen och världen

UPPGIFT

För att uppnå 20.000 aktiva och kvalitet studenter fram till år 2020. Akademiker få jobb i 3 månader efter sin examen med riktmärket på genomsnittliga lönen GUC att vara topp 10 bästa universitet i Malaysia och välkänt globalt. Vara motståndskraftig och konkurrenskraftig som en av de högre utbildningsanordnare hela tiden. Att ingjuta företagande anda och producera holistiskt kandidater, som senare för att bli den ansvariga medborgare av världen.

VÅRA VÄRDERINGAR

  1. Student Framgång Alltid ansvarig och passionerad att producera framgångsrika framtida studenter. Våra studenter (klienter) tillfredsställelse och framgång är mycket viktiga för oss.

  2. Professional omfamna alltid professionell attityd och kompetens i vårt yrke. "Gör rätt sak vid första gången".

  3. Människor Utveckla talanger, samverka styrkan att bli ett bra team, belöna prestation, respektera rättigheter och mycket disciplin kultur.

  4. Excellence & Quality Ständigt sträva efter utmärkt och kvalitet i allt vi gör.

  5. entreprenörskap Lär och tillämpa färdigheter entreprenörskap, agera som en i varje uppgift du gör.

  6. gemenskapens Få delta i samhällen för att generera ekonomiska, sociala och miljömässiga värden.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

Geomatika University College

Examen i medicinsk assistent är speciellt utformad för att utveckla student med en stark bas och färdigheter för att möta den föränderliga värld Medical. ... [+]

Examen i medicinsk assistent

Examen i medicinsk assistent är speciellt utformad för att utveckla student med en stark bas och färdigheter för att möta den föränderliga värld Medical.

Detta program ger studenterna de kunskaper, färdigheter och inställning till en medicinsk assistent eller assistent läkare. Efter avslutad programmet skulle utexaminerade kunna förstå, diagnostisera, behandla enkel åkomma, omsorg och härdning i välbefinnande och sjukdom.

Sjukhus Utbildning som länkar studenterna direkt till industrin är de nya funktionerna i detta program, vilket ger dem möjlighet att en praktisk hands-on strategi.

KURS MÅL För att öka antalet av medicinsk assistent i de medicinska områden För att främja innovativa och kritiskt tänkande för att utveckla elevernas förmåga att hantera kliniska frågor att tillhandahålla den bästa lösningen. För att främja höga etiska värderingar och utveckla god kommunikationsförmåga som behövs i medicinsk assistent fält. Att ge de studerande med livslångt lärande attityd så att de kommer att fortsätta att utforska ny teknik och teknik i samband med medicinska assistent fält. Att utveckla akademiker med samordning, samarbete, kommunikation och sociala färdigheter. ÄMNE erbjuds ... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Geomatika University College